Maison de rapport à louer Peer

€ 995

Contacter

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit handelspand is ideaal gelegen tenmidden het centrum van Peer. Peer is een stad in volle bloei waar de nodige aandacht wordt besteed aan ambacht en handel. Dit handelspand is uiterst geschikt voor al wie een kleine onderneming heeft of wenst op te starten. Elk type van onderneming is toegestaan; zowel kantoorfuncties, handelszaken, als horeca. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de zaak. Aan de achterzijde is het pand ook bereikbaar; ideaal voor het laden en lossen van goederen. Het woongedeelte is apart bereikbaar t.o.v. de handelszaak. En dit zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft elk zijn aparte ingang.

Indeling handelspand: ingerichte winkelruimte, een ruime berging, de nodige sanitaire voorzieningen, alsook een ruim magazijn.
Indeling van de woning: een woonkamer met zit- en eethoek, een keuken, een kelder, 4 slaapkamers, een badkamer ingericht met een ligbad, lavabo en toilet, een zolder en een dubbele garage.

Indien er een andere indeling of inrichting wenselijk is, kan dit steeds besproken worden in overleg met de eigenaars/verhuurders.

EPC: 642 kWh/m²
Geen huisdieren toegelaten!

Proposé par l'agence :

Vastgoed Rijken

Kaulillerdorp 57
3950 Kaulille

Contacter

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Kadaster Limburg (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Voorstraat 43, bus 20
3500 Hasselt
Tél 0257 619 00
Fax
meow.dienst.uit.limburg@minfin.fed.be

Kadaster Peer (Lokaal kantoor)

Stadsplein 1 bus 1
3960 Bree
Tél 0257/80620 (9 tot 12uur)
Fax 0257/96174
meow.antenne.704@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune. Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Grote-Brogel” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.

Last updated at: 21-10-17 02:00:00