Development site for sale - Gellik

1 results (1 - 1)

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Gellik (3620).

Development site for sale Veldwezelt (RBH58627)
340 000 €

3620 Veldwezelt

Deze projectgrond is gelegen in Veldwezelt, op de hoek van de Kiezelweg en de Heserstraat. Van hieruit ben je binnen een kwartier in het bruisende centrum van Maastricht of op de oprit van de E313 of E314. Ook omliggende steden zoals Bilzen, Genk en Hasselt zijn van hieruit goed bereikbaar. Bovendien bevinden supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich in de nabije omgeving. De grootte van de bouwgronden bedraagt 269, 315, 337 en 503 m². Er is een vergunning afgeleverd voor het bouwen van vier halfopen bebouwingen, zoals zichtbaar op het plan. Interesse in deze projectgrond? Bel dan ### of mail naar ### ! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Development site for sale Hees (RWC24072)
199 000 €

3740 Hees

e bouwgrond, landelijk en rustig gelegen met een oppervlakte van 1812 m², is geschikt voor OPEN BEBOUWING. Aan de straatzijde is het perceel 18 m breed en ongeveer 100 m diep. Op een boogscheut van Maastricht, Bilzen, Lanaken, Genk en Riemst is dit uitzonderlijke terrein zeker een kijkje waard. De verkavelingsvoorschriften dateren van 2017 en geven de mogelijkheid tot het bouwen van een woning met 2 bouwlagen. Bijkomende informatie kan bekomen worden. Wie kiest voor dit mooie perceel ? Want to know more?

1812 86 m Depth of the terrain 18 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Neerharen (RBI01427)
1 400 000 €

3620 Neerharen

Projectgrond gelegen in een groene omgeving, op een perceel van 64 are op slechts 500m van La Butte aux Bois. Deze prachtig gelegen grond van ca. 80 x 80m met verkavelingsmogelijkheden na afbraak woning. Principieel akkoord om te verkavelen in 7 bouwgronden voor open bebouwing. Info over de woning zelf via ### Meer info via ### of ### Want to know more?

6400
contact
details
Email
Call
117 500 €

3740 Bilzen

Residentieel gelegen bouwgrond van 5a07ca voor open bebouwing Omgeving: + Rustig en residentieel gelegen + Bilzen, Hasselt, Genk en Diepenbeek vlot en makkelijk te bereiken + Oprit van de autostrade (E313) op 5 minuten Pluspunten: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Perceeloppervlakte van 5a07ca + Perceelbreedte van 17 meter + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 12 meter + Bouwdiepte van 10 meter + Twee bouwlagen toegelaten plus een hellend dak (max 45°) over minstens 60% van het bouwvolume + Verkaveling waarin groen centraal staat Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### ... voor meer info, ga naar ### Want to know more?

507 29 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
165 000 €

3740 Bilzen

Bouwperceel gelegen te Bilzen, St.Remigiusstraat 14B.Rustige en landelijke locatie aan stadsrand van Bilzen in een autoluwe straat. Gelegen nabij N2 verbindingsweg Maastricht-Bilzen. De autosnelweg is vlot bereikbaar op 2km.Mooi licht hellend bouwperceel van 11A95CA geschikt voor open bebouwing met ruim tuinperceel en wijds zicht op de achterliggende weilanden.De straatbreedte bedraagt 14m50. Het rechthoekig voorste gedeelte van het perceel heeft een lengte van ongeveer 41m, het trapezoïdale tuinperceel heeft een diepte van ongeveer 24m.De standaard bouwvoorschriften zijn van toepassing:- Uitzicht passend in het straatbeeld- Afstand tot de perceelsgrenzen: hoofdgebouw min 3m, bijgebouw min 2m (indien minder goedkeuring van aanpalende eigenaar vereist)- Voorbouwlijn: op 12 tot 15m van de as van de weg, voorbouwlijn van aanpalende woningen dienen gerespecteerd- Bouwdiepte: gelijkvloers max 17m, verdieping max 12m- Bouwhoogte: kroonlijsthoogte max 6m- Vrije dakkeuze.Voor meer info, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

1195
contact
details
Email
Call
Development site for sale Kleine-Spouwen (RBH13943)
115 000 €

3740 Kleine-Spouwen

Bouwgrond met uitzicht in Kleine-Spouwen. Deze bouwgrond voor een halfopen bebouwing is gelegen in de Troffelstraat te Kleine-Spouwen. De grond kent een grootte van 4a18ca. De bouwgrond is 12,37 meter breed en 36,32 meter diep. Dankzij de voordelige ligging heeft u met deze bouwplaats een bijzondere uitkijk over Grote-Spouwen en omstreken. Mogelijkheid tot het bouwen van een ruime villa met uitzicht en ondergrondse kelder. - Gelijkvloers 15m bouwdiepte - kroonlijsthoogte: max 4,5m Voor meer info kan u contact opnemen via ### of ### . Want to know more?

418 36 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Rekem (RBH77620)
Price on request

3621 Rekem

LAATSTE PERCEEL BOUWGROND VAN 21A49CA VOOR EXCLUSIEVE MODERNE VILLABOUW GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM. LIGGING De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Ideaal voor een gezin met kinderen, levensbestedinge woning of als tweede verblijf! Hier ligt het laatste perceel bouwgrond van 21a 49ca (2.149 m²). Het is geschikt voor een riante open bebouwing met 2 volwaardige bouwlagen plus kelder/garage onder de villa. Realisatie van een zwembad is mogelijk. MOGELIJKHEID OM SAMEN TE WERKEN MET EXCLUSIEVE VILLABOUWER VLASSAK-VERHULST. De getoonde villa is slechts één projectie volgens de bouwvoorschriften. U bouwt volgens uw eigen budget, wensen en smaak. TROEVEN - Uitzonderlijk groot perceel. - Gelegen nabij belangrijke uitvalswegen. - Gelegen in het mooiste 'dorpje' van Vlaanderen: Oud-Rekem. - Zwembad mogelijk. - Geen bouwvergunning en geen bouwverplichting. OVERZICHT VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN - De hoofdbestemming is wonen: d.w.z. dat wonen minimaal 50% van de bestemming van de gehele projectzone moet bedragen. - Nevenbestemming: huisnijverheden, diensten, kantoren en vrije beroepen. Deze functies mogen maximum 50% van de bestemming van de gehele projectzone bedragen. - Bouwvorm: open bebouwing. - Bouwdiepte: maximaal 22 meter. - Bouwbreedte: maximaal 15 meter. - Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen. ° Bouwlijn kavel 2: 13,00 meter t.o.v. as van de straat (7,00 meter t.o.v. perceelsgrens). ° Maximale afstand van de zijgevels t.o.v. perceelsgrens: afhankelijk van de kavel variërend van 4 meter tot 8 meter.. De verkavelingsvoorschriften kunnen gedownload worden via onderhavige advertentie op ### EXTRA INFORMATIE De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 255,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus, etc... Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: ### of ### . Want to know more?

2149
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBI73456)
110 000 €

3740 Bilzen

Rustig gelegen bouwgrond op de nieuwe verkaveling Hoefheidestraat te Munsterbilzen, aan de rand van het Nationale park Hoge Kempen. Het betreft een halfopen bebouwing van 3a61. De hoofdwoning is een vrijstaande woning van 2 bouwlagen. Hellend dak max 45° (kroonlijsthoogte 6m) of een plat dak (kroonlijsthoogte 7m). Gedetailleerde voorwaarden te bekijken in "Downloads" Specifieke kenmerken Lot 8 is een HOB met: HOOFDGEBOUW max. bewoonbare oppervlakte 190m² max. bouwoppervlakte van 105m² Oppervlakte: 3a61 Breedte perceel: straatkant: 10m Want to know more?

128 m² Buildable surface 361 36 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBI53208)
235 000 €

3740 Bilzen

Deze bouwgrond bevindt zich op het einde van een doodlopende straat in een rustige woonomgeving van Beverst, Bilzen. Ondanks de rust zijn alle voorzieningen vlot te bereiken. Winkels, scholen en het openbaar vervoer liggen op wandelafstand. De E313 ligt slechts 5 kilometer verderop. Het perceel is maar liefst 12a 03ca en heeft een mooie rechthoekige vorm. De voorschriften staan een ruime open bebouwing toe. Op het gelijkvloers mag u 17 meter diep bouwen en op de bovenverdieping 12 meter diep. Het verkavelingsplan kan u onderaan downloaden. Het gaat hier om lot 30. Wenst u graag bijkomende informatie over de bouwvoorschriften? Mail gerust naar ### . Want to know more?

1203
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBI50353)

Lot 1: Bouwperceel gelegen te Munsterbilzen, Cornelstraat 14.Rustig gelegen op korte wandelafstand van het centrum en alle dagelijkse voorzieningen. Het centrum van Bilzen is vlot bereikbaar op 4km, Genk op 8km.Mooie rechte bouwkavel van 7A82CA geschikt voor open bebouwing.Dit vlakke perceel heeft een straatbreedte van 16,12m. Perceeldiepte bedraagt 55m.Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing:- Bouwbreedte 8m24.- Bouwdiepte op gelijkvloers: max 18m inclusief de gelijkvloerse uitbreiding; op de verdieping max 14m.- Bouwhoogte max 2 bouwlagen.- Dakhelling: max 45°.- Kroonlijsthoogte: max 6m.- Nokhoogte: 11,5m.- Carport toegelaten in zijtuinstrook naast de bovengrondse erfdienstbaarheid (= voetweg voor 44cm).- Vrijstaande bijgebouw max oppervlakte 35m².- Minstens 2 parkeerplaatsen dienen voorzien waarvan minstens één overdekt (carport of inpandige garage).Voor meer info, contacteer ons op ### of mail naar ### Want to know more?

782
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBI50352)

Bouwkavel voor half open bebouwing gelegen te Munsterbilzen, Cornelstraat 22aGunstige ligging op korte wandelafstand van het centrum van Munsterbilzen en alle dagelijkse faciliteiten zoals openbaar vervoer, school, winkels,..Mooie vlakke bouwkavel HOB van 05a97CA. Rustig gelegen met zicht op achterliggend groen.Het perceel heeft een straatbreedte van 10m. De perceeldiepte bedraagt 60m.De woning dient ingepland aan de rechterkant van het perceel, tegen perceel 557 HVolgende standaard bouwvoorschriften zijn van toepassing:- Bouwbreedte: 7 m- Bouwdiepte: max 15m gelijkvloers en 12 m op eerste verdiep- Bouwhoogte: 2 verdiepingen- Vrijstaande achtergebouwen: in functie van berging, max 40m².Voornaamste pluspunten van deze bouwkavel:- Rustige ligging.- Gelegen op wandelafstand van het centrum.- Vlak perceel met diepe tuin.De grote betonplaten die op deze grond liggen worden bij verkoop door de huidige eigenaar weg gehaald.Voor meer info contacteer ons op ### of mail naar ### . Want to know more?

597
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBH28461)
247 000 €

3740 Bilzen

Deze bouwgrond bevindt zich op het einde van een doodlopende straat in een rustige woonomgeving van Beverst, Bilzen. Ondanks de rust zijn alle voorzieningen vlot te bereiken. Winkels, scholen en het openbaar vervoer liggen op wandelafstand. De E313 ligt slechts 5 kilometer verderop. Het perceel is maar liefst 12a 03ca en heeft een mooie rechthoekige vorm. De voorschriften staan een ruime open bebouwing toe. Op het gelijkvloers mag u 17 meter diep bouwen en op de bovenverdieping 12 meter diep. Het verkavelingsplan kan u onderaan downloaden. Het gaat hier om lot 30. Wenst u graag bijkomende informatie over de bouwvoorschriften? Mail gerust naar ### . Want to know more?

1203
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBG90734)
110 000 €

3740 Bilzen

Lot 8 van verkaveling in Bilzen- Meershoven. Gesloten bebouwing op 6a30. Bouwvergunning werd verkregen 19.04.2022. Woning met 3 ruime slaapkamers (17m², 19,6m² en 24,8m²) en inpandige garage. De plannen kunnen op het kantoor worden ingekeken. Perceel is gunstig gelegen op slecht enkele minuten van Bilzen – centrum en autosnelweg. Wenst u meer info ? Contracteer ons kantoor op ### of ### Want to know more?

630 50 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBF53428)
117 500 €

3740 Bilzen

Gunstig gelegen bouwgrond van 4a60ca voor open bebouwing Omgeving: + Rustig en residentieel gelegen + Bilzen, Hasselt, Genk en Diepenbeek vlot en makkelijk te bereiken + Oprit van de autostrade (E313) op 5 minuten Pluspunten: + Verkavelingsvoorschriften van toepassing (zie bijlage) + Perceeloppervlakte van 4a60ca + Perceelbreedte van 17 meter + Mogelijkheid tot bouwen van een ruime open bebouwing met een gevelbreedte van 10 meter + Bouwdiepte van 12 meter + Twee bouwlagen toegelaten plus een hellend dak (max 45°) over minstens 60% van het bouwvolume + Verkaveling waarin groen centraal staat Contact: Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis of project? Bekijk alvast het verkavelingsplan en de voorschriften in bijlage. Voor verdere vragen, contacteer ons op 011/22.22.95! Nieuwbouwwoning op deze grond? Wij nemen het hele bouwproces op maat voor onze rekening. Meer informatie: ### ... Voor meer info, ga naar ### Want to know more?

460 27 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBC57594)
105 000 €

3740 Bilzen

Rustig gelegen bouwgrond op de nieuwe verkaveling Hoefheidestraat te Munsterbilzen, aan de rand van het Nationale park Hoge Kempen. Het betreft een halfopen bebouwing van 3a61. De hoofdwoning is een vrijstaande woning van 2 bouwlagen. Hellend dak max 45° (kroonlijsthoogte 6m) of een plat dak (kroonlijsthoogte 7m). Gedetailleerde voorwaarden te bekijken in "Downloads" Specifieke kenmerken Lot 8 is een HOB met: HOOFDGEBOUW max. bewoonbare oppervlakte 190m² max. bouwoppervlakte van 105m² Oppervlakte: 3a61 Breedte perceel: straatkant: 10m Want to know more?

128 m² Buildable surface 361 36 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Bilzen (RBC57593)
105 000 €

3740 Bilzen

Rustig gelegen bouwgrond op de nieuwe verkaveling Hoefheidestraat te Munsterbilzen, aan de rand van het Nationale park Hoge Kempen. Het betreft een halfopen bebouwing van 3a71. De hoofdwoning is een vrijstaande woning van 2 bouwlagen. Hellend dak max 45° (kroonlijsthoogte 6m) of een plat dak (kroonlijsthoogte 7m). Gedetailleerde voorwaarden te bekijken in "Downloads" Specifieke kenmerken Lot 7 is een HOB met: HOOFDGEBOUW max. bewoonbare oppervlakte 190m² max. bouwoppervlakte van 107m² Oppervlakte: 3a71 Breedte perceel: straatkant: 10,11m Want to know more?

130 m² Buildable surface 371 36 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
118 220 €

3730 Hoeselt

Bouw zelf aan je dromen, op de laatste bouwgrond in deze gezellige én goed gelegen buurt, Hoeselt Middelste Kommen. Dit is een ruime bouwgrond voor open bebouwing met milde bouwvoorschriften: maximaal 2 bouwlagen en de stijl en het daktype – hellend of plat – kies je zelf.Beginnen bouwen? Dat kan meteen!Sinds dag één ligt de focus van dit project op het buurtgevoel. Het resultaat? Een autoluw woonpark met veel ruimte voor ontmoeting en ontspanning. Wandel en fiets je graag? Dan ben je ongetwijfeld tuk op de gezellige doorsteekjes en groenovergoten pleinen. Je kinderen kunnen er heerlijk ravotten. Zeker bij de zoveelste burenbarbecue. Hier smeed je banden voor het leven. En maak je herinneringen aan de lopende band.De bouwgrond heeft een ruime oppervlakte van 629m². Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op. Laat je gegevens achter of neem contact op via onze vaste lijn: T ### Want to know more?

629
contact
details
Email
Call
Development site for sale Riemst (RBI57237)
84 500 €

3770 Riemst

Bouwgrond met reeds bestaande constructie en veel potentieel op perceel van 2a73ca Omgeving: + Gelegen in het heerlijk rustige en landelijke Val-Meer (Riemst) + Vlotte verbinding met Tongeren, Riemst en Maastricht + Oprit van E313 op slechts 5km + Alle nodige faciliteiten en lokale handelaars bevinden zich binnen handbereik Troeven: + Perceel van 2a73ca + De bouwwerken op het gelijkvloers werden reeds gestart voor een oppervlakte van 105m² + Mits het verkrijgen van een nieuwe vergunning biedt deze bouwgrond zeer veel mogelijkheden + De eigenaar koos voor een gevelbreedte van 4,35 meter en een bouwdiepte van 22,85 meter + Volledig verder af te werken naar eigen smaak Contact: Heeft dit zoekertje jouw interesse opgewekt maar zit je toch nog met enkele vragen? Bel snel naar ### Want to know more?

105 m² Buildable surface 273 38 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Riemst (RBH27971)
160 000 €

3770 Riemst

Deze percelen bevinden zich in Zichen-Zussen-Bolder, een gezellige deelgemeente van Riemst. Van hieruit ben je binnen 20 minuten in het centrum van Maastricht, Bilzen of Tongeren. Bovendien bevind je je binnen 10 minuten op de oprit van de E313. Daarnaast zijn er tal van winkels, scholen en andere faciliteiten in de omgeving. De oppervlakte van de bouwgronden bedraagt 430 m² en 441 m². Er zijn geen bouwvoorschriften en er is geen bouwverplichting voor deze percelen. Meer info? Bel dan ### of mail naar ### ! Want to know more?

871
contact
details
Email
Call