LOADING...

Appartement à louer à Kontich (RAK81565) Online

€ 795
Obtenir l'adresse Koningin Astridlaan 37
2550 Kontich
Carte
Référence Immovlan: RAK81565
Référence vendeur: KA37(2.08)-K-332C-TH

Chambre(s)
1
Surface habitable
60 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
19 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

De ligging op zich voor deze assistentiewoning* is goed uitgekozen. U zit hier op een rustgevende plek, die een optimale bereikbaarheid kent. Antwerpen, Mechelen en Lier op 15 minuten, Gent en Brussel op een half uurtje… maar niet enkel dat, 10 minuutjes wandelen en U bent in de winkelstraat van Kontich met alle mogelijk denkbare winkels om U te bedienen!

Kijk snel verder op www.dehuisleverancier.be voor meer informatie van deze woongelegenheid en extra foto’s via het GRONDPLAN !

Deze nieuwbouw flat is gelegen op de 2de verdieping (bereikbaar via lift) aan de rustige patio, waar U op het terras (Zuid-west-oriëntatie) kan genieten van het groene karakter van deze omgeving. U beschikt over een ruime leefruimte met afgeschermde open keuken. De keuken werd met degelijke materialen ingericht. Daarnaast ligt de badkamer en slaapkamer met schuifdeur. Het appartement is uitgerust met een air-conditioning systeem (hot&cold) en domotica om het leven naar uw zin te maken.

De beschikbare ruimte in het appartement werd optimaal benut. Het architecturale Loft-concept van dit appartement biedt U echter ook de mogelijkheid tot uitbreiding van de leefruimte met een mezzanine, die bijvoorbeeld kan gebruikt worden als bureau of extra slaapruimte.

U kan naar alle wellust gebruik maken van de hoogwaardige faciliteiten, die dit volledig uitgeruste complex U biedt. Deze biedt U een brede waaier aan zoals een verwarmd binnenzwembad met sauna en lekker warme jacuzzi-bad, fitness-ruimte, gemeenschappelijke binnentuin, gedeelde wasplaats, petanque-baan, restaurant en daarbovenop activiteiten en standaard dienstenpakket (o.a. noodoproepsysteem, onderhoudsdienst) ingericht door de zorgverstrekker…

Kom u gerust informeren op ons kantoor of bel voor een bezoek ter plaatse. We zijn ervan overtuigd dat U naderhand zal toegeven dat U deze beslissing te lang had uitgesteld ! Genieten is immers ook aan U besteed, er staat geen leeftijd op!

Het appartement kent een volledige afwerking : ingebouwde kasten, volledig geschilderd en daarbovenop zijn alle lichtarmaturen en de zonnewerende stores in de prijs vervat.
Mogelijkheid tot huren van ondergrondse staanplaats.
Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv-EPC : 154kWh/m2

* Een groep van assistentiewoningen (vroegere benaming = Serviceflat) is een voorziening die bestaat uit een of meer gebouwen die functioneel een geheel vormen en waar, onder welke benaming ook, aan gebruikers van 65 jaar of ouder die er zelfstandig verblijven in individuele aangepaste wooneenheden, huisvesting wordt gegeven en ouderenzorg waarop zij facultatief een beroep kunnen doen. Jonger kan ook, maar dan moet U specifiek voldoen aan de gestelde voorwaarden.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 795
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2012
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
1
Surface habitable
60 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
26 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Equipement de la cuisine
Super équipée
Surface de la cuisine (m²)
8 m²
Nombre de salles de bain
1
Nombre de douches
1
Nombre de toilettes
1
Panneaux solaires
Non
Chauffage au sol
Non
Type de vitrage
Double vitrage
Compteur électrique individuel
Oui
Compteur d'eau individuel
Oui
Domotique
Oui
Parlophone
Oui
Alarme antieffraction
Non
Porte d'accès sécurisée
Non
Ascenseur
Oui
Accessible aux moins valides
Oui
Animaux domestiques admis
Non
Etage de l'appartement
2
Nombre de façades
1
Jardin
Non
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
19 m²
Raccordé aux égouts
Non
Raccordé au gaz de ville
Non
Conso. spécifique d'énergie primaire
154 kWh/m²/an
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Attestation - Citernes à mazout
pas d'application
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 31-10-2020 06:00
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à louer à Kontich ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!