Penthouse à vendre Hasselt

€ 274 692

Contacter le vendeur

Contacter le vendeur

Contacter par téléphone
011*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires


Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Voor meer gedetailleerde informatie neem gerust een kijkje op onze eigen website www.verelstgilen.be

In het toffe centrum van Rapertingen verkopen wij het prachtig project genaamd: '' L'estrade! '' ontwikkeld door Verelst & Gilen.Kwaliteit, Comfort en Luxe. Deze 3 aspecten zullen de leidraad vormen doorheen de residentie.Verder zorgen we er graag voor dat iedereen zich hier kan thuis voelen. Zo zullen we maar liefst 28 wooneenheden verkopen.Dit verdeeld in 1-,2- of 3-slaapkamerappartementen en enkele lofts met woonoppervlaktes die variëren tussen de 82m² en de 250m².De grote glaspartijen zorgen voor een maximum aan natuurlijk lichtinval.Tevens zullen de leefruimtes in verbinding staan met het ruime, meestal Zuid georiënteerde, terras.De 28 wooneenheden zijn onderverdeeld in twee aparte wooncomplexen.Zo liggen de appartementen van blok

A,B en C langs de Luikersteenweg terwijl blok D en E zich langs de Rapertingenstraat bevindt.Locatie:Wie een beetje bekend is in Hasselt kent ongetwijfeld deze hoek op één van de belangrijkste invalswegen van Hasselt.Het is exact deze locatie, hoek Luikersteenweg/Rapertingenstraat, die de thuisbasis zal vormen van residentie ‘'L'estrade''.Deze uitermate toplocatie is een waar gegeven, zo kan u qua ligging niet beter gevestigd zijn.L'estrade ligt te midden van hartje Rapertingen. Dit vertaalt zich in een schitterende verbinding met zowel de op- en afrit van de E313 (Hasselt Oost).De stad van de smaak alsook de andere omliggende gemeentes zijn zéér makkelijk te bereiken.

Ter hoogte van de Luikersteenweg vinden we op de tweede verdieping het Appartement B201 met een oppervlakte van maar liefst 83,59m² en een terras van 18,25 m². Men beschikt over 1 slaapkamer, een leefruimte met open keuken, een bergruimte, een badkamer en een apart toilet. De ondergrondse kelderberging in de prijs inbegrepen! Tevens is er de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats apart aan te kopen.

Services

Informations financières

 • Prix : € 274 692

Aménagement intérieur

 • Nombre de pièces : 3
 • Surface habitable : 83,59 m²
 • Nombre de chambres : 1
 • Cave(s) : Oui

Description extérieure

 • Nombre d'étages de l'immeuble : 2
 • Etage de l'appartement : 2
 • Balcon : Oui

Urbanisme (*)

 • Zones inondables: Information non communiquée.
 • Et/ou: Information non communiquée.
 • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine: Information non communiquée.

Proposé par l'agence :

Verelst & Gilen Projects

Molenstraat 31
3850 Binderveld

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Last updated at: 24-04-18 01:00:00