LOADING...

Appartement à vendre à Merksem (RAQ47139) Online

€ 169.000
Obtenir l'adresse Leiebos 23
2170 Merksem
Carte
Référence Immovlan: RAQ47139
Référence vendeur: 9769

Chambre(s)
2
Surface habitable
80 m²
Place(s) de parking
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Verzorgd gelijkvloersappartement (80 m²) met 2 slaapkamers, gemeenschappelijke tuin en staanplaats op een gunstige locatie in Merksem.

Het pand beschikt over een goede mobiliteitsscore dankzij de gunstige ligging. Zo bevindt de park & ride van Merksem zich op een wandelafstand van amper 5 minuten, waardoor u over een ruim aanbod beschikt betreffende bus- en tramlijnen. Daarnaast is er een vlotte verbinding met belangrijke verbindingswegen. Verder is er binnen een straal van slechts 1 kilometer een handvol vélo-stations te vinden. Dankzij de nabijheid van de Bredabaan is er een ruime keuze aan supermarkten en winkels.

Het instapklare appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gebouw van 17 hoog met lift. Het dak is conform de norm 2020. De elektriciteit is eveneens conform. De centrale verwarming is op gas. De vaste kosten bedragen €250/maand en omvatten water, gas, onderhoud tuin, parking, lift, vuilbakken en verzekering er komt wel een grote verlaging eind dit jaar en dat zou het 175€.
. Verder zijn alle ramen voorzien van dubbele beglazing.

We komen de gezellige woonst binnen in een open hal (8 m²), die alle aanwezige ruimtes met elkaar in verbinding stelt. Rechts treffen we de leefruimte, waar het kamerbrede raam voor een aangename hoeveelheid binnenvallend daglicht zorgt. De halfopen keuken (7 m²) staat dankzij een ontbijttoog/opening in de muur deels in verbinding met de woonkamer. De nette keuken is afgewerkt met een kookvuur, dampkap, spoelbak, frigo en ingebouwde oven. Verder in de hal bevinden zich de 2 slaapkamers van respectievelijk 10 m² en 14 m², beiden voorzien van een grote raampartij. De badkamer is 5 m² groot en afgewerkt met een inloopdouche en lavabomeubel. Er is hier tevens voldoende ruimte om was- en droogmachine op elkaar te plaatsen. Tot slot beschikt de woning nog over een aparte wc. Achter het gebouw beschikt u over een autostaanplaats. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 169.000
Revenu cadastral
€ 915
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
80 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
36 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Ascenseur
Non
Nombre de places de parking (extérieur)
1
Conso. spécifique d'énergie primaire
330 kWh/m²/an
Référence PEB
0001883611
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 31-05-2021 01:09
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Merksem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!