Maison à vendre Sint-Lievens-Houtem

€ 350 000

Contacter le vendeur

Contacter le vendeur

Contacter par téléphone
053*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires


Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

De samenleving waarin we leven, ons bewegen wordt gekenmerkt door een steeds sneller ritme, waardoor onze relatie met ruimte en tijd, als onze omgang met de wereld en de mensen rondom verandert en blijft veranderen.Wij zien het als onze taak een antwoord te bieden aan deze complexiteit.Wij proberen als bouwpromotor een architectuur te creëren die vertrekt vanuit de genius locus van de plaats, waarbij gestreefd wordt naar een morfologie die geïncorporeerd wordt in de omgeving. De projecten worden gekenmerkt door een tijdloze uitstraling en belevenis die een rust teweegbrengt in het steeds toenemend ritme van het dagelijkse leven.De Balei is het hoogste punt (83m) van Sint-Lievens-Houtem. Bij helder weer zie je hier de torens van het Gentse Belforten Sint-Baafs pieken. In donkere tijden was het de plek waar de galg stond opgesteld. Op weg hiernaartoe namen de veroordeelden nog even de tijd om halt te houden aan het ‘moeder Anna-kapelletje’.Vandaag hoef je niet meer te vrezen voor je leven, al doet de Romeinse legioensoldaat, die je boven staat op te wachten, toch wel even schrikken. De kolos van drie meter heerst over de regio en werd ontworpen door de Houtsemse kunstenaar Robert Goossens. Hij liet zich inspireren door de Romeinse Heirbaan die 2000 jaar geleden deel uitmaakte van een uitgebreid netwerk. De weg liep van Boulogne-sur-Mer over Velzeke, via Oomsbergen, Sint-Lievens-Houtem, Borsbeke, Burst verder naar Asse en zo naar Tongeren. De Romeinse Heirbaan is vandaag nog deels verhard, deels een aardeweg e, biedt prachtige vergezichten op de glooiende landschappen.Project Llyda VIII is een nieuwbouwproject bestaande uit 4 gekoppelde woningen met 2 halfopen bebouwingen en 2 gesloten bebouwingen. Lot 1 (uiterst links) is 3,33 are groot. Lot 2, 3 en 4 zijn respectievelijk 2,30 are; 2,23 are en 3,22 are.Het project is gelegen in de Balei 47, 9520 Sint-Lievens-Houtem, een rustige woonstraat, niet ver van het centrum van Sint-Lievens-Houtem, hart van onze Vlaamse Ardennen.Woning 1 (lot 1) bestaat uit 103,77m² (gelijkvloers) + 80,25m² (verdiep) bebouwde oppervlakte (inbegrepen alle muren), samen goed voor 184,02m². Woningen 2,3 en 4 zijn respectievelijk 101,99 + 78,52 = 180,51m²; 101,94 + 79,20 = 181,14m² en 103,70 + 80,16 = 183,86m². Alle woningen bestaan op het gelijkvloers uit een inkomhal, toilet en trap naar verdiep; woonruimte met ruime zithoek en eethoek met open keuken en zicht/toegang op een tuin; garage met berging. Op het verdiep zijn 3 slaapkamers, extra toilet en een badkamer met bad én inloopdouche voorzien. Vooraan het perceel zijn extra publieke staanplaatsen ter beschikking (ter gebruik/niet te koop).Door de nodige conceptuele ontwerpregels van onze architect(en) en bouwkundige ingrepen van onze aannemers/ leveranciers wordt een E-peil 50 en K-peil 40 (met hernieuwbare energie indien vereist) nagestreefd, dit op basis van de meest recente software ter beschikking bij het ondertekenen van de akte, alsook de vigerende wetgeving terzake.

Services

Informations financières

  • Prix : € 350 000

Aménagement intérieur

  • Nombre de chambres : 3
  • Garage : Oui

Cuisine et sanitaires

  • Nombre de salles de bain : 1

Description extérieure

  • Nombre de façades : 3
  • Orientation du bien : Non specifié

Urbanisme (*)

  • Zones inondables: Information non communiquée.
  • Et/ou: Information non communiquée.
  • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine: Information non communiquée.

Certificats et attestations de conformité(*)

  • Attestation - Installation électrique : non, pas d'attestation

Proposé par l'agence :

B & V Invest

Arbeidstraat 33
9300 Alost

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Kadaster Oost-Vlaanderen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Sint-Lievenslaan 27
9000 Gent
Tél 0257 729 90
Fax 0257 96 239
meow.dienst.uit.o-vl@minfin.fed.be

Kadaster Sint-Lievens-Houtem (Lokaal kantoor)

Gustaaf Schockaertstraat 4 Bus 3
9620 Zottegem
Tél 0257/73550 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/95649
meow.antenne.404@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune. Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Bavegem” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.

Last updated at: 19-02-18 22:51:38