LOADING...

Appartement à vendre à Turnhout (RAQ67398) Online

€ 578.300
Obtenir l'adresse Heizijde
2300 Turnhout
Carte
Référence Immovlan: RAQ67398
Référence vendeur: 4194024

Chambre(s)
3
Surface habitable
170 m²
Terrasse
62 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Op acht minuten fietsen van de Grote Markt van Turnhout, omgeven door de prachtige natuur van de Heizijdse velden, groeit een bijzondere nieuwe buurt. Een buurt die draait om gezelligheid, groen en een goed gevoel. Een autoluwe parkwijk waar mensen elkaar bij naam kennen en kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen. Een duurzame nieuwbouwwijk met stijlvolle, hedendaagse huizen, parkflats en appartementen.

Op wandelafstand vind je verschillende restaurantjes en gezellige terrasjes, naast winkels en alle voorzieningen. Met de fiets sta je in zes minuten op het station, en in acht minuten in het shoppinghart van de stad. Net voor de deur vind je een prachtig uitgestrekt park, inclusief magnifieke plons- en spettervijver, ligweides en een grote speeltuin. Even verderop zijn nog meer speelzones en overal wandel- en fietspaden

De huizen en gebouwen hebben een hedendaagse, stijlvolle en diverse uitstraling. De architectuur combineert moeiteloos de kunst van het wonen met klasse en comfort. En met een baanbrekende duurzaamheid. Zo zijn alle gebouwen voorzien van groendaken, die zorgen voor extra isolatie en regenwaterinfiltratie.

Daarnaast halen alle woningen een E-peil van 30, wat verdergaat dan de huidige norm en een zeer sterke energieperformantie verzekert. Alle units worden bovendien aangesloten op een centraal warmtenet, dat in een latere fase gekoppeld wordt aan het geothermische warmtenet van het nabijgelegen ziekenhuis.

Voor de wagen en fiets wordt er een kelderverdieping met autostaanplaatsen, kelderbergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Onder 'kavels' vindt u een voorbeeld met plan en vanafprijs. Meer plannen en prijzen zijn beschikbaar tijdens een vrijblijvende videocall of afspraak (014/41 42 42 of Contacter). Aarzel zeker niet om contact op te nemen!

Meer info: heizijde.vansweevelt.be


Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 578.300
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2021
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
170 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Etage de l'appartement
6
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
62 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-05-2021 09:08
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Turnhout ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!