Surface commerciale à vendre Heers

€ 350 000

Contacter

Description

Volledig gerenoveerd handelspand van 200m² met een naastgelegen te renoveren woonhuis, naastgelegen en achtergelegen perceel grond voor parking en/of tuin. Dit handels-woonhuis is commercieel perfect gelegen langs de drukke Steenweg in de nabijheid van het centrum van Heers op een totale grondoppervlakte van 7a 12ca. Op het naastgelegen perceel is nog uitbreiding mogelijk.
Het handelspand is in 1997 volledig verbouwd met vergunning : alle ramen, de volledige elektriciteit (keuringsattest zonder opmerkingen), de bevloering, volledige CV-installatie, volledig nieuw dak, gevelbekleding en overal nieuwe sanitairleidingen.
De indeling bestaat op het gelijkvloers uit een handelsruimte van 14x8 meter met 2 ingangen:langs de zijkant en langs de achterkant, een mooie trap naar de bovenverdieping, een gastentoilet, een apart bureau of kitchenette en de plaats voor de CV-ketel. Op de eerste verdieping dezelfde ruimte maar met een vide.
De ramen zijn van meranti met dubbel glas en de CV, met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdieping, is op mazout. De bevloering op het gelijkvloers zijn keramische tegels, op de verdieping hout.
Het naastgelegen huis bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met trap naar de bovenverdieping, een zit- en eetruimte en de ruimte voor de keuken.
Op de eerste verdieping is er momenteel één open ruimte (3 kamers mogelijk) en de volledige zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap.
De woning is ook gedeeltelijk onderkelderd. Er is geen verwarming voorzien en de ramen zijn ooit vernieuwd:PVC met dubbel glas.
In de tuin, of parking, staat nog een gebouw van 50 m², met gedeeltelijk een verdieping, met een nieuw dak, afvoerleidingen en gevel.
Aardgas ligt in de straat.
Voor meer info of een vrijblijvende bezichtiging in te plannen kan u mij bereiken via Tel, 0475/72.65.57 of www.N3vastgoed.be.

Documents attachés

Informations financières

 • Prix : € 350 000
 • Revenu cadastral : € 1 378
 • Disponibilité du bien : A l'acte

Description du batiment

 • Surface du terrain : 712 m²
 • Cave(s) : Oui

Description de l'activité

 • Secteur d'activité : Surface commerciale

Urbanisme (*)

 • Permis de lotir : Oui
 • Permis d'urbanisme obtenu : Oui
 • Affectation urbanistique la plus récente : Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
 • Zones inondables : Bien immobilier situé en zone non inondable.
 • Et/ou : Information non communiquée.
 • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine : Information non communiquée.

Proposé par l'agence :

N3 vastgoed

Luikersteenweg 395
3800 Saint-Trond

Contacter

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Kadaster Limburg (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Voorstraat 43, bus 20
3500 Hasselt
Tél 0257 619 00
Fax
meow.dienst.uit.limburg@minfin.fed.be

Kadaster Sint-Truiden (Lokaal kantoor)

Abdijstraat 6 Bus 13
3800 Sint-Truiden
Tél 0257/76280 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96710
meow.antenne.703@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune. Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Batsheers” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.

Last updated at: 20-10-17 02:00:00