LOADING...

Appartement à vendre à Dilbeek (RAK37950) Online

€ 172.900
Obtenir l'adresse
1700 Dilbeek
Référence Immovlan: RAK37950
Référence vendeur: 1977125

Chambre(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

In het groene Dilbeek nabij Brussel opent deze zomer het nieuwe woonzorgcentrum Residentie Maria Assumpta (1). Midden in een groen 19e-eeuws kasteelpark, op wandelafstand van het centrum, vinden de bewoners een nieuwe thuis in één van de 129 woonzorgkamers. Met aandacht voor privacy, rust en amusement, werd er gekozen voor een lichtrijk ontwerp en een architectuur die versmelt met de karaktervolle omgeving. Naast verschillende gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen waar de bewoners kunnen ontspannen of deelnemen aan activiteiten, is er op de benedenverdieping ook een heus Grand Café met een zeer ruim terras. Op elke verdieping is er een verplegerspost en een ruime, gezellige eetzaal met kitchenette voorzien. In de residentie is er ook gedacht aan ruimtes voor kappers, pedicure, een kine- en dokterspraktijk. De kamers kijken uit op het prachtige kasteelpark waar het heerlijk vertoeven is. Kortom, heerlijk genieten in het groen. Investeren in Residentie Maria Assumpta staat gelijk aan rendabel, veilig én zorgeloos investeren met stevige garanties en grote maatschappelijke meerwaarde.Stedenbouwkundige info: Vergunning uitgereikt. Woongebieden en parkgebieden. Volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig. Geen verkavelingsvergunning.(1) Voorwaarden en info op aanvraag. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 172.900
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2019
Nombre de chambres à coucher
1
Garage
Non
Ascenseur
Oui
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 27-11-2019 12:01
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Dilbeek ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!