Maison à vendre Itegem

€ 1 600 000

Contacter le vendeur

Contacter le vendeur

Contacter par téléphone
032*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Mogelijkheid om ca. 2,5 ha bij te huren! Het goed is gelegen naast natuurgebied.

Voor het renoveren van deze hoeve op ca. 5500m² werden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt in samenspel van opbouw met mineralen. Denk hierbij aan decoratieve gietvloeren, design woonbeton, kalleiwerken, kalktechnieken, stucco- en tadelakttechnieken en oude schildertechnieken. De combinatie van zwart staal en eikenhout komt veelvuldig terug in het concept van de woning.

Het oog voor detail is hier dan ook zeer belangrijk. Zo is het kookeiland bijvoorbeeld vervaardigd uit beton en bestaat het volledig uit één geheel. Voor de buitendeuren gebruikte men paardenstallen als inspiratie, waardoor ze uit 2 delen bestaan. Ook voor de badkamer werden ze geïnspireerd door elementen uit de stal. Zo gebruikten men als wastafel oude voederbakken volledig vervaardigd uit blauwe hardsteen. In de woonkamer bestaan de planken van de parketvloer uit 1 geheel.

Indeling gelijkvloers:
Op het gelijkvloers vinden we een prachtige inkomhal met een volledig gerestaureerde speksteenkachel op hout met brood/pizza oven, afgewerkt met kalkmineraal, een riante woonkamer voorzien van een houtgestookte haard met automatische afzuiging en warmterecuperatie, een volledig uitgeruste keuken welke geniet van veel lichtinval en voorzien van een prachtig fornuis van 'La Cornue' en een ruime eetkamer, tevens voorzien van een houthaard achter glas die open of gesloten kan worden gebruikt. Vanuit de eetruimte heeft u toegang tot het ontbijtterras aan de voorzijde van de woning, waarop de zon staat in de voormiddag. Verder vinden we op deze verdieping een bureau met opkamer en een houthaard achter glas die open of gesloten kan gebruikt worden. Achteraan de woning kom je binnen via de mudroom met ingebouwde eikenhouten kasten. Hiernaast vindt men nog een bergruimte met wastafel en een badkamer.

Indeling eerste verdieping:
Aan de linkerkant van de trap(hal) vinden we een heel gezellige gastenkamer en een technische ruimte. Indien u de deur aan uw rechterkant neemt komt u opnieuw in een hal terecht. Waar het lijkt alsof u tussen ingebouwde kasten loopt wordt u achter een aantal 'kast'deuren aangenaam verrast door de aanwezigheid van een badkamer met een douche, een wastafel en een toilet, een tweede badkamer met een prachtig vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel (blauwe hardsteen) een douche en een toilet met hiernaast nog een extra bergruimte, en een riante dressing. Eenmaal deze hal doorgelopen komt u terecht in de prachtige masterbedroom voorzien van gashaard. Hiernaast vinden we tevens een extra bergruimte.

In de inkomhal bevindt zich tevens de trap naar de bergkelder.

De woning en de natuur er omheen staan volledig in verbinding met elkaar. Van binnenuit geniet men dan ook van prachtig zicht op de omliggende weides en de magnifieke achtertuin. Hier komt u volledig tot rust!
Vanop het terras geniet u van prachtig zicht op het zwembad, de paardenstallen en de buitenpiste (40m x 20m), omheind met hardhouten vierkante palen en latten. Naast het zwembad is er een poolhouse voorzien van een bar en een douche.

Ook voor de paardenstallen werden exclusief natuurlijke bouwmaterialen gebruikt. Het stallengebouw bestaat uit 8 ruime boxen, een poets-/wasplaats met warm water en ruimte voor de hoefsmid, een zadelkamer volledig in eikenhout geklimatiseerd voor het leder, een fitnessruimte, een zolderverdieping voor opslag en een bureau. De zolderverdieping en dus ook het bureau zijn bereikbaar via een open lift. Dit gebouw heeft een eigen verwarmingssysteem voor de zadelkamer, fitness en kantoor boven.

Tenslotte vinden we op het perceel nog een carport en 2 tuinhuisjes. De carport annex tuinhuis, poolhouse en technische ruimte zijn volledig opgetrokken in oude eiken materialen. De eigendom is volledig omheind. Er zijn 2 poorten die toegang bieden tot de eigendom: één langs de voorkant en één langs de achterkant.

Services

Informations financières

 • Prix : € 1 600 000

Description extérieure

 • Nombre de façades : 4
 • Orientation du bien : Non specifié
 • Surface du terrain : 5 600 m²

Urbanisme (*)

 • Permis d'urbanisme obtenu : Oui
 • Affectation urbanistique la plus récente: Zone agricole d'intérêt paysager
 • Zones inondables: Bien immobilier situé en zone non inondable.
 • Et/ou: Information non communiquée.
 • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine: Non

Certificats et attestations de conformité(*)

 • Référence PEB : 1935841
 • Conso. spécifique d'énergie primaire : 146 kWh/m²/an

Proposé par l'agence :

ImmoFluisteraar bvba

Aarschotsesteenweg 201
2500 Lier

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tél 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Heist-op-den-Berg (Lokaal kantoor)

Zwartzustersvest 24A Bus 13
2800 Mechelen
Tél 0257/45610 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/95712
meow.antenne.106@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune. Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Itegem” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.

Last updated at: 23-05-18 01:29:59

Demander l'adresse

Le propriétaire n'a pas souhaité rendre l'adresse publique. Pour la connaitre, veuillez le contacter, via ce formulaire (e-mail) ou par téléphone.

Contacter par téléphone
032*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires