Development site for sale - Heist-op-den-Berg

19 results (1 - 19)
160 000 €

2221 Booischot

Deze bouwgrond met een prachtige ligging met uitzicht op de velden heeft een totale oppervlakte van 4a 28 ca.De bouwoppervlakte is 7m breed en 17m diep.De bouwgrond zelf is 10 meter breed en 42 meter diep.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
165 000 €

2221 Booischot

Deze bouwgrond met een prachtige ligging met uitzicht op de velden heeft een totale oppervlakte van 4a 28 ca.De bouwoppervlakte is 7m breed en 17m diep.De bouwgrond zelf is 10 meter breed en 42 meter diep.Voor meer informatie of voor een bezoek bel ### of mail ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
198 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich deze bouwgrond van 905 m² voor open bebouwing in een groene omgeving. U geniet hier van een uitstekende ligging in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze bouwgrond biedt tal van stedenbouwkundige mogelijkheden. De render geeft een weergave van een mogelijke woning volgens de geldende bouwvoorschriften conform de verkaveling (lot 6).Bouwvoorschriften :Open bebouwingKroonlijsthoogte: max. 6,50mNokhoogte: max. 11mDakhelling: min. 0°, max. 45°Max. 2 bouwlagen met of zonder hellend dakBouwdiepte: min. 8m, max. 17mInplanting: min. 3m van zijdelingse perceelsgrensmin. 16m uit de as van de voorliggende wegBijgebouwen:beperkt tot max. 75m²Kroonlijsthoogte: max. 3mNokhoogte: max. 5mDakhelling: min. 0°, max. 45°Inplanting: bijgebouwen in de zijtuinstrook op 3m van perceels- en zonegrenzenmin. 27m achter voorgevel hoofdgebouwDit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een bouwgrond voor een open bebouwing op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Open bebouwing - Perceel = 905 m²- Uitstekende ligging Want to know more?

905
contact
details
Email
155 000 €

2221 Booischot

Centraal gelegen bouwperceel voor een halfopen bebouwing van 528 m² met een straatbreedte van 12,20m. Nabij bakker, lokale handelaars en dorpsscholen.Het perceel is geschikt voor het bouwen van een halfopen éénsgezinswoning met een gevelbreedte van ong 9m en een maximale bouwdiepte van 15m. Er dient 3 meter gebouwd te worden uit de rechter perceelsgrens en aansluitend aan de reeds bestaande woning met nummer 125.Het perceel heeft een zuidgerichte tuin.De bouwvoorschriften kunnen opgevraagd worden op ons kantoor Dupont Vastgoed via mail of telefonisch op ### 15.Contacteer ons gerust voor meer informatie. Want to know more?

528
contact
details
Email
Call
  Schriek (RBD49738)

VERKOOP LAATSTE FASE GESTARTHet woonproject ‘Schietboomplein’ kenmerkt zich door de groene pleintjes, autoluwe straten en een architectuur die naadloos aansluit in de landelijke omgeving. Dit alles op wandelafstand van het dorpscentrum en dagelijkse voorzieningen (en scholen). De woonbuurt omvat zowel halfopen als gesloten energiezuinige nieuwbouwwoningen in een moderne pastoriestijl voorzien van carport of garage, tuin en grote zolder. Geniet van een volwaardige tuin met perceeloppervlaktes tussen ca. 328m² en 439m². De afwerking wordt voorzien op maat van de klant: kies zelf de tegels, trappen, keuken, indeling badkamer, etc.Prachtig project in een gezellig buurt nabij het centrum van Schriek. Vraag vrijblijvend de projectbrochure aan of maak een afspraak in de kijkwoning met de sales consultant Dounia Loyens: ### Want to know more?

1 unit(s)
contact
details
Email
Call
Development site for sale Heist-op-den-Berg (RBI86384)
150 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Prachtig perceel bouwgrond voor open bebouwing en zicht op achterliggend groen te Heist-op-den-Berg. Dit mooie perceel met oppervlakte van 832 m² is noordwest georiënteerd en biedt de mogelijkheid om een eigen woning te ontwerpen. Vrijblijvende informatie te verkrijgen via ### of ### . Want to know more?

832
contact
details
Email
Call
Development site for sale Itegem (RBI82675)
190 000 €

2222 Itegem

Goed gelegen bouwgrond, LOT 3 op bijgevoegd plan, zonder bouwverplichting, voor een open bebouwing met Zuid-Oost geörienteerde tuin . Het lot is geschikt voor een open bebouwing met een gevelbreedte van 13,5 m. en een bouwdiepte op het gelijkvloersniveau van 17 m. zoekt u een terrein in een landelijke omgeving, kom dan beslist een kijkje nemen. Want to know more?

975
contact
details
Email
Call
Development site for sale Itegem (RBI82674)
190 000 €

2222 Itegem

Goed gelegen bouwgrond, LOT 1 op bijgevoegd plan, zonder bouwverplichting, voor een open bebouwing met Zuid-Oost geörienteerde tuin . Het lot is geschikt voor een open bebouwing met een gevelbreedte van 13 m. en een bouwdiepte op het gelijkvloersniveau van 17 m. zoekt u een terrein in een landelijke omgeving, kom dan beslist een kijkje nemen. Want to know more?

938
contact
details
Email
Call
Development site for sale Heist-op-den-Berg (RBI81150)
191 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich deze bouwgrond van 828 m² voor open bebouwing in een groene omgeving. U geniet hier van een uitstekende ligging in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze bouwgrond biedt tal van stedenbouwkundige mogelijkheden. De render geeft een weergave van een mogelijke woning volgens de geldende bouwvoorschriften conform de verkaveling (lot 5).Bouwvoorschriften:Open bebouwingKroonlijsthoogte: max. 6,50mNokhoogte: max. 11mDakhelling: min. 0°, max. 45°Max. 2 bouwlagen met of zonder hellend dakBouwdiepte: min. 8m, max. 17mInplanting: min. 3m van zijdelingse perceelsgrensmin. 16m uit de as van de voorliggende wegBijgebouwen:beperkt tot max. 75m²Kroonlijsthoogte: max. 3mNokhoogte: max. 5mDakhelling: min. 0°, max. 45°Inplanting: bijgebouwen in de zijtuinstrook op 3m van perceels- en zonegrenzenmin. 27m achter voorgevel hoofdgebouwDit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een bouwgrond voor een open bebouwing op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Open bebouwing - Perceel = 828 m²- Uitstekende ligging Want to know more?

828
contact
details
Email
Development site for sale Heist-op-den-Berg (RBI81149)
191 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich deze bouwgrond van 828 m² voor open bebouwing in een groene omgeving. U geniet hier van een uitstekende ligging in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer. Deze bouwgrond biedt tal van stedenbouwkundige mogelijkheden. De render geeft een weergave van een mogelijke woning volgens de geldende bouwvoorschriften conform de verkaveling (lot 4).Bouwvoorschriften:Open bebouwingKroonlijsthoogte: max. 6,50mNokhoogte: max. 11mDakhelling: min. 0°, max. 45°Max. 2 bouwlagen met of zonder hellend dakBouwdiepte: min. 8m, max. 17mInplanting: min. 3m van zijdelingse perceelsgrensmin. 16m uit de as van de voorliggende wegBijgebouwen:beperkt tot max. 75m²Kroonlijsthoogte: max. 3mNokhoogte: max. 5mDakhelling: min. 0°, max. 45°Inplanting: bijgebouwen in de zijtuinstrook op 3m van perceels- en zonegrenzenmin. 27m achter voorgevel hoofdgebouwDit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een bouwgrond voor een open bebouwing op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### . Bijzonderheden:- Open bebouwing - Perceel = 828 m²- Uitstekende ligging Want to know more?

828
contact
details
Email
Development site for sale Itegem (RBI67062)
119 000 €

2222 Itegem

Deze bouwgrond voor halfopen bebouwing bevindt zich in een zeer rustig, doodlopend straatje. De tuin is zuidwest georiënteerd waardoor die vanaf 's middags tot zonsondergang een ideale plaats wordt om te onthaasten. Bouwvoorschriften: - max. bouwdiepte: 10,99m - max. gevelbreedte: 7,10m Geen bouwverplichting. Juridische vermeldingen: Woongebied, Verkavelingsvergunning, Geen Dagvaarding, Geen Voorkooprecht. Overstromingsgevoeligheid: Perceelscore A, niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied. Voor meer informatie, een bezoek ter plaatse of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom kan u contact opnemen met Nick Vervoort via ### of ### Want to know more?

211 21 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Heist-op-den-Berg (RBI66891)
224 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Bouwgrond of te renoveren woning op mooi perceel van 1409m² Met een straatbreedte van maarliefst 30m vinden we in Heist op den Berg dit perceel met totaalrenovatie of bouwgrond. In bijlage vinden jullie de bouwvoorschriften/afmetingsplan. Bouwvoorschriften: De woning Liersesteenweg 115 is gelegen in een woonzone met landelijk karakter volgens het gewestplan Mechelen. Bijkomend is het perceel gelegen in een zone met een verbod op meergezinswoningen volgens het RUP-Perimeter meergezinswoningen. Dit RUP bevat verder geen specifieke stedenbouwkundige voorschriften. Het perceel is niet gelegen binnen een goedgekeurde verkaveling waardoor er geen specifieke stedenbouwkundige voorschriften beschikbaar zijn. De rooilijn is gelegen op 13m uit de wegas, de bouwlijn op 21m uit de wegas. De bestaande woning kan behouden blijven en/of uitgebreid worden in de breedte. Als algemene bouwbreedte wordt meestal 2/3 van de perceelsbreedte gehanteerd. De minimale afstand tot de zijdelingse perceelsgrenzen dient 3 meter te bedragen. De maximale bouwdiepte is meestal 17 meter vanaf de voorgevelbouwlijn. Op dergelijke brede percelen wordt soms een bouwdiepte van 20m toegelaten. De oprichting van een nieuwe vrijstaande ééngezinswoning, na het slopen van de bestaande woning, is eveneens mogelijk. Bij verdere vragen of een afspraak ga naar ### of bel ons op ### Kom niet TE LAET en maak snel uw afspraak. Want to know more?

42 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Itegem (RBI58728)
189 000 €

2222 Itegem

Deze bouwgrond is gelegen aan Hoogbraak, recht tegenover de woning met nummer 16, te Wiekevorst. Hoogbraak is een rustig straatje waar enkel passage is van plaatselijk verkeer. De kavel is zuidoost georiënteerd, voorzien voor een vrijstaande woning en gelegen binnen het RUP Kern Wiekevorst met volgende verordenende specifieke voorschriften: Bij een vrijstaande woning laten de voorschriften verschillende mogelijke bouwvolumes toe. Zo kan bv. de nok worden voorzien evenwijdig met de voorgevellijn of er loodrecht op. Hierdoor kan men kiezen hoe de woning en het dak (met bv. zonnepanelen) georiënteerd wordt. – bouwdiepte maximum 17 m – kroonlijsthoogte maximum 7 m – nokhoogte maximum 12 m – dakvorm: vrij indien begrepen in het maximale gabarit Juridische vermeldingen: Gelegen in een verkaveling, geen voorkooprecht, geen dagvaarding, niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied, P-score: A. Voor verdere details rond de specifieke voorschriften of het verkavelingsplan, kan u contact opnemen met Nick via ### of ### Want to know more?

524 34 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Itegem (RBI40523)
274 000 €

2222 Itegem

Rustig en gunstig gelegen villagrond voor open bebouwing op 1439 m² op landelijke toplocatie nabij centrum Itegem. Dit uniek perceel is ideaal gelegen net buiten het centrum van Itegem alsook nabij centrum Heist-op-den-Berg, wat ervoor zorgt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. De vlotte bereikbaarheid van invalswegen maken dat de grond uitstekend gelegen is voor woon-werkverkeer. Perceelbreedte 34,03 m, perceeldiepte 85,09 m, toegelaten gevelbreedte 23,37 m, diepte gelijkvloers bedraagt 17 m en max. 3 bouwlagen toegelaten. Een extra troeven: zuidwest oriëntatie, mogelijkheid tot plaatsen van zwembad alsook bijgebouw tot 75 m² toegelaten Zowel landelijke als moderne bouwconstructie mogelijk! Dankzij de ruime bouwvoorschriften dewelke tal van mogelijkheden bieden kan u hier zorgeloos uw droomwoning bouwen. De ideale bouwgrond voor wie houdt van een maximale lichtinval alsook de vlotte bereikbaarheid. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel ### Want to know more?

1439 34 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Heist-op-den-Berg (RBI38570)
274 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Rustig en gunstig gelegen villagrond voor open bebouwing op 1439 m² op landelijke toplocatie nabij centrum Itegem. Dit uniek perceel is ideaal gelegen net buiten het centrum van Itegem alsook nabij centrum Heist-op-den-Berg, wat ervoor zorgt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. De vlotte bereikbaarheid van invalswegen maken dat de grond uitstekend gelegen is voor woon-werkverkeer. Perceelbreedte 34,03 m, perceeldiepte 85,09 m, toegelaten gevelbreedte 23,37 m, diepte gelijkvloers bedraagt 17 m en max. 3 bouwlagen toegelaten. Extra troeven: zuidwest oriëntatie, mogelijkheid tot plaatsen van zwembad alsook bijgebouw tot 75 m² toegelaten Zowel landelijke als moderne bouwconstructie mogelijk! Dankzij de ruime bouwvoorschriften dewelke tal van mogelijkheden bieden kan u hier zorgeloos uw droomwoning bouwen. De ideale bouwgrond voor wie houdt van een maximale lichtinval alsook de vlotte bereikbaarheid. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel ### Want to know more?

1439 34 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Schriek (RBI30472)
249 000 €

2223 Schriek

Goed gelegen bouwgrond. LOT 1 voor een open bebouwing. Het lot is geschikt voor een open bebouwing met een gevelbreedte van 12m en een bouwdiepte van 17 m. Op dit perceel van 1.439 m² zijn bijgebouwen tot 75m² en een zwembad tot 50m² mogelijk. Bent u op zoek naar een terrein voor een open bebouwing, kom dan beslist een kijkje nemen. Want to know more?

1439
contact
details
Email
Call
Development site for sale Schriek (RBI23447)
210 000 €

2223 Schriek

Zuid oost georiënteerde bouwgrond gelegen in de landelijke gemeente Schriek. De grond is aangeduid als woongebied met landelijk karakter en geeft uit op een agrarisch perceel. Dus ideaal voor wie wil genieten van een groen kader als uitzicht.Het totale perceel is aangeduid als Lot 1 en heeft een oppervlakte van 12 are 02 centiare.Deze bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande eengezinswoning met een maximale bruto bebouwbare grondopp van 225m². Het bouwen van een mooie woning is hier dus zeker aan de orde.Bouwvoorschriften:- Vrijstaande eengezinswoning- Kroonlijsthoogte max 6,5 meter- Nokhoogte max 11 meter- Bouwdiepte max 17 meter- Bouwbreedte 16,5 meter voorgevelbreedte- Dakvorm kan zowel een plat als schuin dak zijn (max dakhelling 50°)- Minimum 5m uit de perceelsgrens te bouwenVoor meer inlichtingen, contacteer Dupont Vastgoed op ### Want to know more?

1202
contact
details
Email
Call
195 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

IN OPTIE Prachtige bouwgrond zonder bouwverplichting met een rustige ligging, doch vlakbij invalswegen naar Heist-op-den-Berg, Mechelen, Lier, .. Een opportuniteit in deze tijden om nog dergelijk ruim perceel voor vrijstaande bebouwing aan te kopen. We bevinden ons in de nabije omgeving van openbaar vervoer en het centrum van Heist-op-den-Berg met winkels en scholen binnen handbereik. De bouwgrond is gelegen in de Kastanjedreef, een straat voor plaatselijk verkeer en met een kindvriendelijk karakter. Geschikt voor een open bebouwing met een totale grond oppervlakte van 1.293m². De bouwgrond is volledig bouwgrijp gemaakt. Aandeel koper in opmetingskosten landmeter 780 euro ex. btw en verkavelingskosten 850 euro ex. btw. Een unieke kans met een ideale ligging ! Meer info ### of ### Want to know more?

1293
contact
details
Email
Call
199 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

IN OPTIE Prachtige bouwgrond met een ideale ligging, vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg en met een goede verbinding naar Mechelen, Aarschot Lier, .. Tevens in de nabije omgeving van openbaar vervoer, alsook winkels en scholen binnen handbereik. En vooral een unieke locatie qua uitzicht en met de perfecte oriëntatie. Geschikt voor half open bebouwing, echter geen bouwverplichting. Een unieke kans op een ideale ligging ! Plannen en voorschriften beschikbaar. Meer info ### of ### Want to know more?

538
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Heist-op-den-Berg (2220) + Suburbs.

129 500 €

2590 Berlaar

Bouwgrond (226 m²) met Z-oriëntatie in landelijke omgeving.Rustige en kindvriendelijke ligging.In de nabijheid van winkels, school en openbaar vervoer. SpecificatiesBreedte perceel vooraan: 8 mBreedte perceel achteraan: 8 mDiepte perceel: 28 m Bouwdiepte: 13 mBouwbreedte: 8 mStedenbouwkundige voorschriften op aanvraag.Voor meer informatie bel ### | ### Want to know more?

226 8 m Width terrain
contact
details
Email
Call