LOADING...

Appartement à vendre à Merksem (RAT49175) Online

€ 222.000
Obtenir l'adresse Sint-Bartholomeusstraat 134-136 1.1
2170 Merksem
Carte
Référence Immovlan: RAT49175
Référence vendeur: 4327802

Chambre(s)
2
Surface habitable
84 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
8 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Geniet nu bovendien van 6% BTW op het constructiegedeelte (onder voorwaarden).

Deze kleinschalige nieuwbouwrealisatie, van de hand van Mertens Architecten, zorgt voor een ideaal evenwicht tussen zorgeloos comfort en energiezuinig wonen.

De 12 appartementen beschikken over één, twee en drie slaapkamers en geven allemaal uit op een aangenaam terras met zicht op een gemeenschappelijk, groen aangelegd binnengebied dat grenst aan het kinderdagverblijf dat hier eveneens wordt voorzien.

De ultieme troef is de verregaande energiezuinigheid die hier zal toegepast worden, volledig volgens de ‘BEN’ norm met vloerverwarming a.d.h.v. warmtepompen.

Door het behalen van deze ‘bijna energie neutraal’ norm, bespaart u niet enkel op uw eigen verbruikskosten van energie, maar krijgt u ook een korting van 50% op de jaarlijkse onroerende voorheffing gedurende vijf jaar. Leuk meegenomen, toch?

De afwerking wordt ook volledig voor u voorzien, zodat u zich enkel hoeft te ontfermen over uw droomkeuzes. U bepaalt namelijk zelf het ontwerp van uw keuken, vloerafwerking, badkamer etc., waarvoor u terecht kunt in de geselecteerde showrooms. U wordt hierbij begeleid, zodat u zorgeloos kunt wachten op uw afgewerkt appartement.

Het gebouw staat gepland aan de hoek met de Oostkaai en staat dus voor een open zicht op het dok en het recent, gezellig aangelegd pleintje. Ook de belangrijkste invalswegen zijn vlakbij, wat garant staat voor een vlotte bereikbaarheid en veel mogelijkheden met het openbaar vervoer.

Een ondergrondse autostaanplaats dient mee aangekocht te worden. Bovendien is er de mogelijkheid tot aankoop van een privatieve kelderberging. Een ruime, gemeenschappelijke fietsenstalling is voorzien.

Verkoopprijzen zijn exclusief registratiebelasting en BTW.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 222.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
84 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
1
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
8 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-05-2021 08:24
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Merksem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!