LOADING...

Appartement à vendre à Deurne (RAN10812) Online

De € 142.700
Obtenir l'adresse Oude Bosuilbaan 93
2100 Deurne
Carte
Référence Immovlan: RAN10812
Référence vendeur: 4017745

Chambre(s)
1
Surface habitable
60 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
3 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Residentie "Brem": prachtig nieuwbouwproject met 18 appartementen, ondergrondse staanplaatsen en bergingen. Moderne en strakke architectuur voor een eigentijdse uitstraling, gelegen aan het Bosuil stadion te Deurne met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting. Volledige inspraak in de afwerking en verkoop onder de wet Breyne.

Dit nieuwbouwproject biedt een strakke uitstraling met alle comfort en luxe van modern wonen op een centrale locatie. Deze residentie voorziet in totaal 7 appartementen met 2 slaapkamers en 11 appartementen met 1 slaapkamer, waarvan de appartementen op de verdiepingen allen uitgerust zijn met een mooi en zuid georiënteerd terras. De appartementen op het gelijkvloers beschikken allen over een eigen tuin. Veel aandacht wordt geschonken aan vormgeving en een kwaliteitsvolle afwerking. Eveneens krijgt u via ruime stelposten inspraak in de vloeren en vormgeving van sanitair en keuken. Het resultaat zal hoofdzakelijk uw eigen keuze zijn. Verder zijn er 19 ondergrondse staanplaatsen en 14 kelderbergingen voorzien (apart aan te kopen) en een gemeenschappelijke fietsenberging. Eveneens interessant als investerings-/opbrengsteigendom!

Het appartement 3.3 is als volgt ingedeeld: een inkomhal met gastentoilet, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer met open leefkeuken met berging met terras.

Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne.

Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via  Tel 03/260.46.66 of Contacter

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 142.700
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
1
Surface chambre à coucher 1
13 m²
Surface habitable
60 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
18 m²
Garage
Non
Surface de la cuisine (m²)
4 m²
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
3
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
3 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 08-10-2020 06:08
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Deurne ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!