LOADING...

Appartement à vendre à Liedekerke (RAQ18387) Online

€ 319.000
Obtenir l'adresse Papenbergstraat 14 11
1770 Liedekerke
Carte
Référence Immovlan: RAQ18387
Référence vendeur: 2426453

Chambre(s)
3
Surface habitable
143 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit uiterst ruim en trendy duplex-appartement met drie slaapkamers bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Liedekerke in een kleinschalig vernieuwbouw-project met twee appartementen. Deze duplex beschikt maar liefst over een bewoonbaar oppervlak van 143 m2 en heeft een uiterst gunstige EPC-score van 83 kWh/m2 jaar (UC 2313424). Met dergelijke energiescore voldoet u reeds aan de vooropgestelde norm vooropgesteld voor 2050 en geniet u vandaag ongetwijfeld van een lage energiefactuur. Verder werd het appartement volledig vernieuwd  met alle hedendaagse materialen en technieken (Hoogrendementsketel op aardgas, drie-dubbele beglazing, Ruime isolatie zowel in dak als muren,...). *** VERKOOP ZONDER BTW ***Bij het betreden via de centrale trap in de algemene inkomhal met automatische verlichting komt u in de privatieve inkom van het appartement met apart toilet. Van daaruit kunt u naar de ruime en tevens lichtrijke leefruimte met aanpalend een open keuken. Deze keuken beschikt over alle nodige toestellen en faciliteiten. Via de keuken betreedt u de bergruimte waar aansluiting is voor wasmachine en droogkast. Via deze bergruimte komt u terug in de inkomhal via waar u naar het ruime terras kunt. Via de centrale trap met automatische verlichting komt u op het verdiep terecht. Daar bevinden zich drie ruime slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Op het gelijkvloers is een gemeenschappelijke berging beschikbaar voor fietsen en een aparte kelder. In de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden. Bekijk de video van dit appartement: https://vimeo.com/502794769Kortom, wenst u een ruim en gezellig vernieuwbouw duplex-appartement te kopen in een kleinschalig project voor een eerlijke prijs? Kom dan zeker een kijkje nemen!  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 319.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
2020
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
143 m²
Garage
Non
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Triple vitrage
Etage de l'appartement
1
Orientation de la façade du bien
Sud-ouest
Nombre de façades
2
Nombre d'étages de l'immeuble
2
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
83 kWh/m²/an
Référence PEB
20200915-0002313424-RES-2
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Oui
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 09-04-2021 06:19
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Liedekerke ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!