Parking for sale - Keerbergen

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Keerbergen (3140).

Parking for sale Haacht (RBH43705)
40 000 €

3150 Haacht

2 autostaanplaatsen in het centrum van Haacht die voldoende plaats bieden voor zowel personenauto's als grotere voertuigen. De parkeergarage is ruim en er is voldoende ruimte om in en uit de parkeerplaatsen te rijden. De locatie is ideaal voor wie snel toegang wil hebben tot het centrum van Haacht. Deze parkeerplaatsen zijn een waardevolle investering voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare parkeerplaats. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Boortmeerbeek (RAJ77165)
18 000 €

3190 Boortmeerbeek

Underground parking near the center of Boortmeerbeek Underground parking space, accessible via a personal remote controler and closed with an automatic garage door. Close to the station & center of Boortmeerbeek. Still a few parkings for sale (between 12.5m² - 20.35m²) from 18.000 euro excl. Contact us for more info! ### - ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Onze-Lieve-Vrouw-Waver (RBH32845)
25 000 €

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Hierbij bieden wij u de laatste ondergrondse parkeerplaatsen aan, in een nieuw modern gebouw in het centrum van Onze Lieve Vrouw Waver. U koopt een ruim bemeten autostaanplaats met zeer ruime manoeuvreerruimte voor in- en uitrijden. Alle bergingen zijn afsluitbaar en voorzien van elektriciteit. De parkings zijn ongeveer 11 tot 15 m² groot, terwijl de bergingen ca. 5 tot 7 m² meten. Met de autoluwe dorpskernen in het vooruitzicht is dit een ideale oplossing of investering. Bellen met Karel op ### is de boodschap ! Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Baal (RBI53273)
17 500 €

3128 Baal

2 ondergrondse autostaanplaatsen (P25 en P26) in residentie Hermes te Baal. De autostaanplaatsen kunnen samen of apart aangekocht worden. De verkoopprijs is €17 500 per autostaanplaats. Afmetingen: 2,5m breed x 5m diep. Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse, bel ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Kampenhout (RBE30320)
20 000 €

1910 Kampenhout

Ondergrondse autostaanplaats te koop in Kampenhout, Haachtsesteenweg. In dit project zijn nog meerdere autostaanplaatsen beschikbaar. Elke staanplaats wordt aangeboden aan 20.000,00€ (+21% btw). Er is tevens nog een kelderberging beschikbaar van 2,33m² voor een bedrag van 5.000,00€ (+ 21% btw) Meer info via ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Heist-op-den-Berg (RBI75372)
135 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Ondergrondse staanplaatsen te koop te Heist-op-den-Berg. Gelegen op een gunstige locatie nabij centrum Heist en dit op de nieuwbouwsite Domein De Bos. Deze 6 parkeerplaatsen bevinden zich in een ondergrondse parkeergarage. De autostaanplaatsen zijn ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Er is een elektrische poort aanwezig, deze kan u bedienen met de afstandbediening. U geniet tevens de mogelijkheid minder staanplaatsen aan te kopen (stukprijs 22.500 euro exclusief BTW en registratierechten), alsook de mogelijkheid tot het bij aankopen van een kelderberging. Informeer u vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Heist-op-den-Berg (RBF09346)
33 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Uitzonderlijke kans in hartje Heist-op-den-Berg!! 8 overdekte autostaanplaatsen in nieuwbouwresidentie, gelegen te midden van Heist-op-den-Berg centrum. Bent u ook opzoek naar een parking zonder zorgen of een goede investering? Deze 8 autostaanplaatsen, dewelke allen verhuurd zijn op dit moment, hebben een uitstekende locatie te midden centrum Heist! Met een ingang via de Oude Gendarmeriestraat en een directe doorgang naar de Bergstraat zijn deze unieke staanplaatsen zeer gunstig voor verschillende doeleinden zoals, woon-werkverkeer, privatief, ... Afmetingen zijn traditioneel alsook is er de mogelijkheid tot aankoop van een tandemplaats (verdere bespreking mogelijk op kantoor) Eveneens ideaal als investering/opbrengsteigendom met gunstig zeer rendement! Mogelijkheid tot aankoop van meerdere loten ineens.. GEEN btw-stelsel!! Unieke kans voor snelle beslissers! Parkeren in Heist centrum was nog nooit zo makkelijk! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Heist-op-den-Berg (RBE87112)
25 000 €

2220 Heist-op-den-Berg

Autostaanplaatsen in het hartje van Heist op den Berg, aanpalend aan een exclusief nieuwbouwproject.Bekijk het plan via ### bij "downloads".P23: 25 000 euro.P40 + P45: 40 000 euro.Prijs excl. kosten.Voor meer informatie, BEL ### of mail ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
169 000 €

2800 Mechelen

Toestand : Deze staanplaatsen zijn onderdeel van een appartementsgebouw dat dateert van 1967. Omwille van de gunstige ligging en bereikbaarheid zijn deze staanplaatsen zeer vlot verhuurbaar. Indeling : Gelijkvloers : P15 - P16 - P27 - P28 Verdieping -1 : P1 - P10 - P11 - P12 - P14 Ligging : De parkeergarage is uitstekend gelegen, op 100 meter van het treinstation en een boogscheut van het centrum van Mechelen. Rendement : Met een maandelijkse van €690 berekenen we een netto rendement van 4%. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Begijnendijk (RBC30436)
63 000 €

3130 Begijnendijk

3 ondergrondse autostaanplaatsen met elk een privatieve berging gelegen in het nieuwbouwproject residentie Avenue met een unieke ligging in het centrum van Begijnendijk. Met zijn gunstige ligging zijn deze ondergrondse autostaanplaatsen ideaal gelegen voor het woon- werkverkeer met een directe verbinding naar Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen als Aarschot en Geel waar er verdere verbindingen mogelijk zijn. Voor een investering zonder zorgen en met gunstig rendement, bent u hier aan het juiste adres! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Sint-Katelijne-Waver (RBH43156)
9 900 €

2860 Sint-Katelijne-Waver

Overdekte bovengrondse autostaanplaats te koop te Mechelsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver Afmetingen van de carport : 5m x 2.40m x 3m Onmiddellijk beschikbaar Voor meer info bel ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
27 500 €

3020 Herent

Deze staanplaats met extra breedte in ons nieuwbouwproject is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veilige en gemakkelijke parkeerplaats voor zijn of haar wagen, oldtimer of zelfs enkele motoren. Met een breedte die meer dan 3.4m bedraagt, biedt deze staanplaats de ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voertuigen gemakkelijk in en uit te rijden. En de extra breedte biedt niet alleen voordelen voor het parkeren van uw voertuigen, maar ook voor de opslag van extra materiaal zoals bijvoorbeeld een trailer. De ligging van deze staanplaats is ideaal, nabij het centrum van de stad Herent en gemakkelijk te bereiken via de Wijgmaalsesteenweg. Bovendien is de staanplaats gelegen in ons nieuwbouwproject dat voldoet aan de strengste energienormen en voorzien is van de nieuwste technologieën op vlak van energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Aarzel niet langer en investeer vandaag nog in deze unieke en ruime staanplaats met extra breedte in ons nieuwbouwproject te Herent. Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen van deze prachtige staanplaats! Bellen kan naar ### of mailen naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
35 000 €

3020 Herent

Welkom bij dit unieke aanbod! Deze staanplaats met berging in ons nieuwbouwproject aan de Wijgmaalsesteenweg te Herent is een buitenkans die u niet wilt missen. Met de ligging dichtbij het centrum van Herent, biedt deze staanplaats een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een veilige en gemakkelijke parkeerplaats voor zijn of haar wagen. De berging biedt bovendien een handige extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap, of andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Deze staanplaats met berging is niet alleen praktisch, maar biedt ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Het is immers een waardevaste en solide investering in een groeiende regio. Als kers op de taart is het ook nog eens een duurzame keuze. Ons nieuwbouwproject voldoet aan de strengste energienormen en is voorzien van de nieuwste technologieën op vlak van energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Waar wacht u nog op? Contacteer ons vandaag nog en maak deze staanplaats met berging te Herent de uwe! Bellen kan naar ### of mailen naar ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Mechelen (RBI86160)
178 000 €

2800 Mechelen

Zeven overdekte autostaanplaatsen in de buurt van Nekkerspoelstation te Mechelen. Deze autostaanplaatsen zijn reeds allemaal verhuurd. Twee ervan worden gehuurd als fietsenstalling en 5 door particulieren. Dit is ideaal als investering. Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Mechelen (RBH87254)
28 000 €

2800 Mechelen

Underground parking space in the center of Mechelen This underground parking space is located in the Bruul in Mechelen (accessible via the Leermarkt). The pitch is easily accessible and closed with a common garage gate. You get access to the parking via a personal remote control. There are no further additional costs. Contact us for more information! ### - ### Want to know more?

contact
details
Email
Call
Parking for sale Mechelen (RBI81142)
19 500 €

2800 Mechelen

In het centrum van Mechelen bevindt zich deze ruime openlucht staanplaats in residentie Prinsenhof. Er is een toegangspoort voorzien met badge toegangsysteem om deze staanplaats te kunnen betreden. Contacteer ons voor meer informatie op 0473/38.29.40.Bijzonderheden:- Centrum Mechelen- Direct beschikbaar- Ruime openlucht parkingplaats Want to know more?

contact
details
Email