To parcel out site for sale - Bekkevoort

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bekkevoort (3460) + Suburbs.

To parcel out site for sale Budingen (RBH79705)
115 000 €

3440 Budingen

Landbouwgrond te Budingen, ongeveer 2HA72A89CA 5 percelen landbouwgrond gelegen langs de Heerbaan en de Saneveldstraat. Landbouwgronden zijn op dit ogenblik verpacht. Heeft u interesse? Bel ons op het nummer ### of mail ons via ### Want to know more?

27289
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Truiden (RBI90500)
249 900 €

3800 Sint-Truiden

Welkom in het mooie Sint-Truiden! Op wandelafstand van de vernieuwde Markt en het station en in een zijstraatje van de winkelstraat kan je dit toffe project terugvinden. Dit project omvat momenteel een verhuurd handelspand van 101m², 2 garages waarvan 1 zeer ruime en een bovenliggend appartement van maar liefst 134m²! Doordat er nog een verdieping bijgebouwd mag worden onder het dak, heb je hier tal van mogelijkheden! * topligging in het centrum * 3 bouwlagen + dak mogelijk Klaar voor een leuk project? Contacteer ons snel! Want to know more?

115
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Holsbeek (RBI88322)
545 000 €

3220 Holsbeek

Dit landhuis op een perceel van ruim 23are biedt tal van mogelijkheden. Gelegen langs de dorpskern van Holsbeek, geniet deze woning de zuidoriëntatie achteraan. Het perceel is maar liefst 130m lang, 20m breed en geniet achteraan een weids uitzicht op landbouwgebied en de bossen van Holsbeek. Het perceel leent er zich toe om na afbraak een dubbele woonst te creëren. De ligging nabij de dorpskern, de breedte van het perceel en het prachtige zicht achteraan zijn maar enkele van de troeven. De tuin is waanzinnig, met tal van fruit- en notenbomen, plukstruiken omgeven door een beukenhaag. In de directe omgeving zijn de mooiste fiets- en wandelroutes. EPC Label E. Er werd nog geen omgevingsvergunning aangevraagd. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap. Want to know more?

2372
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Herselt (RBI84027)
698 000 €

2230 Herselt

Toekomstige projectgrond. Dit perceel van ruim 70are heeft heel wat te bieden. De eerste 50m ligt in het RUP woonkernen, achteraan is het perceel agrarisch gebied. Het perceel meet een totale breedte van circa 45m. Dit maakt het mogelijk om 3 loten in open verband te creëren met een perceel breedte van circa 15m per lot. Want to know more?

7095 155 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Heusden-Zolder (RBI79763)
649 000 €

3550 Heusden-Zolder

Kom nu kijken naar deze interessant projectgrond op de drukke Koolmijnlaan. Deze projectgrond is volledig vergund voor 8 appartementen en een grote winkelruimte. In deze winkelruimte kunnen verschillende soorten winkels uitbaten. Het oppervlakte van de winkel komt neer op 450 vierkante meter. Er kan uitzonderlijk nog van 6% BTW geprofiteerd worden tot 31/12/2024. Ook de ligging van deze grond is ideaal namelijk op de Koolmijnlaan. Aangezien men zich in het centrum van Heusden-Zolder bevindt, kan men als professionele profiteren van veel passage alsook residentieel zit men overal dichtbij. Er zijn plannen voorzien met een lift in het gebouw en men beschikt over bovengrondse staanplaatsen. Achteraan de woningen zijn de terrassen voorzien alsook de garage. Dit project kan snel gerealiseerd worden, want indien men vandaag koopt kan er morgen al begonnen worden met het opstarten van de bouw. Pluspunten: - Uitzonderlijk aan 6 % BTW -Topligging zowel commercieel als residentieel -Bovengrondse staanplaatsen -Snelle realisatie -Modern ontwerp Want to know more?

2000
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Heusden-Zolder (RBI70303)
359 600 €

3550 Heusden-Zolder

Welkom in de Koolmijnlaan! Op een boogscheut van het bruisende centrum van Heusden-Zolder is deze projectgrond gesitueerd. Bent u op zoek naar een goed gelegen projectgrond met zuidoostelijke oriëntatie? Dan is dit mogelijks iets voor u! Deze projectgrond is een geschikte opportuniteit voor een kleinschalig project op te realiseren. Er kunnen mogelijks 5 appartementen gebouwd worden met bovengrondse parkeerplaatsen. Er dient rekening gehouden te worden met de algemene richtlijnen van het Agentschap Wegen en Verkeer. Men moet tot 3 meter afstand houden tot de zijdelingse perceelsgrenzen. Er mogen 2 bouwlagen voorzien worden. Het gelijkvloerse heeft een toegelaten bouwdiepte van maximaal 17 meter. Op de eerste verdieping is de bouwdiepte maximum 12 meter en een tuinzone van 10 meter. De parkeernorm is 1,5 meter per wooneenheid; deze mogen bovengronds gerealiseerd worden. Dankzij de uitstekende ligging die deze projectgrond kent bent u op slechts een aantal minuten rijden verwijderd van het centrum. Er is een tweewekelijkse markt vlak aan de deur. U kan hier al uw dagdagelijkse benodigdheden gemakkelijk terugvinden waardoor winkelen voortaan geen tijdrovende zaak meer is. De sporthal is op circa 2km verwijderd van de projectgrond; ook het aanbod van horeca gelegenheden in de nabije omgeving is goed voorzien. Gaat u ook graag met de trein op pad? Het station van Zolder ligt slechts op 700 meter afstand. De projectgrond is ideaal gelegen en klaar om te ontwikkelen. Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Pluspunten: - Grondoppervlakte van 40 are 85 ca - Mogelijkheid om een kleinschalig project van 5 appartementen te realiseren - Zuidoostelijk georiënteerd - Uitstekend gelegen - Winkels, horeca, openbaar vervoer en scholen in de nabije omgeving - Tweewekelijkse markt - Perceel breedte van 24 meter - Ontwerp projectplannen reeds beschikbaar Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

4008
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Geel (RBI70184)
Price on request

2440 Geel

Opbrengsteigendom – investeringsproject – projectgrond voor appartementenPrachtige eigendom, in het hartje van Geel, geschikt voor meerdere doeleinden.Dit gebouw met 3 bouwlagen bestaat uit een opslagruimte (ca.790m²), 2 ruime appartementen (samen ca. 300 m²), een garage (ca. 25m²) en een polyvalente ruimte (ca. 300m²).Momenteel verhuurd met een huuropbrengst van ca. 4.000,00 euro/maand, goed voor een rendement van 6%!Verder biedt dit perceel mogelijkheid tot het oprichten van een nieuwbouwproject als meergezinswoning.Perceel oppervlakte: 10a 90caBreedte aan de straat: 31mdiepte: 40mDit gebouw is uitstekend en zeer centraal gelegen. Zowel het station met tal van bussen/treinen als het stadscentrum zijn in de onmiddellijke omgeving. Ook de fietsostrade Herentals – Leopoldsburg is meteen bereikbaar, zo fietst u dwars door de Kempen.Mede dankzij zijn zeer gunstige commerciële ligging is dit dé opportuniteit voor toekomstige professionele en/of investeringsplannen, … of mooi centraal wonen in het centrum van Geel. Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Veerle (RBI68286)
159 000 €

2431 Veerle

Projectgrond 370 m² in het centrum van Veerle-Laakdal - Perceel 0654 DUitstekend gelegen bouw- / projectgrond op dit centraal gelegen perceel - zuid-oost gerichte tuin.Momenteel bebouwd met een halfopen bebouwing - bouwjaar 1930.Het perceel ligt in woonzone en ligt niet in een RUP of BPA.Gelegen in de zone voor meergezinswoningen, een eengezinswoning is ook mogelijk.U kan ons steeds contacteren voor verdere inlichtingen: ### of ### Want to know more?

370
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Laakdal (RBI56251)
570 000 €

2430 Laakdal

Projectgrond 6.456m² in het centrum van Vorst-Meerlaar. Perceel 0134M en 0135E.Deze oost gerichte projectgrond is gelegen op de Geelsebaan, het aantal te bouwen wooneenheden is afhankelijk van bouwstijl en verdichting.Het perceel is gelegen in woongebied.Oppervlakte volgens meting 64a 56ca. De percelen hebben volgens het overstromingsrapport een perceelscore D.Contacteer ons voor meer info op ### of ### Want to know more?

6456
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Meerhout (RBI56250)
Price on request

2450 Meerhout

Deze projectgrond met oppervlakte van 5.185m² is gelegen op Hageland te Meerhout. Perceel 1630A en 1630B.Deze werd reeds deels ontwikkeld en wordt verkocht met een volledig vergund dossier voor het bouwen van 8 woningen.De percelen zelf zijn zeer rustig gelegen en hebben een zuid gerichte oriëntatie.Oppervlakte volgens meting 51A 85CA.De percelen zijn gelegen in woongebied.Overstromingsrapport: Beide percelen zijn niet overstromingsgevoelig.Contacteer ons voor meer info op ### of ### Want to know more?

5185 130 m Depth of the terrain 57 m Width terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Lummen (RBI48247)
259 000 €

3560 Lummen

Projectgrond Voor meer info, bel Mart ### Terrein met een oppervlakte van 6a72ca in het centrum van Genenbos. Op wandelafstand van kinderopvang, school, bakker, apotheek,... Op enkele minuten van de verkeerswisselaar E313/E314. Mogelijkheid tot oprichting van 2 halfopenbebouwingen en een gesloten bebouwing mits voorwaarden en verkrijgen vergunning. Meer details bij bezoek. Want to know more?

672 22 m Depth of the terrain 30 m Width terrain
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Begijnendijk (RBI45204)
349 000 €

3130 Begijnendijk

Een van de laatste percelen projectgrond in de dorpskern van Begijnendijk. Nabij lokale handelaars (Carrefour, Okay), scholen, banken, bakker. Gunstige bereikbaarheid openbaar vervoer: busverbinding en treinstation.Landelijk wonen gecombineerd met goede verbinding naar de E314 richting Aarschot-Leuven-Brussel.Mogelijkheid tot afbraak van huidig handelshuis en nieuwbouw appartementen aan 6% BTW!Bouwmogelijkheden:- nieuwbouw appartementen netto vloeropp min 80m²- max 3 bouwlagen: plat dak of hellend dak- bouwbreedte: gesloten bebouwing, ong 13m bouwbreedte- bouwdiepte: 15m gelijkvloers en op het verdiep bij appartementen. Bij handelsgelijkvloers kan er dieper gebouwd worden.Verdere inlichtingen omtrent de bouwmogelijkheden te verkrijgen via contact met Dupont Vastgoed op ### of ### Want to know more?

572 40 m Depth of the terrain 13 m Width terrain
contact
details
Email
Call
375 000 €

3550 Heusden

Bouwgrond op prachtige locatie! Het perceel is gelegen in het centrum van Heusden-Zolder, op de Koolmijnlaan 167. Er is de mogelijkheid om 2 appartementen met een handelspand te bouwen aan de voorkant van het perceel op de Koolmijnlaan en een ééngezinswoning of 2 appartementen aan de achterkant van het perceel in de Zwaluwstraat(Masterplan). Deze projectgrond is een zeer goed gelegen grond op de bekende winkelstraat “De koolmijnlaan” te Heusden-berkenbos! De grond biedt vele mogelijkheden! Er ligt al een voorontwerp klaar voor dit project. Een absolute buitenkans voor een ondernemer of een investeerder voor een projectgebouw op een toplocatie. Maak snel een afspraak op het nummer ### en we helpen je graag verder. Pluspunten: * toplocatie! * winkel- wandelstraat * opbrengsteigendom * projectgrond * veel mogelijkheden * wonen en werken combineren; hier kan het * veel potentieel * werken in 2 fases Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Tessenderlo (RBH53130)
240 000 €

3980 Tessenderlo

Bouwgrond voor open of halfopen en gesloten bebouwing met zuidgerichte tuin(en)op een perceel van 10a13ca. Deze bouwgrond heeft een straatbreedte van 20 meter met een bouwbreedte bij open bebouwing van 11 meter en een diepte van circa 45 meter met een bouwdiepte van 17 meter. Voor de halfopen en gesloten bebouwing zitten we hier met een bouwbreedte van 17m en een bouwdiepte van 12m. Het perceel is geschikt voor open bebouwing of halfopen en gesloten bebouwing en heeft zuidgerichte tuin(en). Centraal gelegen binnen de dorpskern van Tessenderlo met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten en de E313. Ook het groene karakter en fiets- en wandelpaden binnen handbereik zijn hier zeker een meerwaarde Bent u geïnteresseerd of wenst u extra informatie aangaande de mogelijkheden? Bel ons op het nummer ### Want to know more?

1013
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Haacht (RBH14640)
1 550 000 €

3150 Haacht

Deze prachtige bouwpercelen en villa met een totale oppervlakte van 45 are 85 ca bieden u de opportuniteit tot het ontwikkelen van een uniek woonproject op een toplocatie in het centrum van Haacht. Diverse ontwerpen met minstens 13 woonentiteiten zijn mogelijk conform advies van de gemeente Haacht. Kiest u voor losse bouwvolumes met gemeenschappelijke tuin of patiowoningen en gestapelde woonentiteiten? Verschillende combinaties geven u de kans tot het ontwerpen en ontwikkelen van een zeer kwaliteitsvol project. Voor meer gedetailleerde informatie willen wij u graag uitnodigen op ons kantoor. Gelieve ons voor een afspraak te willen contacteren op ### Want to know more?

4585
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Geel (RBG57255)
Price on request

2440 Geel

Projectgrond - 1654 m² gelegen nabij het station van Geel.Uitstekend gelegen projectgrond aan de Kwakkelberg, nabij het NMBS-station. Heden bebouwd met 3 wooneenheden, huisnummers 5, 6 en 7. Deze percelen geven een mogelijkheid tot projectontwikkeling dat zal passen in de herontwikkeling van de stationsomgeving.Toelichting rond mogelijkheden, contacteer Sublimmo : ### of ### Want to know more?

1654
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Sint-Truiden (RBG32254)
750 000 €

3800 Sint-Truiden

3 NAAST ELKAAR GELEGEN APARTE GEBOUWEN (2 HANDELSHUIZEN EN 1 WONING), 35 METER LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG, MET EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 12A 90CA TE BRUSTEM Want to know more?

1290
contact
details
Email
Call