Flat for sale - Zele

14 results (1 - 14)
519 000 €

9240 Zele

Ben je op zoek naar een handelspand met woonst voor jezelf of ben je op zoek naar een opbrengsteigendom? Gevonden! Dit gebouw is gelegen in het centrum van Zele in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en vlak aan de Markt van Zele. Het handelspand kent hiermee een echte topligging in Zele. Zowel het handelspand als de woonst erboven hebben een aparte ingang, waardoor deze perfect kunnen opgesplitst worden om (deels) te verhuren. GLV: het gelijkvloers omvat de handelsruimte (68m²) zelf met ingerichte keuken waarbij deze voorheen dienst deed als broodjeszaak. Naast de handelsruimte is er een aparte keuken (14m²) met toegang tot de zonnige stadstuin, een apart toilet, badkamer met douche en een berging (3m²). Ook is er de inkomhal die toegang biedt naar het appartement, alsook de handelsruimte, welke eenvoudig van elkaar kunnen afgesloten worden indien gewenst. Buiten zijn er twee parkeerplaatsen voorzien met eveneens een voorziening voor een laadpaal. 1steV: op de eerste verdieping komen we via de hal terecht in de ruime en lichtrijke woonkamer (37m²) die verder loopt in de keuken (26m²) met eetruimte. Ook is er een slaapkamer (12m²) met eigen badkamer (6m²) met ligbad aanwezig, een berging en toilet. Het zonnige terras (22m²) is langs zowel de woonkamers als de slaapkamer toegankelijk. 2eV: op de bovenverdieping is er een grote polyvalente ruimte (31m²) die momenteel werd ingericht als speelruimte, maar perfect kan dienst doen als slaapkamer. Er zijn op dit verdiep nog twee extra slaapkamers (17-13m²) en een badkamer (4m²) met toilet en douche. Naast de uitstekende ligging zijn ook het EPC met een label C (E-peil 227) en de conforme elektriciteitskeuring extra pluspunten. Heb je er altijd van gedroomd om een eigen zaak te starten op een toplocatie of zoek je een geschikte investering? Zoek niet verder en maak snel jouw afspraak! Want to know more?

3 Bedroom(s) 300 22 m² Terrace
contact
details
Email
Call
275 000 €

9240 Zele

Dit pand neemt deel aan de ERA Open Huizen Dag van 2 december (14:00-15:30). ​​​​​​ Ben je op zoek naar een ruim appartement in het centrum van Zele? Gevonden! De gunstige EPC-waarde, de ruime slaapkamers en de lichtrijke woonkamer vormen slechts enkele sterke punten van dit duplex appartement! GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met lift. 3eV.: een ruime en lichtrijke woonkamer (39m²) die toegang geeft tot het zonnige terras (4m²), de aansluitende open keuken die is voorzien van alle toestellen en een handige bergruimte (5m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er een apart toilet met handenwasser, tevens is er een badkamer (7m²) voorzien van een ligbad, een douche, een enkele wastafel in meubel. Daarnaast is er op dit verdiep ook nog 1 slaapkamer (13m²) waarbij u ook toegang krijgt tot een tweede terras (6m²). 4eV.: de ruime nachthal (17m²) met mogelijkheid tot het plaatsen van een bureau, alsook een zeer ruime slaapkamer (22m²). Achteraan het appartementsgebouw is er een doorrit met fietsenberging, die uitgeeft op de garages. Bij het appartement hoort een garage, welke mee is aan te kopen voor 25.000 EUR. Zowel voor eigen bewoning als investering is dit het ideale appartement. Benieuwd? Maak snel een afspraak! Want to know more?

2 Bedroom(s) 111 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
194 000 €

9240 Zele

​​​​​​ Dit pand neemt deel aan de ERA Open Huizen Dag van 2 december (09:30-11:00). Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers in het centrum van Zele? Lees dan zeker verder! Dit appartement is ideaal gelegen, nabij de Markt, winkels, scholen en openbaar vervoer. Het appartement werd volledig gerenoveerd, inclusief conform elektriciteitsattest. Ook is er een lift aanwezig, wat dit ook voor mindervaliden geschikt maakt. Kelder: op de kelderverdieping bevindt zich de autostaanplaats, verplicht mee aan te kopen voor 15.000 EUR. GLV: gemeenschappelijke inkomhal, met hier een gemeenschappelijke fietsenberging, traphal en lift. 2eV: op de tweede verdieping bevindt zich het appartement met de private inkom (7m²), berging met aansluiting wasmachine, ruime en lichtrijke woonkamer (43m²) met open ingerichte keuken, badkamer (5m²) met ligbad en toilet, alsook de twee slaapkamers (14-8m²). Dit appartement is instapklaar en ideaal geschikt als voor zowel eigen gebruik als investering! Koop je voor jezelf? Dit appartement komt in aanmerking voor een verlaging van € 2.800 euro op de registratierechten. Maak snel je afspraak! Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBI82049)
265 000 €

9240 Zele

Goed gelegen nabij centrum, scholen, winkels, invalswegen. Inkomhal, Leefruimte, keuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, terras, tuin, berging. Centrale verwarming op gas. EPC 260 kWh/m² - Label C. Ideaal als opbrengsteigendom (is momenteel verhuurd) Wg, Vg, Vvg, Gmo, Gvkr, PA, GA. ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBI82048)
140 000 €

9240 Zele

Goed en rustig gelegen in doodlopende straat nabij centrum, winkels, scholen, invalswegen. Inkomhal, Leefruimte / keuken, badkamer, toilet, 1 slaapkamer, terras. Verwarming op gas. EPC 395 kWh/m². Centrale verwarming op gas. Ideaal als opbrengsteigendom. (appartement is momenteel verhuurd) Vg, Wg, Vvg, Gmo, Gvkr, PA, GA. Voor bezoek bel ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBI63635)
240 000 €

9240 Zele

Appartement met 2 slaapkamers en garage Dit rolstoeltoegankelijk appartement is gelegen dichtbij het centrum van Zele. Vlot bereikbaar en op fiets- en wandelafstand van openbaar vervoer/station Zele, de markt, winkels en scholen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Brede inkomhal en trap/lift zijn voorzien. Heel ruime woonkamer met ingebouwde kasten en elektrische gordijnen. Ook airco is voorzien. Volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine. Zeer ruime badkamer met 2 wastafels, toilet en inloopdouche. 2 mooie slaapkamers en een ingebouwde kast. Garage met automatische poort en autostaanplaats is voorzien. EPC: 218 kWh/m² jaar U.C. 20231009-0003007854-RES-1 Want to know more?

2 Bedroom(s) 84 3 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBI58936)
298 000 €

9240 Zele

Goed gelegen nabij centrum Zele, winkels, scholen, openbaar vervoer.Op 2° verdieping bevindt zich het mooie appartement met terras aan voor en achtergevel.inkom, lift, inkomhal, toilet, badkamer (bad en douche), 3 slaapkamers met terras, leefruimte met veel lichtinval en open keuken, berging/wasplaats. Er is op gelijkvloers een gemeenschappelijke fietsenberging. EPC 99 kWh/m². Elektriciteit conform. Airco aanwezig. Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr, Pb, Gb. Vor meer info ### of ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
150 000 €

9240 Zele

Aangenaam appartement te koop nabij het centrum. (eventueel + garage ) Indeling: Inkomhal, aparte berging, woonkamer met grote ramen en open keuken met oven. Twee slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Gunstig gelegen op loopafstand van scholen, winkels, bakkers, horeca... Prijs/kwaliteit een echte topper in de streek. Ideaal voor starters of als opbrengsteigendom. Gunstig EPC. Label B. (184 kWh/(m²jaar)). P-score: B / G-score: B. Optioneel aan te kopen: Aparte, privatieve garage ( €15.000,00). Neem snel contact op met Debusschere Jens voor meer info of een bezoek. ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBF99898)
185 000 €

9240 Zele

Goed gelegen nabij station, centrum, winkels, openbaar vervoer.Ideaal als opbrengsteigendom (huur 575€/maand).inkomhal, badkamer, toilet, slaapkamer, leefruimte, keuken, berging/wasplaats. Verwarming op elektriciteit. EPC 412 kWh/m². autostaanplaats apart aan te kopen 8000€.Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv. ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBF99896)
185 000 €

9240 Zele

Goed gelegen nabij station, centrum, winkels, openbaar vervoer.ideaal als opbrengsteigendom. Appartement is verhuurd (huurprijs: 615€/maand)inkomhal, badkamer, toilet, slaapkamer, leefruimte, keuken, berging/wasplaats. Verwarming op elektriciteit. EPC 335 kWh/m². autostaanplaats apart aan te kopen 8000€.Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv. ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBF57162)
157 500 €

9240 Zele

Ben je op zoek naar een ruim appartement voor jezelf of als investering? Lees dan zeker verder. Dit appartement geeft jou een onmiddellijke opbrengst omdat dit reeds verhuurd wordt. Het appartement is gelegen op de bovenverdieping van een kleinschalige appartementsgebouw bestaande uit 6 wooneenheden. Indeling: - 2deV: het appartement omvat een privatieve inkom (2m²), een zeer ruime woonkamer (36m²) met open ingerichte keuken (8m²) en aansluitend een berging (4m²) met aansluiting voor wasmachine. Via de nachthal (3m²) bereiken we de badkamer (3m²) voorzien van een ligbad met douchevoorziening en een lavabomeubel. We vinden eveneens een apart toilet met handenwasser. Tot slot zijn er twee ruime slaapkamers (20-15m²) aanwezig. Ben je op zoek naar een investering met een onmiddellijke return on investment? Maak dan snel een afspraak! Ook voor eigen bewoning zeer interessant met een korting van 2.800 EUR op de registratierechten! Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBF57158)
157 500 €

9240 Zele

Ben je op zoek naar een ruim appartement voor jezelf of als investering? Lees dan zeker verder. Dit appartement geeft jou een onmiddellijke opbrengst omdat dit reeds verhuurd wordt. Het appartement is gelegen op de bovenverdieping van een kleinschalige appartementsgebouw bestaande uit 6 wooneenheden. Indeling: - 2deV: het appartement omvat een private inkom (2m²), een zeer ruime woonkamer (36m²) met een open ingerichte keuken (8m²) en aansluitend een berging (4m²) met aansluiting voor wasmachine. Via de nachthal (3m²) bereiken we de badkamer (3m²) voorzien van een ligbad met douchevoorziening en een lavabomeubel. We vinden eveneens een apart toilet met handenwasser. Tot slot zijn er twee ruime slaapkamers (20-15m²) aanwezig. Ben je op zoek naar een investering met een onmiddellijke return on investment? Maak dan snel een afspraak! Ook voor eigen bewoning zeer interessant met een korting van 2.800 EUR op de registratierechten! Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBF00909)
315 000 €

9240 Zele

Ben je op zoek naar een goede opbrengstgelegenheid bestaande uit twee appartementen? Lees dan zeker verder. Dit unieke aanbod van twee appartementen in het centrum van Zele geeft jou een onmiddellijke opbrengst omdat beiden reeds verhuurd zijn. De appartementen zijn gelegen op de bovenverdieping van een kleinschalig appartementsgebouw bestaande uit 6 wooneenheden. Indeling: - 2deV: beide appartementen (EPC-score W5 562 kWh/m² en EPC-score W6 559 kWh/m²) zijn gelegen op de tweede verdieping van het gebouw en zijn het spiegelbeeld van elkaar. Elk appartement omvat een private inkom (2m²), een zeer ruime woonkamer (36m²) en een open ingerichte keuken (8m²) met aansluitend een berging (4m²) met aansluiting voor wasmachine. Via de nachthal (3m²) bereiken we de badkamer (3m²) voorzien van een ligbad met douchevoorziening en een lavabomeubel. We vinden eveneens een apart toilet met handenwasser. Tot slot zijn er twee ruime slaapkamers (20-15m²) aanwezig. Ben je op zoek naar een investering met een onmiddellijke return on investment? Maak dan snel een afspraak! Want to know more?

4 Bedroom(s) 184 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zele (RBE33170)
300 000 €

9240 Zele

3 ruime appartementen en een handelspand, gesitueerd midden in het commerciële centrum van Zele. Uitzonderlijk aanbod! BTW-tarief van 6% mogelijk! Opgelet : dit is een tijdelijke maatregel. Wees er tijdig bij. Prijzen appartementen: APP 3.1 (verdieping 3) €275.000,00 excl. kosten. ( Grondwaarde = €22.256,20 +12% registratie + Constructiewaarde €252.743,80 +6% BTW = €292.835,37 ) APP 2.1 (verdieping 2) €330.000,00 excl. kosten. ( Grondwaarde = €28.006,26 +12% registratie + Constructiewaarde €301.993,74 +6% BTW = €351.480,37 ) APP 1.1 (verdieping 1) €340.000,00 excl. kosten. ( Grondwaarde = €28.930,89 +12% registratie + Constructiewaarde €311.069,11 +6% BTW = €362.135,86 ) Prijs Handelspand op het gelijkvloers: €220.000,00 excl. kosten ( Grondwaarde = €20.806,65 +12% registratie + Constructiewaarde €199.193,35 +21% BTW = €264.327,40 ) Extra info: Heel energiezuinige appartementen! E-peil volgens vergunning: E-30. Verder is er ook de mogelijkheid om parkeerplaatsen aan te kopen. Centrale verwarming op gas. Super isolerende beglazing. Oriëntatie terras: ZUIDEN. Lift: aanwezig Contacteer ons voor meer info: ### - ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Zele (9240).

139 000 €

9160 Lokeren

Ligging Dit appartement is gelegen op wandelafstand van de markt van Lokeren, nabij vele winkels, scholen etc. Ook het station is vlakbij, 5 minuten fietsen en je kan zo de trein op. Indeling Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een kleinschalige residentie. De ruime living met ingerichte keuken zorgen voor een goed comfort. Verder zijn er 2 slaapkamers, een berging (4,55 m²) en gerenoveerde badkamer. Een berging op het gelijkvloers is ideaal om fietsen te stallen of materiaal veilig weg te bergen. Instapklaar. Ook interessant als investering. Contact Neem contact op met Jeroen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
195 000 €

9160 Lokeren

Zorgeloos en ondersteunend wonen, het kan. Hof ter Clipsen biedt voor elke levensgenieter wat wils: een uitgebreid aanbod aan woon-, zorg- en comfortservices. Dit appartement situeert zich op het gelijkvloers en beschikt over een lichtrijke leefruimte met open keuken en terras, 1 slaapkamer, een bergruimte en een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Er is een autostaanplaats en een ondergrondse fietsenstalling (gemeenschappelijk) inbegrepen. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. Het gebouw is voorzien van een lift. Een absolute troef is de medische en praktische dienstverlening, met onder meer ·24/24 uur permanentie (oproepsysteem) ·professionele woonassistentie ·bibliotheek ·ontspanningsruimte met fitness ·wellnesscenter ·zwembad ·was- en strijksalon ·restaurant met gezellige tuin. De onthaalruimte biedt plaats aan alle bewoners om een krant te lezen, een spelletje pool te spelen of een babbel te doen met andere bewoners. Wil je als bewoner een feest geven, dan biedt het restaurant veel mogelijkheden. Je leefomgeving is dus véél meer dan enkel jouw appartement! Contact Interesse ? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor ( ### of ### 50) voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. We leiden je met veel plezier rond. Want to know more?

1 Bedroom(s) 62 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis! Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site. Project Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit zo’n 28 appartementen. Ten oosten van de Urbain-site sluiten twee appartementsgebouwen aan op de woningen, die bovendien volledig uitkijken over het Molsbroek. Deze worden telkens opgebouwd uit vier bouwlagen, met woonunits die kunnen variëren tot vier slaapkamers. Ieder appartement heeft bovendien een eigen terras; de grootte is afhankelijk van het type appartement. De appartementsgebouwen zijn verbonden met het woonerf maar behouden de nodige privacy door voldoende afwisseling in vegetatie. Benieuwd naar het aanbod appartementen in Urbain? Meer informatie kan je vinden via ### of bel onze adviseurs op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 85
contact
details
Email
Call
329 000 €

9160 Lokeren

Opzoek naar een energetisch 3 slaapkamer appartement op een strategische ligging? Dan is dit een uitgelezen kans! Indeling Betreedt een wereld van comfort en verfijning zodra je binnenstapt. De begane grond verwelkomt je met een aparte inkomhal die je meteen het gevoel van privacy geeft. Het gastentoilet voegt een vleugje praktisch gemak toe aan deze ruimte. De prachtig ontworpen open keuken, handige berging en de uitnodigende woonkamer vormen een harmonieus geheel dat uitmondt in onderhoudsvriendelijke tuin van circa 30 vierkante meter. Hier kun je genieten van de frisse lucht en je eigen stukje natuur midden in de stad. De trap leidt je naar de eerste verdieping, waar drie smaakvol ingerichte slaapkamers op je wachten om de ultieme rust te bieden. De badkamer met zijn inloopdouche, samen met de praktische berging en het afzonderlijke toilet, accentueren de doordachte indeling van de ruimte. De masterbedroom beschikt over een eigen terras waar je kunt genieten van de ochtendzon. Deze kamer biedt ook de nodige ruimte voor een grote kleerkast. Momenteel verhuurd voor: € 1032,00 inclusief gemeenschappelijke kosten (€60) Optioneel Staanplaats: €15.000 Want to know more?

3 Bedroom(s) 131 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
184 000 €

9160 Lokeren

In alle vrijheid en gemoedsrust genieten van het leven in een rustige omgeving, met aangenaam gezelschap en facilitaire zorgverlening... ? Dan is dit ruim 1-slaapkamerappartement met terras wat u zoekt.De 24/24 uur zorgpermanentie, de centrale ligging nabij bakker/ beenhouwer/ krantenwinkel/enz en de afstand tot het centrum en invalswegen N70 en E17 vormen enkele troeven. Bekijk ook de goede EPC-score (128 kWh/m²-B) en de conforme elektriciteit. Residentie Hof Ter Clipsen is een plek waar senioren ‘thuis’ kunnen zijn en kunnen rekenen op de nodige medische en administratieve ondersteuning indien nodig.Het is een geheel van 89 erkende assistentiewoningen waar u volledig zelfstandig en in alle vrijheid woont, maar waar ook alle faciliteiten voor handen zijn om uw veiligheid, gezondheid, comfort en gemoedsrust te garanderen. Rondom de residentie ligt de mooie aangelegde parktuin met wandelpaden, waterpartijen en zitbanken. In het park liggen een grote vijver, een petanquebaan en een boogschietstand.Er is 24/24 permanentie met oproepsysteem binnen de residentie. Verder kan men tevens gebruik maken van volgende faciliteiten ter plaatse : Woonassistent (begeleiding bij administratieve aangelegenheden) Kapsalon Wassalon Zwembad Wellnessruimte met jacuzzi en sauna Superette Restaurant (evt met roomservice) Eigen shuttledienst naar het centrum Petanquebaan Boogschietstand Ontspanningsruimte met TV/Biljart/Darts Ondergrondse garage met fietsenberging Organisatie van verschillende activiteiten en evenementen voor senioren Bovengrondse staanplaats (14000 euro) NIET inbegrepen (verplicht bij aan te kopen!) Indeling: inkomhal met vestiaire en berging, leefruimte (32m²) met veel lichtinval dankzij het schuifraam dat toegang geeft tot het zuidgericht terras (9m²) met een moderne, open keuken incl. alle toestellen en vaatwas. Verder is er een ruime slaapkamer (12m²) en badkamer (6m²) met inloopdouche, enkele wastafel met meubel, spiegelkast en toilet. Vloerverwarming / vloerkoeling over het gehele appartementWg, Vg, Gmo, Vv, Gvkr, PB, GB. ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis! Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site. Project Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit 28 appartementen. Twee appartementsgebouwen sluiten aan op de woningen, die bovendien volledig uitkijken over het Molsbroek. Deze worden telkens opgebouwd uit vier bouwlagen, met woonunits die kunnen variëren tot vier slaapkamers. Benieuwd naar het aanbod appartementen in Urbain? Meer informatie kan je vinden via ### of bel onze adviseurs op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 71
contact
details
Email
Call