LOADING...

Appartement à vendre à Anvers (RAP27694) Online

Prix sur demande
Obtenir l'adresse in ontwikkeling -
2050 Anvers
Carte
Référence Immovlan: RAP27694
Référence vendeur: 1900989

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Vergeet vierkante meters. AZUR geeft woonplezier een nieuwe dimensie. Naast de mooiste, hemelsblauwe panorama’s van Antwerpen bieden deze luxeappartementen en penthouses ook een overvloed aan groen. Ga zalig nietsdoen in het park van het Galgenweel of hijs de zeilen op het water. Eender wanneer u wil, lonkt de stad aan de overkant. Van uw eigen terras naar een terrasje in het centrum, het is slechts een kleine stap. Azur biedt zuidgerichte appartementen met 2 of 3 slaapkamers en zeer ruime terrassen. Het project combineert toparchitectuur van Binst Architects met een luxueuze afwerking. De ruimte waarover u beschikt, kunnen we niet uitdrukken in enkel vierkante meters. En dat is misschien wel de grootste luxe die u hier ervaart. Hier, vlakbij het stadscentrum, staan uw comfort en beleving centraal. Hier is Antwerpen geen uitstap, maar een uitzicht. Geen verre bestemming, maar een goede buur. 

Détails financiers

Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de façades
2
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-06-2021 11:31
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Anvers ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!