LOADING...

Appartement à louer à Alost (RWC12392) Online

€ 800
Obtenir l'adresse Parklaan 127 12
9300 Alost
Carte
Référence Immovlan: RWC12392

Chambre(s)
2
Surface habitable
96 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
6 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Het appartement dat in 2019 een complete opfrisbeurt gekregen heeft, ligt op de 5de verdieping van de verzorgde en onderhouden residentie Hyde Park op de Parklaan te Aalst. Het appartement heeft een prachtig uitzicht op het groen van het Osbroek en bevindt zich vlakbij het stadspark. De ligging van de Parklaan is uitstekend qua verbinding met de autosnelweg en alle invalswegen van Aalst. Winkels, bushalte, sportfaciliteiten en ontspanning liggen allemaal op wandelafstand.

U komt het appartement binnen via de inkomhal (sleutel met certificaat) die beschikt over een opbergkast. Daarnaast bevindt zich de ruime living (33 m²). De living geeft toegang tot de keuken (11 m²) die vernieuwd werd in 2019. De keuken beschikt over voldoende kasten, een kookplaat, een oven, een vaatafwasmachine en een grote stand alone koelkast met vriesvak. Aansluitend aan de keuken is er een berging met kasten en ook voldoende ruimte voor een wasmachine en droogkast. Het toilet en daarnaast de badkamer werden vernieuwd in 2019. Er zijn 2 ruime slaapkamers. Er is een balkon aan de volledige voorzijde van het appartement en een ruim terras (6 m²) met een bezemkast aan de achterzijde. De garage biedt ruimte voldoende voor een auto en fietsen. Op kelderniveau is er ook nog een berging.

Het appartement is uitgerust met een individuele teller voor elektriciteit en tussenmeters voor water en gas. Het heeft een relatief gunstige EPC waarde van 186. Vooraan en achteraan is er dubbel glas. Bovendien werd in 2020 het dak van de residentie geïsoleerd.
Intrekken in het appartement kan vanaf 1 februari 2021.

Horaire de contact: Altijd Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 800
Caution
€ 2400
Frais mensuels
€ 145
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
96 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Nombre de salles de bain
1
Type de chauffage
Gaz
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
6 m²
Conso. spécifique d'énergie primaire
186 kWh/m²/an
Référence PEB
20141210-0001714208-1
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 02-12-2020 03:59
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à louer à Alost ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!