To parcel out site for sale - Hasselt

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Hasselt (3500) + Suburbs.

375 000 €

3550 Heusden

Bouwgrond op prachtige locatie! Het perceel is gelegen in het centrum van Heusden-Zolder, op de Koolmijnlaan 167. Er is de mogelijkheid om 2 appartementen met een handelspand te bouwen aan de voorkant van het perceel op de Koolmijnlaan en een ééngezinswoning of 2 appartementen aan de achterkant van het perceel in de Zwaluwstraat(Masterplan). Deze projectgrond is een zeer goed gelegen grond op de bekende winkelstraat “De koolmijnlaan” te Heusden-berkenbos! De grond biedt vele mogelijkheden! Er ligt al een voorontwerp klaar voor dit project. Een absolute buitenkans voor een ondernemer of een investeerder voor een projectgebouw op een toplocatie. Maak snel een afspraak op het nummer ### en we helpen je graag verder. Pluspunten: * toplocatie! * winkel- wandelstraat * opbrengsteigendom * projectgrond * veel mogelijkheden * wonen en werken combineren; hier kan het * veel potentieel * werken in 2 fases Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Genk (RBF76630)
470 000 €

3600 Genk

Projectgrond gelegen op toplocatie! Projectgrond gelegen op een toplocatie voor het bouwen van 6 tot 8 appartementen. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 15 are 82 centiare. De straat breedte bedraagt 26,16 meter. Er is een mogelijkheid om de vennootschap over te kopen. De voordeel hiervan is dat er dan geen onnodige notariskosten zijn en een aanzienlijke voordeel per eenheid is. De vennootschap wordt overgedragen met een zuivere boekhouding. Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Borgloon (RBI93137)
350 000 €

3840 Borgloon

PROJECTGROND MET VERGUNNING VOOR 4 WONINGEN (TWEE OPEN BEBOUWINGEN EN 2 HALF-OPEN BEBOUWINGEN) MET EEN OPPERVLAKTE VAN 17A 13CA GELEGEN TE BOMMERSHOVEN Want to know more?

1713
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Truiden (RBI90500)
249 900 €

3800 Sint-Truiden

Welkom in het mooie Sint-Truiden! Op wandelafstand van de vernieuwde Markt en het station en in een zijstraatje van de winkelstraat kan je dit toffe project terugvinden. Dit project omvat momenteel een verhuurd handelspand van 101m², 2 garages waarvan 1 zeer ruime en een bovenliggend appartement van maar liefst 134m²! Doordat er nog een verdieping bijgebouwd mag worden onder het dak, heb je hier tal van mogelijkheden! * topligging in het centrum * 3 bouwlagen + dak mogelijk Klaar voor een leuk project? Contacteer ons snel! Want to know more?

115
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Heusden-Zolder (RBI79763)
649 000 €

3550 Heusden-Zolder

Kom nu kijken naar deze interessant projectgrond op de drukke Koolmijnlaan. Deze projectgrond is volledig vergund voor 8 appartementen en een grote winkelruimte. In deze winkelruimte kunnen verschillende soorten winkels uitbaten. Het oppervlakte van de winkel komt neer op 450 vierkante meter. Er kan uitzonderlijk nog van 6% BTW geprofiteerd worden tot 31/12/2024. Ook de ligging van deze grond is ideaal namelijk op de Koolmijnlaan. Aangezien men zich in het centrum van Heusden-Zolder bevindt, kan men als professionele profiteren van veel passage alsook residentieel zit men overal dichtbij. Er zijn plannen voorzien met een lift in het gebouw en men beschikt over bovengrondse staanplaatsen. Achteraan de woningen zijn de terrassen voorzien alsook de garage. Dit project kan snel gerealiseerd worden, want indien men vandaag koopt kan er morgen al begonnen worden met het opstarten van de bouw. Pluspunten: - Uitzonderlijk aan 6 % BTW -Topligging zowel commercieel als residentieel -Bovengrondse staanplaatsen -Snelle realisatie -Modern ontwerp Want to know more?

2000
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Heusden-Zolder (RBI70303)
359 600 €

3550 Heusden-Zolder

Welkom in de Koolmijnlaan! Op een boogscheut van het bruisende centrum van Heusden-Zolder is deze projectgrond gesitueerd. Bent u op zoek naar een goed gelegen projectgrond met zuidoostelijke oriëntatie? Dan is dit mogelijks iets voor u! Deze projectgrond is een geschikte opportuniteit voor een kleinschalig project op te realiseren. Er kunnen mogelijks 5 appartementen gebouwd worden met bovengrondse parkeerplaatsen. Er dient rekening gehouden te worden met de algemene richtlijnen van het Agentschap Wegen en Verkeer. Men moet tot 3 meter afstand houden tot de zijdelingse perceelsgrenzen. Er mogen 2 bouwlagen voorzien worden. Het gelijkvloerse heeft een toegelaten bouwdiepte van maximaal 17 meter. Op de eerste verdieping is de bouwdiepte maximum 12 meter en een tuinzone van 10 meter. De parkeernorm is 1,5 meter per wooneenheid; deze mogen bovengronds gerealiseerd worden. Dankzij de uitstekende ligging die deze projectgrond kent bent u op slechts een aantal minuten rijden verwijderd van het centrum. Er is een tweewekelijkse markt vlak aan de deur. U kan hier al uw dagdagelijkse benodigdheden gemakkelijk terugvinden waardoor winkelen voortaan geen tijdrovende zaak meer is. De sporthal is op circa 2km verwijderd van de projectgrond; ook het aanbod van horeca gelegenheden in de nabije omgeving is goed voorzien. Gaat u ook graag met de trein op pad? Het station van Zolder ligt slechts op 700 meter afstand. De projectgrond is ideaal gelegen en klaar om te ontwikkelen. Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Pluspunten: - Grondoppervlakte van 40 are 85 ca - Mogelijkheid om een kleinschalig project van 5 appartementen te realiseren - Zuidoostelijk georiënteerd - Uitstekend gelegen - Winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen in de nabije omgeving - Tweewekelijkse markt - Perceel breedte van 24 meter - Ontwerp projectplannen reeds beschikbaar Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

4008
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Lummen (RBI48247)
259 000 €

3560 Lummen

Projectgrond Voor meer info, bel Mart ### Terrein met een oppervlakte van 6a72ca in het centrum van Genenbos. Op wandelafstand van kinderopvang, school, bakker, apotheek,... Op enkele minuten van de verkeerswisselaar E313/E314. Mogelijkheid tot oprichting van 2 halfopenbebouwingen en een gesloten bebouwing mits voorwaarden en verkrijgen vergunning. Meer details bij bezoek. Want to know more?

672 22 m Depth of the terrain 30 m Width terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Lanaken (RBH87933)
334 000 €

3620 Lanaken

De Jan Rosierlaan in Lanaken is bekend terrein voor Idylia – we bouwden er eerder al Residentie Tulleners . Nu ligt er vlak naast een andere opportuniteit op je te wachten: twee authentieke woningen in halfopen bebouwing, daterend van de periode tussen 1900 en 1918. Elk huis brengt ruim 3a70ca aan grond met zich mee. Het mooie aan dit project is dat je zelf de keuze maakt tussen renoveren of nieuwbouw. Besluit je de woningen op te knappen, dan heb je een ideale investeringskans in handen. De werken zullen grondig moeten zijn, maar dan staan er wel twee monumentale panden in je portfolio die een sterke huur- of verkoopprijs zullen binnenbrengen. Kies je ervoor om de vergunning tot afbraak en nieuwbouw aan te vragen, dan heb je een totale projectgrond van 7a43ca tot je beschikking om een appartementsgebouw neer te zetten, met alle voordelen van dien. Goed om te weten: er is een mogelijkheid om de gevel van Residentie Tulleners door te trekken in dit project! Die is immers is helemaal bouwklaar. Voorzie je voor dit project graag een ondergrondse parking? Ook dat kan perfect via de inrit van de bestaande residentie. Aan de locatie zal het alleszins niet liggen: de panden bevinden zich in hartje Lanaken, met winkels, gemeentediensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij op wandel- en fietsafstand. Ook pak je gemakkelijk de auto, fiets of bus richting het bruisende Maastricht, de glooiende heuvels van Haspengouw of de bossen en heide van Nationaal Park Hoge Kempen. Een perfecte uitvalsbasis voor jong en oud! Interesse in deze buitenkans? Laat het ons snel weten en we helpen je verder met alle nodige informatie. Want to know more?

743
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Budingen (RBH79705)
115 000 €

3440 Budingen

Landbouwgrond te Budingen, ongeveer 2HA72A89CA 5 percelen landbouwgrond gelegen langs de Heerbaan en de Saneveldstraat. Landbouwgronden zijn op dit ogenblik verpacht. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### of mail ons via ### Want to know more?

27289
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Tessenderlo (RBH53130)
240 000 €

3980 Tessenderlo

Bouwgrond voor open of halfopen en gesloten bebouwing met zuidgerichte tuin(en)op een perceel van 10a13ca. Deze bouwgrond heeft een straatbreedte van 20 meter met een bouwbreedte bij open bebouwing van 11 meter en een diepte van circa 45 meter met een bouwdiepte van 17 meter. Voor de halfopen en gesloten bebouwing zitten we hier met een bouwbreedte van 17m en een bouwdiepte van 12m. Het perceel is geschikt voor open bebouwing of halfopen en gesloten bebouwing en heeft zuidgerichte tuin(en). Centraal gelegen binnen de dorpskern van Tessenderlo met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Ook het groene karakter en fiets- en wandelpaden binnen handbereik zijn hier zeker een meerwaarde Bent u geïnteresseerd of wenst u extra informatie aangaande de mogelijkheden? Bel ons op het nummer ### Want to know more?

1013
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Tongeren (VAZ52534)
950 000 €

3700 Tongeren

EN OPTION : TONGRES : Terrain de 20 lots pour la construction de 20 villas et maisons (permis de lotir délivré) (#2X+2_SCSC_LIM) • 12 villas et 8 maisons 3 façades • Superficie totale : +/- 17.400m² • Superficie des lots : de + /- 300m² à + /- 650m² • Jardins privatifs et espace verts • Prix : 950.000€ Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Truiden (RBG32254)
750 000 €

3800 Sint-Truiden

3 NAAST ELKAAR GELEGEN APARTE GEBOUWEN (2 HANDELSHUIZEN EN 1 WONING), 35 METER LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG, MET EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 12A 90CA TE BRUSTEM Want to know more?

1290
contact
details
Email
Call