LOADING...

Appartement à vendre à Anvers (RAQ08383) Online

€ 750.000
Obtenir l'adresse Van Eycklei 28
2018 Anvers
Carte
Référence Immovlan: RAQ08383
Référence vendeur: 9632

Chambre(s)
4
Surface habitable
227 m²
Salle(s) de bain(s)
2

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Van Eycklei 28 (2e verd.) - Antwerpen

Subliem appartement (227 m²) met 4 slaapkamers en 2 badkamers tegenover het Stadspark.

De luxueus afgewerkte woonst is gelegen tegenover het Stadspark, een ware toplocatie in het centrum van Antwerpen. Ze beschikt bijgevolg over een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig: meerdere bus- en tramlijnen stoppen vlakbij op de Leien en daarbij zijn de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station vlot te voet bereikbaar. Een handvol vélo-stations bevinden zich op een boogscheut. In- en uitvalswegen bereikt u in een mum van tijd via de recent heropende Leien of via de Plantin en Moretuslei.

Het appartement neemt de volledige tweede verdieping van een gebouw van 8 hoog met lift in. Het werd onlangs volledig gerenoveerd, er werden kosten noch moeite gespaard en alles werd tot in de kleinste details afgewerkt, waardoor het volledige plaatje helemaal klopt. De mate van afwerking wordt duidelijk door onder andere de op maat gemaakte omlijsting voor de radiatoren in alle ruimtes. De hoogwaardige materialen en meubels zijn op elkaar afgestemd zodat alles in de woning harmonie uitstraalt. Doorheen de fenomenale woning ligt er een parket als ondergrond, met uitzondering van de keuken en de badkamers. Twee stalen binnendeuren zorgen voor de afscheiding tussen woonkamer, hal en keuken. De blikvangers in de woonkamer (60 m²) zijn zonder twijfel de magnifieke lusters en de bio-ethanol haard, die bijdragen aan een warme sfeer. De houten elementen in deze ruimte zijn allemaal op elkaar afgestemd. De kamerbrede raampartij zorgt voor een groen zicht op de tegenoverliggende bomen van het Stadspark. In de keuken (12 m²) werd eveneens alles op maat gemaakt en werd er geopteerd voor de meest hoogwaardige materialen. Alle toestellen zijn van het merk SMEG. De keuken geeft uit op een terrasje. De 4 slaapkamers bevinden zich in het andere gedeelte van de woonst. De masterbedroom (20 m²) beschikt over een eigen badkamer (6 m²) met wc, lavabomeubel en douche. In deze ruimtes werden alle materialen eveneens op elkaar afgestemd. De overige 3 slaapkamers van respectievelijk 13 m², 12 m² en 15 m² beschikken over een gemeenschappelijke badkamer (8 m²) met inloopdouche, wc, lavabomeubel en ruimte om was- en droogmachine te plaatsen. De marmeren tegels zorgen hier voor een stijlvolle aanblik. Tot slot is de woning afgewerkt met een Sonos-systeem en is er overal LED-verlichting geïnstalleerd. Zoekt u een luxueus afgewerkt appartement in hartje Antwerpen? Twijfel dan niet om deze parel te komen bezichtigen! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 750.000
Revenu cadastral
€ 2568
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Année de construction
1965
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
4
Surface habitable
227 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
60 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
2
Nombre de douches
2
Nombre de toilettes
3
Type de chauffage
Mazout
Ascenseur
Oui
Orientation de la façade du bien
Sud-ouest
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
8
Conso. spécifique d'énergie primaire
178 kWh/m²/an
Référence PEB
20140912000165955000000001-3
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 09-03-2021 01:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Anvers ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!