LOADING...

Appartement à louer à Furnes (RAK09848) Online

Prix sur demande
Obtenir l'adresse Zuidburgweg 56
8630 Furnes
Carte
Référence Immovlan: RAK09848
Référence vendeur: 14150

Chambre(s)
1
Surface habitable
52 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Op een centrale ligging in Veurne bevindt zich Residentie Zuidburg bestaande uit 100 erkende assistentiewoningen, 59 ruime parkeerplaatsen, een kinderdagverblijf voor 36 peuters, een restaurant, een fitnessruimte, kine- en dokterspraktijk, kapsalon, wasserette, bibliotheek en polyvalente zaal.

Vanaf € 38,40 per dag! Nog verschillende types beschikbaar.

Deze erkende assistentiewoningen worden uitgebaat door de VZW Zorgbeheer Midden Vlaanderen. Dit is een samenwerking tussen de CM Zorgmakelaar en de gebouwenbeheerder Immo Van De Woestijne. Architect Wylein staat in voor het moderne ontwerp waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan de materialen, oriëntatie, licht en grote bruikbare terrassen.

Het complex wordt gerealiseerd op 9200m² grondoppervlakte waarbij slechts 30 % van de grond wordt ingenomen, waardoor er ook een garantie is op veel licht en heel groene omgeving.

Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik.

In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

Mogelijkheid tot het huren van een ondergrondse staanplaats of garagebox.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Année de construction
2019
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
52 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Animaux domestiques admis
Oui
Référence PEB
in opmaak
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 20-02-2020 10:04
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à louer à Furnes ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!