Development site for sale - Outgaarden

1 results (1 - 1)
Development site for sale Outgaarden (RBI30208)
425 000 €

3321 Outgaarden

Landelijk en rustig gelegen bouwgrond voor 2 HOB met aanpalende stapelplaats. Mits onderhandeling met de gemeente kan dit perceel worden omgevormd tot 1 zeer mooie OB. De te renoveren stapelplaats kan dienst doen als bijhuis, garage of poolhouse. Een dergelijk mooi stuk bouwgrond met deze mogelijkheden is nog maar zeer moeilijk te vinden in deze regio. Want to know more?

1654 44 m Depth of the terrain 32 m Width terrain
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Outgaarden (3321).

3 500 000 €

3300 Tienen

TIRLEMONT : Immeuble à rénover (entre 10 et 15 appartements) + un immeuble classé de rendement composé de 16 appartements loués (#12X-3_ALNO_FBR) • Site propre donnant sur 3 rues • Surface de la parcelle du site : +/- 6.000m² • Prix : 3.500.000€ Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

6000
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bost (RBH85044)
128 000 €

3300 Bost

Twee mooi gelegen percelen bouwgrond, bestemd voor half-open bebouwing. Gelegen op een heel landelijke locatie te Bost Tienen. Centrum Bost op fietsafstand: winkels, lagere school, kinderopvang, ... Tienen centrum op 4 min: supermarkten, banken, horeca, ... Oprit E40 op 6 min. Perceel 1 - bestaande uit lot 1 en lot 1B - 14a 02ca ( € 128.000 ) Perceel 2 - bestaande uit lot 2 en lot 2B - 13a 52ca ( € 124.000 ) Gelegen in woongebied (deels) en agrarisch gebied (deels). Vergunde, niet vervallen verkaveling. Geen bouwverplichting. Belangrijkste bouwvoorschriften: (de volledige vergunning + voorschriften vindt u terug onder "documenten") - Enkel ééngezinswoningen zijn toegelaten, met inbegrip van zorgwoning; - De bouwlijn ligt op 12,23 m uit de as van de straat, zoals voorgesteld op het verkavelingsplan; - De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt 3,16 m voor perceel 1 en 3,00 m voor perceel 2, zoals afgebeeld op het verkavelingsplan; - De maximale gevelbreedte bedraagt 7,67 m; - De maximale bouwdiepte bedraagt 15 m voor het gelijkvloers en 12 m voor de verdieping; - De kroonlijsthoogte is beperkt tot max 6,50 m tov de voorliggende wegenis of 6 m hoger dan het vloerpeil; - De nokhoogte is beperkt tot max 11,50 m tov de voorliggende wegenis of 11 m hoger dan het vloerpeil; - De dakhelling bevindt zich tussen 0° en 40°, indien het gelijkvloers langer is dan de verdieping mag dit worden afgedekt met een plat dak; - Aangebouwde bijgebouwen achter de woning moeten binnen de voorziene inplanting vallen (15 m vanaf de bouwlijn); - Ondergrondse garages zijn niet toegelaten; - Een keldertoegang is mogelijk binnen de woning, toegangen buiten de woning zijn niet toegelaten; - Complementaire functies zoals kantoor of vrij beroep zijn mogelijk indien de woonfunctie primair blijft behouden en de complementaire functie max 100 m² bedraagt; - Er worden geen reliëfwijzigingen toegestaan, met uitzondering van de noodzakelijke toegangen naar de woning langs de voorgevel; - In de voortuinstrook mogen tuinpaden en oprit voorzien worden, omrand door groenaanleg. Er mag 1 inrit worden voorzien van max 6 m breed. Alle verhardingen dienen te gebeuren in waterdoorlatende materialen; idem voor paden in de zijtuinstrook; - Het terras moet aansluitend met de woning worden aangelegd, bedraagt max 40 m² en bevindt zich op minstens 1 m van de zijdelingse perceelsgrens; waterdichte vlakken zijn toegelaten indien deze afwateren naar de tuin; paden dienen te bestaan uit waterdoorlatende materialen; - Een tuinhuis tot max 20 m² en bestaande uit 1 bouwlaag is mogelijk; - In de zij- en achtertuin kan een levende haag of paal met draad worden voorzien van max 2 m hoogte; in de voortuin tot max 0,80 m hoogte. Want to know more?

1402
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bost (RBH84975)
124 000 €

3300 Bost

Twee mooi gelegen percelen bouwgrond, bestemd voor half-open bebouwing. Gelegen op een heel landelijke locatie te Bost Tienen. Centrum Bost op fietsafstand: winkels, lagere school, kinderopvang, ... Tienen centrum op 4 min: supermarkten, banken, horeca, ... Oprit E40 op 6 min. Perceel 1 - bestaande uit lot 1 en lot 1B - 14a 02ca ( € 128.000 ) Perceel 2 - bestaande uit lot 2 en lot 2B - 13a 52ca ( € 124.000 ) Gelegen in woongebied (deels) en agrarisch gebied (deels). Vergunde, niet vervallen verkaveling. Belangrijkste bouwvoorschriften: (de volledige vergunning + voorschriften vindt u terug onder "documenten") - Enkel ééngezinswoningen zijn toegelaten, met inbegrip van zorgwoning; - De bouwlijn ligt op 12,23 m uit de as van de straat, zoals voorgesteld op het verkavelingsplan; - De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt 3,16 m voor perceel 1 en 3,00 m voor perceel 2, zoals afgebeeld op het verkavelingsplan; - De maximale gevelbreedte bedraagt 7,67 m; - De maximale bouwdiepte bedraagt 15 m voor het gelijkvloers en 12 m voor de verdieping; - De kroonlijsthoogte is beperkt tot max 6,50 m tov de voorliggende wegenis of 6 m hoger dan het vloerpeil; - De nokhoogte is beperkt tot max 11,50 m tov de voorliggende wegenis of 11 m hoger dan het vloerpeil; - De dakhelling bevindt zich tussen 0° en 40°, indien het gelijkvloers langer is dan de verdieping mag dit worden afgedekt met een plat dak; - Aangebouwde bijgebouwen achter de woning moeten binnen de voorziene inplanting vallen (15 m vanaf de bouwlijn); - Ondergrondse garages zijn niet toegelaten; - Een keldertoegang is mogelijk binnen de woning, toegangen buiten de woning zijn niet toegelaten; - Complementaire functies zoals kantoor of vrij beroep zijn mogelijk indien de woonfunctie primair blijft behouden en de complementaire functie max 100 m² bedraagt; - Er worden geen reliëfwijzigingen toegestaan, met uitzondering van de noodzakelijke toegangen naar de woning langs de voorgevel; - In de voortuinstrook mogen tuinpaden en oprit voorzien worden, omrand door groenaanleg. Er mag 1 inrit worden voorzien van max 6 m breed. Alle verhardingen dienen te gebeuren in waterdoorlatende materialen; idem voor paden in de zijtuinstrook; - Het terras moet aansluitend met de woning worden aangelegd, bedraagt max 40 m² en bevindt zich op minstens 1 m van de zijdelingse perceelsgrens; waterdichte vlakken zijn toegelaten indien deze afwateren naar de tuin; paden dienen te bestaan uit waterdoorlatende materialen; - Een tuinhuis tot max 20 m² en bestaande uit 1 bouwlaag is mogelijk; - In de zij- en achtertuin kan een levende haag of paal met draad worden voorzien van max 2 m hoogte; in de voortuin tot max 0,80 m hoogte. Want to know more?

1352
contact
details
Email
Call
115 000 €

3300 Hakendover

Prachtig, residentieel gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing.Deze bouwgrond is gelegen in Hakendover (Tienen). Op slechts enkele kilometers van het centrum van Tienen en in de onmiddellijke nabijheid van verschillende gewestwegen liggen de nodige faciliteiten (scholen, winkels, …) vlakbij.De bouwgrond met zuid-oost oriëntatie heeft een totale oppervlakte van 5a 1ca, een perceelsbreedte van ca. 10 m en een prachtige tuinstrook. De grond is gelegen in woongebied met landelijk karakter voor de eerste 50m. Er is een verkaveling van toepassing. De verkavelingsvoorschriften, adviezen Fluvius, de watergroep en de goedkeuring van de gemeente kan u terugvinden bij de bijlagen.Bouwvoorschriften:+ Bouwdiepte gelijkvloers 15 m+ Bouwdiepte verdieping 12 m+ Afstand tot perceelgrens aan zijkant 3 m+ Residentiële gebouwen + Een tuinhuis is toegelatenEnkele TROEVEN van deze bouwgrond opgelijst:+ Enkel functies complementair aan wonen, zoals kantoorfuncties, vrij beroep,... zijn toegelaten, mits de activiteiten niet meer dan 100 m² van de bewoonbare oppervlakte in beslag nemen en de woonfunctie een grotere oppervlakte heeft.Meer informatie? Contacteer Stephanie Odeurs via ### of bel naar ### Want to know more?

501 10 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Hoegaarden (RBG76482)
99 000 €

3320 Hoegaarden

Een perceel bouwgrond voor halfopen bebouwing, gelegen te Hoegaarden, Vroentestraat lot 5 (links van huisnummer 55I), totale perceel oppervlakte van 3a 45ca, KI 3 euro. Dit perceel maakt deel uit van een goedgekeurde verkaveling van 8 loten. Bouwvoorschriften : 7,5 m gevelbreedte - bouwdiepte 12 m op het gelijkvloers en eerste verdieping. Bijgebouwen zijn toegestaan: ingeplant op 5 m achter de achtergevel van het hoofdgebouw - op minimaal 1m van de perceelsgrenzen (mits schriftelijk akkoord van de aanpalende eigenaars mag het worden ingepland in de perceelsgrens). Verkavelingsvoorschriften laten toe een zelfstandige activiteit uit te oefenen zoals kantoor en vrij beroep. Verkavelingsplan, -voorschriften en -vergunning kan je terug vinden op de site van co-immo. Bouwvergunning aangevraagd in 2018, heden vervallen. VG -WG-GMO-GVKR-VV - Meer info op ### - T. ### Want to know more?

345 34 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBI69494)
165 000 €

3300 Tienen

Prachtige bouwgrond van 9a 34ca met goedgekeurde omgevingsvergunning en architectplannen in de prijs inbegrepen. De grond is gelegen in het gezellige Kumtich nabij school, supermarkt, dokter, ontspanning, frituur. Van hier heeft u een vlotte verbinding naar E40 en station of openbaar vervoer. Want to know more?

934 33 m Depth of the terrain 48 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBI69493)
142 000 €

3300 Tienen

Prachtige bouwgrond van 4a 28ca met goedgekeurde omgevingsvergunning en architectplannen in de prijs inbegrepen. De grond is gelegen in het gezellige Kumtich nabij school, supermarkt, dokter, ontspanning, frituur. Van hier heeft u een vlotte verbinding naar E40 en station of openbaar vervoer. Want to know more?

428 33 m Depth of the terrain 13 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBG04114)
139 000 €

3300 Tienen

De bouwgrond voor open bebouwing van 8a96ca is zeer goed gelegen. De perceelbreedte is 16,21 m aan de straatkant en de perceeldiepte is 56,53 m. Bouwvoorschriften zijn te bekomen via ons kantoor. Want to know more?

896 57 m Depth of the terrain 16 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBI37356)
95 000 €

3300 Tienen

We bevinden ons in de Ganzendries links van nummer 96, een rustig straatje op in Oplinter. Het betreft een bouwgrond (lot 1A + lot 1B) geschikt voor halfopen bebouwing met een grondoppervlakte van 6 aren 51 centiaren. De verkavelingsvoorschriften kan u terugvinden in de bijlagen. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of interesse: ### / ### Want to know more?

651
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBI34706)
148 000 €

3300 Tienen

In het gezellige Bost ligt deze mooie bouwgrond voor open bebouwing van 8a 39ca. Door zijn ligging heeft u een goede verbinding met autosnelweg en station en is gelegen in de nabijheid van bakker en school. Centrum van Tienen is gelegen op 5 minuten. Bouwvoorschriften te bekomen via kantoor. Want to know more?

839 49 m Depth of the terrain 65 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBI07008)
119 000 €

3300 Tienen

Rustig gelegen perceel grond van 9a 22ca voor een HOB, gelegen te Tienen (Goetsenhoven), Meerstraat 110, heden kadastraal gekend als bouwland. Recentelijk (10/10/2023) werd een stedenbouwkundig attest afgeleverd met de goedkeuring tot het bouwen van een halfopen bebouwing rekening houdend met de volgende bouwvoorschriften: gevelbreedte +/- 5,20 m (3 meter van de rechtse perceelsgrens), bouwdiepte max 17 m op het gelijkvloers en 12 m op de eerste verdieping, maximum 2 bouwlagen, kroonlijsthoogte idem linkse woning (108). Op het perceel is het eveneens toegelaten om in de achtertuin een bijgebouw op te richten, geschikt als berging (geen garage). Het perceel is volgens het overstromingsrapport niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, noch in een risicozone voor overstroming. Deze grond is gunstig gelegen, slechts 11 minuten van centrum Tienen en op 5 minuten van de E40. GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer info op ### - T ### Want to know more?

922 126 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBH43424)
160 000 €

3300 Tienen

Prachtige bouwgrond van 8a 13ca voor open bebouwing gelegen in Bost. Het perceel is omgeven door zicht over natuur en toch heeft u een zeer goede verbinding met autosnelweg en in de nabijheid van bakker en school. Optioneel weiland lot 4 aan te kopen aan € 75.000. Bouwvoorschriften te bekomen via kantoor. Want to know more?

813 50 m Depth of the terrain 20 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBH43422)
170 000 €

3300 Tienen

Prachtige bouwgrond van 7a 96ca voor open bebouwing gelegen in Bost. Het perceel is omgeven door zicht over natuur en toch heeft u een zeer goede verbinding met autosnelweg en in de nabijheid van bakker en school. Optioneel weiland lot 4 aan te kopen aan € 75.000. Bouwvoorschriften te bekomen via kantoor. Want to know more?

796 50 m Depth of the terrain 18 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBF10166)
126 000 €

3300 Tienen

Deze landelijk gelegen bouwgrond ligt op een boogscheut van Tienen centrum en heeft een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De voorgestelde stedenbouwkundige voorschriften zijn de volgende: Bestemming: Oprichten van een halfopen bebouwing met een familiaal karakter, complementaire activiteiten zijn toegestaan (max. 50 % van de bewoonbare oppervlakte)Inplanting: De voorgevellijn ligt in het verlengde van de bestaande voorgevel van woning nr 530. Bouwdiepte max. 15 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdiepingGabariten: De kroonlijsthoogte sluit aan op de bestaande woning nr 530. Het dak heeft een helling van min. 0° en max. 50°.Tuinen en achteruitbouwstroken:Een tuinhuis is toegelaten op min. 2 m van de perceelsgrens en min. 5 m achter de achtergevel van het hoofdgebouw. De max. oppervlakte bedraagt 20 m².Parkeermogelijkheid in of naast de woningEigenaar verklaart dat er geen erfdienstbaarheid van uitweg rust op het betrokken perceel. Want to know more?

844
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RBE54514)
75 000 €

3300 Tienen

Bouwgrond van 2 a 21 ca.Voor het bouwen van een eengezinswoning (type driegevel) met een grondoppervlakte van 6 m 33 breed op 10 m 32 diep.Goedgekeurde plannen beschikbaar bij de gemeente Tienen.Goede bereikbaarheid van openbaar vervoer, scholen en winkels.Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebiedDe gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in. Want to know more?

221 9 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Tienen (RAI85973)
187 000 €

3300 Tienen

Zeer goed gelegen perceel van 10 a 15 ca met zicht op boomgaard, vlakbij centrum. Geschikt voor het bouwen van een open bebouwing. Het perceel is 20,31 m breed en 51,15 m diep. De maximale toegestane gevelbreedte bedraagt 13 m. Achteraan het perceel bevindt zich al een garage. Oriëntatie: Oost. Recht van opstal bespreekbaar! Gvg Wg Gdv Gvkr Vv. Want to know more?

1015 51 m Depth of the terrain 20 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Jodoigne (VAY05331)
125 000 €

1370 Jodoigne

Situé dans un clos à taille humaine, beau terrain plat de 10 ares, idéal pour la construction de votre villa 4 façades (possibilité profession libérale) et de votre projet de vie à la Campagne. Proche du Centre et de toutes ses facilités et à 5 minutes de la E40. Une pâture attenante (non constructible) de 12 ares fait partie du bien. Les prescriptions urbanistiques, plans et autres renseignements sont disponible à l'agence ou sur demande. Faire offre à partir de 125 000€ Want to know more?

1005
contact
details
Email
Call
Development site for sale Marilles (VAY37632)
125 000 €

1350 Marilles

Terrain à bâtir étant le lot B (en jaune) au plan de division d'une contenance de 21a 60ca situé dans une voie sans issue donc calme - Longueur approximative du terrain à rue 26,5m. Terrain situé près de sentiers de randonnée. A 10 minutes de la E40. Frais de raccordement à charge de l'acquéreur. Want to know more?

2160
contact
details
Email
Call
Development site for sale Marilles (VAY37631)
120 000 €

1350 Marilles

Terrain à bâtir étant le lot A (en bleu) au plan de division d'une contenance de 20a 65ca situé dans une voie sans issue donc calme - Longueur approximative du terrain à rue 26,5m. Terrain situé près de sentiers de randonnée. A 10 minutes de la E40. Frais de raccordement à charge de l'acquéreur. Want to know more?

2065
contact
details
Email
Call