LOADING...

Appartement à vendre à Dilbeek (RAK37950) Online

De € 172.900
Obtenir l'adresse Henri Moeremanslaan 0
1700 Dilbeek
Carte
Référence Immovlan: RAK37950
Référence vendeur: 1977125

Chambre(s)
1
Surface habitable
29 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

In het groene Dilbeek nabij Brussel opent deze zomer het nieuwe woonzorgcentrum Residentie Maria Assumpta (1). Midden in een groen 19e-eeuws kasteelpark, op wandelafstand van het centrum, vinden de bewoners een nieuwe thuis. Met aandacht voor privacy, rust en amusement, werd er gekozen voor een lichtrijk ontwerp en een architectuur die versmelt met de karaktervolle omgeving. Naast de gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen is er op de benedenverdieping ook een heus Grand Café met een zeer ruim terras. Op elke verdieping is er een verplegerspost en een ruime, gezellige eetzaal met kitchenette. In de residentie is er ook gedacht aan ruimtes voor kappers, een kine- en dokterspraktijk. De kamers kijken uit op het prachtige kasteelpark waar het heerlijk vertoeven is.Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Woongebieden en parkgebieden. Volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.(1) Voorwaarden en info op aanvraag.

Détails financiers

Prix De
€ 172.900
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2019
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
29 m²
Garage
Non
Ascenseur
Oui
Surface constructible (m²)
29 m²
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-03-2021 06:02
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Dilbeek ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!