Residence for sale - Heist-op-den-Berg

116 results (1 - 20)

2220 Heist-op-den-Berg

417 000 € - 499 000 €

Op zoek naar een leuke woning in een kleinschalig project in het centrum van Heist-op-den-Berg? Kom dit project dan zeker ontdekken! Op wandelafstand van het station en centrum van Heist-op-den-Berg, wordt dit project van 13 woningen gerealiseerd. De woningen situeren zich in een doodlopende verkaveling waar kinderen naar alle hartenlust kunnen spelen! Elke woning bestaat uit een inkomhal, apart toilet, berging en een ruime leefruimte met open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer, een tweede toilet en een technische berging. De zolderverdieping is eveneens afgewerkt met 2 slaapkamers en een berging. Energiezuinige woningen met zonnepanelen, E-peil 20, vloerverwarming en ventilatie type D. Want to know more?

4 Bedroom(s) 183 - 208 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

2220 Heist-op-den-Berg

496 000 €

Op de verbindingsweg tussen Itegem en Hallaar zijn 2 half – open woningen gebouwd. De ligging zorgt voor een mooie verbinding naar winkels, scholen, supermarkt en openbaar vervoer. Op enkele minuten staat u in het centrum van Heist-op-den-Berg waar alle faciliteiten aanwezig zijn. De woningen grenzen aan een natuurgebied “de Vallei van de Grote Nete”. Het uitzicht op het groene landschap is hierdoor gegarandeerd. De tuin heeft een omvang van 500 m² en geeft uit op dit natuurgebied. Deze 2 half-open nieuwbouwwoningen zijn gebouwd met de grootste zorg. Ze zijn afgewerkt met warmtepomp, carport, zonnepanelen, zongericht terras een vaste trap naar de zolder, … Het project voldoet aan de normering voor E20. De zolder biedt nog verschillende mogelijkheden naar afwerking. Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
480 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil onder E20) halfopen nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Heist-op-den-Berg. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van winkels, scholen eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer. Deze BEN woning wordt volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, zonnepanelen, ... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet, een extra berging en de badkamer, standaard uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en biedt deze mogelijkheid tot extra slaapkamer(s). In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. U beschikt ook over een praktische carport. Mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een goede locatie te Heist-op-den-Berg. Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 5 slaapkamers- Volledig afgewerkte BEN woning Want to know more?

5 Bedroom(s) 192 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
465 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil onder E20) nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Heist-op-den-Berg. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van winkels, scholen eet-en drankgelegenheden en het openbaar vervoer. Deze BEN woning wordt volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem, zonnepanelen, ... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer, standaard uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en biedt deze mogelijkheid tot extra slaapkamer(s). In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Mogelijkheid tot het plaatsen van een tuinberging. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een goede locatie te Heist-op-den-Berg. Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 5 slaapkamers- Volledig afgewerkte BEN woning Want to know more?

5 Bedroom(s) 204 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
460 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich deze nieuwbouw, energiezuinige halfopen woning met 4 slaapkamers. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woning is volledig afgewerkt en voorzien van een warmtepomp (lucht-water), vloerverwarming, 8 zonnepanelen, ...We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire. Vooraan de woning bevindt zich de lichtrijke leefruimte waar u een gezellige zithoek kan inrichten. Vervolgens kan u doorlopen naar de open keuken met eiland. Deze is mooi geïntegreerd in het geheel en uitgerust met uiterst kwalitatieve toestellen. Hier kan u ook een aparte eetplaats voorzien met een prachtig uitzicht op de tuin. Aangrenzend aan de keuken beschikt de woning nog over een berging met voldoende opbergruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo en inloopdouche. De zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en hier bevindt zich nog een ruime vierde slaapkamer en een technische berging. In de volledig aangelegde tuin met terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Door het lage E-peil kunt u gedurende 5 jaar genieten van 100% korting op de onroerende voorheffing.Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder 21% BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning met 4 slaapkamers te Heist-op-den-Berg. Contacteer ons voor meer informatie op ### of neem een kijkje op ### Bijzonderheden: - Nieuwbouw- 4 slaapkamers- Uitstekende locatie Want to know more?

4 Bedroom(s) 149 1 Bathroom(s)
contact
details
Email

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil E20) halfopen nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een rustige straat te Booischot. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woningen worden volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, .... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en voorzien van een technische berging en mogelijkheid tot extra slaapkamer. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 4 slaapkamers- Nieuwbouw - volledig afgewerkt Want to know more?

4 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil E20) nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een rustige straat te Booischot. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woningen worden volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, .... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en voorzien van een technische berging en mogelijkheid tot extra slaapkamer. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 4 slaapkamers- Nieuwbouw - volledig afgewerkt Want to know more?

4 Bedroom(s) 169 1 Bathroom(s)
contact
details
Email

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil E20) halfopen nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een rustige straat te Booischot. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woningen worden volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, .... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en voorzien van een technische berging en mogelijkheid tot extra slaapkamer. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 4 slaapkamers- Nieuwbouw - volledig afgewerkt Want to know more?

4 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil E20) halfopen nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een rustige straat te Booischot. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woningen worden volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, .... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en voorzien van een technische berging en mogelijkheid tot extra slaapkamer. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 4 slaapkamers- Nieuwbouw - volledig afgewerkt Want to know more?

4 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email

Deze prachtige, energiezuinige (E-peil E20) halfopen nieuwbouwwoning bevindt zich op een uitstekende locatie in een rustige straat te Booischot. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid, toch op wandelafstand van het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. De woningen worden volledig afgewerkt en standaard voorzien van warmtepomp, ventilatiesysteem, zonnepanelen, .... U heeft de mogelijkheid om bepaalde zaken nog zelf te kiezen zoals de keuken, badkamer, vloeren, ... volgens het lastenboek.We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. Hier geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft u zicht op de tuin. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en standaard voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend aan de keuken beschikt u nog over een berging/wasruimte. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Verder is de zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en voorzien van een technische berging en mogelijkheid tot extra slaapkamer. In de leuke tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Grondaandeel onder registratierecht en constructie onder BTW.Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime, energiezuinige en volledig afgewerkte woning op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plannen, ...) op ### of via ### .Bijzonderheden:- Uitstekende locatie- Mogelijks 4 slaapkamers- Nieuwbouw - volledig afgewerkt Want to know more?

4 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
460 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Anne De Block van OC Vastgoed: ### of ### ruime, instapklare woning (160m²) met 3 ruime slaapkamers en zonnige tuin bevindt zich in een rustige straat te Itegem. Centrale ligging voor belangrijke invalswegen, winkels en scholen in de buurt. Kindvriendelijke straat. De indeling als volgt: Gelijkvloers:Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte en keuken (45m²) met eiland voorzien van alle toestellen dat zicht biedt op de tuin.Ruime slaapkamer (15m²) op het gelijkvloers met aansluitend een badkamer voorzien van lavabo en inloopdouche. Eerste verdieping te betreden met vaste trap:Twee ruime slaapkamers (16m²) (11m²) en badkamer voorzien van lavabo, toilet en inloopdouche. Mezzanine aanwezig (14m²).Zonnige tuin met terras!Tuinberging aanwezig!Parking voorzien voor meerdere wagens op de oprit. Technische gegevens:Centrale verwarming op aardgas, elektriciteit conform. Bent u op zoek naar een ruime, instapklare woning te Itegem? Kom dan snel langs!EPC 277 (Label C)/ Bewoonbare oppervlakte: 160m² / Perceel oppervlakte 661m² Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 27/11/2023.Het perceel bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen. Perceelscore A, Gebouwscore A Want to know more?

3 Bedroom(s) 160 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
496 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

De woningen grenzen aan een natuurgebied “de Vallei van de Grote Nete”. Het uitzicht op het groene landschap is hierdoor gegarandeerd. De tuin heeft een omvang van 500 m² en geeft uit op dit natuurgebied. Deze 2 half-open nieuwbouwwoningen zijn gebouwd met de grootste zorg. Ze zijn afgewerkt met warmtepomp, carport, zonnepanelen, zongericht terras een vaste trap naar de zolder, … Het project voldoet aan de normering voor E20. De zolder biedt nog verschillende mogelijkheden naar afwerking. Via de inkomhal heeft u toegang tot het gastentoilet en de leefruimte. Deze ruime leefruimte is voorzien van een zithoek, een eetgedeelte en een open keuken. Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht op de grote tuin en achterliggend natuurgebied. Toegang tot de berging is mogelijk vanuit de keuken. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet gevestigd. De hoofdslaapkamer is van een dressing voorzien. De woningen worden verkocht onder 21% btw. De woningen graag eens komen ontdekken? Boek geheel vrijblijvend uw bezoek. Bel ons voor het maken van een afspraak op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
496 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

De woningen grenzen aan een natuurgebied “de Vallei van de Grote Nete”. Het uitzicht op het groene landschap is hierdoor gegarandeerd. De tuin heeft een omvang van 500 m² en geeft uit op dit natuurgebied. Deze 2 half-open nieuwbouwwoningen zijn gebouwd met de grootste zorg. Ze zijn afgewerkt met warmtepomp, carport, zonnepanelen, zongericht terras een vaste trap naar de zolder, … Het project voldoet aan de normering voor E20. De zolder biedt nog verschillende mogelijkheden naar afwerking. Via de inkomhal heeft u toegang tot het gastentoilet en de leefruimte. Deze ruime leefruimte is voorzien van een zithoek, een eetgedeelte en een open keuken. Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht op de grote tuin en achterliggend natuurgebied. Toegang tot de berging is mogelijk vanuit de keuken. Boven zijn er 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet gevestigd. De hoofdslaapkamer is van een dressing voorzien. De woningen worden verkocht onder 21% btw. De woningen graag eens komen ontdekken? Boek geheel vrijblijvend uw bezoek. Bel ons voor het maken van een afspraak op ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 210 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
349 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Openhuizendag zaterdag 2 december van 11u00-12u00 !! Op zoek naar een charmante, instapklare woning met 3 slaapkamers, energiezuinig en dit in het centrum van Heist-op-den-Berg? Kom dan zeker deze woning ontdekken! We betreden de woning via de inkomhal, vervolgens bereiken we de leefruimte. Deze geniet veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen en staat in rechtstreeks contact met de keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen en voldoende opbergmogelijkheden. Vanuit de keuken genieten we toegang tot de wasplaats. Vooraan de woning is eveneens nog een tweede inkomhal/berging voor fietsen/vuilnis. Via de nachthal bereik je op de eerste verdieping de 3 slaapkamers en de badkamer, voorzien van toilet, meubel en inloopdouche. Extra's: EPC B - conforme elektrische keuring - kelder aanwezig Want to know more?

3 Bedroom(s) 180 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
249 000 €

2222 Itegem

Openhuizendag zaterdag 2 december van 12u30-13u30 !! Deels gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, garage en tuinterras. Gelegen nabij het centrum van Berlaar-Heikant waardoor alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer) binnen handbereik liggen. We betreden de woning via de inkomhal. De inkomhal biedt toegang tot de keuken en de leefruimte. De leefruimte is opgedeeld in een zithoek en een extra eetkamer/bureau. De keuken is voorzien van de nodige toestellen en kastruimte. Op het gelijkvloers treffen we eveneens de badkamer, uitgerust met douche, toilet en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers. Tot slot, deze woning heeft nog een groot terras en een inpandige garage. Kortom een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een leuke woning met veel ruimte op een rustige, groene locatie. Extra's: Elektriciteit conform - Zonnepanelen 3600 KWatt Want to know more?

2 Bedroom(s) 169 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
325 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Openhuizendag zaterdag 2 december van 14u00-15u00 !! Te renoveren woning met 3 slaapkamers op 1041m². Deze woning is gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Hulshout en Heist-op-den-Berg, winkels, scholen en openbaar vervoer. We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo rechtstreeks de leefruimte. De leefruimte geniet veel lichtinval en een rechtstreekse toegang tot de eetkamer en keuken. Gelijkvloers bevindt zich ook een veranda en de badkamer, uitgerust met bad, wastafel, voorziening voor wasmachine en de verwarmingsketel. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een bureau/dressing. De woning beschikt eveneens over een kelder, zolder en garage. Want to know more?

3 Bedroom(s) 199 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
289 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Openhuizendag zaterdag 2 december van 15u30-16u30!! Leuke woning met 2 slaapkamers en tuin op 485m²! Vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg waardoor alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer) binnen handbereik liggen en dit in een doodlopende straat te midden van weilanden. We betreden de woning via de inkomhal. De inkomhal biedt toegang tot de ruime leefruimte met open keuken. De leefruimte geniet zeer veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De keuken is voorzien van de nodige toestellen en kastruimte. Op het gelijkvloers treffen we eveneens een wasplaats, gastentoilet en de badkamer, uitgerust met bad, douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers. Kortom een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een leuke woning met veel ruimte op een rustige, groene locatie. Extra's: Elektriciteit conform - kelder aanwezig. Want to know more?

2 Bedroom(s) 132 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
290 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Openhuizendag zaterdag 2 december van 9u30 tot 10u30!! Karaktervolle woning met 3 slaapkamers en tuin! Deze gezellige woning is gelegen in het centrum van Heist-op-den-Berg, met winkels, scholen, openbaar vervoer,... op wandelafstand. Ben je op zoek naar een karaktervolle, charmante woning? Dan dien je zeker deze woning te komen ontdekken! We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte, dewelke in verbinding staat met de eetkamer. Deze is gelegen naast de keuken. De eetkamer geniet veel lichtinval en een rechtstreekse kijk op het terras en de tuin. De eerste verdieping biedt ruimte aan 2 slaapkamers en een badkamer, uitgerust met ligbad, toilet en lavabomeubel. De zolderverdieping is eveneens ingericht als derde slaapkamer. Achteraan in de zuidoostgerichte en omheinde tuin is het zalig genieten! Extra: verwarming op gas - padje naast de woning voor fietsen en vuilnisbakken. Want to know more?

3 Bedroom(s) 171 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
349 000 €

2223 Schriek

Toestand: Deze ruime, te renoveren woning biedt met een bruikbare vloeroppervlakte van +/-260m² een zee aan mogelijkheden. Eén van de meest opvallende kenmerken van deze woning is de mogelijkheid om een kangoeroe- of zorgwoning te creëren. Met aparte ingangen voor beide woonruimtes is privacy gegarandeerd. Dit maakt het huis ideaal voor wie een inwonende zorgouder heeft of voor diegene die opzoek is naar extra ruimte voor gasten of kinderen. Met twee afzonderlijke ingangen is deze woning ook uitermate geschikt voor een zelfstandige activiteit of een vrij beroep. U kunt uw werkruimte scheiden van uw woonruimte, wat leidt tot een perfecte balans tussen werk en privé. Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal - woonkamer - keuken - veranda - berging - inkomhal 2 - woonkamer 2 - keuken 2- badkamer Verdieping: Nachthal - 4 slaapkamers - badkamer Zolder: Ruime zolderruimte bereikbaar met een uittrekbare zoldertrap Tuin: Gelegen op een perceel van 12a58ca biedt deze woning veel buitenruimte. Bij goed weer kan je dan ook heerlijk ontspannen of fijn tuinieren. Tevens is er voldoende ruimte voor spelende kinderen. Ligging: Op een steenworp van de woning bevindt zich het dorp van Grootlo. Het leuke dorpscentrum van Schriek is op slechts 2,5km. Hier heb je tal van lokale handelaars en een supermarkt. Voor wie met het openbaar vervoer reist heb je vlakbij een bushalte. Want to know more?

4 Bedroom(s) 383 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Nieuwbouw open woning gelegen te Schriek, op een mooi perceel van 8a85ca met agrarisch, groen verzicht achteraan. De woning dient nog gebouwd te worden en kan opgeleverd worden binnen 1,5 jaar. VERKOOP onder 6% BTW regeling mogelijk!Afwerking voorzien van vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem C+, zwarte aluminium raamprofielen met dubbel HR glas, dakisolatie 16cm, mooi keukenbudget en badkamer budget worden voorzien in de afwerking. E peil 20.U kan de woning nog volledig naar uw smaak brengen met keuze van gevelsteen, keuken, badkamer en vloerbedekking. De woning geniet een oppervlakte van ong 200m². Het gelijkvloers biedt een inkomhal met gastentoilet, woonkamer en zithoek met open keuken, berging en inpandige garage.Het 1ste verdiep geeft uit via nachthal op 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en lavabomeubel, berging.Oprit van 7 meter breed. Tuin wordt genivelleerd opgeleverd.Mogelijkheid tot plaatsing van een tuinberging.Contacteer ons kantoor Dupont Vastgoed voor meer inlichtingen of details van afwerking op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 200 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call