LOADING...

Appartement à vendre à Turnhout (RAQ67263) Online

De € 785.000
Obtenir l'adresse Waterjufferstraat
2300 Turnhout
Carte
Référence Immovlan: RAQ67263
Référence vendeur: 3406311

Chambre(s)
2
Surface habitable
237 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
2
Terrasse
54 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Penthouse met 2 slaapkamers en zuidelijke oriëntatie met een oppervlakte van 237,2 m² en twee terrassen van 54,8 m² en 20 m² waarvan één met zicht op de parktuin.

Mercuur is een exclusieve residentie bestaande uit 9 villa-appartementen met oppervlakten variërend van 122 m² tot 237 m², gesitueerd net buiten de ring. Elk appartement heeft een zuidgeoriënteerd terras met zicht op de aangelegde parktuin.

Mercuur wordt een van de meest exclusieve nieuwbouwresidenties in Turnhout. In alles biedt de residentie meer dan wat van een project verwacht mag worden. Elk appartement beschikt over uitzonderlijke “living outdoor terrassen” met oppervlakten tot 55 m². Elk terras op het gelijkvloers geniet van een maximum aan privacy door de vakkundig aangelegde parktuin van tuinarchitect Eric Sels.

De budgetten voor keuken (€ 18.000 excl. btw) en sanitair (tot € 11.500 excl. btw) zijn van een zeldzaam hoog niveau. Voor de verwarming werd gekozen voor vloerverwarming en bovendien beschikt elk appartement standaard over zonnepanelen. 

Het gebouw, ontworpen door architect Hubert Hendrickx, biedt de uitstraling en woonkwaliteit van een villa. Door een doordachte inplanting beschikt elk appartement over een maximum aan privacy zonder in te boeten op inval van licht en lucht.

Het gebouw bevindt zich net buiten de stadsring, met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten en de snelweg E34 Antwerpen – Eindhoven. Het stadscentrum ligt op wandelafstand. Het parkgebied en de omliggende weiden en bossen zorgen voor de nodige rust en groen. Deze combinatie zorgt voor een ligging die perfect aansluit bij de kwaliteit die Mercuur nastreeft.

De constructie en gekozen materialen herleiden het energieverbruik tot een minimum. De EPB-norm van 50 wordt met gemak gehaald en bovendien zullen de zonnepanelen de maandelijkse elektriciteitsfactuur drastisch doen dalen.

Kijk onder ‘prijzen/plans/docs’ voor de prijslijst, inplantingsplan en lastenboek.

Elk appartement dient te worden aangekocht in combinatie met een ondergrondse garagebox/autostaanplaats.

Voor alle verdere informatie kan u terecht op www.residentiemercuur.be of contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer Tel 014 41 42 42 of via Lenie Buyens (Contacter).

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 785.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2018
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
26 m²
Surface chambre à coucher 2
14 m²
Surface habitable
237 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
83 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Equipement de la cuisine
Super équipée
Surface de la cuisine (m²)
10 m²
Nombre de salles de bain
2
Type de vitrage
Double vitrage
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
54 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Flooding Bien immobilier situé entièrement ou partiellement en zone inondable potentielle.
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-05-2021 09:08
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Turnhout ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!