Master house for sale - Oudsbergen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Oudsbergen (3670) + Suburbs.

Master house for sale Hasselt (RBI75130)
950 000 €

3500 Hasselt

Behind this classic and impressive façade lies a completely renovated building with a tasteful finish. No effort was spared to fully set it up. Currently, it is a fully equipped restaurant with kitchen and dining area. The upper floor is furnished with four spacious rooms, each with a private bathroom. Upstairs, they are always very tastefully and luxuriously finished. Want to know more?

4 Bedroom(s) 315 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Master house for sale Hasselt (RBI70521)
745 000 €

3500 Hasselt

In het centrum van Hasselt aan de Groene Boulevard vinden we dit prachtig gerenoveerd herenhuis met ruim terras en stadstuin. In 2008 werd er een totaalrenovatie doorgevoerd met oog voor de authentieke elementen. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een grote open leefruimte met open keuken en berging. Via een groot harmonicaraam kom je uit op het ruim terras en stadstuin (met servitude naar de Hovenstraat). Verder is er een aparte sanitaire ruimte voorzien van 2 wc's en een mooie inkomhal met originele vloer. Op de 1ste verdieping bevindt zich een prachtige grote ruimte met ook hier de kenmerkende hoge plafonds, een authentiek balkon aan de voorzijde en een ruim terras aan de achterzijde. Op een eenvoudige manier kan deze ruimte omgevormd worden tot 2 grote slaapkamers (3 indien nodig). De bovenste verdieping is omgevormd tot master bedroom met dubbele dressing en badkamer voorzien van toilet, ligbad, inloopdouche en infraroodcabine. Verder is er nog een vochtvrije kelder die dienst doet als wasplaats en extra berging. De aangename stadstuin zorgt voor de nodige rust. TROEVEN: + Herenhuis met authentieke elementen (schouwmantel, sierlijsten, hoge plafonds,...) + Zeer centrale ligging + Uniek pand + Ruim terras én stadstuin met veel privacy én dakterras + servitudeweg naar Hovenstraat (parkeren met bewonerskaart) Interesse? ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 260 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Master house for sale Hasselt (RBI10855)
380 000 €

3500 Hasselt

Bent u op zoek naar een herenhuis om te renoveren naar uw smaak? Een nieuwe start met tal van mogelijkheden? Dan is deze woning uiterst geschikt! Dit statig herenhuis is gelegen op de Kempische steenweg, Hasselt centrum! Een toplocatie met het bruisende centrum op wandelafstand! De woning biedt op dit moment onderdak aan twee inwoners. Beide hebben een keuken en badkamer. De hoge plafonds op het gelijkvloers en eerste verdieping geven een zeer ruim gevoel aan de woning. Wenst u te ontsnappen aan de drukte van de Stad? Dan kan dit in de gezellige tuin met terras. Grote troef: De tuin komt uit op een ruime garage (inrit dijkstraat) Geïnteresseerd om de woning te ontdekken? Contacteer ons op nummer ### of ### Want to know more?

6 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call