150 €

3500 Hasselt

Residentie Royal Nord is gelegen aan de kleine ring in Hasselt vlakbij het Kolonel Dusartplein. Het project bevindt zich in het stadscentrum van ‘de h ... Want to know more?

details
40 €

3500 Hasselt

Staanplaatsen te huur in de Kempische Steenweg te Hasselt. Veilig gelegen in appartementsgebouw en gemakkelijk bereikbaar op enkele minuten van het ce ... Want to know more?

details
40 €

3510 Kermt

Bovengrondse buiten autostaanplaats te huur in nieuwbouw omgeving. Op wandelafstand van het centrum van Kermt. Onmiddellijk beschikbaar. Voor meer inf ... Want to know more?

details
1 000 €

3500 Hasselt

Gelegen met ingang langs de Boomkensstraat ter hoogte van huisnummer 279 zijn er een 20-tal autostaanplaatsen (buiten niet-overdekt) te huur met een r ... Want to know more?

details
100 €

3500 Hasselt

Ondergrondse autostandplaats N°6, gelegen op de hoek met de Groene en Blauwe Boulevard. Zeer goed bereikbaar. Onmiddellijk beschikbaar. Jaarlijkse gem ... Want to know more?

details
91 €

3500 Hasselt

Binnen staanplaats te huur in het project Hasselt-West gelegen te Hendrik van Veldekesingel, 3500 Hasselt. Zowel in blok A als B zijn nog enkele onder ... Want to know more?

details
75 €

3500 Hasselt

Ondergrondse autostandplaats. Gemeenschappelijke afrit met automatische garagepoort en toegankelijk via badgesysteem. Ligging: Tussen de kleine en de ... Want to know more?

details
70 €

3500 Hasselt

Ondergrondse garage nr. 30 te huur, gelegen tussen de grote en kleine ring van Hasselt. De maandelijkse huurprijs werd bepaald op 75 Euro. Onmiddellij ... Want to know more?

details
  • Create your alert now