LOADING...

Appartement à vendre à Deurne (RAL40115) Online

De € 233.000
Obtenir l'adresse Herentalsebaan 592-594 A3.02
2100 Deurne
Carte
Référence Immovlan: RAL40115
Référence vendeur: 2071218

Chambre(s)
2
Surface habitable
87 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Licht en functioneel appartement (+/-86,84m²) met 2 slaapkamers en zuid-georiënteerd terras en leefruimte!Dit appartement gelegen op de derde verdieping van het A-gebouw geniet volgende indeling:Wanneer u het appartement binnenkomt komt u meteen in de inkomhal welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers vooraan het appartement, de badkamer, een aparte toilet en een ruime en lichte leefruimte met open keuken met berging en welke grenst aan het terras gericht naar het zuiden.Al de appartementen worden voorzien van een kwalitatieve afwerking waarin u zelf nog de hand heeft. Op deze manier kan u uw appartement volledig naar eigen smaak en keuze laten inrichten.Het project is voorzien van een ondergronds garagecomplex met autostaanplaatsen. Deze autostaanplaatsen worden verkocht voor €22.500/plaats. De aankoop van een autostaanplaats is verplicht.Er zijn ook kelderbergingen aanwezig in het gebouw die optioneel bij aan te kopen zijn voor €7.500/berging.De volledige site werd uitgetekend door POLO-architecten met het oog op duurzaamheid en energiezuinig wonen. De appartementen zullen allemaal als BEN-appartementen opgeleverd worden d.m.v. het plaatsen van isolerende materialen, zowel thermisch als akoestisch, alsook het geïntegreerde ventilatiesysteem.De werken starten in de zomer van 2020 en de oplevering van het project wordt verwacht in de herfst van 2022.Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren op nummer Tel 03/337.50.70 of surf naar www.vbpartners.be/nieuwbouw.Een mooi overzicht van het project kan u tevens terugvinden op de website van de projectontwikkelaar: www.silsburg-gardens.be. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 233.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2020
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
87 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Triple vitrage
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
3
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Surface constructible (m²)
87 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-06-2021 04:26
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Deurne ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!