Villa for sale - Bekkevoort

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bekkevoort (3460) + Suburbs.

Villa for sale Scherpenheuvel (RWC31885)
360 872 €

3270 Scherpenheuvel

JA!, EN NIEUWE ZER BETAALBARE NIEUWE WONING VOOR ONS VAN SERECO! KEN JIJ ONZE UNIEKE AANPAK AL? Contacteert ons!! VERWERFT UN EN NEIUWE COMFORT WONIG (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) OUDERE WONINGEN!! ONZE NIEUWE WONINGEN VOLDOEN VOLLEDIG AAN DE NIEUWE ISOLATIE-ENERGIE EN CV NORMEN HEDEN VERPLICHT DOOR HET VLAAMSE GEWEST Verschillende nieuwe woningen te koop Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming ingerichte keuken enz. PRJIS ALLE KOSTEN INBEGREPEN IS 425.172 euro. INBEGREPEN : de grond, de woning, grondverwarming, zonnepanelen, warmte pomp, de notaris, BTW, architect enz.... VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EN GOED PERSOONLIJK GESPREK VOOR HET BEKOMEN VAN EN VOLLEDIG DOCUMENTATIE DOSIER CONTACTEERT SERECO VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK OP TEL. NR &Tel ### tussen 10u en 20u 7d/7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN. SERECO BEZORGEN U TEVENS EN ZEER AANTREKKELIJKE WOONKREDIETEN aan 3% (vaste rentevoet op 25 jaar) DIE U HEDEN NIET KAN BEKOMEN BIJ UW HUIDIGE BANK Zonder makelaar uw bestaande woning verkopen aan %1 vai QI service!! ZONDER DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET! AF ET SLUITEN SERECO is geen immo kantoor of makelaar heeft verschillende woningen aan te bieden in deze gemeente of regio contacteert ons! Voor kennis te maken met onze unieke professionele en persoonlijk aanpak!! Want to know more?

3 Bedroom(s) 685
contact
details
Email
Call
Villa for sale Tielt-Winge (RBF66914)
475 000 €

3390 Tielt-Winge

TRADITIONEEL HEDENDAAGSVoor het ontwerp van de woningen bundelden we opnieuw de krachten met architectenbureau Drieskens & Dubois. Resultaat? Een nieuwbouw woning die comfort en duurzaamheid als geen ander combineert met een uniek en inspirerend ontwerp.De woning van De Winghe straalt met zijn klassieke baksteen, gekaleide gevelstenen, gebruik van strakke zwarte ramen een warme, hedendaagse sfeer uit. Weldoordachte contrasten in materiaal en kleur zorgen voor een verrassend eigentijdse invulling van een tegelijkertijd traditioneel ontwerp.De woning beschikt over een tuin en inpandige garage. Binnen tref je een royale woonkamer en een moderne keuken die uitgeeft op de achtertuin. Verder zijn er nog drie slaapkamers, een luxueuze badkamer én een aparte kantoorruimte.Wil je je huis graag verder personaliseren? Een kolfje naar de hand van ons team. Ga samen met onze interieurexperts aan de slag. Deze woning wordt gebouwd onder Wet Breyne. Oplevering voorjaar 2023.KLIMAATVRIENDELIJKBouwen met het oog op de toekomst. Dat vinden we bij So Real vanzelfsprekend. Daarom woon je in De Winghe duurzaam en bijna energieneutraal (BEN). De woningen zijn uitgerust met onder andere zonnepanelen minder dan E20, bijzonder goede isolatie en comfortabele vloerverwarming. Je krijgt zo maar liefst 100% vrijstelling op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!Niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portefeuille. Zo bescherm je de mooie omgeving waar je elke dag van geniet en kies je tegelijkertijd voor een slimme investering in de toekomst.NATUUR & MENSENTielt-Winge is een rustige gemeente in het oosten van Vlaams-Brabant. Ze staat bekend om haar prachtige natuur, vriendelijke mensen en ideale ligging tussen steden zoals Leuven en Aarschot. In het aangrenzende Sint-Joris-Winge zijn allerlei winkels en voorzieningen te vinden. Wist je bijvoorbeeld dat het Gouden Kruispunt, een levendig winkelcentrum, op een steenworp afstand van je toekomstige huis ligt? Contacteer Ilse van So Real nu: ### of ### voor een plaatsbezoek of algemene info. Want to know more?

247
contact
details
Email
Call
Villa for sale Sint-Joris-Winge (RBH54417)
510 000 €

3390 Sint-Joris-Winge

IN OPTIE ! De werken zijn reeds gestart! In hartje Hageland, te Sint-Joris-Winge, bieden wij u deze tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONING aan met grote tuin van 7a, gelegen op 15 min. van Leuven en vlakbij Winge Golf & Country Club, winkelcentrum Gouden Kruispunt, scholen en oprit E314. Deze woning wordt volledig traditioneel gebouwd met duurzame kwaliteitsmaterialen, super geïsoleerd (E-peil 20) en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp met vloerverwarming, aluminium ramen en deuren en een regenwaterput van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. Omvattende op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte, een ruime living met open ingerichte keuken en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 masterbedroom met dressing, een ruime ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder (56m²) die de mogelijkheid biedt om 2 extra kamers te creëren. VP 510.000 Euro (excl. kosten). Interesse ? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis ! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 225 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Sint-Joris-Winge (RBH54416)
525 000 €

3390 Sint-Joris-Winge

De werken zijn reeds gestart! In hartje Hageland, te Sint-Joris-Winge, bieden wij u deze tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONING aan met grote tuin van 10,30a, gelegen op 15 min. van Leuven en vlakbij Winge Golf & Country Club, winkelcentrum Gouden Kruispunt, scholen en oprit E314. Deze woning wordt volledig traditioneel gebouwd met duurzame kwaliteitsmaterialen, super geïsoleerd (E-peil 20) en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp met vloerverwarming, aluminium ramen en deuren en een regenwaterput van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. Omvattende op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte, een ruime living met open ingerichte keuken en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 masterbedroom met dressing, een ruime ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder (50,30m²) die de mogelijkheid biedt om 2 extra kamers te creëren. VP 525.000 Euro (excl. kosten). Interesse ? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis ! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 211 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Sint-Joris-Winge (RBH54415)
527 500 €

3390 Sint-Joris-Winge

De werken zijn reeds gestart! In hartje Hageland, te Sint-Joris-Winge, bieden wij u deze tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONING aan met grote tuin van 11,25a, gelegen op 15 min. van Leuven en vlakbij Winge Golf & Country Club, winkelcentrum Gouden Kruispunt, scholen en oprit E314. Deze woning wordt volledig traditioneel gebouwd met duurzame kwaliteitsmaterialen, super geïsoleerd (E-peil 20) en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp met vloerverwarming, aluminium ramen en deuren en een regenwaterput van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. Omvattende op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte, een ruime living met open ingerichte keuken en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 masterbedroom met dressing, een ruime ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder (48,90m²) die de mogelijkheid biedt om 2 extra kamers te creëren. VP 527.500 Euro (excl. kosten). Interesse ? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis ! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 216 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Sint-Joris-Winge (RBH54411)
530 000 €

3390 Sint-Joris-Winge

De werken zijn reeds gestart! In hartje Hageland, te Sint-Joris-Winge, bieden wij u deze tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONING aan met grote tuin van 10a, gelegen op 15 min. van Leuven en vlakbij Winge Golf & Country Club, winkelcentrum Gouden Kruispunt, scholen en oprit E314. Deze woning wordt volledig traditioneel gebouwd met duurzame kwaliteitsmaterialen, super geïsoleerd (E-peil 20) en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp met vloerverwarming, aluminium ramen en deuren en een regenwaterput van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. Omvattende op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een bureauruimte, een ruime living met open ingerichte keuken en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 masterbedroom met dressing, een ruime ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en een apart toilet. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder (54,40m²) die de mogelijkheid biedt om 2 extra kamers te creëren. VP 530.000 Euro (excl. kosten). Interesse ? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis ! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 222 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Halen (RWC31523)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 411.022 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via "DE KREDIETWINKEL" GEEN DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET AF TE SLUITEN BIJ DE VERKOOP VAN UW BESTAANDE WONINGEN NIEUW!! NIEUW!! Zonder makelaar bestaande woning verkopen aan 1% via IQ service!! SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 930
contact
details
Email
Call
Villa for sale Glabbeek-Zuurbemde (RBG69328)
455 000 €

3380 Glabbeek-Zuurbemde

Woonproject De Rode ligt in het gelijknamige gezellige gehucht van de gemeente Glabbeek. Het project omvat vier tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONINGEN HOB in een rustige straat op 10 km van het centrum van Tienen en 20 km van het centrum van Leuven. We kozen voor een tijdloos design met zwart aluminium schrijnwerk en zwarte dakpannen. De combinatie van de witte en gekleurde bakstenen, de houten deuren en luiken en de dakkapellen geven het geheel een charmante look. De basis van een energiezuinige woning (E-peil 20) is een goede isolatie. De woningen zijn bijgevolg voorzien van degelijke vloer- en spouwmuurisolatie. Verwarmen én koelen gebeurt met een warmtepomp van 5 kW van Vaillant met een boiler voor sanitair warm water van 180 liter. De woningen zijn daarenboven uitgerust met zonnepanelen. De ventilatie van de verschillende ruimtes gebeurt via een ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie, om een optimaal binnenklimaat te kunnen verzekeren. Elke woning heeft een regenwaterput met een inhoud van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. Voor de woning op lot 2 kozen we een combinatie van de witte gevelsteen voor de uitsprong, met daarin de stijlvolle aformosia houten voordeur en de raamluiken in hetzelfde materiaal, en de Oud Laethem baksteen voor de rest van de woning. In de inkomhal vind je het gastentoilet, een vestiaire en links de trap naar de eerste verdieping. De toegang tot de zithoek bevindt zich aan de rechterzijde van de inkomhal. De zithoek, de eethoek en de keuken zijn open en met elkaar verbonden. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid. De grote raampartijen in de achtergevel bieden een prachtig zicht op de ruime tuin. Naast de keuken is er een praktische berging/wasruimte. Op de eerste verdieping heb je via de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. In de badkamer is er zowel een douche als een ligbad voorzien. Een vaste trap biedt toegang tot de ruime zolderverdieping (56,99m²). Deze is voorzien van twee ramen (een dakraam en een gewoon raam) en biedt de mogelijkheid tot één of twee extra leefruimtes. Deze woningen zijn geknipt als thuishaven voor jonge koppels en jonge gezinnen. VP 455.000 Euro (excl. kosten). Interesse? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Glabbeek-Zuurbemde (RBG69327)
455 000 €

3380 Glabbeek-Zuurbemde

Woonproject De Rode ligt in het gelijknamige gezellige gehucht van de gemeente Glabbeek. Het project omvat vier tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONINGEN HOB in een rustige straat op 10 km van het centrum van Tienen en 20 km van het centrum van Leuven. We kozen voor een tijdloos design met zwart aluminium schrijnwerk en zwarte dakpannen. De combinatie van de witte en gekleurde bakstenen, de houten deuren en luiken en de dakkapellen geven het geheel een charmante look. De basis van een energiezuinige woning (E-peil 20) is een goede isolatie. De woningen zijn bijgevolg voorzien van degelijke vloer- en spouwmuurisolatie. Verwarmen én koelen gebeurt met een warmtepomp van 5 kW van Vaillant met een boiler voor sanitair warm water van 180 liter. De woningen zijn daarenboven uitgerust met zonnepanelen. De ventilatie van de verschillende ruimtes gebeurt via een ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie, om een optimaal binnenklimaat te kunnen verzekeren. Elke woning heeft een regenwaterput met een inhoud van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. De woning op lot 3 is de meest strakke woning van de vier, doordat het geheel is opgetrokken in de witte baksteen, wit ingevoegd, en er geen uitsprong in de voorgevel zit. Ze heeft dezelfde stijlvolle aformosia houten voordeur en aformosia houten raamafwerking als de andere woningen. In de inkomhal vind je het gastentoilet, een vestiaire en rechts de trap naar de eerste verdieping. De toegang tot de zithoek bevindt zich aan de linkerzijde van de inkomhal. De zithoek, de eethoek en de keuken zijn open en met elkaar verbonden. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid. De grote raampartijen in de achtergevel bieden een prachtig zicht op de ruime tuin. Naast de keuken is er een praktische berging/wasruimte. Op de eerste verdieping heb je via de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. In de badkamer is er zowel een douche als een ligbad voorzien. Een vaste trap biedt toegang tot de ruime zolderverdieping (56,99m²). Deze is voorzien van drie ramen (twee dakkapellen en een gewoon raam) en biedt de mogelijkheid tot één of twee extra leefruimtes. Deze woningen zijn geknipt als thuishaven voor jonge koppels en jonge gezinnen. VP 455.000 Euro (excl. kosten). Interesse? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 168 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Glabbeek-Zuurbemde (RBG69326)
430 000 €

3380 Glabbeek-Zuurbemde

Woonproject De Rode ligt in het gelijknamige gezellige gehucht van de gemeente Glabbeek. Het project omvat vier tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONINGEN HOB in een rustige straat op 10 km van het centrum van Tienen en 20 km van het centrum van Leuven. We kozen voor een tijdloos design met zwart aluminium schrijnwerk en zwarte dakpannen. De combinatie van de witte en gekleurde bakstenen, de houten deuren en luiken en de dakkapellen geven het geheel een charmante look. De basis van een energiezuinige woning (E-peil 20) is een goede isolatie. De woningen zijn bijgevolg voorzien van degelijke vloer- en spouwmuurisolatie. Verwarmen én koelen gebeurt met een warmtepomp van 5 kW van Vaillant met een boiler voor sanitair warm water van 180 liter. De woningen zijn daarenboven uitgerust met zonnepanelen. De ventilatie van de verschillende ruimtes gebeurt via een ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie, om een optimaal binnenklimaat te kunnen verzekeren. Elke woning heeft een regenwaterput met een inhoud van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. De woning op lot 4 combineert eenvoud – het geheel is opgetrokken in dezelfde baksteen, de Oud Laethem – met charme: de stijlvolle aformosia houten voordeur en de raamluiken in hetzelfde materiaal, beiden aanwezig in de uitsprong in de voorgevel. In de inkomhal vind je het gastentoilet, een vestiaire en links de trap naar de eerste verdieping. De toegang tot de zithoek bevindt zich aan de rechterzijde van de inkomhal. De zithoek, de eethoek en de keuken zijn open en met elkaar verbonden. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid. De grote raampartijen in de achtergevel bieden een prachtig zicht op de ruime tuin. Naast de keuken is er een praktische berging/wasruimte. Op de eerste verdieping heb je via de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. In de badkamer is er zowel een douche als een ligbad voorzien. Een vaste trap biedt toegang tot de ruime zolderverdieping (56,99m²). Deze is voorzien van twee ramen (een dakraam en een gewoon raam) en biedt de mogelijkheid tot één of twee extra leefruimtes. Deze woningen zijn geknipt als thuishaven voor jonge koppels en jonge gezinnen. VP 430.000 Euro (excl. kosten). Interesse? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Glabbeek-Zuurbemde (RBG69325)
430 000 €

3380 Glabbeek-Zuurbemde

Woonproject De Rode ligt in het gelijknamige gezellige gehucht van de gemeente Glabbeek. Het project omvat vier tijdloze, toekomstgerichte 'BEN' VILLAWONINGEN HOB in een rustige straat op 10 km van het centrum van Tienen en 20 km van het centrum van Leuven. We kozen voor een tijdloos design met zwart aluminium schrijnwerk en zwarte dakpannen. De combinatie van de witte en gekleurde bakstenen, de houten deuren en luiken en de dakkapellen geven het geheel een charmante look. De basis van een energiezuinige woning (E-peil 20) is een goede isolatie. De woningen zijn bijgevolg voorzien van degelijke vloer- en spouwmuurisolatie. Verwarmen én koelen gebeurt met een warmtepomp van 5 kW van Vaillant met een boiler voor sanitair warm water van 180 liter. De woningen zijn daarenboven uitgerust met zonnepanelen. De ventilatie van de verschillende ruimtes gebeurt via een ventilatiesysteem type D, met warmterecuperatie, om een optimaal binnenklimaat te kunnen verzekeren. Elke woning heeft een regenwaterput met een inhoud van 7.500 liter. Toekomstgericht wordt er voorzien in een voeding UTP (laadstation elektrische wagen) en slimme sturingen type SMAPPEE voor grote elektrische toestellen. De woning op lot 5 heeft een uiterst charmante uitstraling door de uitsprong in witte gevelsteen, met daarin de stijlvolle aformosia houten voordeur en de raamluiken in hetzelfde materiaal. Het ossenoog op de zolderverdieping is de kers op de taart. In de inkomhal vind je het gastentoilet, een vestiaire en rechts de trap naar de eerste verdieping. De toegang tot de zithoek bevindt zich aan de linkerzijde van de inkomhal. De zithoek, de eethoek en de keuken zijn open en met elkaar verbonden. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid. De grote raampartijen in de achtergevel bieden een prachtig zicht op de ruime tuin. Naast de keuken is er een praktische berging/wasruimte. Op de eerste verdieping heb je via de nachthal toegang tot de drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. In de badkamer is er zowel een douche als een ligbad voorzien. Een vaste trap biedt toegang tot de ruime zolderverdieping (56,98m²). Deze is voorzien van twee ramen en biedt de mogelijkheid tot één of twee extra leefruimtes. Deze woningen zijn geknipt als thuishaven voor jonge koppels en jonge gezinnen. VP 430.000 Euro (excl. kosten). Interesse? Voor meer informatie maken wij graag een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis! Voor plannen en lastenboek in pdf kan u ons een mailtje sturen naar ### of bellen op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 166 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Diest (RBI87296)
980 000 €

3290 Diest

Welkom in het rustige Schaffen (Diest) waar u kan genieten van de rust en de natuur . Tegelijkertijd liggen scholen, supermarkten en restaurants op nog geen 10 min rijden. Ook de autosnelweg is vlot bereikbaar. Deze prachtige villa is afgewerkt met de beste materialen van over de hele wereld (marmer, bladgoud). Indeling: Hoofdgebouw Gelijkvloers: inkomhal, ruime woonkamer, eetkamer, keuken met ontbijthoek, hal, bijkeuken, gastentoilet, praktijkruimte met berging Verdieping +1: twee slaapkamers elk met hun eigen badkamer en ingebouwde kasten, wasplaats Garage Gelijkvloers: dubbele garage Verdieping +1: open ruimte (mogelijke studio) Troeven: Perceel van 42 are ! Dubbele garage Kwalitatief hoogstaande materialen en afwerking Parkeermogelijkheid voor praktijk ( 5 tot 6 staanplaatsen ) EPC label B Lift Groot terras Rustige omgeving Nieuwsgierig naar meer ? Contacteer ons dan zeker op het nummer ### of via het mailadres ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 580 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Diest (RBI58307)
575 000 €

3290 Diest

Karaktervolle energiezuinige villa op mooi perceel. Goed onderhouden instapklare villa gelegen in Grasbos, aan de stadsrand van Diest. Voorzien van een recente condenserende aardoliebrander, recente bovengrondse pvc aardolie tank, vloerverwarming op elke verdieping, vloeren & muren & dak zijn geïsoleerd. Volledig onderkelderd met dubbele garage, diverse kelders. Vlot bereikbaar met fiets en wagen. Groot perceel met ruime oprit en voortuin, zijtuinen en tuin achteraan. indeling: Gelijkvloers, ruime inkomhal / traphal, gastentoilet met handenwasser, ruime living, keuken met 4 delige deur, volledig ingerichte keuken met schiereiland, binnen patio met aansluitend buiten terras, bureel of slaapkamer, badkamer met lavabo en douche, terras achterdeur met inkomportaal / berging. Verdiep 1, nachthal, 4 slaapkamers met ingemaakte kasten, badkamer met bad & toilet & dubbele lavabo, zolderruimte Verdiep 2, open dak, toegankelijk via luik Ondergronds: dubbele ruime garage, diverse kelder bergingen, wasplaats, stookplaats, aardolieopslagplaats Want to know more?

5 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Diest (RWC31524)

VERWERFT NIEUWE COMFORT WONING (met alle kosten inbegrepen) VOOR DE PRIJS VAN VELE BESTAANDE (niet aangepaste) WONINGEN! Verschillende nieuwe woningen te koop. Volledig nieuw afgewerkt met zeer ruime materialen keuze met alle comfort ook grondverwarming - ingerichte keuken enz... PRIJS ALLE KOSTEN INBEGREPEN 418.329 euro zijnde de grond, de woning, de notaris, de btw, de architect enz... inbegrepen. VOOR HET BEKOMEN VAN EEN DOCUMENTATIE DOSSIER EN VOLLEDIGE INFO CONTACTEERT ONS VOOR EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK! Tel.nr. ### te bereiken 7d op 7 OF AANVRAGEN VIA IMMOVLAN!! (met vermelding van uw telefoonnummer aub) ZIE OOK NAAR: ### Wij bezorgen U tevens zeer aantrekkelijke woonkredieten die U heden niet kan bekomen bij uw huidige bank via "DE KREDIETWINKEL" GEEN DUUR OVERBRUGGINGSKREDIET AF TE SLUITEN BIJ DE VERKOOP VAN UW BESTAANDE WONINGEN NIEUW!! NIEUW!! Zonder makelaar bestaande woning verkopen aan 1% via IQ service!! SERECO is geen immo kantoor of makelaar, heeft nog verschillende andere nieuwe woningen in deze gemeente en regio aan te bieden. VERWERVEN VAN EEN NIEUWE WONING BEGINT MET EEN GOED PERSOONLIJK GESPREK! TOT BINNENKORT!! NIEUW!! NIEUW!! Deze woningen kunnen ook casco (wind en waterdicht) gekocht worden! Want to know more?

3 Bedroom(s) 930
contact
details
Email
Call
Villa for sale Linter (RBH98659)
745 000 €

3350 Linter

Cette très belle villa fait partie d'un terrain boisé de > 96a, situé endéans le triangle Tirlemont - Saint-Trond - Landen. Construit en 1978, avec un CPE C de 228 Kwh, et bien entretenu au fil du temps. Baigné au milieu de sa verdure d'un jardin ensoleillé beigné de tranquillité et d'intimité, avec toute la façade arrière plongeant en permanence avec vue sur la belle zone forestière. La flore et la faune ont carte blanche, résultant en une union avec la nature. L'air enchanteur de la forêt offre de nombreux moments zen surtout après des journées de travail bien remplie. Parfois, même les cerfs se présentent sans être dérangés. Les grandes baies vitrées de la façade arrière ouvrent avec une imposante somptuosité dans la nature. Toute la propriété est clôturée, un habitat idéal pour les personnes et les enfants et éventuellement les amoureux des animaux qui souhaitent y séjourner et profiter d'une plantation forestière avec de nombreux arbres majestueux. La villa est fonctionnel à beaucoup d’égards. Respirer le pure de l’espace n'est pas une boutade. Actuellement d'une surface totale utilisable d'environ 410 m2, en outre au rez-de-chaussée extensible avec 29 m² (et éventuellement en surplus 29m² au premier étage) pratique pour toute profession indépendante ou d’un espace libre. Aussi une garantie non négligeable une stabilité absolue sur un solide plateau béton dont 7,5 tonnes d'acier ! Le sous-sol est accessible par l'escalier patio enchanteur à côté de la cuisine, mais également accessible par l'extérieur. L'ensemble du sous-sol est divisé en un espace escalier, un spacieux atelier, un cellier, un grand débarras, trois grandes pièces dont celle avec une nouvelle chaudière électrique (200L) couplé à un adoucisseur d'eau, une locale chaufferie avec chaudière Buderus à flamme bleue et enfin un petit débarras (matériel de jardin). Le rez-de-chaussée comprend un hall d'entrée, un bureau, un spacieux et lumineux séjour avec poêle à bois/pierre ollaire, une très grande cuisine entièrement équipée avec récent lave-vaisselle Miele, plaque de cuisson Miele 93 x 51, friteuse encastrée, four à vapeur inox, réfrigérateur Liebherr (bio-fresh) et un garde manger, à côté une salle à manger, un espace accroche-regard escalier et enfin deux toilettes séparées. Le premier étage offre un long et large hall de nuit avec 9 placards encastrés, un WC séparé, une salle de bain avec lavabo et baignoire. De plus, il y a trois chambres dont deux avec lavabo, ainsi qu'une très grande suite (54m²) avec une bibliothèque et un grand coin salon détente, un dressing et la possibilité d'un WC et d'une salle de bain supplémentaires (à définir). Techniquement : toute la villa est équipée de climatiseurs réversibles (froid-chaud), ce qui vous permet de profiter d'un climat intérieur agréable toute l'année ! La plupart des fenêtres pourvu d’un double vitrage 2,8 W/m²K. Par contre toutes les fenêtres Velux avec double vitrage sécurisé 1,1 W/m²K. Répétons tout ceci avec un CPC favorable = C = 228 Kwh. Au premier niveau, toutes les pièces disposent d'un système de ventilation permanente de type C. Chaque étage dispose d’un tableau électrique séparée avec tarif jour et nuit. Tous les points lumineux, dont la plupart sont des LED, sont contrôlés par des télérupteurs. (Prêt pour la domotique) La production d'eau chaude s'effectue via un système d’une toute nouvelle chaudière électrique (200 litres) couplé à un adoucisseur d'eau. Presque toutes les chambres sont reliées à un central téléphonique interne, avec possibilité de communication extérieure. Bien sûr, la maison est connectée à l’internet. Parking et accès : garage double voiture 38m² avec portail automatique extra haut (2,5 m. h.). Parkings spacieux devant et à l’arrière de la villa, accès à la propriété par un portail d'entrée automatisé et équipé d'un interphone. Accessibilité : à 10 minutes de l'E40 (par Hélécine, 10km, sans la moindre file), transports en commun quotidiens depuis et vers Tirlemont - Saint-Trond. Large éventail d'écoles à moins de 5 km. Pour ceux recherchant une propriété avec une sensation incroyablement spacieuse et qui veulent profiter d’une oasis de nature et de quiétude, ce bien est un must absolu à considérer. Et peut-être le ‘petit’ plus, les droits de régistration en région Flamande sont à 3% pour l’habitation principal que vous occupez définitivement endéans les 2 ans. Contactez-nous pour une visite personnalisée. En raison de l'exclusivité de la propriété, nous fournissons toutes les informations souhaitées lors de la visite personnelle. Nous vous demandons de présenter une pièce d'identité avant le début de la visite. Want to know more?

3 Bedroom(s) 285 154 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Villa for sale Aarschot (RBI76370)
795 000 €

3200 Aarschot

Energiezuinige villa op 9A89CA gelegen op een prachtige locatie te Rillaar (Aarschot). Deze recente (BJ 2021) stijlvolle villa met architecturale meerwaarde is gelegen in een rustige straat met groene omgeving en tegelijkertijd nabij het centrum van Rillaar, kortom het beste van twee werelden. Tevens voldoet de woning volledig aan de huidige energie-en comfortnormen. De kers op de taart is het prachtige uitzicht vanuit de leefruimte. Wie op zoek is naar een leuke "thuis" die voldoet aan alle comfort en energienormen is hier aan het juiste adres! Deze unieke villa biedt een indeling als volgt: GELIJKVLOERS - Ruime inkomhal - Apart toilet - Inpandige garage - Wasplaats/Berging VERDIEPING 1 - Nachthal met open trap vanuit de inkomhal - 3 slaapkamers waarvan de masterbedroom met zicht op terras - Badkamer met douche en ligbad - Buitenpatio VERDIEPING 2 - Lichtvolle woonkamer met prachtig zicht - Open leefkeuken - Vide - Gezellige zitruimte - Bureel - Apart toilet TUIN - Voortuin - Oprit met toegang naar inpandige garage - Grasperk - speelbos achter de tuin De tuin beschikt over een buitenpatio en een grasperk met achterliggend een leuk speelbos voor de kinderen (deel ervan kan ook nog anders worden aangelegd - de rest achterliggend is bosgebied). Voor een volledige indeling van dit pand verwijzen wij u graag door naar onze interactieve grondplannen op onze website. Benieuwd naar deze moderne villa, gelegen op één van de meest unieke locaties te Aarschot-Rillaar? Aarzel dan niet en contacteer onze vastgoedverantwoordelijke via het nummer ### of mail naar ### Bijzonderheden: - 20 zonnepanelen x 325Wp = 6500Wp - BEN woning - A-Label - E-peil: E2 - EPC: 3 kWh/m² - 3-dubbele beglazing - EK conform het AREI - Betonnen gietvloer - Regenwaterput: 10.000L - Grote glaspartijen zorgen over gans de woning voor licht en ruimte - Vloerverwarming - warmtepomp Want to know more?

3 Bedroom(s) 250 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Aarschot (RBI34784)

À la périphérie d'Aarschot, le long de la Herseltsesteenweg, Unicas vous propose ce terrain à bâtir à la situation unique. Sur ce site, nous construirons avec vous la maison de vos rêves. Moderne ou classique rural, tous les styles sont possibles pour cette villa à quatre façades. Chaque maison Unicas excelle par son design et ses techniques. Par exemple, Unicas fournit à chaque maison un système de ventilation de type D, un chauffage par le sol, des panneaux photovoltaïques et un système de chauffage muni d’une pompe à chaleur. Finition de votre choix. Bien qu'Unicas fournisse déjà de beaux matériaux de finition, vous pouvez mettre votre propre empreinte sur la finition et le design de la maison. Les sols, les portes intérieures, les sanitaires, les escaliers, ne sont que quelques-uns des choix de finition que vous pouvez faire en fonction de vos goûts et de votre budget. Vivre, travailler, faire du shopping. La vie urbaine trépidante vous attire, mais vous aimez aussi vous retirer dans la paix et la tranquillité de votre propre maison ? Dans ce cas, l'emplacement du projet répond parfaitement à vos souhaits. Les magasins, les écoles et le centre d'Aarschot sont accessibles à pied et à vélo. En outre, vous pouvez facilement rejoindre tous les grands centres urbains du pays grâce aux autoroutes voisines. Ce projet spécial a-t-il suscité votre intérêt ? Alors contactez-nous rapidement. Nos conseillers en construction se feront un plaisir de vous aider. Want to know more?

4 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Villa for sale Aarschot (RBH83258)
508 496 €

3200 Aarschot

À la périphérie d'Aarschot, le long de la Herseltsesteenweg, Unicas vous propose ce terrain à bâtir à la situation unique. Sur ce site, nous construirons avec vous la maison de vos rêves. Moderne ou classique rural, tous les styles sont possibles pour cette villa à quatre façades. Chaque maison Unicas excelle par son design et ses techniques. Par exemple, Unicas fournit à chaque maison un système de ventilation de type D, un chauffage par le sol, des panneaux photovoltaïques et un système de chauffage muni d’une pompe à chaleur. Finition de votre choix. Bien qu'Unicas fournisse déjà de beaux matériaux de finition, vous pouvez mettre votre propre empreinte sur la finition et le design de la maison. Les sols, les portes intérieures, les sanitaires, les escaliers, ne sont que quelques-uns des choix de finition que vous pouvez faire en fonction de vos goûts et de votre budget. Vivre, travailler, faire du shopping. La vie urbaine trépidante vous attire, mais vous aimez aussi vous retirer dans la paix et la tranquillité de votre propre maison ? Dans ce cas, l'emplacement du projet répond parfaitement à vos souhaits. Les magasins, les écoles et le centre d'Aarschot sont accessibles à pied et à vélo. En outre, vous pouvez facilement rejoindre tous les grands centres urbains du pays grâce aux autoroutes voisines. Ce projet spécial a-t-il suscité votre intérêt ? Alors contactez-nous rapidement. Nos conseillers en construction se feront un plaisir de vous aider. Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
578 000 €

2430 Laakdal

Vlakbij het centrum van Klein-Vorst Laakdal, maar toch rustig gelegen vinden we deze ruime gezinswoning terug in de Meidoornstraat. Het centrum van Klein-Vorst met horeca, school, apotheker, bakker en Carrefour bevindt zich op wandelafstand. De woning is erg rustig gelegen met weinig voorbijgaand verkeer. De centrale ligging tussen Tessenderlo, Diest, Westerlo, Geel en Mol zorgt voor een goede verbinding. De op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden. Via de inkomhal arriveren we in de ruime woonkamer (58 m²) met open haard en Airco. De grote ramen zorgen voor heel wat natuurlijke lichtinval. Aansluitend betreden we de volledig geïnstalleerde keuken (18,8 m²). De polyvalente ruimte van 20,5 m² (met aparte ingang) biedt heel wat mogelijkheden voor mensen met een vrij beroep (vb. kapper, schoonheidsspecialiste, diëtiste, ...). Er is een wasplaats (10 m²) met toegang naar de tuin. Via de inkomhal, met gastentoilet, is er ook directe toegang naar de bureauruimte (9 m²) die ook dienst kan doen als 5e slaapkamer. Op de verdieping treffen we 4 ruime slaapkamers (25, 22,2 , 17,5 en 14,8 m²). Hier is centrale verwarming aanwezig, maar eveneens airco units (warm/koud). Er is een mooie badkamer (8,5 m²) met inloopdouche en toilet. Er is bovendien nog een bergzolder. Deze gezellige gezinswoning werd volledig gerenoveerd. Er wordt verwarmd op aardgas, de ramen zijn allemaal voorzien van dubbel glas en de elektriciteit is volledig conform AREI. Dit resulteert ook in een gunstig EPC met een berekende energiescore van 256 kWh/m²jaar. De tuin is erg onderhoudsvriendelijk aangelegd en volledig omheind. Naast de woning bevindt zich een aparte woning die samen met deze woning verkocht wordt. De netto bewoonbare oppervlakte hiervan bedraagt 70 m² en ook deze woning werd volledig gerenoveerd. Dit is een ideaal scenario voor als je bijvoorbeeld jullie ouders dicht bij jullie wilt hebben, maar toch apart. Het is anders ook ideaal om te verhuren. Deze entiteit heeft een apart huisnummer. Spreekt deze interessante eigendom jullie aan? Contacteer ons dan via ### voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor. Want to know more?

4 Bedroom(s) 240 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
650 000 €

1320 Tourinnes-la-Grosse

Discover an exceptional jewel in Tourinnes-la-Grosse! This magnificent four-bedroom villa offers 170 m² of sumptuous living space, including a large garage converted into an office, ideal for your profession. Thanks to its 25 photovoltaic panels, you benefit from a reduced ecological footprint and considerable energy savings. Imagine yourself relaxing by the large natural swimming pool, surrounded by a green garden of almost 42 Ares. Three terraces offer spaces for your moments of conviviality or contemplation. This property is much more than a house, it is a lifestyle of elegance and comfort. Want to know more?

4 Bedroom(s) 170 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call