Maison à vendre à Itegem Online

Obtenir l'adresse
2222 Itegem
Référence Immovlan: RAG27133
Référence de l'agence: IF-2446NP

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Mogelijkheid om ca. 2,5 ha bij te huren! Het goed is gelegen naast natuurgebied.

Voor het renoveren van deze hoeve op ca. 5500m² werden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt in samenspel van opbouw met mineralen. Denk hierbij aan decoratieve gietvloeren, design woonbeton, kalleiwerken, kalktechnieken, stucco- en tadelakttechnieken en oude schildertechnieken. De combinatie van zwart staal en eikenhout komt veelvuldig terug in het concept van de woning.

Het oog voor detail is hier dan ook zeer belangrijk. Zo is het kookeiland bijvoorbeeld vervaardigd uit beton en bestaat het volledig uit één geheel. Voor de buitendeuren gebruikte men paardenstallen als inspiratie, waardoor ze uit 2 delen bestaan. Ook voor de badkamer werden ze geïnspireerd door elementen uit de stal. Zo gebruikten men als wastafel oude voederbakken volledig vervaardigd uit blauwe hardsteen. In de woonkamer bestaan de planken van de parketvloer uit 1 geheel.

Indeling gelijkvloers:
Op het gelijkvloers vinden we een prachtige inkomhal met een volledig gerestaureerde speksteenkachel op hout met brood/pizza oven, afgewerkt met kalkmineraal, een riante woonkamer voorzien van een houtgestookte haard met automatische afzuiging en warmterecuperatie, een volledig uitgeruste keuken welke geniet van veel lichtinval en voorzien van een prachtig fornuis van 'La Cornue' en een ruime eetkamer, tevens voorzien van een houthaard achter glas die open of gesloten kan worden gebruikt. Vanuit de eetruimte heeft u toegang tot het ontbijtterras aan de voorzijde van de woning, waarop de zon staat in de voormiddag. Verder vinden we op deze verdieping een bureau met opkamer en een houthaard achter glas die open of gesloten kan gebruikt worden. Achteraan de woning kom je binnen via de mudroom met ingebouwde eikenhouten kasten. Hiernaast vindt men nog een bergruimte met wastafel en een badkamer.

Indeling eerste verdieping:
Aan de linkerkant van de trap(hal) vinden we een heel gezellige gastenkamer en een technische ruimte. Indien u de deur aan uw rechterkant neemt komt u opnieuw in een hal terecht. Waar het lijkt alsof u tussen ingebouwde kasten loopt wordt u achter een aantal 'kast'deuren aangenaam verrast door de aanwezigheid van een badkamer met een douche, een wastafel en een toilet, een tweede badkamer met een prachtig vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel (blauwe hardsteen) een douche en een toilet met hiernaast nog een extra bergruimte, en een riante dressing. Eenmaal deze hal doorgelopen komt u terecht in de prachtige masterbedroom voorzien van gashaard. Hiernaast vinden we tevens een extra bergruimte.

In de inkomhal bevindt zich tevens de trap naar de bergkelder.

De woning en de natuur er omheen staan volledig in verbinding met elkaar. Van binnenuit geniet men dan ook van prachtig zicht op de omliggende weides en de magnifieke achtertuin. Hier komt u volledig tot rust!
Vanop het terras geniet u van prachtig zicht op het zwembad, de paardenstallen en de buitenpiste (40m x 20m), omheind met hardhouten vierkante palen en latten. Naast het zwembad is er een poolhouse voorzien van een bar en een douche.

Ook voor de paardenstallen werden exclusief natuurlijke bouwmaterialen gebruikt. Het stallengebouw bestaat uit 8 ruime boxen, een poets-/wasplaats met warm water en ruimte voor de hoefsmid, een zadelkamer volledig in eikenhout geklimatiseerd voor het leder, een fitnessruimte, een zolderverdieping voor opslag en een bureau. De zolderverdieping en dus ook het bureau zijn bereikbaar via een open lift. Dit gebouw heeft een eigen verwarmingssysteem voor de zadelkamer, fitness en kantoor boven.

Tenslotte vinden we op het perceel nog een carport en 2 tuinhuisjes. De carport annex tuinhuis, poolhouse en technische ruimte zijn volledig opgetrokken in oude eiken materialen. De eigendom is volledig omheind. Er zijn 2 poorten die toegang bieden tot de eigendom: één langs de voorkant en één langs de achterkant. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 1.600.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Meublé
Non
Cave(s)
Non
Grenier
Non
Véranda
Non
Garage
Non
Adoucisseur d'eau
Non
Air conditionné
Non
Parlophone
Non
Alarme antieffraction
Non
Porte d'accès sécurisée
Non
Ascenseur
Non
Accessible aux moins valides
Non
Nombre de façades
4
Jardin
Non
Terrasse aménagée
Non
Raccordé aux égouts
Non
Raccordé au gaz de ville
Non
Balcon
Non
Piscine extérieure
Non
Conso. spécifique d'énergie primaire
146 kWh/m²/year
Référence PEB
1935841
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone agricole d'intérêt paysager
Citation pour infraction urban.
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Cadastre Antwerpen (Extraits officiels) Direction régionale

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tél 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Cadastre Heist-op-den-Berg (Bureau local)

Zwartzustersvest 24A Bus 13
2800 Mechelen
Tél 0257/45610 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/95712
meow.antenne.106@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune.

Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Itegem” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.

Dernière modification: 17-01-2018 03:16

Contacter le vendeur

Par e-mail
Votre message a été envoyé
En poursuivant votre navigation sur notre site, vous acceptez l'installation et l'utilisation de cookies sur votre ordinateur, notamment à des fins promotionnelles et/ou publicitaires, dans le respect de notre politique de protection de votre vie privée. Plus d'infos ici.