LOADING...

Appartement à vendre à Ternat (RAL98188) Online

€ 245.000
Obtenir l'adresse Verbrugghenstraat 14.201
1740 Ternat
Carte
Référence Immovlan: RAL98188
Référence vendeur: 0921113

Chambre(s)
1
Surface habitable
66 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
10 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit appartement beschikt over een zuid oost gericht terras, ruime leefruimte met open keuken. Elk appartement beschikt over een ruime berging met aansluitingen voor was- en droogmachine, een apart toilet, grote slaapkamer en badkamer met inloopdouche. Het appartement wordt volgens een zeer hoge standaard afgewerkt met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen, en dit volledig naar de keuzes van de koper. 


Wit & Zwet, dat staat voor een kwaliteitsvol nieuwbouwproject met 11 uiterst comfortabele en stijlvolle 1, 2 of 3-slaapkamerappartementen. De indeling van elk appartement werd ontworpen met de grootste aandacht voor uw leefcomfort. Elk appartement heeft een aangenaam terras met een uitstekende oriëntatie.

Er bevinden zich tevens 11 parkeerplaatsen en 8 bergingen op straatniveau. Daarnaast is er meer dan voldoende plaats voor het veilig én overdekt plaatsen van uw fiets op het binnenplein van het project. Alle appartementen zijn ook via een lift bereikbaar. 


De BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. Ook de duurzaamheid van dit project is een evidentie. Dankzij o.m. een doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie voor. Voor u als nieuwe eigenaar zal dit ongetwijfeld een positieve impact hebben op uw energiefactuur, én op uw dagelijkse leefcomfort dankzij onze installatie van een geothermische warmtepomp voor uw vloerverwarming, warm water en passieve koeling.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 245.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
66 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Chauffage au sol
Oui
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Oui
Etage de l'appartement
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
10 m²
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 01-10-2020 06:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Ternat ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!