LOADING...

Appartement à louer à Genk (RAP69650) Online

€ 875
Obtenir l'adresse Stadsplein 2 C 31
3600 Genk
Carte
Référence Immovlan: RAP69650
Référence vendeur: Stadsplein

Chambre(s)
2
Surface habitable
101 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Ruim en modern appartement in het hart van Genk, met enerzijds zicht op het Stadsplein en anderzijds op de private binnentuin van de residentie. EPC-waarde: 109

Het appartement is gelegen tussen de Dieplaan en het Stadsplein, waarbij men langs beide kanten toegang heeft tot het gebouw.
Vanuit de aangelegde binnentuin van de residentie heeft men toegang tot ingang 2C van dit moderne gebouw, waar we op de 3de verdieping het aangeboden appartement kunnen vinden.

De inkomhal van het appartement gaat over de in ruime living met open keuken. Aan de voorzijde heeft men via de kamerhoge ramen zicht op het stadsplein, terwijl aan de kant van de keuken er uitzicht is op de eerder vermelde binnentuin. Grenzend aan de keuken werd een bergruimte voorzien met ondermeer de gasverwarming, aansluiting voor een wasmachine en voldoende ruimte om rekken of andere opbergmogelijkheden te plaatsen.

Via een tweede halletje heeft men toegang tot de 2 slaapkamers met oppervlaktes van respectievelijk 18,7 m² en 14,8 m².
De badkamer grenst aan beide slaapkamer en beschikt over een dubbele lavabo en een ligbad. Uiteraard werd er nog ruimte voorzien om een bijkomende kast te plaatsen voor extra bergruimte.
Het eerder vermelde terras dat toegankelijk is via de keuken is zuidelijk georiënteerd en voldoende groot om een tafel en stoelen te plaatsen.

Bij de inrichting en indeling van de kamers werd bijzondere aandacht besteed aan het optimaal gebruiken van de oppervlaktes, zo werden bijvoorbeeld alle radiatoren bewust verplaatst dat er zo veel mogelijk ononderbroken muren zijn om de nodige kasten of meubels te plaatsen.

Dit appartement is vrij en onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs bedraagt 875€ per maand, het voorschot op de algemene onkosten werd bepaald op 95€ per maand.
Samen met het appartement kan een ondergrondse staanplaats gehuurd worden, welke via de lift van het gebouw bereikbaar is. De kostprijs hiervan bedraagt 80€ per maand en 12€ voorschot voor de algemene onkosten. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 875
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Disponibilité du bien
Immédiatement
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
101 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Air conditionné
Non
Alarme antieffraction
Non
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Oui
Animaux domestiques admis
Non
Etage de l'appartement
3
Nombre d'étages de l'immeuble
1
Balcon
Non
Conso. spécifique d'énergie primaire
109 kWh/m²/an
Référence PEB
20130504-0001363227-00000003-5
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 12-10-2020 03:43
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à louer à Genk ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!