LOADING...

Appartement à louer à Genk (RAP71040) Online

€ 845
Obtenir l'adresse Grotestraat 86 21
3600 Genk
Carte
Référence Immovlan: RAP71040
Référence vendeur: Grotestraat

Chambre(s)
2
Surface habitable
103 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
9 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Appartement te huur met 2 slaapkamers in het centrum van Genk, gelegen op de tweede verdieping van Res. Apollo 4..

Via de inkomhal van het appartement heeft men toegang tot de zeer ruime living en half-open keuken, welke samen een oppervlakte hebben van ruim 48 m².
Door deze grote oppervlakte van de leefruimte is er meer dan voldoende plaats om een eet- en zithoek te plaatsen, met zelfs mogelijk om ter hoogte van het terras aan de straatzijde een bijkomende ontbijttafel te plaatsen.
Het terras aan de voorzijde is toegankelijk via de kamerhoge schuiframen en geeft uitzicht op de Grotestraat en de kerk van Genk. De oppervlakte van dit terras bedraagt ongeveer 6 m² en is zuidelijk georiënteerd.
Naast de keuken vinden we de berging welke ook dienst doet als technische ruimte met ondermeer de gasverwarmingsketel van het appartement en aansluitingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een afwasmachine.

Via een tweede halletje dat vertrekt vanuit de living heeft men toegang tot de resterende kamers van het appartement. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw en worden bijgevolg niet beïnvloed door eventueel geluid vanop straat. Deze kamers hebben oppervlaktes van 16,3 m² en en 12,3 m², waarbij de grootste ook beschikt over toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw.

De ruime badkamer grenst aan de slaapkamers en werd uitgerust met een badkamermeubel met dubbele lavabo, een douche en apart bad en de nodige aansluitingen voor een wasmachine.
Tegenover de badkamer vinden we het toilet, maar er werd eveneens een apart gastentoilet voorzien dat bereikbaar is vanuit de inkomhal van het appartement.

Uw wagen kan in de ondergrond van het gebouw geplaatst worden, dit zit mee inbegrepen in de maandelijkse huurprijs van 845,00€.
De provisie voor de algemene onkosten werd bepaald op 120,42€ en omvat behalve de gebruikelijke zaken zoals het onderhoud van de lift en het poetsen van de gangen ook een voorschot voor het private waterverbruik in het appartement.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 845
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Disponibilité du bien
Immédiatement
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
103 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Equipement de la cuisine
Equipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Alarme antieffraction
Non
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Non
Animaux domestiques admis
Non
Etage de l'appartement
2
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
9 m²
Balcon
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 22-10-2020 03:41
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à louer à Genk ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!