LOADING...

Appartement à vendre à Zandhoven (RAL40138) Online

De € 221.500
Obtenir l'adresse Oudebaan 27 0.3
2240 Zandhoven
Carte
Référence Immovlan: RAL40138
Référence vendeur: 2071145

Chambre(s)
1
Surface habitable
71 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer in een hedendaags en tijdloos nieuwbouwproject te Zandhoven. Dit project omvat 9 BEN-appartementen op een centrale loctie, doch met zicht op de wijde velden van de landelijke gemeente Zandhoven.Het appartement geniet volgende indeling:Wanneer u binnenkomt in het appartement komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft een apart toilet en de leefruimte met open keuken en aparte berging. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de ruime slaapkamer met ensuite badkamer. Verder heeft u vanuit de leefruimte ook toegang tot tuin met aangelegd terras.Achter de tuinzone worden er carports en autostaanplaatsen voorzien (prijzen v.a. €9.500/autostaanplaats), alsook een ruime overdekte afsluitbare fietsenberging met elektriciteitsaansluiting.In het gebouw wordt een lift voorzien welke toegang geeft tot elke verdieping. Ook zal men een kelderruimte maken waar de bergingen ingetekend worden. Voor elk appartement wordt er één berging voorzien (prijzen v.a. €3.950/berging). De aankoop van een autostaanplaats/carport en een berging is verplicht.De afwerking van de appartementen is sleutel-op-de-deur, wat wil zeggen dat u de kans heeft om het appartement volledig naar uw eigen smaak en goesting te laten afwerken. De werken starten in de lente van 2020 en de oplevering van deze prachtige appartementen wordt verwacht eind 2021.Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op het nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de projectwebsite: www.residentie-beirendonck.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 221.500
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2020
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
71 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Ascenseur
Oui
Nombre de façades
3
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Surface constructible (m²)
71 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 07-10-2020 06:21
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Zandhoven ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!