Mixed building for sale - Bekkevoort

1 results (1 - 1)
Mixed building for sale Bekkevoort (RBI86439)
650 000 €

3460 Bekkevoort

Gebouw voor gemengd gebruik op een strategische locatie met een enorm grote zichtbaarheid! Gelegen langs de druk verbindings-as tussen Leuven-Diest bevindt zich deze prachtige statige villa die nog naar hartenlust kan worden ingedeeld en afgewerkt. De gelijkvloerse en eerste verdieping kunnen volledig ingedeeld worden als woongedeelte met ruimte voor een vrij beroep, de kelderverdieping biedt dan weer enorm veel plaats voor stockage, fitnessruimtes, kantoorruimten. Ideaal dus voor mensen die bv. een groepspraktijk met verschillende ruimtes en flexibiliteit nodig hebben! Daarnaast is er zowel voor als achteraan voldoende parkeerplaats en is er nog een inpandige garage! De villa heeft reeds een positieve EPC-score met label D! De momenteel casco villa biedt een 799m² (ondergrond, gelijkvloers en verdieping) aan bruikbare vloeroppervlakte en kan min. 3 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens onderbrengen. Daarnaast bestaat eventueel ook de optie om op een gedeelte van de verdieping bv. een studio met badkamer te maken. Om het geheel visueel te maken zijn er perspectieftekeningen opgemaakt die je in bijlage aan deze publicatie kan terugvinden. De vraagprijs bedraagt 650.000 euro. Interesse in een bezoek? Aarzel niet en plan vandaag nog je bezoek via ### / ### 71! Want to know more?

6 Bedroom(s) 799
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Bekkevoort (3460) + Suburbs.

Mixed building for sale Scherpenheuvel (RBH53173)
795 000 €

3270 Scherpenheuvel

Multifunctioneel gebouw gelegen in Scherpenheuvel-Zichem, bestaande uit een winkelruimte met zowel achterliggend als bovenliggend woonst. Ideale locatie voor een commerciële zaak met uitstekende visibiliteit aan het kruispunt Oude Tiensebaan - Mannenberg - Basilieklaan. De op- en afrit van de E314 is eveneens vlakbij. Het gebouw bestaat vooraan uit een winkelruimte van 150m² met achterliggend een woonst van 115m². Op verdieping 1 is er eveneens een woonst voorzien van 90m². Beide woonsten beschikken telkens over 2 slaapkamers en zijn zowel via de winkel als via een aparte ingang toegankelijk. Een groot pluspunt van het gebouw is de kelder van 265m² die steeds gebruikt werd als magazijn/opslagplaats. Deze is bereikbaar met de wagen en voorzien van 2 garagepoorten. Voor het gebouw is er voldoende parkeerplaats. Hebt u interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Averbode (RBI87878)
629 000 €

3271 Averbode

Dit knap, multifunctioneel woon- en handelspand dateert van 2002. Het pand biedt een waaier aan mogelijkheden. Oorspronkelijk was dit een woning met frituur. In 2013 werd de bestaande woning opgedeeld in een dokterspraktijk met appartement. De praktijkruimte biedt tevens de mogelijkheid om ook omgetoverd te worden tot extra woongelegenheid. De vlotte bereikbaarheid, de perceeloppervlakte van 15A 88CA en de bewoonbare oppervlakte van 275 m² zijn maar enkele van de vele troeven die we hier terugvinden! Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met wachtruimte en afzonderlijk toilet. Vervolgens zijn er twee praktijkruimtes en een balie. Ook is er nog een aparte ruimte die gebruikt werd als PUVA-ruimte & is er een volwaardige keuken met zicht op de tuin aanwezig. Tenslotte is er de zeer ruime inpandige garage. Via een aparte ingang bereikt men met de trap het appartement op de eerste verdieping. Bij het betreden van dit appartement komt men in de inkomhal met toegang tot een berging/wasplaats. Alsook zijn er twee mooie slaapkamers aanwezig. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met kasten, een ligbad & douche. Tenslotte is er een leefruimte met open keuken. Deze is uitgerust met een elektrisch vuur, dampkap, spoelbak en koelkast. PLUSPUNTEN: Zonnepanelen (3840 Wp), alarm, elektrische installatie CONFORM AREI, gunstige energiescore (label B voor het app - label C voor de praktijk), uitbreidingsmogelijkheden via de zolderverdieping, aanwezigheid van kelder, tweede ruimte garage (losstaand) met sectionale poort, grote parking, regenwaterput, verkavelingsmogelijkheden mits afbraak inpandige garage! Commerciële topligging voor vrije beroepen/groepspraktijken/... Lijkt dit de ideale locatie voor uw zaak of onderneming? Boek dan snel een bezoek in! Neem contact op met Kenneth ( ### ) op ### of Melissa ( ### ) op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 275 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Langdorp (RBI70289)
648 500 €

3201 Langdorp

LANGDORP - Woning met bijgebouwen, loods en aanpalende weilanden in eigendom en in gebruik. Nabij Aarschot waar men een vlotte treinverbinding heeft richting Brussel en Hasselt. Op wandelafstand van het station Testelt. De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, een leefruimte, een zitplaats en een keuken Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, en een badkamer. Verder is er nog een kelder en bergzolder. Het schrijnwerk werd recent vernieuwd en dient nog afgewerkt te worden. Achter de woning bevindt zich een apart gedeelte, momenteel slaapkamers maar ook geschikt voor kangoeroewonen, kantoor, fitness,.. Bij het paardengedeelte bevinden zich verschillende bijgebouwen waaronder een bijgebouw waarin 3 stallen en zadelkamer alsook een ruime vergunde loods (14mx50m!) waarin 5 stallen met elk aparte bergruimte. Hierin oa een ruim lokaal/clubhuis (70m²) met bar en apart toilet. Er zijn op vandaag in totaal 16 stallen (binnen -en buitenstallen) maar er is zeker nog uitbreiding mogelijk gezien het grootste deel van de loods puur als opslag dient op vandaag. Aansluitend aan de loods zijn er paddocks alsook een verlichte buitenpiste(27mx68m) en longeercirkel (dia 14m). Verder zijn er verschillende weilanden in gebruik. Alle paddocks en weilanden zijn goed afgespannen met midden gang. Men kan van aan deze eigendom direct vertrekken via wandelpaden tot het ruiternetwerk 'De Merode'. Bent u op zoek naar een instapklare woning waar alles voorzien is om verschillende paarden te houden? Neem dan zeker contact op via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 210 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Langdorp (RBI06942)
1 200 000 €

3201 Langdorp

Investeringsopportuniteit met parkeerplaatsen te koop! In de voormalige "Melkerij" langs de Diestsesteenweg in Rillaar (nabij Aarschot) worden momenteel verschillende entiteiten ondergebracht. Zo is er een commerciële ruimte, duplex-appartement en een woning ondergebracht. De commerciële ruimte is momenteel ingericht als een "Escape Room" en beschikt over alle nodige vergunningen en bijhorende attesten en is verhuurd met een handelshuurovereenkomst. De oppervlakte van dit gedeelte is 222m². De ruimte is multi-indeelbaar en beschikt over gescheiden sanitair. Deze ruimte beschikt tevens over een EPC met nr.: 202-201114-0002526312-KNR met label F. Het duplex-appartement van zo'n 231 m² werd met prachtige en architecturale insteek ingericht. Zo werd er doorheen de jaren ook het nodige gedaan om naar te voldoen aan de huidig isolatienormen. Het appartement beschikt over een keuken, eetruimte, bureauruimte, 3 slaapkamers (waarvan 1 met badkamer) en een afzonderlijke badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een zeer gunstig EPC (Label B - 111kWh/m²) met nummer 20230424-00028668-12-RES-1. Verder is er nog een woning die momenteel verhuurd is. De woning is 195m² groot en beschikt over alle hedendaags comfort. EPC label D (340 kWh/m²) met nummer 20230424-0002866724-RES-1. Kelderruimte en extra garagebox ter beschikking. Daarnaast is er ook een prachtige tuin die het geheel compleet maakt! Elektriciteit: conform Extra inlichtingen en documenten te bekomen via ### ! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Aarschot (RBI83020)
239 000 €

3200 Aarschot

Meer info via ### of ### Dit pand in hartje Aarschot is ideaal gelegen voor wie wonen en werken wil combineren. De commerciële ligging is erg interessant: parking Demervallei, Grote Markt en het winkelcentrum zijn vlakbij. Het pand kent volgende indeling: De gelijkvloerse verdieping biedt ruimte voor verschillende handelsactiviteiten. Achteraan bevindt zich de eetkamer en keuken met aparte berging. Op de eerste verdieping is de gezellig woonkamer en salon terug te vinden. Hierachter bevinden zich de slaapkamer met dressing (of extra slaapkamer) en badkamer. Zowel de zolder als kelder zorgen voor extra opbergruimte. Dit pand valt onder de voorwaarden voor een energetische renovatie tot E-peil D binnen de vijf jaar na aankoop. Ontdek het grote potentieel en maak je afspraak via ### of ### ! Want to know more?

1 Bedroom(s) 163 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Aarschot (RBI46270)
349 000 €

3200 Aarschot

Gunstig opbrengsteigendom met duplex appartement in centrum Aarschot! Gelijkvloers bestaat het handelshuis uit een mooi en lichtrijk en goed gelegen handelsruimte met een oppervlakte van 85m². De ruimte is uiterst geschikt voor allerlei soorten activiteiten en heeft een goede zichtbaarheid d.m.v. de mooie etalage. Verwarming op stookolie - epc B (20210512-0002414841-KNR-1). Het duplex appartement bestaat uit een zeer aangename en lichtrijke leefruimte, een praktische keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Verwarming op gas - EPC F (20210512-0002414844-RES-1). Op zoek naar een leuke locatie om een handelsactiviteit uit te baten en daarnaast te genieten van een mooi huurrendement? Aarzel niet en plan vandaag nog je bezoek via ### ! Want to know more?

1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Aarschot (RBI28256)
930 000 €

3200 Aarschot

Beautiful yield property in Aarschot. This recently completely renovated building consists of a commercial ground floor with two practical shop/work spaces, with sanitary facilities at the back. Furthermore, the building has three modern renovated apartments. All apartments are finished to a high standard and have a beautiful kitchen, equipped with all comforts, as well as a modern bathroom with sink and large walk-in shower. Also, each apartment has its own sunny terrace away from the street. Currently two apartments are rented, for the commercial ground floor as well as for the third apartment a tenant will probably be found on short term. The estimated rental value is 3500 euros per month. The location is top, no doubt about that either. Within walking distance of the Grote Markt of Aarschot, stores, bakery, butchers, schools,... Are you interested in this nicely renovated building? Contact us at ### or via ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 305 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
199 000 €

3582 Koersel

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!! Handelspand met woonst te koop in Koersel-centrum! Dit handelspand is gelegen in Koersel-centurm, een commerciële topligging!!! Misschien is dit wel het pand dat u zoekt! Ben je op zoek naar een pand om jouw ondernemingsdroom in vervulling te laten gaan of zoekt u eerder rendement voor je geld? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in dit ruime handelspand te Koersel. Het pand werd gebouwd in 1999. Samen met de gunstige ligging, geven de vele mogelijkheden opportuniteiten om uw eigen zaak uit te bouwen tot een groot succes. Met een totale oppervlakte van 300 m² valt dit handelspand binnen de zone van menig ambachten. Op dit moment is het de Blauwe Lotus, een chinees restaurant. Treden wij het restaurant binnen, komen wij in de zaal terecht. Aan de linkerzijde bevinden zich de WC. Verder komen wij uit op de ruime keuken, deze heeft ook nog een berging. De achterzijde van het pand wordt bewoond. Het pand heeft een terras en tuin aan de achterzijde. Het onroerend goed wordt verkocht tezamen met alle roerende goederen, namelijk de keuken met toestellen. Open jij hier binnenkort een succesvolle zaak of zoekt u waar voor uw geld? Aarzel dan zeker niet en bel ons voor meer info of een bezichtiging naar ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 300 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Ham (RBI91886)
349 000 €

3945 Ham

Opendeurdag op zaterdag 02/12 tussen 14u-16u. Kom langs en overtuig jezelf! Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR. Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt! Deze ruime woning werd met degelijke materialen opgericht en is instapklaar! Via de hal of via de linkerzijde van het gebouw kan men het woonhuis of de tuin bereiken. De keuken is volledig uitgerust en netjes afgewerkt met voldoende bergruimte in combinatie met een vaste eettafel ; tablet en tafel in graniet!. Links ervan bevindt zich de woonkamer met een zalige zithoek aan de kachel met zicht op de tuin. Op dit moment is er een verwijderbarae scheiding tussen eetplaats en zithoek, maar deze kan terug perfect verwijderd worden, zodat de living werkelijk zeer ruim wordt! De aparte ruimte doet thans dienst als aparte winkelsruimte en is perfect voor een handelsactiviteit aan huis : ook direct bereikbaar via de linkerzijde langs het gebouw af! Anderzijds is kan men deze living gebruiken als zeer aangename leefplaats! Aan de andere kant van de keuken bevindt er zich een aparte bureelruimte en nog eens daarlangs een grote polyvalente kamer met veel mogelijkheden : zowel vanuit hier als vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin! De inpandige garage is een extra kersje op de taart! En we zijn nog niet uitgepraat wat deze woning betreft, op de mooi afgewerkte bovenverdieping zijn er 3 grote slaapkamers en een moderne, trendy badkamer. Prachtig ingericht deze badkamer, op hotelniveau met ligbad, doucheruimte, nachttoilet en inbouwkasten. De onderhoudsvriendelijke tuin aan de achterzijde heeft gezellige tuinkamers en een zalige lounge. De hele dag door geniet men hier van het zonnetje terwijl men uitrust van een hard dagje werken. Deze degelijke woning bevindt zich te Ham : van hieruit heb je een goede verbinding met Olmen (Balen), Heppen (Leopoldsburg) en Beverlo (Beringen). Wanneer je in de eigen gemeente blijft, ben je in een wip aan de E313 via het centrum van Ham/Kwaadmechelen. Het degelijke gebouw zelf werd opgetrokken met een ruim appartement met 2 slaapkamers en een handelsruimte met meer dan uitstekende ligging; deze beiden kunnen apart mee aangekocht worden! Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse om alle mogelijkheden te ontdekken! Pluspunten: - Zeer degelijke gebouw met ruime woning! - Links langs het gebouw is de tuin bereikbaar - Buitenruimte met terras en gezellige tuinkamers - Grote leefruimte met zij-ingang - Mogelijkheid tot kleine handelszaak verbonden aan de woning - Ruime extra kamer op het gelijkvloers als berging enz… - Aparte bureel - Inpandige garage - 3 grote slaapkamers - Prachtige living - Veel lichtinval door grote raampartijen - In centrum van Oostham Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op ### of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom! Want to know more?

3 Bedroom(s) 240
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Kessel-Lo (RBI87868)
625 000 €

3010 Kessel-Lo

Revenue property close to Leuven station. This property was originally licensed as ground floor (catering) and 2 upper apartments. Later the property was divided into 5 apartments (unlicensed). Subject to the necessary adjustments and a new license, this property can be converted into 3 apartments. The building consists of a dry and usable basement. Ground floor with beautiful and deep garden. The first and second floor are identical 1-bedroom apartments. The attic has been converted into living space. The building is in good condition. The electricity and fire system were recently renewed. Interested? Contact us for a visit at ### or ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 293 160 m² Buildable surface
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Hoegaarden (RBI82362)
499 000 €

3320 Hoegaarden

Deze mooie, recent gerenoveerde woning met handelspand in halfopen bebouwing bevindt zich in het centrum van Hoegaarden. De woning biedt een handelspand met 2 ruimtes op het gelijkvloers, met mogelijkheid tot uitbreiding, een bijzonder mooie, open leefruimte op de eerste verdieping en 3 slaapkamers plus extra bureelruimte op de zolderverdieping. Een afgeschermd dakterras in het verlengde van de leefruimte op de eerste verdieping maakt het plaatje compleet. Omvattende: Gelijkvloers: handelspand, inkomhal, berging en wasruimte, polyvalente kamer Tussenverdieping: badkamer Eerste verdieping: open leefruimte met zit- en eetkamer en volledige ingerichte, open keuken met eiland Zolderverdieping: nachthal, master bedroom en dressing, 2 slaapkamers, dubbele bureauruimte, toiletruimte Parkeerplaats en dakterras: overdekte staanplaats, dakterras Ligging: de woning bevindt zich op de hoek van de Doelstraat met de Koningin Astridstraat in het centrum van Hoegaarden en biedt alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, de aansluiting met de E40 bevindt zich op een 4-tal km en het station van Tienen op 7 km. De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen. Want to know more?

3 Bedroom(s) 325 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Hoegaarden (RBI82361)
499 000 €

3320 Hoegaarden

Deze mooie, recent gerenoveerde woning met handelspand in halfopen bebouwing bevindt zich in het centrum van Hoegaarden. De woning biedt een handelspand met 2 ruimtes op het gelijkvloers, met mogelijkheid tot uitbreiding, een bijzonder mooie, open leefruimte op de eerste verdieping en 3 slaapkamers plus extra bureelruimte op de zolderverdieping. Een afgeschermd dakterras in het verlengde van de leefruimte op de eerste verdieping maakt het plaatje compleet. Omvattende: Gelijkvloers: handelspand, inkomhal, berging en wasruimte, polyvalente kamer Tussenverdieping: badkamer Eerste verdieping: open leefruimte met zit- en eetkamer en volledige ingerichte, open keuken met eiland Zolderverdieping: nachthal, master bedroom en dressing, 2 slaapkamers, dubbele bureauruimte, toiletruimte Parkeerplaats en dakterras: overdekte staanplaats, dakterras Ligging: de woning bevindt zich op de hoek van de Doelstraat met de Koningin Astridstraat in het centrum van Hoegaarden en biedt alle faciliteiten in de nabije omgeving. Bushaltes zijn vlakbij, de aansluiting met de E40 bevindt zich op een 4-tal km en het station van Tienen op 7 km. De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen. Want to know more?

3 Bedroom(s) 325 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Haasrode (VBA44275)
2 200 000 €

3053 Haasrode

LEUVEN (Haasrode) : Immeuble de 7 appartements loués (#1X+1_DADA_FBR) • 4 appartements de 2 chambres • 3 appartements d'une chambre • Possibilité d'ajouter un huitième appartement • Loyer annuel total : 72.000€ • Prix : 2.200.000€ Des photos supplémentaires sont incluses dans le dossier à la demande. D’autres dossiers similaires et types d’actifs (hôtels, maisons de repos, immobilier de rendement, logistique etc.) sont disponibles sur demande. Want to know more?

7 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Geel (RBI81567)
329 500 €

2440 Geel

Handelspand geschikt voor diverse doeleinden met bovengelegen woonst in Geel-centrum. Het gelijkvloers bestaat uit een winkelruimte met vitrine (was in gebruik als slagerij), bureel, bergingen, leefruimte, ingerichte keuken, badkamer, wasplaats, werkplaats (+/- 65m²) en dubbele garage (40m²). De verdieping beschikt over een nachthall, 4 slaapkamers en bergruimte. Een kelder en ook grote zolderruimtes zijn aanwezig. Erg gunstige ligging in Geel-centrum met alle faciliteiten op korte afstand en erg vlotte bereikbaarheid naar de Geelse ringweg. Eveneens bijkomende achterliggende grond aan te kopen met o.a. 8 garages en een extra oppervlakte van +/-1500m²! Contacteer ons kantoor voor meer info via ### of mail ### ! Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Heist-op-den-Berg (RBH87086)
695 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Absolute opportuniteit op een waarde vaste locatie. Uniek gelegen opbrengsteigendom, op het Kerkplein, het historisch hart van Heist-op-den-Berg, op een 48 m hoge heuvel, nabij het treinmuseum, de Sint Lambertuskerk, ... alsook het centrum met winkels, scholen en openbaar vervoer. Het gebouw is heden opgedeeld sedert de jaren 90 in twee appartementen, individuele garage, volwaardige kelderverdieping en een riante tuin. Langs de voorzijde komen we via de inkom tot het gelijkvloers appartement aan de linkerzijde. Dit beschikt over een leefruimte met zithoek en halfopen keuken. Verder is er een aangename veranda die toegang geeft tot de prachtige achterliggende tuin. Via de nachthal is er toegang tot de badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers. Aanpalend aan de keuken is er de doorgang naar de kelder die onder het gebouw loopt en tevens toegang heeft tot de tuin. De trap in de hal leidt ons naar het duplexappartement op de bovenverdieping. Aan de voorzijde is er de ingerichte keuken, achteraan de leefruimte met aangename zithoek die over een uniek vergezicht geniet. De 3 slaapkamers en badkamer bevinden zich op de 2de verdieping. Het gebouw geniet dankzij zijn ligging van een prachtig uitzicht over Heist-op-den-Berg en is een unieke opportuniteit zowel qua locatie als investering! Ook geschikt als woonst, vrij beroep, kangoeroewoning, .. De mogelijkheden zijn eindeloos door de unieke locatie. Meer info ### of ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 242 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Geel (RBI68409)
1 050 000 €

2440 Geel

Opbrengsteigendom bestaande uit 3 appartementen en een handelszaak + woning met magazijn. Het pand omvat een appartement van 141m² met 3 slaapkamers (EPC: 186 kWh/m²) en 2 éénslaapkamerappartementen van +/- 70m² (EPC: 83 en 174 kWh/m²) die momenteel verhuurd zijn. Het gelijkvloers aan de straatzijde en het achterliggende gedeelte worden ingenomen door het handelspand van 170m² vloeroppervlak en het magazijn van ruim 300². Aansluitend aan het handelspand bevindt zich een woning met 2 slaapkamers met een leuke tuin. De woning is, net zoals het magazijn, bereikbaar via een achteringang langs de velodroomwijk. Nog vragen? Neem dan zeker contact op met Immo S|P te Geel op ### of via ### . Want to know more?

7 Bedroom(s) 757 4 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Gingelom (RBI64005)
210 000 €

3890 Gingelom

HANDELSHUIS MET VEEL POTENTIEEL IN HET CENTRUM VAN GINGELOM Heeft u altijd al gedroomd van een eigen zaak met woonst? Dan is dit pand op de Steenweg in Gingelom jouw kans! We bevinden ons hier pal in het centrum van Gingelom waardoor allerhande handelaars en faciliteiten in de directe omgeving gelegen zijn! Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat het pand op een ideale locatie ligt met veel passage. Het handelshuis deed voorheen dienst als het bekende 'Frituur eethuis', jarenlang een vaste waarde in Gingelom en omstreken! He t pand beschikt over ruim 218m² aan bruikbare vloeroppervlakte. Gezien de beschikbare ruimte is het uiteraard ook mogelijk om het pand een andere invulling te geven dan horeca. Men kan van dit pand ook een leuke gezinswoning maken mits het verkrijgen van de nodige bestemmingswijziging. Momenteel vinden wij de volgende ruimtes terug: een ruime verbruikerszaal, een keuken, een werkruimte, een toiletruimte, een ruime vergaderzaal. Bovendien is er buiten nog een terras voorzien. Ideaal voor als er beter weer opkomst is. Troeven van dit pand: - commerciële ligging -Heel veel mogelijkheden zowel voor horeca als andere diensten of vrije beroepen Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Contacteer ons dan zeker op het nummer ### of via ### voor het inplannen van een bezichtiging. Want to know more?

218
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Sint-Truiden (RBI57721)
289 000 €

3800 Sint-Truiden

HANDELSPAND MET WOONST IN HET CETRUM VAN SINT-TRUIDEN Vooraan in de Stapelstraat, veruit de bekendste winkelstraat van Sint-Truiden, kan men dit handelshuis met woongelegenheid terugvinden. Dankzij de centrale positie tussen de Grote Markt en het station heeft het pand niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een bijzonder gunstige ligging. Zo bevinden alle faciliteiten zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, ...). Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen. Al meer dan 10 jaar wordt dit pand ingekleed als kledingszaak en zorgt al jarenlang voor een vaste waarde in Sint-Truiden en omstreken! De handelsruimte beschikt over ruim 149m² aan bruikbare vloeroppervlakte. De handelsruimte is voorzien van prachtige etalages, een mooie winkelruimte en een paskamer. Naast de eigenlijke handelsruimte omvat het gelijkvloers nog een leefruimte, een keuken, een apart toilet en een gezellige veranda met zicht op de ruime koer. Op de eerste verdieping kan men alvast twee ruime slaapkamers en de badkamer terugvinden. Deze laatste is voorzien van een ligbad, een badkamermeubel, een lavabo en een toilet. Via de trap bereiken we eveneens de tweede verdieping. Hier treffen we nog drie ruime ruimtes. PLUSPUNTEN: - parkeergelegenheid in de straat - gunstige ligging residentieel en commercieel - op wandelafstand van het station en de Grote Markt Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer ### of via ### Want to know more?

5 Bedroom(s) 149 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Mixed building for sale Tienen (RBI56586)

Cet immeuble commercial entièrement rénové avec locaux d'habitation est situé dans le centre commercial de Tirlemont, avec un accès facile vers la gare et l'E40 Liège-Bruxelles. Au rez-de-chaussée, l'immeuble dispose d'une salle d'attente et de 3 bureaux ou salles de pratique, d'une salle de bain avec douche et d'un WC. Aux 1er et 2ème étages, il y a un total de 2 chambres à coucher, 2 salles de bains, 2 cuisines et 2 espaces de vie. L'étage mansardé abrite 2 chambres supplémentaires. Cette propriété a été entièrement construite en 2023, seuls les murs extérieurs ont été conservés. La propriété bénéficie d'un EPC A (88 kWh), d'une électricité conforme et est totalement exempte d'amiante. Vous êtes à la recherche d'un espace prêt à l'emploi pour votre entreprise et votre vie privée ? Prenez rendez-vous à l'adresse ### ou au ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 3 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call