Maison de rapport à vendre Turnhout

De

€ 355 750

Contacter le vendeur

Contacter le vendeur

Contacter par téléphone
0032(0)14*******

Contacter par e-mail

iIndiquer votre numéro de téléphone facilitera grandement le contact. Celui-ci ne sera pas utilisé à d'autres fins.

Envoyer

* Champs obligatoires

Projet de constructions neuves

Afficher l'entiereté du projet

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Appartement X 4.2 - Dit appartement van 124m² bevindt zich op de vierde en hoogste verdieping van Residentie Dans. Het omvat een inkomhal met vestiaire, apart toilet, leefruimte met eetkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en aparte douchekamer. Zuid gericht terras van 39m² met bijhorende buitenberging. Optioneel ondergrondse en privatieve parkeerplaats en privatieve berging. Lift en gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Bezoek ons nieuwe Hillewaere vastgoed pop-up Turnova kantoor aan de Grote Markt in Turnhout.
De volledige Turnova maquette, de 24h/24h werf webcam en virtuele 3D beelden staan te wachten op jullie ! Wij zijn aanwezig op ma van 10u-13u, woe- en vrij van 9u-12.30u of op afspraak. Tot snel !

Turnova wordt een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Wonen, winkelen, werken en vooral beleven: in Turnova kan het allemaal. De Turnovasite wordt ingedeeld in 5 verschillende kwartieren met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Het Academie Kwartier is er daar eentje van. Naast twee gebouwen voor de nieuwe Stedelijke Academie komen er ook drie gloednieuwe residenties met appartementen, nl. Residenties Dans, Woord en Muziek.

Wonen in het Academie Kwartier heeft tal van voordelen. De Stedelijke Academie ligt op een steenworp. Volgen u of uw kinderen muziek- of tekenles? Vanaf nu hoeft u daar absoluut niet ver voor te reizen, het ligt immers bij de deur. Winkels, cafés, restaurants, terrasjes… Doordat u in hartje Turnhout woont, ligt het allemaal op enkele minuutjes wandelen. Dankzij de nabijgelegen autosnelwegen, de ondergrondse parking, de verschillende bushaltes en het treinstation is bovendien de bereikbaarheid ideaal. Jong, oud, alleenstaanden of gezinnen met kinderen, iedereen zal er zijn thuis vinden Er zijn woningen voor elk budget met startprijzen vanaf EUR 123.860 (excl. aankoopkosten).

Wonen in Residentie Dans – Hedendaagse architectuur hand in hand laten gaan met het historisch erfgoed van de vroegere Brepolsdrukkerij: dát is het doel van Residentie Dans. De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen dan ook naar het rijke verleden van de site. Residentie Dans ligt aan de Baron Frans Dufourstraat en kijkt uit op het toekomstig academisch plein. Het gebouw huisvest 11 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Het gelijkvloers is een commerciële ruimte van 301m².

Services

Informations financières

  • Prix : € 355 750

Urbanisme (*)

  • Année de construction : 2017
  • Affectation urbanistique la plus récente: Zone, info non disponible
  • Zones inondables: Bien immobilier situé en zone non inondable.
  • Et/ou: Information non communiquée.
  • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine: Non

Proposé par l'agence :

Hillewaere Vastgoed - kantoor Oud-Turnhout

Dorp 30
2360 Oud-Turnhout

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Last updated at: 23-02-18 07:59:03