To parcel out site for sale - Bilzen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bilzen (3740) + Suburbs.

To parcel out site for sale Tongeren (VAZ52534)
950 000 €

3700 Tongeren

EN OPTION : TONGRES : Terrain de 20 lots pour la construction de 20 villas et maisons (permis de lotir délivré) (#2X+2_SCSC_LIM) • 12 villas et 8 maisons 3 façades • Superficie totale : +/- 17.400m² • Superficie des lots : de + /- 300m² à + /- 650m² • Jardins privatifs et espace verts • Prix : 950.000€ Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Lanaken (RBH87933)
334 000 €

3620 Lanaken

De Jan Rosierlaan in Lanaken is bekend terrein voor Idylia – we bouwden er eerder al Residentie Tulleners . Nu ligt er vlak naast een andere opportuniteit op je te wachten: twee authentieke woningen in halfopen bebouwing, daterend van de periode tussen 1900 en 1918. Elk huis brengt ruim 3a70ca aan grond met zich mee. Het mooie aan dit project is dat je zelf de keuze maakt tussen renoveren of nieuwbouw. Besluit je de woningen op te knappen, dan heb je een ideale investeringskans in handen. De werken zullen grondig moeten zijn, maar dan staan er wel twee monumentale panden in je portfolio die een sterke huur- of verkoopprijs zullen binnenbrengen. Kies je ervoor om de vergunning tot afbraak en nieuwbouw aan te vragen, dan heb je een totale projectgrond van 7a43ca tot je beschikking om een appartementsgebouw neer te zetten, met alle voordelen van dien. Goed om te weten: er is een mogelijkheid om de gevel van Residentie Tulleners door te trekken in dit project! Die is immers is helemaal bouwklaar. Voorzie je voor dit project graag een ondergrondse parking? Ook dat kan perfect via de inrit van de bestaande residentie. Aan de locatie zal het alleszins niet liggen: de panden bevinden zich in hartje Lanaken, met winkels, gemeentediensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij op wandel- en fietsafstand. Ook pak je gemakkelijk de auto, fiets of bus richting het bruisende Maastricht, de glooiende heuvels van Haspengouw of de bossen en heide van Nationaal Park Hoge Kempen. Een perfecte uitvalsbasis voor jong en oud! Interesse in deze buitenkans? Laat het ons snel weten en we helpen je verder met alle nodige informatie. Want to know more?

743
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Bassenge (VAZ28682)
69 000 €

4690 Bassenge

Située à l'entrée du village de Bassenge, parcelle de terrain de +/- 1.055 m² avec une façade à rue de +/- 13 m qui s'agrandit à l'arrière: +/- 17 m. La parcelle est également accessible par une rue à l'arrière (arrière de la parcelle en zone verte: +/- 380 m²). Le terrain est en pente et vous offre une belle vue. Want to know more?

1055
contact
details
Email
Call
249 900 €

3800 Sint-Truiden

Welkom in het mooie Sint-Truiden! Op wandelafstand van de vernieuwde Markt en het station en in een zijstraatje van de winkelstraat kan je dit toffe project terugvinden. Dit project omvat momenteel een verhuurd handelspand van 101m², 2 garages waarvan 1 zeer ruime en een bovenliggend appartement van maar liefst 134m²! Doordat er nog een verdieping bijgebouwd mag worden onder het dak, heb je hier tal van mogelijkheden! * topligging in het centrum * 3 bouwlagen + dak mogelijk Klaar voor een leuk project? Contacteer ons snel! Want to know more?

115
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Liege (VBA21119)
110 000 €

4000 Liege

Située au calme, en seconde zone, dans le quartier du Thier à Liège, parcelle de terrain plat de +/-843 m² avec une maison à l'état de ruine. Zone d'habitat au plan de secteur de Liège. Uniquement accessible par un chemin pédestre. Parcelle équipée en eau et électricité. R.C. actuel net de 218 euros. Constructibilité conditionnée à l'octroi d'un permis d'urbanisme. Belle situation, à proximité de l'Hopital de la Citadelle, des commerces, écoles, transports en commun et axes autoroutiers. Want to know more?

843
contact
details
Email
Call
375 000 €

3550 Heusden

Bouwgrond op prachtige locatie! Het perceel is gelegen in het centrum van Heusden-Zolder, op de Koolmijnlaan 167. Er is de mogelijkheid om 2 appartementen met een handelspand te bouwen aan de voorkant van het perceel op de Koolmijnlaan en een ééngezinswoning of 2 appartementen aan de achterkant van het perceel in de Zwaluwstraat(Masterplan). Deze projectgrond is een zeer goed gelegen grond op de bekende winkelstraat “De koolmijnlaan” te Heusden-berkenbos! De grond biedt vele mogelijkheden! Er ligt al een voorontwerp klaar voor dit project. Een absolute buitenkans voor een ondernemer of een investeerder voor een projectgebouw op een toplocatie. Maak snel een afspraak op het nummer ### en we helpen je graag verder. Pluspunten: * toplocatie! * winkel- wandelstraat * opbrengsteigendom * projectgrond * veel mogelijkheden * wonen en werken combineren; hier kan het * veel potentieel * werken in 2 fases Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Truiden (RBG32254)
750 000 €

3800 Sint-Truiden

3 NAAST ELKAAR GELEGEN APARTE GEBOUWEN (2 HANDELSHUIZEN EN 1 WONING), 35 METER LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG, MET EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 12A 90CA TE BRUSTEM Want to know more?

1290
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Genk (RBF76630)
470 000 €

3600 Genk

Projectgrond gelegen op toplocatie! Projectgrond gelegen op een toplocatie voor het bouwen van 6 tot 8 appartementen. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 15 are 82 centiare. De straat breedte bedraagt 26,16 meter. Er is een mogelijkheid om de vennootschap over te kopen. De voordeel hiervan is dat er dan geen onnodige notariskosten zijn en een aanzienlijke voordeel per eenheid is. De vennootschap wordt overgedragen met een zuivere boekhouding. Want to know more?

contact
details
Email
Call
125 000 €

4020 Liege

OPTION! COMPROMIS DE VENTE EN COURS! PARCELLE DE TERRAIN DANS LA RUE GRETRY, A PROXIMITE IMMEDIATE DE LA MEDIACITE, AVEC PERMIS D'URBANISME POUR LA CONSTRUCTION D'UN IMMEUBLE COMPRENANT 2 BEAUX STUDIOS, UN DUPLEX ET UNE SURFACE COMMERCIALE. Largeur de façade 5,6m. Libre de constructeur. Plans et informations sur demande. Want to know more?

75
contact
details
Email
Call