Maison à louer Geel

€ 1 300

Contacter le vendeur

Contacter le vendeur

Contacter par téléphone
014*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Geel - Winkelom

Geel, Winkelom. Buitengewone eigendom, verscholen achter groen en natuur, omringd door waterpartijen en toch op slechts op een 10 tal minuutjes van het centrum van Geel. Pure rust voor de liefhebber.

Via een niet verharde toegangsweg kronkelend langsheen de weiden en de buurpanden met zicht op het water, toegang tot de inrit op het domein. Op weg naar de woning, rechts reeds 2 waterpartijen; links een grote open groenweide. Geheel afsluitbaar en omheind. Voortuin met parkingmogelijkheid voor meerdere wagens. De woning staat aan de waterzijde. Rechts een verhard, precies ‘zwevend’ zonneterras met uniek vergezicht over het water en de groendijken. Fauna & flora vanop de eerste rij ! De woning is in de loop van de vele jaren (destijds gebouwd in 1956) uitgebreid en aangebouwd geweest met verschillende ruimtes met midden het authentiek gedeelte met karakteristieke voormalige ‘duiventil’ onder een torendakje. Hoofdbouw onder zadeldak – overige platte daken. Inkom links van de woning. Van hieruit toegang tot de eerste (van drie) slaapkamer / bureau met uitzicht over de linker oever en water. Aansluitend de eerste badkamer met hoekbad, afzonderlijke douchecabine, toilet en lavabo. De keuken, eveneens uitkijkend over het water, is uitgerust met o.a. een inbouw vaatwasser, dubbele spoelbak, vitro keramische kookplaat, oven, koelkast en diepvries. Achteraan, met grote vensters uitgevend op privaat water & groen, de woonkamer en een eetplaats. Behoud van authentieke interieurelementen. Vanaf de eetkamer is er toegang tot de 2de slaapkamer (uitgevend op overdekt terras), de 2de badkamer (met luxe douchecabine, toilet en lavabo), de deur naar de wijnkelder, de verborgen trap naar de verdieping en de wasplaats. Achter toegang (via terras) met vestiairehoek en sas naar de woonkamer. Voormalige duiventil toegankelijk via buitentrap. Op de verdieping: grote slaapkamer onder de dakschuinten met exceptioneel vergezicht over het natuurgebied. Afzonderlijke garage voor 1 wagen.

Buitenom: 2 graspartijen voortuin (te onderhouden door huurder). De centrale waterpartij met omringende groendijken (onderhoud door eigenaar/derden) met aan de overzijde van de groendijken exclusief oeverrecht (visgelegenheid indien gewenst) tot halverwege de aanpalende vijvers achteraan en links van de woning.

Technisch: centrale verwarming op stookolie (citerne ondergronds/voortuin). Houten ramen met dubbele beglazing. EPC 281 kWh/m2 jaar. Afvalwater extractie naar septische put (voortuin). Elektriciteit 220 V (dag- en nachttarief). Drinkwateraansluiting (Pidpa).

Huur: strikt privatief (geen uitbating/vennootschap) – woninghuur – 3 maand waarborg. Beschikbaarheid otk.


Documents attachés

Services

Informations financières

 • Loyer : € 1 300 / mois
 • Caution : € 3 900
 • Disponibilité du bien : Maintenant

Aménagement intérieur

 • Nombre de chambres : 3
 • Grenier : Oui

Cuisine et sanitaires

 • Nombre de salles de bain : 2
 • Nombre de douches : 2

Chauffage et énergie

 • Type de vitrage : Double vitrage

Description extérieure

 • Nombre de façades : 4
 • Orientation du bien : Non specifié
 • Raccordé aux égouts : Oui

Urbanisme (*)

 • Zones inondables: Information non communiquée.
 • Et/ou: Information non communiquée.
 • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine: Information non communiquée.

Certificats et attestations de conformité(*)

 • Référence PEB : 1994373
 • Conso. spécifique d'énergie primaire : 281 kWh/m²/an

Proposé par l'agence :

Immo Vandamm

Stationsstraat 80
2440 Geel

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Last updated at: 21-02-18 19:44:37

Demander l'adresse

Le propriétaire n'a pas souhaité rendre l'adresse publique. Pour la connaitre, veuillez le contacter, via ce formulaire (e-mail) ou par téléphone.

Contacter par téléphone
014*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires