Appartement à vendre Brasschaat

De

€ 499 500

Contacter

 • 3 chambre(s)
 • Surface habitable : 166 m²
 • 2 salles de bain
 •   KWh/an

Projet de constructions neuves

Afficher l'entiereté du projet

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Domein Berckendael is gelegen in een groene residentiële toplocatie in de wij Vriesdonk te Brasschaat met aan de overzijde het Peerdsbos. In de directe omgeving treft u alle shopping- en recreatiefaciliteiten van het bruisende Brasschaat aan. Deze omvatten onder andere een golf- en tennisclub. Met uitstekende aansluiting op bus, tram en snelwegen reist u snel naar Antwerpen of Breda. De residentiële gebouwen in Berckendael zijn oordeelkundig ingeplant op een privaat domein van 17.000 m² en genieten maximaal van de zon en het groen. De bouwheer creëerde een woonbeleving die perfect tegemoetkomt aan uw levensstijl.

Vanuit de appartementen en vanop de ruime terrassen geniet u het hele jaar door van een onbelemmerd panoramisch uitzicht op de omringende natuur of de aangelegde parktuin met wadi, waardevolle bomen en prachtige rododendron hagen.

Het project werd ontworpen door Veelaert Architecten, die met meer dan 25 jaar professionele ervaring een indrukwekkend palmares kan voorleggen. Door de eenvoudige maar krachtige vormentaal, duurzame materialen en uitgepuurde detaillering kan men spreken van een tijdloos nieuwbouwproject. De appartementen zijn ingedeeld volgens de nieuwste inzichten op het gebied van interieurarchitectuur. Relax- en woongedeelten vloeien organisch in elkaar over. Overal heeft u een gevoel van ruimte en geborgenheid.

Domein Berckendael werd gebaseerd op het Trias Energetica principe, dit wil zeggen: de energievraag beperken, gebruik maken van hernieuwbare energie en zuinig en efficiënt gebruik maken van fossiele energiebronnen. Het uitgangspunt is een globaal energieprestatiecijfer (EP) dat gemiddeld 20 tot 25% lager ligt dan de wettelijke normen!
Dit ruime appartement is instapklaar en beschikt over een grote leefruimte op eiken parketvloer en een aansluitende open keuken van Siematic uitgerust met MIELE apparatuur. Het appartement beschikt over een kleine berging met aansluitingen voor wasmachine en extra ijskast/ diepvriezer. Verder treft u in dit appartement drie slaapkamers op parket aan. De badkamer is voorzien van een ligbad, hedendaagse grote wand- en vloertegels, toilet en lavabo in meubel. De andere twee slaapkamers met zicht op de tuin delen een douchekamer met douche en lavabo in meubel. Er is een separaat gastentoilet aan de inkom voorzien. Door de gunstige oriëntatie geniet u ook in de leefruimte en de keuken van heel de dag van veel lichtinval. In Berckendael kan u bovendien genieten van echte wellness: een fitnessruimte om te sporten, een spa om te relaxen en een clubhouse om bijvoorbeeld uw buren te ontmoeten. Als bewoner van Berckendael kunt u desgewenst gebruik maken van de hulp van een inwonende conciërge en structurele zorg- en comfortdiensten aan huis. Een inpandige parkeer(box) kan separaat worden aangekocht vanaf 27.500 euro.

De appartementen kunnen in overleg met de aannemer worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Bezoek vandaag nog het modelappartement en laat u opnieuw verrassen door dit prachtige project.

Bekijk de virtuele 3D-tour van dit eigendom via volgende link: https://my.matterport.com/show/?m=EwUpLUztoMK

Informations financières

 • Prix : € 499 500

Aménagement intérieur

 • Surface habitable : 166 m²
 • Nbre de chambres : 3

Cuisine et sanitaires

 • Equipement de la cuisine : Semi-équipée
 • Nbre de salles de bain : 2
 • Nbre de toilettes : 2

Chauffage et énergie

 • Type de chauffage : Non specifié

Equipement(s) intérieur(s)

 • Ascenseur : Oui

Description extérieure

 • Orientation du bien : Sud
 • Nbre d'étages de l'immeuble : 1
 • Etage de l'appartement : 3

Urbanisme (*)

 • Année de construction : 2014
 • Permis d'urbanisme obtenu : Oui
 • Affectation urbanistique la plus récente : Parc résidentiel
 • Zones inondables : Information non communiquée.
 • Et/ou : Information non communiquée.
 • Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine : Information non communiquée.

Proposé par l'agence :

Hillewaere Vastgoed - Kantoor Brasschaat

Bredabaan 235
2930 Brasschaat

Contacter

(*) Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.

Informations du cadastre

Kadaster Antwerpen (Kadastraal uittreksel) Gewestelijke directie

Italiëlei 4, bus 10
2000 Antwerpen
Tél 0257/55250
Fax 0257/97103
meow.dienst.uit.antw@minfin.fed.be

Kadaster Brasschaat (Lokaal kantoor)

Ruiterijschool 3 Bus 40
2930 Brasschaat
Tél 0257/76440 (9 tot 12 uur)
Fax 0257/96575
meow.antenne.103@minfin.fed.be

Attention, le bureau fédéral du cadastre ne répondra qu'aux demandes d'informations concernant le cadastre du bien. Tout autre demande à propos du bien doit être faite via le formulaire de contact situé en haut à droite de cette page.

Connaissez-vous bien cette commune ou sa région ? Dècouvrez-y 1001 informations : Cartographie par thème
Trouvez le bureau d'enregistrement (baux) pour cette commune. Plus de détails sur cadastre.be

Vous avez un projet concret de construction ou rénovation à “Brasschaat” ?
Dans ce cas, vous avez droit à un exemplaire gratuit du guide de la construction rempli d'informations et de pistes d'inspiration de 400 pages, 'Rénover & Construire avec succès'.
Commandez votre guide ici.

Last updated at: 19-10-17 03:11:57