Development site for sale - Bellem

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bellem (9881).

174 500 €

9880 Aalter

Lot 79 heeft een oppervlakte van 387 m² en is gelegen in een goedgekeurde en reeds aangelegde verkaveling in de Sint-Janstraat langsheen de Sint-Jozefstraat in Aalter. Gunstige en rustige ligging op fietsafstand van het centrum van Aalter, dichtbij sportcentra en goeie verbinding met de E40.Maximale bouwzone : 8 m breed op 12 m diep. Rechtstreeks van de verkavelaar. Geen bouwverplichting, vrij van ontwerp! Dubbele bouwlaag met plat of hellend dak toegelaten. Stedenbouwkundige voorschriften beschikbaar op aanvraag. Voor meer inlichtingen, contacteer Vincent Sohier op ### Want to know more?

387
contact
details
Email
Call
174 500 €

9880 Aalter

Lot 80 heeft een oppervlakte van 396 m² en is gelegen in een goedgekeurde en reeds aangelegde verkaveling in de Sint-Janstraat langsheen de Sint-Jozefstraat in Aalter. Gunstige en rustige ligging op fietsafstand van het centrum van Aalter, dichtbij sportcentra en goeie verbinding met de E40.Maximale bouwzone : 8 m breed op 12 m diep.Rechtstreeks van de verkavelaar. Geen bouwverplichting, vrij van ontwerp ! Dubbele bouwlaag met plat of hellend dak toegelaten. Stedenbouwkundige voorschriften beschikbaar op aanvraag.Voor meer inlichtingen, contacteer Vincent Sohier op ### Want to know more?

396
contact
details
Email
Call
174 500 €

9880 Aalter

Lot 81 heeft een oppervlakte van 389 m² en is gelegen in een goedgekeurde en reeds aangelegde verkaveling in de Sint-Janstraat langsheen de Sint-Jozefstraat in Aalter. Gunstige en rustige ligging op fietsafstand van het centrum van Aalter, dichtbij sportcentra en goeie verbinding met de E40.Maximale bouwzone : 8 m breed op 12 m diep.Rechtstreeks van de verkavelaar. Geen bouwverplichting, vrij van ontwerp ! Dubbele bouwlaag met plat of hellend dak toegelaten. Stedenbouwkundige voorschriften beschikbaar op aanvraag.Voor meer inlichtingen, contacteer Vincent Sohier op ### Want to know more?

389
contact
details
Email
Call
174 500 €

9880 Aalter

Lot 82 heeft een oppervlakte van 387 m² en is gelegen in een goedgekeurde en reeds aangelegde verkaveling in de Sint-Janstraat langsheen de Sint-Jozefstraat in Aalter. Gunstige en rustige ligging op fietsafstand van het centrum van Aalter, dichtbij sportcentra en goeie verbinding met de E40.Maximale bouwzone : 8 m breed op 12 m diep.Rechtstreeks van de verkavelaar. Geen bouwverplichting, vrij van ontwerp ! Dubbele bouwlaag met plat of hellend dak toegelaten. Stedenbouwkundige voorschriften beschikbaar op aanvraag.Voor meer inlichtingen, contacteer Vincent Sohier op ### Want to know more?

387
contact
details
Email
Call

AALTER - BOTERPOTSTRAAT - LOT 9Mooi perceel bouwgrond van 330m² voor HOB naar keuze. Deze bouwgrond is gelegen nabij centrum en station van Aalter in een nieuw aangelegde verkeersluwe straat en parallel met de Knokkebaan.Kleinschalige verkaveling met 11 bouwpercelen, waarvan nu laatste perceel bouwgrond wordt verkocht met bouwverplichting.Architectuur, bouwstijl en grondplan volledig vrij te kiezen in functie van uw smaak en budget.Naast de woning is er ruimte voor het plaatsen van een carport.Contacteer onze bouwadviseurs voor meer informatie of voorbeeldplannen op deze bouwgrond.Meer info: ### of ### Want to know more?

95 m² Buildable surface 330 26 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Hansbeke (RBI15030)

De bouwgrond van 2457m² met bouwverplichting wordt verkocht samen met een gepersonaliseerd ontwerp voor een luxueuze nieuwbouwvilla te bouwen door Huysman Bouw nv. Dit west-georiënteerd lot voor open bebouwingen is gelegen vlakbij de dorpskern van Landegem. Vanop dit perceel geniet je van een subliem uitzicht op het achterliggende Schipdonkkanaal. U beschikt over een bouwbreedte van 13,35m en een bouwdiepte van max 15m. De weergegeven prijs is een prijs enkel voor de bouwgrond. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseur wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. We maken een prijsvaste offerte voor de nieuw te bouwen woning zodat u perfect weet wat het totale kostenplaatje zal bedragen. Om verrassingen te vermijden is onze prijs steeds vast en niet voor herziening vatbaar. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

2457
contact
details
Email
Call
355 000 €

9930 Zomergem

Op deze bouwgrond staat een handelspand dat voorheen een charmante bruine kroeg was, gelegen op een uitmuntende locatie te Zomergem. Dit heeft een totale oppervlakte van 1.700 m² waarbij je kan herbouwen tot 1000m³ en een bijgebouw van 40m² kan bouwen. Kortom heeft u tal van mogelijkheden met deze bouwgrond aangezien er ook heel wat parkeergelegenheid is. Had u graag meer informatie of een rondleiding gehad? Aarzel dan niet om ons te contacteren op ### of ### Want to know more?

1700
contact
details
Email
Call
220 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 698 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Maak een afspraak via ### of bel ### Want to know more?

698
contact
details
Email
Call
230 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 751 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Maak een afspraak via ### of bel ### Want to know more?

751
contact
details
Email
Call
Development site for sale Aalter (RBG34797)
1 200 000 €

9880 Aalter

Projectzone met een kadastrale oppervlakte van 8.906 m² waar voorheen een gemeentelijk magazijn was voorzien (op heden reeds gesloopt). Deze site ligt in een zone voor wonen in een parkomgeving en biedt een mooie opportuniteit voor de ontwikkeling van een residentieel project. De percelen palen aan de Steenweg op Deinze met een breedte van ca 68,97m. De zijdelingse perceelgrenzen lopen evenwijdig met de omliggende straten. De zuidelijke perceelgrens loopt evenwijdig met de bestaande bebouwing langsheen Ganzeplas en heeft een lengte van ca 127,61m. De noordelijke perceelgrens loopt evenwijdig bestaande bebouwing langsheen Bosheide en heeft een lengte van ca 130,48m. De oostelijke perceelgrens heeft een breedte van ca 68,77m. Verkoopdossier aangeboden in het kader van een biedingsprocedure via het biedingssysteem van Covast. Voor meer info en/of een bezoek contacteer Benjamin De Wit via mail: ### of GSM: ### Want to know more?

8906
contact
details
Email
Call
Development site for sale Aalter (RAY80605)
216 000 €

9880 Aalter

Near the center of Aalter you will find this subdivision consisting of 4 lots of building land for semi-open buildings. Here you can enjoy an easy connection to the city center, the train station, schools and the E40. Do you also wish to set up your dream home in a quiet neighborhood, please read on! Specific data: - plot surface: 720 m² (lot 2) - type semi-open buildings - depth of construction: 18m on ground floor - 12m on floor - planting at 5 m from the harvesting line - distance side plot boundary: 3m - cornice height max 6.20 m - ridge height: max. 12.20 m - number of building layers: 2 - Separate annexe of 52m² allowed - No building obligation - Free choice of contractor For more information, please contact Elke De Meyer, ### or ### . Want to know more?

126 m² Buildable surface 720
contact
details
Email
Call
Development site for sale Landegem (RBI15031)

Vlakbij de dorpskern van Landegem verkopen wij een lot bouwgrond van 759m² en 1604m² achtergrond ZONDER bouwverplichting. Dit prachtige villaglot met een west-oriëntatie beschikt over een bouwbreedte van 13,34m en een bouwdiepte van 15m. Contacteer ons vrijblijvend via Ewout op ### of via ### Want to know more?

2399
contact
details
Email
Call
Development site for sale Knesselare (RBH26524)
255 000 €

9910 Knesselare

Ideaal voor wie zijn droomhuis wil bouwen nabij de kern van het levendige Knesselare (Aalter). In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich verschillende winkels, de basisschool en het openbaar vervoer. Knesselare is een bijzonder goed gelegen en bereikbare deelgemeente van Aalter, met vlotte verbinding naar het centrum en de snelwegen richting Antwerpen-Knokke en Oostende-Brugge. De hardwerkende tweeverdiener kan hier snel het hele land bereiken en tegelijk in alle rust wonen. Het perceel is rechthoekig en laat een open bebouwing toe. Er is echter geen bouwverplichting, u kan dus zelf uw droomhuis bouwen of laten bouwen naar eigen wensen. Vraag gerust bijkomende info. Voor meer info: ### Want to know more?

835 50 m Depth of the terrain 18 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19017)

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Deze bouwgrond is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt in de Staggestraat te Vinkt tussen de huisnrs 36 en 44. Het zuidoost georiënteerd perceel van 1786m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architect en bouwadviseur wordt een plan op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

1787
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19016)

BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Deze bouwgrond voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze, in de Staggestraat te Vinkt tussen huisnr. 36 en 44. Dit zuidoost georiënteerd perceel van 1692m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

1692
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19015)

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Dit nieuwbouwproject met 2 loten voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze. Dit riante perceel van 3713m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

3713
contact
details
Email
Call
Development site for sale Vinkt (RBI19014)

BOUWGRONDEN VOOR OPEN BEBOUWING met ontwerp 100% op maat. Dit nieuwbouwproject met 2 loten voor open bebouwingen is gelegen in een rustige residentiële woonbuurt op 5km van het centrum van Deinze. Dit riante perceel van 1698m2 wordt te koop aangeboden met een nieuwbouwvilla op maat. Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan 100% op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout om de mogelijkheden te bespreken op ### of via mail naar ### Want to know more?

1698
contact
details
Email
Call
340 750 €

9950 Waarschoot

Bouwgrond met te slopen woning & bouwvergunning Droom je van een eigen huis, omringd door groene weilanden en toch dichtbij het bruisende centrum van Waarschoot? Dit is jouw kans om jouw droom waar te maken! Op fietsafstand van het centrum van Waarschoot en omringd door weilanden vind je dit prachtig perceel bouwgrond van zo’n 1.490m². Het perceel bevat een te slopen woning en 2 ruime stallingen waarvan 1 stalling mag behouden blijven. Er is reeds een bouwvergunning voor het oprichten van een eengezinswoning aanwezig. De halfopen bebouwing dient opgericht te worden op minimum 6m van de rooilijn. Het ontwerp kan nog volledig aangepast worden aan jouw wensen (volume, bouwmaterialen, …). Voor de bouw/ontwerp van de woning dient er samengewerkt te worden met AWP Buro als architect. Totale perceelopp.: 1.490m² Adres: Stuiver 39 – 9950 Waarschoot Beschikbaar: bij akte EPC: 1.353 kWh/m² jaar KI: 252 Vraagprijs: 340.750 EUR Landschappelijk waardevolle agrarische gebieden Geen onroerend erfgoed Voorkooprecht (n.a.v. onbewoonbaarheid) Blanco bodemattest Geen dagvaardingen, geen herstelvorderingen P-score (perceel): A | G-score (huis): A Interesse? Aarzel niet om contact op te nemen op het nummer: ### of op volgend e-mailadres: ### Kantoor Van Hecke Stationsstraat 57 9950 Waarschoot BIV-nummer: 201.631 (Erkend vastgoedmakelaar BIV – België) Want to know more?

1490
contact
details
Email
Call
Development site for sale Waarschoot (RBI41644)
295 000 €

9950 Waarschoot

This plot is located in a quiet street but close to the center and close to shops, schools,... The south-east orientation ensures that you get up with the sun from the morning and enjoy the evening sun in the garden for a long time. The view of the fields ensures peace of mind! Want to know more?

927
contact
details
Email
Call