LOADING...

Appartement à vendre à Ekeren (RAT31275) Online

De € 325.000
Obtenir l'adresse Laar 93 1.3
2180 Ekeren
Carte
Référence Immovlan: RAT31275
Référence vendeur: 2588270

Chambre(s)
2
Surface habitable
122 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
6 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Licht en functioneel appartement (+/-121,84 m²) met 2 slaapkamers, een ruim bureel en een noordwest-georiënteerd terras (+/-5.24m²)!Dit appartement gelegen op de eerste verdieping geniet volgende indeling:Wanneer u het appartement binnenkomt komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft tot een apart toilet en ruimte voor een vestiaire. Vanuit de inkom heeft u toegang tot de lichte leefruimte met semi-open keuken met gekoppelde berging, welke grenst aan een privatief inpandig terras. De leefruimte heeft een ruim bureel en sluit aan op de nachthal met aparte berging, twee ruime slaapkamers en een badkamer.Alle appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin u zelf nog de hand heeft. Op deze manier kan u uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze laten inrichten.Het project is voorzien van een ondergronds garagecomplex met autostaanplaatsen. Deze autostaanplaatsen worden verkocht vanaf €25.000/plaats. Er zijn ook kelderbergingen aanwezig in het gebouw die bij aan te kopen zijn vanaf €4.650/berging. De aankoop van een autostaanplaats is verplicht.De volledige site werd uitgetekend door Jef Van Oevelen architecten met het oog op duurzaamheid en energiezuinig wonen. De appartementen zullen opgeleverd worden d.m.v. het plaatsen van isolerende materialen, zowel thermisch als akoestisch, alsook het geïntegreerde ventilatiesysteem.De  oplevering van het project wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2023.Ontdek alles over 't Hof van Laar op: thofvanlaar.beVoor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 325.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2023
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
17 m²
Surface chambre à coucher 2
15 m²
Surface habitable
122 m²
Surface du bureau
9 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Triple vitrage
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
1
Orientation de la façade du bien
Nord
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
6 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-06-2021 04:24
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Ekeren ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!