70 €

3000 Leuven

Goedgelegen autostaanplaats in de ondergrondse garage met automatische poort en ruime inrit in de Residentie WALES aan de Kapucijnenvoer. Vlakbij de a ... Want to know more?

details
175 €

3000 Leuven

In het hartje van Leuven, kan je deze dubbele garagebox terugvinden, gelegen in een ondergrondse parking. Het domein is afgesloten met een automatisch ... Want to know more?

details
95 €

3000 Leuven

Deze parking bevindt in het centrum van Leuven, meer bepaald in de Maria-Theresiastraat 14, parking 19. Deze parkeerplaats is zeer eenvoudig bereikbaa ... Want to know more?

details
80 €

3000 Leuven

Ondergrondse autostaanplaats te huur in residentie Cartijnenveld In residentie 'Cartijnenveld' aan de Dagoberstraat is er 1 ondergrondse autostaanplaa ... Want to know more?

details
70 €

3000 Leuven

This subterranean parking is located in the centre of Leuven, close to the Ring. The parking is located in building 'Aen't Beghynhove'. Contact us for ... Want to know more?

details
108 €

3000 Leuven

3 ondergrondse staanplaatsen te huur in Residentie Cartijnenveld. Deze bevinden zich in de ondergrondse parkeerruimte onder de voormalige Rijkswacht. ... Want to know more?

details
115 €

3000 Leuven

Gelegen binnen de ring van Leuven verhuren we enkele garageboxen en autostaanplaatsen. Voorwaarden zijn: - 115 € / maand - 230 € waarborg gelijk aan 2 ... Want to know more?

details
85 €

3000 Leuven

Deze parking bevindt zich aan de residentie “Cum Laude”, binnen de ring van Leuven, meer bepaald in de Remi Vandervaerenlaan 14, parking 9. Deze parke ... Want to know more?

details
90 €

3010 Kessel-Lo

Uw eigen parkeerplaats, veilig en droog? Aan het station te Leuven, in residentie Mesos, kan u deze ondergrondse staanplaats huren mits een huurprijs ... Want to know more?

details
89 €

3000 Leuven

Secure parking available at the Fonteinstraat in Leuven. It is located in a residential neighborhood, close to Residentie Goudsbloemhof and De Bruul P ... Want to know more?

details
100 €

3000 Leuven

Ondergrondse autostaanplaats te huur in nieuwbouwresidentie ACE, vlakbij het centrum en de autostrade. De toegang tot de parking bevindt zich aan het ... Want to know more?

details
25 €

3010 Kessel-Lo

This parking is located close to the N3, at the Tiensesteenweg. This makes it very convenient to quickly travel to Leuven. It is available during the ... Want to know more?

details
80 €

3010 Kessel-Lo

Recente open staanplaatsen aan het mooie stadspark Belle Vue. Ideaal gelegen op wandelafstand van het station, op een boogscheut van de campussen en h ... Want to know more?

details
100 €

3000 Leuven

Autostaanplaats gelegen aan de vernieuwde vaartkom van Leuven, in de resdentie Balk van Beel, voor maar €100 per maand. Bent u op zoek naar een autost ... Want to know more?

details
75 €

3000 Leuven

Beu van altijd een half uur te zoeken naar een parkeerplaats? Dan hebben wij voor u de oplossing. De staanplaatsen in onze nieuwbouw in de Brusselsest ... Want to know more?

details
  • Create your alert now