LOADING...

Appartement à vendre à Anvers (RAS37657) Online

€ 269.000
Obtenir l'adresse Viaduct-Dam 134
2000 Anvers
Carte
Référence Immovlan: RAS37657
Référence vendeur: 9844

Chambre(s)
2
Surface habitable
80 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
7 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Het pand is gunstig gelegen op een steenworp van Park Spoor Noord, waar je heerlijk kan sporten en ontspannen bij mooi weer. Met de wagen bereik je in slechts luttele minuten de snelweg en belangrijke verbindingswegen. Ook met het openbaar vervoer geraak je vlot in en uit de stad dankzij een ruim aanbod op wandelafstand. Verder zijn er verschillende vélo-stations te vinden in de nabije omgeving.

Het verzorgde appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een recent gebouw uit 2007 van 4 hoog met lift. Het dak is conform de norm 2020 en de elektriciteit is eveneens conform. De vaste kosten liggen tussen de €90 en €113/maand en omvatten blokpolis, syndicus, onderhoud lift, poetsen en elektriciteit gemeenschappelijke delen en tuinonderhoud binnentuin. De centrale verwarming is individueel op gas. De ramen zijn afgewerkt met dubbele beglazing met ventilatie.

Je komt het appartement binnen in de woonkamer met open leefkeuken (39 m²), dewelke uitgerust is met alle hedendaags comfort. Als ondergrond ligt er een epoxyvloer, die naadloos doorloopt over nagenoeg de hele woning, met uitzondering van de badkamer. Centraal in de woonst treffen we een berging (2 m²) met hiertegenover de badkamer (6 m²) met ligbad/douche, handdoekenradiator en dubbele lavabo. De wc is apart. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn 11 m² en 13 m² groot en kijken uit op de binnentuin, waardoor het hier ’s nachts heerlijk rustig is. Vanuit beide kamers heb je toegang tot het oost-georiënteerde terras (7 m²). Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 269.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Année de construction
2007
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
80 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
39 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Ascenseur
Oui
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
4
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
7 m²
Conso. spécifique d'énergie primaire
119 kWh/m²/an
Référence PEB
0001423454-00000004-7
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Oui
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-05-2021 06:14
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Anvers ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!