Land for sale - Afsnee

2 results (1 - 2)
Development site for sale Afsnee (RBD72167)
240 000 €

9051 Afsnee

OPGELET ! BETREFT VERKOOP ENKEL VAN HET VRUCHTGEBRUIK (+/- 35 JAAR) ! BOUWGROND MIDDENIN HET GROEN EN OP BOOGSCHEUT VAN GENT Mooi stuk bouwgrond te kopen : enkel vruchtgebruik te koop. Total oppervlakte : 3.170 m², waarvan 800m² bouwkavel, met maximum 1.000 m³ bouwvolume. Gelegen aan de rand van het Stadsbos in het groen. Vlotte verbinding met Gent en De Pinte. Gvg/ Wag/ Gvkr/ Gom/ Gvv Niet overstromingsgevoelig. RICHTPRIJS: 240.000 € (bespreekbaar volgens duur en modaliteiten) Meer info op kantoor Ligging Grond : 9052 De Pinte, Klossestraat 59 (Verbindingsweg ts. De Pinte en St-Denijs-Westrem) Bezoeken: enkel mogelijk via telefonisch afspraak via Immo-Eden ### Beschikbaarheid: na verlijden akte. Want to know more?

3170
contact
details
Email
Call
275 000 €

9051 Afsnee

Ligging: Deze bouwgrond (182m2) is gelegen in de Kleine Gentstraat te Sint Denijs Westrem. Dit perceel is gelegen in een residentiële omgeving. In de onmiddellijke omgeving zijn er tal van handelszaken. De uiterst centrale locatie geeft u een prima ontsluiting, zo kan u op enkele minuten alle belangrijke invalswegen op en af. Er is reeds een vergunning voor een half open moderne bebouwing bekomen. De vergunde woning bestaat uit een gelijkvloers met leefruimte en keuken, eerste verdieping met 2 badkamers en 3 slaapkamers en een tweede verdieping voorzien van een multifunctionele ruimte naar eigen noden in te vullen. De huidige eigenaars voorzien de afbraakwerken. Contacteer ons voor meer informatie. Want to know more?

182
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Afsnee (9051).

Development site for sale Drongen (RBI77239)
250 000 €

9031 Drongen

Deze zuidwest georiënteerde bouwgrond met een oppervlakte van 1.296 m² is gelegen te Drongen. Het perceel is gelegen in een verkaveling waardoor, rekening houdend met de officiële bestemming in agrarisch gebied, de opbouw van een woning mogelijk is zonder bestemmingswijziging. Dit perceel is zeer vlot bereikbaar dankzij de goede ontsluiting met de E40. De bouwgrond is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing (landelijk karakter) met een maximale diepte van 20 m op het gelijkvloers en 15 m op de verdieping. Op deze grond kan een woning geconstrueerd worden, afgewerkt met een zadeldak en een kroonlijst van maximaal 6 m. Een eventuele afzonderlijke garage kan opgericht worden op minstens 20 m achter de voorbouwlijn, met een maximale oppervlakte van 32 m². Verder is er een zijdelings bouwverbod van 4 m beginnend vanaf de perceelsgrens van aanpalende percelen. In de tuinzone achter de woning kan een constructie (berging, serre…) worden opgericht op minstens 30 m van de voorbouwlijn met een maximale hoogte van 3,5 m. Verder zal het bijgebouw dienen afgewerkt te worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw. Dit perceel biedt dus een mooie kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Drongen? Maak een afspraak via ### of bel ### ### Want to know more?

1296
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Martens-Latem (RBI68244)
1 285 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Net buiten de idyllische dorpskern van Sint-Martens-Latem en op slechts enkele stappen van de Leie, bevindt zich deze exclusieve bouwgrond met een royale oppervlakte van bijna 20 are en een perceelbreedte van 27 meter. Het perceel is een afsplitsing van een grote tuin en grenst aan natuurgebied, hetgeen het landelijke karakter van deze bijzondere gemeente benadrukt. Geschikt voor het bouwen van een vrijstaande gezinswoning met soepele bouwvoorschriften zodat heel wat uiteenlopende bouwstijlen en een groot bouwvolume mogelijk zijn.Het staat garant voor rustig en zorgeloos wonen met winkels en het dorpsleven op wandelafstand. Een schaars en exceptioneel perceel in een exceptionele gemeente. Want to know more?

1968
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Martens-Latem (RBI65647)
998 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Momenteel zijn het 2 percelen waarop 2 woningen staan. Ideaal om de percelen samen te voegen en er een grotere woning op te bouwen . Het voorste perceel is 886 m² en het achterste 690m². Bouwvoorschriften te verkrijgen via ### of ### Zeker een perceel met heel wat mogelijkheden! Want to know more?

1576 78 m Depth of the terrain 20 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Martens-Latem (RBI57374)
1 295 000 €

9830 Sint-Martens-Latem

Sint-Martens-Latem bouwgrond te koop.Dit uitzonderlijk perceel bouwgrond met gunstige afmetingen (42m x 55 m) situeert zich in een aangename omgeving nabij het befaamde museum Dhondt-Dhaenens en is de uitgelezen kans voor wie wenst te bouwen … Want to know more?

2317
contact
details
Email
Call
Development site for sale De Pinte (RBI85658)
310 000 €

9840 De Pinte

perceel bouwgrond voor open bebouwing met een oppervlakte van879,61 m². Woning volgens wensen en budget. Er kan zowel geopteerd worden voor een woning sleutel op de deur afgewerkt als voor een woning ruwbouw wind & waterdicht. Want to know more?

880
contact
details
Email
Call
Development site for sale Zwijnaarde (RBI73955)
531 525 €

9052 Zwijnaarde

Opportuniteit – Bouwgrond (1.195m2) voor een vrijstaande villa op een uitzonderlijke locatie te Zwijnaarde.Voor meer informatie mail naar ### of bel Alexander 0486/48.58.53Gelegen in een residentiële en groene wijk (de Hekers) te Zwijnaarde vinden we twee unieke bouwpercelen waarvan ‘lot 5’ een oppervlakte heeft van respectievelijk 1.195 m2 en de mogelijkheid biedt om een vrijstaande woning te bouwen.De topligging van deze percelen is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een woning nabij Gent maar toch wil genieten van een groene en rustige omgeving. Als extra zijn scholen, winkels… in de onmiddellijke nabijheid en geniet het perceel van een goede bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen.De bouwpercelen worden verkocht met bouwverplichting met Potrell.De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren. Het maximale bouwkader bedraagt 8 op 14 meter. “Tarch architecten” stellen voor deze loten graag een eigen ontwerp voor maar het is ook mogelijk om 100% op maat te werken.In fase 1 worden de percelen, lot 5 en lot 6, verkocht en in tweede fase de halfopen-bebouwingen.Onder voorwaarden mogelijk om gedeeltelijk te genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Want to know more?

1195
contact
details
Email
Call
Development site for sale Zwijnaarde (RBI73956)
711 475 €

9052 Zwijnaarde

Opportuniteit – Bouwgrond (1.561m2) voor een vrijstaande villa op een uitzonderlijke locatie te Zwijnaarde.Voor meer informatie mail naar ### of bel Alexander 0486/48.58.53Gelegen in een residentiële en groene wijk (de Hekers) te Zwijnaarde vinden we twee unieke bouwpercelen waarvan ‘lot 6’ een oppervlakte heeft van respectievelijk 1.561 m2 en de mogelijkheid biedt om een vrijstaande woning te bouwen.De topligging van deze percelen is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een woning nabij Gent maar toch wil genieten van een groene en rustige omgeving. Als extra zijn scholen, winkels… in de onmiddellijke nabijheid en geniet het perceel van een goede bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen.De bouwpercelen worden verkocht met bouwverplichting met Potrell.De bouwvoorschriften geven de mogelijkheid om diverse bouwstijlen te realiseren. Het maximale bouwkader bedraagt 8 op 14 meter. “Tarch architecten” stellen voor deze loten graag een eigen ontwerp voor maar het is ook mogelijk om 100% op maat te werken.In fase 1 worden de percelen, lot 5 en lot 6, verkocht en in tweede fase de halfopen bebouwingen.Onder voorwaarden mogelijk om gedeeltelijk te genieten van het 6% BTW-tarief op de constructie. Want to know more?

1561
contact
details
Email
Call
145 000 €

9820 Merelbeke

In een rustige straat bieden wij een uitstekende kans aan voor degenen die hun droomhuis willen bouwen. Deze bouwgrond is ideaal voor de constructie van een gesloten bebouwing en biedt een prachtige locatie om een thuis te creëren. Het perceel is gelegen in een vredige omgeving en is perfect geschikt voor wie op zoek is naar rust en privacy. Met een oppervlakte van 774 m² biedt de grond voldoende ruimte om een ruime woning met een mooie tuin te realiseren. Hier kan een huis op gebouwd worden van minstens 300 m². De ligging van de bouwgrond is uitstekend, met gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Het biedt tevens goede verbindingen naar nabijgelegen steden en snelwegen, waardoor het een gunstige locatie is voor zowel werk als ontspanning. Als koper heb je de vrijheid om je eigen architectuur en ontwerp te kiezen, zodat je jouw droomhuis kunt realiseren. Of je nu een modern, klassiek of eigentijds ontwerp wilt, deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden om je visie werkelijkheid te laten worden. Daarnaast biedt de rustige straat een veilige en aangename woonomgeving, ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een serene leefomgeving. Grijp deze kans om je eigen woning te bouwen op een rustige locatie met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. De deadline voor de biedingen is op 7 december 2023. Neem snel contact op voor mee info! Want to know more?

774
contact
details
Email
Call
260 000 €

9040 Sint-Amandsberg

Residentieel gelegen perceel bouwgrond, bestemd voor het bouwen van een half-open woning. Dit perceel bevindt zich in een rustige groene buurt in de onmiddellijke nabijheid van belangrijke invalswegen, buurtwinkels en het openbaar vervoer. Het perceel heeft een breedte van 11m en een diepte van 50m en geniet van een perfecte ZW oriëntatie.Woongebieden, geen vergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig, P-score A, G-score onbekend.Meer informatie te verkrijgen via Serge van OC vastgoed per GSM ### of ### Want to know more?

550 50 m Depth of the terrain 11 m Width terrain
contact
details
Email
Call
485 000 €

9820 Merelbeke

Te koop, ruim perceel bouwgrond voor open bebouwing met veel privacy op een heel rustige ligging te Merelbeke!Op een ZEER RUSTIGE LOCATIE bevindt zich dit KNAP PERCEEL bouwgrond voor het bouwen van een OPEN BEBOUWING.Gelegen nabij een kleuter en basisschool, openbaar vervoer en op 2km van centrum Merelbeke.De grond is te bereiken via een PRIVATIEVE OPRIJLAAN die uitreikt tot achter de bestaande omliggende woningen waardoor u geniet van VEEL PRIVACY.Het perceel beschikt over een TOTALE OPPERVLAKTE VAN 1686 M² en is geschikt voor ÉÉN GELIJKVLOERSE BOUWLAAG ONDER EEN PLAT OF HELLEND DAK.Extra informatie: perceelbreedte van 35 meter, perceeldiepte van 93 meter en een maximum kroonlijsthoogte van 4 meter.Bent u benieuwd naar dit perceel bouwgrond? Bel ons dan snel voor meer informatie!Adres: Cliviastraat 5A te MerelbekeWg, Vv, Gvkr. P-score: A. Want to know more?

1686 93 m Depth of the terrain 35 m Width terrain
contact
details
Email
Call
Development site for sale Zevergem (RBH65559)
310 000 €

9840 Zevergem

Ben je op zoek naar de ideale plaats om jouw droomhuis te bouwen in De Pinte ? Dan is dit misschien wel het juiste perceel voor jou! Gelegen in De Pinte bevindt zich dit uiterst goed gelegen bouwperceel van 1.201m² met open zicht op de velden. Dit perceel bouwgrond heeft een straatbreedte van 19m en een gunstige zuidoostelijke oriëntatie. Voor meer info en details omtrent de bouwvoorschriften neem je best contact op met ons kantoor en dan maken we graag snel een afspraak. Want to know more?

1201
contact
details
Email
Call
Land for sale Zevergem (RBH15706)
215 000 €

9840 Zevergem

Dit gunstig gelegen perceel is gelegen in Zevergem / De Pinte en heeft een oppervlakte van 927m² en heeft uitzicht op de velden. Het perceel is geschikt voor het bouwen van een half open bebouwing waarvan de vergunning volledig is verklaard op 8/02/2022. Dit voor het bouwen van een nieuwbouwwoning (HOB) met 2 bouwlagen en afgewerkt met een hellend dak. Er is rekening gehouden met de dakhoogte om volwaardige slaapkamers te kunnen creëren. Goede bereikbaarheid, scholen en winkels in onmiddellijke omgeving.Prijs is incl. sonderingsverslag, stabiliteitsstudie en kost architect (tot indienen van bouwaanvraag). Meer info kan u krijgen bij ons op kantoor of u kan bellen naar het nummer ### Want to know more?

927
contact
details
Email
Call
220 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 698 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Maak een afspraak via ### of bel ### Want to know more?

698
contact
details
Email
Call
230 000 €

9850 Merendree

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 751 m² bevindt zich langs de Diepestraat, op wandelafstand van het centrum van Merendree. Dankzij de centrale ligging zijn diverse faciliteiten zoals scholen, winkels en eetgelegenheden nabij. De bouwgrond, die aan de voorkant uitkijkt over het natuurgebied de Oude Kale, is geschikt voor het bouwen van een halfopen bebouwing met een breedte van 7 meter, een maximale diepte van 18 meter op het gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping. Er kan bijgevolg een woning gebouwd worden met een bewoonbare oppervlakte van 210 m2 zonder de eventuele zolderverdieping in rekening te nemen. Het daktype, de helling en de bouwmaterialen kunnen vrij worden gekozen. De eerstgebouwde woning van deze koppelwoningen is toonaangevend. Aan de voorkant van het perceel kan een gemeenschappelijke oprit met de aangrenzende woning worden voorzien, met een maximale breedte van 7 meter. Indien er wordt gekozen voor een afzonderlijke oprit bedraagt de maximale breedte 4,50 meter. Een garage dient steeds in het hoofdgebouw worden opgenomen. In de tuinzone achter de woning kan een bijgebouw worden opgericht, op minstens drie meter van de bouwzone van het hoofdgebouw en 1 meter van de perceelsgrens, met een maximale hoogte van 3 meter. Het bijgebouw zal afgewerkt worden met dezelfde materialen als het hoofdgebouw of in verzorgd schrijnwerk.Het perceel biedt dus tal van mogelijkheden voor de bouw van een gezinswoning in een mooi omgeving en met een goede bereikbaarheid. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij kan kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt. Benieuwd naar deze bouwgrond in Merendree? Maak een afspraak via ### of bel ### Want to know more?

751
contact
details
Email
Call
Development site for sale Sint-Amandsberg (RBH42335)
310 000 €

9040 Sint-Amandsberg

(de bijgevoegde visualisaties zijn puur indicatief en gebaseerd op de bouwvergunning)Opportuniteit! Goed gelegen grond met bouwvergunning op fietsafstand van het centrum. Mogelijkheid tot bouwen van een vrijstaande en energiezuinige woning gelegen op een perceel van 384m2. Het perceel vinden we terug op slechts 10 min fietsen van de Gentse binnenstad. Een interessant aanbod door de reeds verkregen en geldende bouwvergunning. Op vlak van architectuur streeft het ontwerp naar een eenvoudig volume met rustige proporties en hoge leefruimtes (3,10m) De royale oppervlaktes staan maximaal in contact met de tuin door de centrale inplanting.Het ontwerp voorziet ook in een bijgebouw die mogelijks plaats kan bieden aan nevenfuncties zoals fietsenberging/bergruimte/bureau/atelier.De vergunning voorziet een woonvolume van 167m2 verspreidt over 2 niveaus met op de op het gelijkvloers de leefruimte, eetplaats en keuken. De eerste verdieping kan plaats geven aan 4 slaapkamers en een badkamer.Het perfecte concept voor wie op zoek is naar een goed gelegen perceel met startklare vergunning. Want to know more?

384
contact
details
Email
Call
Land for sale Gentbrugge (RBI87773)
249 000 €

9050 Gentbrugge

Deze grond is gelegen in een rustige zijstraat van de Peter-Benoitlaan en vlakbij het centrum van Gentbrugge. Na 10 minuten fietsen sta je in Gent centrum. Met de wagen geniet je een vlotte verbinding naar de E40/E17. Wijkpark De Porre (met o.a. een speeltuin) is op vijf minuten wandelen, net als het Sint-Gregoriuscollege. Contacteer Top Vastgoed voor meer info en een bezichtiging ter plaatse. Want to know more?

553
contact
details
Email
Call
To parcel out site for sale Merelbeke (RBI70531)
1 200 000 €

9820 Merelbeke

Polyvalent handelspand - met woonst + parking - energiezuinig, A-label , zonnepanelen - op toplocatie Momenteel ingericht als stijlvol restaurant - open keuken - vergaderzalen - terras 100 couverts - binnen 90 couverts - trouw cliënteel Overname aandelen vennootschap is bespreekbaar. Bijkomende foto's van alle ruimtes en appartement + studio, stedenbouwkundige info, kadaster, cijfers, ... zijn beschikbaar op aanvraag (discretie verzekerd) Bel Pieter Cardoen op ### of mail ### Want to know more?

788 44 m Depth of the terrain
contact
details
Email
Call