Development site for sale - Genk

8 results (1 - 8)
Development site for sale Genk (RBI63075)
147 500 €

3600 Genk

Genk, Meeënheide Lot 3 - Deze bouwgrond van 5a 98ca is geschikt voor een halfopen bebouwing.De hoofdbestemming is residentieel gebruik, nevenbestemming zoals vrije beroepen en diensten zijn toegestaanmits aan bepaalde eisen wordt voldaan (zie voorschriften).Aangebouwde bijgebouwen zijn toegelaten en kunnen maximaal uit één bouwlaag bestaan.Vrijstaande bijgebouwen kunnen enkel dienst doen als berging of dierenhok, de garage moet inpandig voorzien worden.De zijstroken dienen verplicht bouwvrij te blijven.De bouwdiepte op het gelijkvloers zoals aangeduid op het afpalingsplan, op de verdieping mag de diepte maximaal 12m bedragen.Dakterrassen zijn niet toegelaten.De kroonlijsthoogte mag maximaal 6,5m zijn ten opzichte van het peil gelijkvloers.De dakvorm, dakhelling en de nokhoogte zijn vastgelegd door de aanpalende woning.Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor. Want to know more?

598
contact
details
Email
Call
154 000 €

3600 Genk

Centraal gelegen bouwgrond van 8a 18ca voor open bebouwing te Genk Omgeving: + Gelegen in een mooie, residentiële en recente woonbuurt + Vlotte verbinding met Genk, Hasselt en Diepenbeek + Oprit van de E313 op 5 minuten + Om de hoek van Natuurgebied De Caetsweyers Pluspunten: + Perceeloppervlakte van 8a 18ca + Perceelbreedte van ruim 20m + Verkavelingsvoorschriften van toepassing + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 10,30m + Twee bouwlagen mogelijk met op het gelijkvloers een diepte van 17m en op de verdieping 12m + Dakvorm hellend tussen 25° en 45° + Noord-Oost georiënteerde tuin + Bijgebouwen toegestaan, zowel aangebouwd als losstaand Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het opmetingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Want to know more?

818 41 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Genk (RBI19335)
179 000 €

3600 Genk

Rustig gelegen bouwgrond van 9a 1ca voor open bebouwing te Genk Omgeving: + Vlotte verbinding met zowel Genk als Hasselt + Natuurgebied Kattevennen om de hoek + Zeer rustige woonbuurt Pluspunten: + Perceeloppervlakte van 9a 1ca + Perceelbreedte van 23 meter + Perceeldiepte van 40 meter + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 13meter + Twee bouwlagen met een bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en op 12 meter op verdieping + Dakvorm in hoofdzaak zadeldak + Vrijstaande bijgebouwen toegestaan onder voorwaarden (zie bijlage) + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Daar de voorschriften ouder zijn dan 15 jaar, kunnen zij geen grond vormen tot weigering en moet men rekening houden met de goede ruimtelijke ordening. Een specifiek voorstel kan u steeds bekijken samen met de dienst ruimtelijke ordening van de gemeente Genk Leuk weetje: de naast gelegen woning met manege staat eveneens te koop! Neem zeker een kijkje op onze website! Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Want to know more?

901 40 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
182 000 €

3600 Genk

Het betreft een aantrekkelijk perceel bouwgrond dat zich leent voor de bouw van een open bebouwing. Het perceel beschikt over een totale oppervlakte van 931m² en vinden we terug in het stadsdeel "Oud-Waterschei". In de nabije omgeving bevinden zich winkels, scholen, het openbaar vervoer alsook de oprit van de autostrade is slechts 2km van het goed verwijderd. Beschrijving van het perceel: - Het betreft lot 4 in de verkaveling - Bebouwing: open - Perceelgrootte: 9 are 31 ca - Perceelbreedte: 19.19 meter - Perceeldiepte rechts: 46.65 meter - Perceeldiepte links: 42.28 meter Bouwmogelijkheden: - Gevelbreedte: 11 meter - Bouwdiepte gelijkvloers: 17 meter - Bouwdiepte verdieping: 12 meter - Aantal bouwlagen: 2 Wenst u meer informatie omtrent deze bouwgrond? Aarzel niet en contacteer ons gerust op het nummer: ### of per mail op ### Want to know more?

931 47 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Genk (RBH98591)
159 000 €

3600 Genk

Bouwgrond voor halfopen bebouwing van 4A24CA op toplocatie in Genk (Bret-Gelieren) Omgeving: + Zeer residentieel gelegen in Bret te Genk + Makkelijke verbinding door de nabijheid van de gekende Europalaan + Zowel Hasselt als Zutendaal zijn vlot bereikbaar + Alle nodige faciliteiten zoals onderwijs, sportgelegenheden en supermarkten in de omgeving + Op een boogscheut verwijderd van het bruisende centrum Genk Troeven: + Halfopen bebouwing + Gelegen in een verkaveling + Moet één harmonieus geheel vormen met de omgeving + Woonst dient ingepland te worden zoals aangeduid op het plan wat u in bijlage kan terugvinden + Gevelbreedte van 7,70 meter + Bouwdiepte van 13,75 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping + Totaal bewoonbare oppervlakte van circa 198,27m² + Plat dak + Knappe tuinzone waar je altijd van de aanwezig zonnestralen kan genieten + Privacy en rust staat zeker gegarandeerd Contact: Zit jij nog met enkele vragen na het lezen van dit zoekertje? Bel snel naar ### Want to know more?

106 m² Buildable surface 424 33 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Genk (RBH92197)
180 000 €

3600 Genk

Goed gelegen projectgrond. Deze grond voor een halfopen bebouwing van 10a80ca is gelegen op de as van Genk naar Hasselt nabij Bokrijk en biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een meergezinswoning (appartementen) eventueel in combinatie met handel. Wonen doet u hier op een centrale plaats nabij het groen, scholen en winkels. Ook voor commerciële doeleinden heeft u een goede visibiliteit. Voor meer info over de bouwmogelijkheden neemt u best contact op met ons kantoor. Want to know more?

1080
contact
details
Email
Call
Development site for sale Genk (RBG90487)
135 000 €

3600 Genk

Prachtige bouwgrond van 688m² voor een halfopen bebouwing op een rustige en centrale ligging. Deze grond heeft een straatbreedte van maar liefst 14,42 meter en een diepte van 47,22 meter. De bouwvoorschriften schrijven voor dat er op het gelijkvloers tot 17 meter diep mag gebouwd worden met een gevelbreedte van 9,30 meter. Op het verdiep mag tot 12 meter diep gebouwd worden. Kortom, op dit interessant stuk grond bouwt u een zeer ruime woning op een uiterst goede en rustige ligging. Gelegen tussen Genk en Diepenbeek nabij goede verbindingswegen. Voor verdere informatie kan U steeds terecht op ons kantoor. ### Want to know more?

688
contact
details
Email
Call
Development site for sale Genk (RBF02998)
249 000 €

3600 Genk

Ruime bouwgrond in een familiale woonomgeving, stadsrand Genk. Het perceel bedraagt 8a 96ca en met een perceelbreedte van 24 meter kan u een mooie eengezinswoning bouwen of is er eventueel de mogelijkheid om er twee halfopen bebouwingen van te maken. U kan bouwen op een rustige locatie met openbaar vervoer, winkels en scholen in de nabije omgeving. Contacteer ons voor meer informatie! ### of ### Want to know more?

896
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Genk (3600).

Development site for sale As (RBI87304)
125 000 €

3665 As

Deze bouwgrond ligt in As, nabij de lagere scholen, bakker en een supermarkt. Alle dagdagelijkse voorzieningen zijn nabijgelegen, voor bekende winkelketens, een dagje shopplezier of vele horecagelegenheden kan u zich wenden tot Genk of Maasmechelen. De goede bereikbaarheid van de E314 snelweg en de Rijksweg, shoppingcenter Maasmechelen Village, het Nationaal Park Hoge Kempen, Terhills, en het fietsroutenetwerk zijn bijkomende troeven voor dit perceel. Op deze locatie worden volgende richtlijnen gehanteerd door gemeente bij de beoordeling van een aanvraag voor een bouwvergunning: Bouwvorm: halfopen bebouwing Perceelsbreedte: 18,3m Bouwdiepte : gelijkvloers max. 15m , verdieping max. 12m. Bouwhoogte: Max. 2 bouwlagen onder de kroonlijst. Gevelhoogte : (gemeten tussen voetpad en onderkant kroonlijst): 3m - 5,8m Bouwbreedte: hoofdvolume 3m uit de zijdelingse perceelsgrens. Dakvorm: vrije keuze maar hellende daken tussen 25 en 40 graden. Ben je al langer op zoek naar een leuk perceel op kindvriendelijke locatie? Contacteer ons gerust voor bij komende informatie. Want to know more?

448
contact
details
Email
Call
195 000 €

3590 Diepenbeek

Residentieel perceel voor 2x HOB met perfecte oriëntatie op een topliggingBouwgrond voor HOB = 195.000 euro per lot--> Vergunning bouwen van 2 Half Open luxe woningen in landelijke stijlBouwgrond voor Open Bebouwing = 390.000 euroBouwen bespreekbaar, prijs otkWandelweg momenteel niet in gebruik rechts op perceelLocatieCentraal tussen het centrum van Diepenbeek en het centrum van Hasselt, op een mooi perceel van 28a25ca kunnen verschillende mogelijkheden toegepast worden.Het perceel in de Russelbeekstraat heeft een straatbreedte van 24,60m en een maximum diepte van 132 meter.De Russelbeekstraat loop parallel aan de N2 verbindingsweg en geeft de garantie op rustig wonen in een groene omgeving met ruimte in overvloed.----------------------------------------------------------Twee halfopen woningenProject - Deze twee halfopen woningen zullen met de grootste zorg, en met respect voor de omgeving gerealiseerd worden. Beide woningen hebben nagenoeg dezelfde ruime indeling met op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, de zeer ruime leefruimte met open keuken en een praktische berging met ruimte voor wassen, opslag en techniek.Verdeeld over de twee verdiepingen zijn er maar liefst 4 slaapkamers mogelijk, een ruime badkamer met douche en ligbad, een apart toilet en de nachthal.Voor de woning is er ruimte genoeg om te parkeren en achteraan is er het zonnige terras met zicht op de indrukwekkende achtertuin van ruim 130 meter diep.-----------------------------------------------------------Residentiële bouwgrond- Voor open bebouwing- Voor half open bebouwing----------------------------------------------------------Moderne villa ruime en moderne villa op dit riant perceel met een mooi en open zicht op de achterliggende tuin.In het ontwerp is er op straatniveau een garage voorzien voor maar liefst 3 wagens, een techniekruimte, een voorraadkelder en een ruime opslagruimte.Het gelijkvloers omvat een berging/wasplaats, apart toilet en een gigantische open leefruimte met inkomhal, vestiaire, bureel, keuken, eethoek en zitruimte.De achterzijde is hier volledig in glas wat een spectaculair zicht geeft op het ruim terras en de tuin.Op het verdiep tenslotte maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 master-bedroom met ensuite badkamer en ruime dressing.----------------------------------------------------------ConclusieLaten bouwen of zelf bouwen op een prestigieuze bouwgrond voor open bebouwing of een kleinschalig project van 2 half open bebouwingen in een residentiële omgeving.De projectontwikkelaar heeft al meermaals bewezen mooie projecten af te leveren en biedt garantie op een kwalitatieve uitvoering en afhandeling.Wonen in een toffe omgeving met een goede bereikbaarheid ligt binnen handbereik voor de snelle beslisser.Interesse of graag meer informatie betreffende de mogelijkheden. Stuur ons je vragen/wensen via mail met je gegevens en ik neem zsm contact met je op. Want to know more?

18 m² Buildable surface 1400 117 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
390 000 €

3590 Diepenbeek

Residentieel perceel met perfecte oriëntatie op een topliggingBouwen bespreekbaar, nog geen vergunning voor open bebouwingBouwgrond voor HOB = 195.000 euro per lot--> Vergunning bouwen van 2 Half Open luxe woningen in landelijke stijlWandelweg momenteel niet in gebruik rechts op perceelLocatieCentraal tussen het centrum van Diepenbeek en het centrum van Hasselt, op een mooi perceel van 28a25ca kunnen verschillende mogelijkheden toegepast worden.Het perceel in de Russelbeekstraat heeft een straatbreedte van 24,60m en een maximum diepte van 132 meter.De Russelbeekstraat loop parallel aan de N2 verbindingsweg en geeft de garantie op rustig wonen in een groene omgeving met ruimte in overvloed.----------------------------------------------------------Residentiële bouwgrond- Voor open bebouwing- Voor half open bebouwing----------------------------------------------------------Moderne villa ruime en moderne villa op dit riant perceel met een mooi en open zicht op de achterliggende tuin.In het ontwerp is er op straatniveau een garage voorzien voor maar liefst 3 wagens, een techniekruimte, een voorraadkelder en een ruime opslagruimte.Het gelijkvloers omvat een berging/wasplaats, apart toilet en een gigantische open leefruimte met inkomhal, vestiaire, bureel, keuken, eethoek en zitruimte.De achterzijde is hier volledig in glas wat een spectaculair zicht geeft op het ruim terras en de tuin.Op het verdiep tenslotte maar liefst 5 slaapkamers, waarvan 1 master-bedroom met ensuite badkamer en ruime dressing.----------------------------------------------------------Twee halfopen luxe woningen in landelijke stijlProject - Deze twee halfopen woningen zullen met de grootste zorg, en met respect voor de omgeving gerealiseerd worden. Beide woningen hebben nagenoeg dezelfde ruime indeling met op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, de zeer ruime leefruimte met open keuken en een praktische berging met ruimte voor wassen, opslag en techniek.Verdeeld over de twee verdiepingen zijn er maar liefst 4 slaapkamers mogelijk, een ruime badkamer met douche en ligbad, een apart toilet en de nachthal.Voor de woning is er ruimte genoeg om te parkeren en achteraan is er het zonnige terras met zicht op de indrukwekkende achtertuin van ruim 130 meter diep.-----------------------------------------------------------ConclusieLaten bouwen of zelf bouwen op een prestigieuze bouwgrond voor open bebouwing of een kleinschalig project van 2 half open bebouwingen in een residentiële omgeving.De projectontwikkelaar heeft al meermaals bewezen mooie projecten af te leveren en biedt garantie op een kwalitatieve uitvoering en afhandeling.Wonen in een toffe omgeving met een goede bereikbaarheid ligt binnen handbereik voor de snelle beslisser.Interesse of graag meer informatie betreffende de mogelijkheden. Stuur ons je vragen/wensen via mail met je gegevens en ik neem zsm contact met je op. Want to know more?

2825 117 m Depth of the terrain 24 m Width terrain
contact
details
Email
Call
167 000 €

3590 Diepenbeek

Goed gelegen bouwgrond van 5a11ca nabij het centrum van Diepenbeek Algemeen: + Toplocatie met vlotte verbinding, dichtbij het centrum van Diepenbeek + Perceeloppervlakte van 5a11ca + Diepte perceel: 49,66m + Breedte perceel: 10,84m Bouwvoorschriften: + Gelegen in een verkaveling + Eén- of tweegezinswoning in halfopen bebouwing + Inplanting zoals aangegeven op plan in bijlage (3m van perceelsgrenzen) + Gevelbreedte van 7,84m + Bouwdiepte op het gelijkvloers van max. 15 meter en op de verdieping 11 meter + Maximaal twee bouwlagen met een nokhoogte van max. 11 meter + Dakvorm, dakhelling en kroonlijsthoogte dient afgestemd te worden op de aanpalende woning. + Vrijstaande bijgebouwen tot max. 40m² => In bijlage vindt u het verkavelingsplan en de verkavelingsvoorschriften terug. Contact: Ben je op zoek naar een mooi stuk grond dichtbij het centrum? Bel dan snel naar ### 95! ... Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

511 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBI59835)
150 000 €

3590 Diepenbeek

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in Diepenbeek (Lutselus) en telt een oppervlakte van 719m²De breedte van de grond aan de straatzijde is 10,36m en is zuid georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

719
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBI59831)
137 500 €

3590 Diepenbeek

Deze bouwgrond voor open bebouwing vinden we terug in Diepenbeek (Lutselus) en telt een oppervlakte van 618m².De breedte van de grond aan de straatzijde is 13,80m en is zuid georiënteerd.Verdere informatie en verkavelingsvoorschriften beschikbaar op kantoor. Want to know more?

618
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBI50345)

Rustige en groene locatie in een aangename woonbuurt op 2 km van het centrum van Diepenbeek. De campus bevindt zich op korte fietsafstand. Gelegen vlakbij de N2, verbindingsweg Diepenbeek-Hasselt. De autosnelweg is vlot bereikbaar op 5km.Deze schitterende bouwkavel van 8A46CA is geschikt voor open bebouwing. Het vlakke perceel heeft een straatbreedte van 23m17.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- Residentieel gebruik: één woongelegenheid.- Afstand van perceelsgrenzen bedraagt min 5m. De voorgevel evenwijdig met de voorliggende weg op 7m achter de bestaande rooilijn.- Bouwdiepte 12m, voor de aanhorigheden 3m.- Bouwbreedte bedraagt 13,17m (na inachtname van de min afstand tot zijdelingse perceelsgrenzen)- Bouwhoogte: max 2 volwaardige bouwlagen onder de kroonlijst, hoogte tussen 3m en 5,5m.- Dakhelling: tussen 25° en 40°.- Vloerpeil gelijkvloers: max 60cm boven peil van voorliggende weg.- Vrijstaande achtergebouwen: max 40m² met enkel functie van bergplaats. Kroonlijst max 3m. Inplanting op 6m achter de achtergevel van hoofdgebouw.Enkele van de pluspunten van dit bouwperceel zijn:- Geschikt voor open bebouwing.- Gelegen in een rustige en nette woonbuurt, in een groene en rustige omgeving.- Gelegen op 2km van het centrum. Nabij natuurgebied De Dijken.- Vlak bouwperceel.- Tuin geniet een gunstige ZW-oriëntatie.Voor meer info, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

846
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBH83305)
279 000 €

3590 Diepenbeek

Mooi perceel bouwgrond met achtergelegen grond, totaal 26a 32ca. Bouwgevellijn is 15,8m. Mogelijkheid om 1 open bebouwing of 2 half open woningen te bouwen. Want to know more?

2632
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBH59018)

Lot 97 betreft een bouwperceel van 5a 50ca, bestemd voor openbebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 19m en de gemiddelde perceeldiepte 27m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Want to know more?

550
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBH59017)

Lot 102 betreft een bouwperceel van 3a 41ca, bestemd voor halfopen bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 13m en de gemiddelde perceeldiepte 26m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Want to know more?

341
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBH59016)

Lot 104 betreft een bouwperceel van 3a 75ca, bestemd voor halfopen bebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 16m en de gemiddelde perceeldiepte 23m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Want to know more?

341
contact
details
Email
Call
Development site for sale Diepenbeek (RBH59015)

Lot 106 betreft een bouwperceel van 4a 92ca, bestemd voor openbebouwing. Dit lot is gelegen op de Sint-Barbarastraat te Diepenbeek.De gemiddelde perceelbreedte bedraagt 29m en de gemiddelde perceeldiepte 17m.Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer ### of via ### Want to know more?

492
contact
details
Email
Call