House for sale - Overmere

7 results (1 - 7)
455 000 €

9290 Overmere

Deze woning maakt deel uit van een geheel van 11 nieuwbouwwoningen in het Wilgenpark te Overmere. Gelegen in een doodlopende straat (woonerf) in een kindvriendelijke buurt op een veilige wandelafstand van school, sport, jeugdbeweging, winkels, Nieuwdonk, Donk en openbaar vervoer. Kortom de ideale ligging voor een jong gezin! De hedendaags architectuur en de oost-west oriëntatie zorgt voor een ruimte lichtinval in de woning. De woning is uitgerust met energiezuinige technieken zoals een balansventilatie en volledig voorzien van vloerverwarming (BEN woning). Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met WC, berging met wasplaats, ruimte keuken met eiland, ruime en lichtrijke leefruimte, de verdieping telt 3 slaapkamers en een lichtrijke badkamer met ligbad & douche en een dressing. De woning heeft een ruime zolderberging. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoekje ter plaatse op het nummer ### en of via ### (Reeds 54% verkocht!)referentie: 4863 Want to know more?

3 Bedroom(s) 194 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
360 000 €

9290 Overmere

Deze woning maakt deel uit van een geheel van 11 nieuwbouwwoningen in het Wilgenpark te Overmere. Gelegen in een doodlopende straat (woonerf) in een kindvriendelijke buurt op een veilige wandelafstand van school, sport, jeugdbeweging, winkels, Nieuwdonk, Donk en openbaar vervoer. Kortom de ideale ligging voor een jong gezin! De hedendaags architectuur en de oost-west oriëntatie zorgt voor een ruimte lichtinval in de woning. De woning is uitgerust met energiezuinige technieken zoals een balansventilatie en volledig voorzien van vloerverwarming (BEN woning) Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met WC, berging met wasplaats, ruimte keuken met eiland, ruime en lichtrijke leefruimte, de verdieping telt 3 slaapkamers en een lichtrijke badkamer met ligbad & douche en een dressing. De woning heeft een ruime zolderberging. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoekje ter plaatse op het nummer ### en of via ### (Reeds 54% verkocht!)referentie: 4868 Want to know more?

3 Bedroom(s) 163 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Overmere (RBI54281)
145 000 €

9290 Overmere

Rijw oning - te renoveren - te Overmere omvattende o.a. woonkamer, keuken, achterliggende bergruimte, 2 slaapkamers (1ste verdiep), kelder en ZUIDGERICHTE tuin. Oppervlakte ca.200m2. EPC en stedenbouw in aanvraag. Centrale ligging op wandelafstand van scholen, supermarkten, horecazaken, winkels, openbaar vervoer,... Tevens vlakbij het Donkmeer en recreatiedomein de Nieuwdonk. Ideaal investeringspand, starterswoning of renovatieproject. Bel ons op ### voor een bezoekje ter plaatse. (Ref.15481) Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Overmere (RBI45872)
239 000 €

9290 Overmere

Prachtige Woning met 3 Slaapkamers en garage centrum Overmere, Kruisstraat 21 ·Ruime, rechthoekige tuin ·3 slaapkamers ·Garage met elektrische poort ·Recent gerenoveerd dak ·Gunstige locatie vlakbij bushalte ·Zuidgerichte tuin Ook rendabel als investeringspand. Een lichte en gezellige woonkamer. De keuken heeft op termijn aandacht nodig. Aangenaam zicht op de tuin. De garage is een geweldige toevoeging, vooral met de handige elektrische poort. De tuin kan een waar juweeltje zijn. Hij is rechthoekig en zuidgericht, wat betekent dat u de hele dag van de zon kunt genieten. Het is perfect voor tuinfeesten, barbecues of gewoon om te ontspannen na een lange dag. Deze woning heeft een uitstekende locatie met een bushalte tegenover, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het openbaar vervoer. Bovendien bevindt u zich in de buurt van scholen, winkels, de Nieuwdonk, fietsparadijs de Kalkense Meersen, … waardoor het ideaal is voor gezinnen. Kortom, deze rijwoning in Overmere biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel, betaalbaar te wonen in een prachtige omgeving. Met 3 slaapkamers, een garage en een zuid gerichte tuin is het de perfecte plek om uw nieuwe thuis te creëren. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Bel of mail Dries voor een afspraak: ### // ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Overmere (RBI35140)
695 000 €

9290 Overmere

Ben je op zoek naar een ruime en statige villa op een groot perceel? Gevonden! Deze woning is gelegen op de rand van Overmere met Kalken/Laarne en heeft een goede verbinding naar het centrum en de autosnelweg. Kenmerkend aan de woning is ruimte, dat met een perceelsoppervlakte van 2.333m² en een bewoonbare oppervlakte van 328m² meer dan aanwezig is. Kelder: de kelder (20m²) is een handige extra bergruimte of wijnkelder. GLV: we komen binnen in de riante inkomhal (22m²) met statige trap waarna we verder gaan naar de woonkamer met open haard, met een oppervlakte van maar liefst 65m². Naast deze grote leefruimte is er nog een aparte eet- of zitruimte (19m²) voorzien met doorgang naar de gezellige en verwarmde veranda (27m²) met zicht over de tuin. De keuken (17m²) meet ontbijthoek is voorzien van de nodige toestellen en geeft toegang tot de wasplaats (18m²) die opnieuw zeer ruim is en voorzien is van een toilet en douche, zodat je vanuit de tuin en het zwembad rechtstreekse toegang hebt. Tot slot is er een grote garage (36m²) met automatische garagepoort. Buiten is er een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid, terwijl het in de achtertuin zalig genieten is van het verwarmd zwembad. 1steV: op de bovenverdieping bevindt zich een ruime nachthal (29m²) die werd ingericht met een bar en open haard en dus zeker tot meer kan dienen dan enkel een nachthal. De masterbedroom (29m²) heeft een eigen ensuite badkamer (7m²) met ligbad, toilet en dubbel lavabomeubel, alsook een extra bergruimte (4m²). Verder zijn er nog 3 slaapkamers (22-13-12m²) en een tweede badkamer (6m²) en apart toilet. Zolder: extra berging. Wie van ruimte houdt is hier zeker aan het juiste adres! Interesse? Maak snel een afspraak. Want to know more?

4 Bedroom(s) 328 240 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Residence for sale Overmere (RWC31478)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 430.429 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via "DE KREDIETWINKEL" GEEN DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET AF TE SLUITEN BIJ DE VERKOOP VAN UW BESTAANDE WONINGEN NIEUW!! NIEUW!! Zonder makelaar bestaande woning verkopen aan 1% via IQ service!! SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 475
contact
details
Email
Call
Residence for sale Overmere (RBH32916)
470 000 €

9290 Overmere

Deze woning maakt deel uit van een geheel van 11 nieuwbouwwoningen in het Wilgenpark te Overmere. Gelegen in een doodlopende straat (woonerf) in een kindvriendelijke buurt op een veilige wandelafstand van school, sport, jeugdbeweging, winkels, Nieuwdonk, Donk en openbaar vervoer. Kortom de ideale ligging voor een jong gezin! De hedendaags architectuur en de oost-west oriëntatie zorgt voor een ruimte lichtinval in de woning. De woning is uitgerust met energiezuinige technieken zoals een balansventilatie en volledig voorzien van vloerverwarming (BEN woning) Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met WC, berging met wasplaats, ruimte keuken met eiland, ruime en lichtrijke leefruimte, de verdieping telt 3 slaapkamers en een lichtrijke badkamer met ligbad & douche en een dressing. De woning heeft een ruime zolderberging. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoekje ter plaatse op het nummer ### en of via ### (Reeds 54% verkocht!)referentie: 4865 Want to know more?

3 Bedroom(s) 194 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Overmere (9290).

499 000 €

9260 Schellebelle

This beautiful house in Schellebelle is an ideal place to live. With a plot area of 1058m² and a living area of 220m², there is plenty of space for the whole family. The house is very quiet, yet close to all amenities. Within walking and cycling distance, there are shops, schools, a train station, sports park, etc. It also has easy access to Gent, Dendermonde, and Aalst. Additionally, the house is located near the Kalkense Meersen nature reserve. In addition to the spacious living room with an adjoining conservatory and fully equipped kitchen, the house also has three spacious bedrooms. There is also an office space, making it perfect for working from home. Furthermore, there is a bathroom equipped with a bathtub, walk-in shower, and double sink, providing you with all the comfort and convenience. An additional great feature is the two indoor garages, and the house is fully basemented with a wine cellar, providing ample storage space. The garden of the house is south-facing, allowing you to enjoy the sun all day long. There is also a large terrace, and both the garden and terrace have always been perfectly maintained. This is perfect for people who enjoy being outdoors and spending time in the garden. Additionally, there are seven parking spaces available, so there is plenty of room for guests to park. In short, this house in Wichelen is an ideal choice for those looking for comfort, space, and tranquility. For more information or to schedule a visit, please visit our website: ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 220 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
265 000 €

9260 Wichelen

In Schellebelle - a sub-municipality of Wichelen, you can find this solid, solidly built semi-detached building with 4 bedrooms. Upon entering, we enter the entrance hall that gives access to the living room and the kitchen. The living and dining room provide a pleasant feeling due to the abundance of natural light. Subsequently you can find the kitchen with access to the basement. Furthermore, this house on the ground floor has a spacious storage/laundry room, spacious indoor garage and extra workshop. On the first floor we can find 4 full bedrooms and a dressing/office space. There is also a spacious attic that offers additional possibilities. Finally, this house has a nice garden with terrace and an extra garage on the side of the house with a separate access. In short! Has this charming semi-detached building aroused your interest and are you a handy Harry? Feel free to call me to schedule a visit ### Trumps * 4 bedrooms * complete concrete construction * Nice garden * 2 garages 1) Urban development destination Ra: Residential area 2) Protected heritage:no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes, not conform 5) Renovation obligation: yes 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled Building score or G-score: A: no flooding modelled Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No Want to know more?

5 Bedroom(s) 185 458 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
450 000 €

9260 Wichelen

Halfopen nieuwbouw woning met 4 slaapkamers, terras en tuin. 6% btw mogelijk! Moderne energiezuinige nieuwbouwwoning met kwalitatieve materialen. Deze woning heeft een ideale ligging met een zeer ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken met aansluitend ruime berging en gastentoilet. Op de 1ste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers (14m², 13m², en twee x 10m²) een berging en een moderne badkamer met alle luxe die u nodig hebt met bad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er op dit verdiep een 2e toilet aanwezig. Door de zeer goede isolatiewaarde is het een zeer energie vriendelijke woning. De woning is ook voorzien van een ventilatiesysteem type D, parlofonie en vloerverwarming door middel van een lucht-water warmtepomp, De verlichting wordt gestuurd door een domotica systeem. Op het dak liggen 12 zonnepanelen. 6% BTW mogelijk (contacteer ons voor meer info). Heeft u interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 160 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
425 000 €

9260 Wichelen

4 halfopen nieuwbouw woningen met 3-4 slaapkamers, terras en tuin 6% btw mogelijk! Moderne energiezuinige nieuwbouwwoning met kwalitatieve materialen. Deze woning heeft een ideale ligging met een zeer ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken met aansluitend ruime berging en gastentoilet. Op de 1ste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers (14m², 13m², en twee x 10m²) een berging en een moderne badkamer met alle luxe die u nodig hebt met bad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er op dit verdiep een 2e toilet aanwezig. Door de zeer goede isolatiewaarde is het een zeer energie vriendelijke woning. De woning is ook voorzien van een ventilatiesysteem type D, parlofonie en vloerverwarming door middel van een lucht-water warmtepomp. Heeft u interesse in deze woning? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 145 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
350 000 €

9260 Wichelen

In quiet Schellebelle, this pleasant detached house with garage can be found. The property has very easy access due to the presence of many approach roads and the railway station. The location is a great asset, with a state-of-the-art sports complex in the immediate vicinity and the nature reserve "De Kalkense Meersen" within walking distance. Further amenities such as shops, schools, childcare and others can also be found in the immediate vicinity. The house has the following layout: a large entrance hall followed by a bright living room (32m²) and a practical fitted kitchen (14m²). From the kitchen, there is access to a convenient cellar and the bathroom at the back with bathtub, toilet, shower and double washbasin. Then there is a storage room. Upstairs there are three beautiful bedrooms (18m², 14m², 8m²). Outside, it is blissful to enjoy the greenery and the beautiful garden, and can be enjoyed through 2 terraces, which is a nice plus to the house. Furthermore, there is also a garage with tilt gate. Wooden windows with double glazing, gas central heating, KEI compliant. EPC: 717 kWh/(m²year) - Label F (if the roof would be additionally insulated, this label would change to the necessary D-score). S.U. in application. Would you like to come and discover the advantages of this nice property for yourself? Do not hesitate to contact us. You can reach us at ### or at ### . Want to know more?

3 Bedroom(s) 161 92 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
350 000 €

9260 Wichelen

Deze nieuw gebouwde woning beschikt over alle troeven van nieuwbouw met betrekking tot energiezuinigheid. Maar niet alleen dit is een mooie troef, ook qua ligging is deze woning een absolute topper. Schellebelle heeft een rijke historie aan tradities, verschillende festiviteiten, ontspanning, en vele voorzieningen in de directe omgeving. De woning kent volgende indeling: We vinden er een inkom met aanpalend een ruime berging / wasplaats, een gastentoilet en achterliggend een ruime lichtrijke leefruimte (45m²) met plaats voor een open keuken, waarvan een voorbeeld terug te vinden is. De keuken is opgenomen in het budget en kan op vraag van de koper met voorkeursaanpassingen geïnstalleerd worden. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers (15m², 11m² & 8m²), een berging, een afzonderlijk toilet en een ingerichte badkamer met dubbel meubel, douche en ligbad. Aanpalend is er de mogelijkheid voor een ruim terras, tuinberging en een leuke tuin. Zowel naast als voor de woning vinden we een ruime oprit voor de wagen kwijt te geraken. Komt U graag zelf deze nieuwbouwwoning bezoeken? Neem dan contact op met Immo Zone op ### of per mail op ### Verkoop onder BTW-stelsel (21%) Beschikbaar bij akte E39 = epc 72 Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
149 000 €

9260 Wichelen

Bent u op zoek naar een te renoveren woning met zuid gerichte tuin in Serskamp? Wij hebben wat u zoekt! Indeling: - GLV : via de voordeur komt u rechtstreeks in de woonkamer (29m²) terecht. Vervolgens kan u via de woonkamer naar de keuken (12m²). De tuin (150m²) is bereikbaar via de zijkant van de woning, alsook via de keuken. Achteraan de woonst bevond zich de badkamer die momenteel afgebroken is. Hier kan men op dezelfde oppervlakte een nieuwe badkamer optrekken. - 1steV: via de trap komt men in de nachthal (5m²) met toegang tot twee slaapkamers (12-12m²). Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter. Deze woning komt in aanmerking voor een verlaging van € 2.800 euro op de registratierechten! Bent u op zoek naar een renovatieproject? Aarzel niet om ons te contacteren. Want to know more?

2 Bedroom(s) 70
contact
details
Email
Call

Nieuwbouw sleutel-op-de-deur uitgevoerd in traditionele bouwstijl. Zeer laag energiepeil E-peil categorie A+. De woning wordt voorzien van driedubbele beglazing, ventilatiesysteem type D, 14 fotovoltaïsche panelen, warmtepomp lucht/water, vloerverwarming, performante isolatie en hoogwaardige afwerking door ons sterk lastenboek. De woning omvat: garage, inkomhal, toilet, kantoor, open in te richten keuken, ruime salon, eetkamer met grote glaspartijen, berging en op de verdieping vindt men 4 ruime slaapkamers, dressing, 2 badkamers en nachthal terug. Dit alles voorzien met tal van personalisatiemogelijkheden: indeling en materialen zijn vrij te kiezen. Meer info via Team Construct op het nummer: ### of via ### , bezoek onze site ### bezoek onze showroom te Sint-Pieters-Leeuw op afspraak. Prijs ALL-IN: 558.173€ Want to know more?

4 Bedroom(s) 178 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
239 000 €

9260 Wichelen

Dit pand neemt deel aan de ERA Open Huizen Dag van 2 december (14:00-15:30). Ben je op zoek naar een woning op een unieke locatie? Gevonden! Deze woning is gelegen in het rustige Wichelen op een prachtige locatie. Dicht aan de Schelde, met uitzicht op het water vanuit de achtertuin. Ook is het ideaal wandelen op de vernieuwde dijk. GLV: via de inkomhal (6m²) komen we terecht in de woonkamer (26m²) met zicht op de tuin en de Schelde. Ook is er vooraan een extra ruimte (16m²) die kan gebruikt worden als salon, eetkamer, bureaukamer,... We lopen door naar de ruime keuken (16m²) met ook sanitaire voorzien van een douche en een toilet. Tot slot is er de ruime garage (23m²) aanwezig. De tuin benadrukt opnieuw het prachtige uitzicht. 1steV: op de bovenverdieping bereiken we via de nachthal (11m²) de 3 slaapkamers (15-12-8m²). Zolder: de handige bergzolder is toegankelijk via het zolderluik in de nachthal. Wil jij op deze locatie een echte thuis maken? Maak snel een afspraak! Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter. Want to know more?

3 Bedroom(s) 132 123 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Residence for sale Kalken (RBI26776)
379 000 €

9270 Kalken

Deze rijwoning met bewoonbare oppervlakte van 160m² en EPC-label B is gelegen in een rustige wijk te hartje Kalken, op een perceel grond met oppervlakte van 245m². Op het gelijkvloers bevinden zich; een inkomhal met toilet, een open keuken met eet-en leefruimte die toegang biedt naar de gezellige tuin met tuinhuis én een ruime garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 1 badkamer alsook een wasplaats en apart toilet. Boven deze verdieping bevindt zich een zolder die de mogelijkheid biedt in een extra kamer te voorzien. De woning is momenteel verhuurd en is dus ook geschikt als opbrengsteigendom. troeven: zolder met mogelijkheden, ruime inpandige garage, op 10 minuten van de Kalkense meersen. Interesse? Plan dan nu een bezoek in via de knop "plan een plaatsbezoek" of neem contact op via ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 160
contact
details
Email
Call
Residence for sale Kalken (RBI62823)
695 000 €

9270 Kalken

Deze ideale gezinswoning met handelsruimte is rustig gelegen maar toch dicht bij verschillende invalswegen. De benedenverdieping bestaat uit een gezellige, lichtrijke living en eetgedeelte met aansluitend een mooie open keuken voorzien van alle moderne toestellen. Naast de keuken is er een grote bergruimte. Vooraan de woning is er een handelsruimte met mooi open zicht op het groene landschap die momenteel dienst doet als barbierszaak. Achteraan de woning is er een polyvalente ruimte momenteel ingericht als schoonheidssalon. Met vier slaapkamers is er genoeg plaats voor het hele gezin. Een slaapkamer beneden heeft een mezzanine. Een slaapkamer boven heeft een ruime dressing. Alle slaapkamers boven zijn voorzien van airco. Verder beschikt de woning over een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo en 3 aparte toiletten. De woning bevat tal van authentieke elementen die ze extra aantrekkelijk maakt. De mooi aangelegde tuin biedt voor elk wat wils met zijn overdekt terras, gezellige zithoekjes, hobbyserre, kippenhok,... De garage en stallingen zijn uitermate praktisch. De woning werd recent volledig gerenoveerd en beschikt over 37 zonnepanelen. Ze is dus zeer energiezuinig met energielabel B. Bezoek aan de woning kan door telefonisch contact op ### of per mail naar ### Aarzel niet dit pareltje te bezoeken om de vele mogelijkheden te ontdekken! Want to know more?

4 Bedroom(s) 250 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Kalken (RBI35273)
249 000 €

9270 Kalken

KALKEN, WONING TE KOOP - Klaar voor een nieuwe toekomst! Ontdek deze geweldige woning op een ruim perceel van 749 m² met een sterke structuur en mooie oriëntatie. Dit huis is gelegen op een uitstekende locatie, biedt tal van mogelijkheden en is klaar voor een nieuwe eigenaar om er zijn droomhuis van te maken. Kenmerken van deze woning: Ruim perceel: Met een perceel van 749 m² beschikt u over een prachtig vormgegeven stuk grond. Sterke structuur: Dit huis is gebouwd om lang mee te gaan. De stevige constructie en dubbele beglazing in de houten ramen zorgen voor duurzaamheid en mogelijk vlotte omschakeling naar energie-efficiëntie. Indeling: Momenteel beschikt de woning over 2 slaapkamers, een badkamer, bureauruimte, living, keuken, achterbouw en een ruime garage van 48 m². Daarnaast is er een bijgebouw van 20 m² dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals een hobbyruimte of extra opslagruimte. Fantastische tuin: Achteraan de woning is er een prachtige tuin met een schilderachtig uitzicht. Geniet van uw ochtendkoffie op het terras terwijl u uitkijkt over uw eigen groene oase. Plan: Deze woning is verkaveld als "LOT 2" en "LOT B," waardoor er verschillende mogelijkheden zijn voor verdere ontwikkeling of renovatie. Deze woning heeft alles wat u nodig hebt om uw ideale thuis te creëren. De combinatie van een goede locatie, ruimte en potentieel maakt dit een unieke kans. Maak een afspraak met Dries via ### of stuur een e-mail naar ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 159 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Residence for sale Kalken (RWC31488)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 502.925 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via "DE KREDIETWINKEL" GEEN DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET AF TE SLUITEN BIJ DE VERKOOP VAN UW BESTAANDE WONINGEN NIEUW!! NIEUW!! Zonder makelaar bestaande woning verkopen aan 1% via IQ service!! SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 796
contact
details
Email
Call