Flat for sale - Wichelen

4 results (1 - 4)

9260 Serskamp

270 000 € - 390 000 €

Pruytenshof, dat is aangenaam en rustig wonen in het centrum van Serskamp. Het gebouw omvat 23 appartementen met 26 ondergrondse parkeerplaatsen en 9 bovengrondse parkeerplaatsen. De 23 verschillende woonappartementen met 1 of 2 slaapkamers bieden een keuze voor één ieder op zoek naar een eigen stek. Een maximaal wooncomfort wordt bekomen door het gebruik van kwaliteitsmaterialen alsook te bouwen volgens de geldende EPB regelgeving en hedendaagse technieken. Res. Pruytenshof is een gebouw met vier afzonderlijke toegangen bestaande uit een inkomhal, traphal en lift. Via de inrit kom je aan de ondergrondse parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsberging. Meer info? Contacteer ons via ### of ### ! Want to know more?

1 - 2 Bedroom(s) 1 Bathroom(s) 2 unit(s)
contact
details
Email
Call
370 000 €

9260 Schellebelle

Het appartement maakt deel uit van een gebouw dat bestaat uit het bankkantoor op het gelijkvloers, en dit ruime appartement. Via de inkomdeur op het gelijkvloers betreedt men het gebouw, hiernaast is een open autostaanplaats, privaat met de stookolietank eronder (stookoliebrander vernieuwd in 2014). In de kelderverdieping bevindt zich een ruime, private ondergrondse garage voor 2 personenwagens en een grote kelderberging. Via de inkomhal van het appartement op de eerste verdieping krijgt men toegang tot een apart gastentoilet en de ruime en lichtrijke woonkamer met mooie parketvloer. Van hieruit heeft men een prachtig zicht op het gehele dorpsplein. Verder bevinden zich een ruime bureauruimte en een grote, geïnstalleerde keuken met plaats voor ontbijttafel, en de bijkeuken / berging. Het grote terras van 50m² is de absolute troef van dit appartement. Hierop kan men de hele dag genieten van de zon. Via de nachthal op de tweede verdieping krijgt men toegang tot 4 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, douche en dubbel badkamermeubel. Ramen in tropisch hardhout en dubbel glas. Appartement met prachtig uitzicht, goede locatie en in de nabijheid van wandel – en fietsroutes. EPC 172 kWh/m². Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Luc van B&V Invest op ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 220 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
269 000 €

9260 Wichelen

Dit recente gelijkvloerse appartement biedt de perfecte kans voor wie op zoek is naar comfortabel wonen. Bij binnenkomst (deurbel met parlofoon en camera) betreed je een oase van ruimte en licht. De twee ruime kamers zijn lichtrijk dankzij de grote ramen die zuidwaarts gericht zijn. De moderne badkamer straalt luxe uit, met een kastmeubel, een grote spiegel, een ligbad en een inloopdouche. Verderop in de gang vind je een apart toilet en een prachtig zicht op de woonkamer met een open moderne witte keuken voorzien van een houten werkblad. Deze keuken biedt toegang tot een technische ruimte die ook dienst doet als handige opslagruimte. De open keuken en woonruimte vloeien naadloos in elkaar over, waardoor het appartement een gevoel van ruimtelijkheid en gezelligheid uitstraalt. Grote dubbele ramen met een schuifdeur leiden direct naar een privétuin, omringd door een omheining. Dit appartement is uitgerust met vloerverwarming, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling zonder radiatoren. De tuin met gras en een ruim terras is een echte troef, waar je de hele dag van de zon kunt genieten en tegelijkertijd schaduw kunt vinden dicht bij het gebouw. Via het tuinhek heb je directe toegang tot een parkeerplaats naast de tuin, en er is een tweede parkeerplaats beschikbaar. Inschrijvingen enkel via e-mail naar ### Volg ons op Fb en Insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING! GRATIS FINANCIEEL ADVIES! Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
239 000 €

9260 Wichelen

Dit recente appartement (met EPC B-label) is gelegen op de bovenste verdieping van het complex, en bereik je via de trap. Via je eigen inkomhal kom je eerst en vooral in de leefruimte met open keuken inclusief kookeiland. Net naast de keuken is er een eerste handige opbergplaats. Via de gang kom je in het achterste deel van het pand, met twee slaapkamers en de badkamer met een douche en het toilet. Hiernaast heb je nog een tweede opbergruimte. Vanuit één van de slaapkamers kom je op het gezellige overdekte terras, van waaruit je uitkijkt op de groene omgeving. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke opslagruimte voorzien, die door alle bewoners wordt gebruikt voor de afvalcontainers en het stallen van fietsen. Er is geen lift in het gebouw en geen syndicus, beide hebben dus een positieve invloed op de algemene kosten. Dankzij de zonnepanelen is het elektriciteitsverbruik bijzonder laag. Op vandaag verhuurt voor €685,00/maand. Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS schatting GRATIS financieel advies Want to know more?

2 Bedroom(s) 81 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Wichelen (9260) + Suburbs.

359 000 €

9200 Schoonaarde

Wonen of investeren op prachtlocatie met zicht op de Schelde Ontdek dit recent (2020), uiterst rustig gelegen appartement nabij de rand van de Ros Beiaardstad Dendermonde. Appartement vrij te bezichtigen op ma - wo - do en vr tussen 11u en 18u!! Omschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal met ingemaakte vestiaire. Wanneer we verder doorlopen komen we terecht in de lichtrijke woonkamer met ruim terras en prachtig zicht op de Schelde. Aansluitend aan de leefruimte vindt u een compleet uitgeruste keuken en berging. Verder beschikt dit appartement over een ruime slaapkamer, een badkamer met ligbad en een afzonderlijk toilet. Het appartement biedt de mogelijkheid om, mits een kleine aanpassing, een 2de slaapkamer te voorzien. Tenslotte zorgt de aanwezigheid van de ruime zolder voor nog extra bergruimte. Aan parkeergelegenheid ook geen gebrek dankzij de parkeerplaatsen recht tegenover het gebouw. Troeven: - Gunstig EPC (A-label) - Luxueuze afwerking - Ruime zolder - Rustgevend uitzicht op de Schelde Werd uw interesse gewekt door dit luxueus en verzorgd appartement met zicht op de Schelde? Contacteer ons en plan vrijblijvend uw bezoek! Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 7 m² Terrace
contact
details
Email
Call
220 000 €

9230 Wetteren

In de directe omgeving van het recreatie domein “De Warande” vinden we dit zeer verzorgde appartement. In de verdere omgeving kan U op wandelafstand alle diverse voorzieningen terugvinden dat Wetteren te bieden heeft. Kortom een uiterst gunstige ligging! Het appartement heeft volgende indeling: Via de ruime inkomhal heeft u toegang tot een aangename en lichtrijke leefruimte (24m²), gevolgd door een praktische ingerichte keuken met oven, frigo, dampkap, kookplaat en verder. Naastliggend tot de leefruimte is er een eerste slaapkamer (13m²) terug te vinden. Verder is er nogmaals een tweede mooie slaapkamers (13m²) aanwezig met aparte bergruimte. Verder beschikt deze entiteit over een mooie afgewerkte badkamer uitgerust met een douche, lavabo en apart toilet. Eveneens is er nog een private bergruimte aanwezig en een handig terras. Dit appartement werd recent vernieuwd en dit is duidelijk te merken in de afwerking. Op vandaag is dit appartement verhuurd, waardoor het ook qua investering een absolute topper is. CV op gas met condenserende ketel, hoogrendementsbeglazing EPC: 160kWh/m²jaar – label C Bent u op zoek naar een gezellig appartement op een mooie locatie? Voor meer info of een bezoek contacteer Immo Zone op ### of per mail op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 78 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

In deze kleinschalige residentie worden 10 stijlvolle appartementen en 2 penthouses gerealiseerd met een hoge afwerkingsgraad. De lichtrijke, optimaal ingedeelde appartementen zijn allen afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen waardoor een hoog wooncomfort gegarandeerd wordt. Zonnepanelen, vloerverwarming en de laatste nieuwe geluidsisolerende technieken dragen hier ook toe bij. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de afgesloten fietsenstalling, voorzien van laadpunten. Parkeren kan in de ondergrondse parking. Oplevering voorzien midden 2024. Aankoop 6% BTW mogelijk. Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer Kimmy Suetens op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call

In deze kleinschalige residentie worden 10 stijlvolle appartementen en 2 penthouses gerealiseerd met een hoge afwerkingsgraad. De lichtrijke, optimaal ingedeelde appartementen zijn allen afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen waardoor een hoog wooncomfort gegarandeerd wordt. Zonnepanelen, vloerverwarming en de laatste nieuwe geluidsisolerende technieken dragen hier ook toe bij. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de afgesloten fietsenstalling, voorzien van laadpunten. Parkeren kan in de ondergrondse parking. Oplevering voorzien midden 2024. Aankoop 6% BTW mogelijk. Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer Kimmy Suetens op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 143 51 m² Terrace
contact
details
Email
Call

In deze kleinschalige residentie worden 10 stijlvolle appartementen en 2 penthouses gerealiseerd met een hoge afwerkingsgraad. De lichtrijke, optimaal ingedeelde appartementen zijn allen afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen waardoor een hoog wooncomfort gegarandeerd wordt. Zonnepanelen, vloerverwarming en de laatste nieuwe geluidsisolerende technieken dragen hier ook toe bij. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de afgesloten fietsenstalling, voorzien van laadpunten. Parkeren kan in de ondergrondse parking. Oplevering voorzien midden 2024. Aankoop 6% BTW mogelijk. Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer Kimmy Suetens op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 10 m² Terrace
contact
details
Email
Call

In deze kleinschalige residentie worden 10 stijlvolle appartementen en 2 penthouses gerealiseerd met een hoge afwerkingsgraad. De lichtrijke, optimaal ingedeelde appartementen zijn allen afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen waardoor een hoog wooncomfort gegarandeerd wordt. Zonnepanelen, vloerverwarming en de laatste nieuwe geluidsisolerende technieken dragen hier ook toe bij. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de afgesloten fietsenstalling, voorzien van laadpunten. Parkeren kan in de ondergrondse parking. Oplevering voorzien midden 2024. Aankoop 6% BTW mogelijk. Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer Kimmy Suetens op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 112 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call

In deze kleinschalige residentie worden 10 stijlvolle appartementen en 2 penthouses gerealiseerd met een hoge afwerkingsgraad. De lichtrijke, optimaal ingedeelde appartementen zijn allen afgewerkt met zeer kwaliteitsvolle materialen waardoor een hoog wooncomfort gegarandeerd wordt. Zonnepanelen, vloerverwarming en de laatste nieuwe geluidsisolerende technieken dragen hier ook toe bij. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de afgesloten fietsenstalling, voorzien van laadpunten. Parkeren kan in de ondergrondse parking. Oplevering voorzien midden 2024. Aankoop 6% BTW mogelijk. Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer Kimmy Suetens op ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 8 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI65876)
2 250 000 €

9290 Berlare

Deze unieke kans biedt investeerders de mogelijkheid om een winstgevende opbrengsteigendom te verwerven, bestaande uit een winkel en 9 appartementen. Bewoners genieten hier van de rustige sfeer, vele recreatiemogelijkheden en prachtige vergezichten in de meest prominente toeristische bestemming van de regio. Daarnaast zijn er ook tal van voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Indeling: GLV: hier vinden we de commerciële ruimte, een appartement, de tuin, de autostaanplaatsen, 8 individuele bergingen en een aparte ingang voor de appartementen boven. 1eV & 2eV: telkens 4 appartementen met 2 slaapkamers. Deze opbrengsteigendom biedt een solide investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement. Dankzij de populaire locatie en de verscheidenheid aan voorzieningen in de omgeving, is er een constante vraag naar verhuur. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor uitgebreide info en/of een plaatsbezoek! Want to know more?

1340
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI61538)
1 250 000 €

9290 Berlare

Beautiful apartment for sale in Residence Elise, located in the Kruisstraat in Berlare. This modern two-bedroom apartment was built in 2009 and is located on the 1st floor. With a living area of 81.51 m² and EPC label A, this apartment is equipped with every energy comfort. In addition to the front balcony, there is also a spacious rear terrace with a beautiful view of the surrounding fields and agricultural areas. A garage box and extra parking space include the stated price of sale. The apartment for sale is conveniently located near Overmere Nieuwdonk. In addition, the village of Overmere is only 850 metres away, providing easy access to all amenities, shops and schools in the area. This apartment is not only a comfortable place to live, but also offers a great investment opportunity within the property. There are 4 other apartments for sale in the same block, giving you the opportunity to purchase multiple units at once. The investment report and all other documents can be downloaded from Dewaele's website. Layout: - Entrance - open living space with dining room and living room - kitchen - kitchen storage - bedroom 1 - bedroom 2 - toilet - bathroom with sink and bath with shower function - terrace - Garage box - parking space Advantages: - Spacious rear terrace with a view of the fields - Near the village center of Overmere - Near Overmere Nieuwdonk Want to know more?

400
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI48581)
260 000 €

9290 Berlare

Beautiful apartment for sale in Residence Elise, located in the Kruisstraat in Berlare. This modern two-bedroom apartment was built in 2009 and is located on the 1st floor. With a living area of 81.51 m² and EPC label A, this apartment is equipped with every energy comfort. In addition to the front balcony, there is also a spacious rear terrace with a beautiful view of the surrounding fields and agricultural areas. A garage box and extra parking space include the stated price of sale. The apartment for sale is conveniently located near Overmere Nieuwdonk. In addition, the village of Overmere is only 850 metres away, providing easy access to all amenities, shops and schools in the area. This apartment is not only a comfortable place to live, but also offers a great investment opportunity within the property. There are 4 other apartments for sale in the same block, giving you the opportunity to purchase multiple units at once. The investment report and all other documents can be downloaded from Dewaele's website. Layout: - Entrance - open living space with dining room and living room - kitchen - kitchen storage - bedroom 1 - bedroom 2 - toilet - bathroom with sink and bath with shower function - terrace - Garage box - parking space Advantages: - Spacious rear terrace with a view of the fields - Near the village center of Overmere - Near Overmere Nieuwdonk Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 33 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI48580)
260 000 €

9290 Berlare

Beautiful apartment for sale in Residence Elise, located in the Kruisstraat in Berlare. This modern two-bedroom apartment was built in 2009 and is located on the 1st floor. With a living area of 81.51 m² and EPC label A, this apartment is equipped with every energy comfort. In addition to the front balcony, there is also a spacious rear terrace with a beautiful view of the surrounding fields and agricultural areas. A garage box and extra parking space include the stated price of sale. The apartment for sale is conveniently located near Overmere Nieuwdonk. In addition, the village of Overmere is only 850 metres away, providing easy access to all amenities, shops and schools in the area. This apartment is not only a comfortable place to live, but also offers a great investment opportunity within the property. There are 4 other apartments for sale in the same block, giving you the opportunity to purchase multiple units at once. The investment report and all other documents can be downloaded from Dewaele's website. Layout: - Entrance - open living space with dining room and living room - kitchen - kitchen storage - bedroom 1 - bedroom 2 - toilet - bathroom with sink and bath with shower function - terrace - Garage box - parking space Advantages: - Spacious rear terrace with a view of the fields - Near the village center of Overmere - Near Overmere Nieuwdonk Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 33 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI48579)
220 000 €

9290 Berlare

Beautiful apartment for sale in Residence Elise, located in the Kruisstraat in Berlare. This modern two-bedroom apartment was built in 2009 and is located on the 1st floor. With a living area of 81.51 m² and EPC label A, this apartment is equipped with every energy comfort. In addition to the front balcony, there is also a spacious rear terrace with a beautiful view of the surrounding fields and agricultural areas. A garage box and extra parking space include the stated price of sale. The apartment for sale is conveniently located near Overmere Nieuwdonk. In addition, the village of Overmere is only 850 metres away, providing easy access to all amenities, shops and schools in the area. This apartment is not only a comfortable place to live, but also offers a great investment opportunity within the property. There are 4 other apartments for sale in the same block, giving you the opportunity to purchase multiple units at once. Layout: - Entrance - open living space with dining room and living room - kitchen - kitchen storage - bedroom 1 - bedroom 2 - toilet - bathroom with sink and bath with shower function - terrace - Garage box - parking space Advantages: - Spacious rear terrace with a view of the fields - Near the village center of Overmere - Near Overmere Nieuwdonk Want to know more?

1 Bedroom(s) 72 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI48578)
250 000 €

9290 Berlare

Beautiful apartment for sale in Residence Elise, located in the Kruisstraat in Berlare. This modern two-bedroom apartment was built in 2009 and is located on the 1st floor. With a living area of 81.51 m² and EPC label A, this apartment is equipped with every energy comfort. In addition to the front balcony, there is also a spacious rear terrace with a beautiful view of the surrounding fields and agricultural areas. A garage box and extra parking space include the stated price of sale. The apartment for sale is conveniently located near Overmere Nieuwdonk. In addition, the village of Overmere is only 850 metres away, providing easy access to all amenities, shops and schools in the area. This apartment is not only a comfortable place to live, but also offers a great investment opportunity within the property. There are 4 other apartments for sale in the same block, giving you the opportunity to purchase multiple units at once. The investment report and all other documents can be downloaded from Dewaele's website. Layout: - Entrance - open living space with dining room and living room - kitchen - kitchen storage - bedroom 1 - bedroom 2 - toilet - bathroom with sink and bath with shower function - terrace - Garage box - parking space Advantages: - Spacious rear terrace with a view of the fields - Near the village center of Overmere - Near Overmere Nieuwdonk Want to know more?

2 Bedroom(s) 83 48 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RBI48577)
260 000 €

9290 Berlare

Beautiful apartment for sale in Residence Elise, located in the Kruisstraat in Berlare. This modern two-bedroom apartment was built in 2009 and is located on the 1st floor. With a living area of 81.51 m² and EPC label A, this apartment is equipped with every energy comfort. In addition to the front balcony, there is also a spacious rear terrace with a beautiful view of the surrounding fields and agricultural areas. A garage box and extra parking space include the stated price of sale. The apartment for sale is conveniently located near Overmere Nieuwdonk. In addition, the village of Overmere is only 850 metres away, providing easy access to all amenities, shops and schools in the area. This apartment is not only a comfortable place to live, but also offers a great investment opportunity within the property. There are 4 other apartments for sale in the same block, giving you the opportunity to purchase multiple units at once. The investment report and all other documents can be downloaded from Dewaele's website. Layout: - Entrance - open living space with dining room and living room - kitchen - kitchen storage - bedroom 1 - bedroom 2 - toilet - bathroom with sink and bath with shower function - terrace - Garage box - parking space Advantages: - Spacious rear terrace with a view of the fields - Near the village center of Overmere - Near Overmere Nieuwdonk Want to know more?

2 Bedroom(s) 82 48 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Berlare (RWC21745)

Dit uiterst kwalitatief appartement gelegen in nieuwbouwproject Beaujolais is vooruit op zijn tijd. Deze zéér energiezuinige BEN-appartementen staan voor lokaal wonen met een groot high-tech gehalte. Zo zijn er individuele zonnepanelen voorzien, verwarming en koeling met een warmtepomp, ventilatie D, individueel per appartement. Allemaal investeringen die op lange termijn renderen en die u merkt op uw energiefacturen. “Geen verwarmingskosten = beste rendement ooit” Door het bekomen van een E-peil van maximum 20 is er de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen. Het appartement beschikt over mooie leefruimte met geïntegreerde keuken en bureau, 2 slaapkamers, berging, badkamer met inloopdouche, wc en een ruim terras. Hoogwaardige afwerking en budgetten. Mogelijkheid aan te kopen aan 6% btw. Want to know more?

2 Bedroom(s) 120 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Penthouse for sale Berlare (RWC21743)

Dit uiterst kwalitatief penthouse appartement gelegen in nieuwbouwproject Beaujolais is vooruit op zijn tijd. Deze zéér energiezuinige BEN-appartementen staan voor lokaal wonen met een groot high-tech gehalte. Zo zijn er individuele zonnepanelen voorzien, verwarming en koeling met een warmtepomp, ventilatie D, individueel per appartement. Allemaal investeringen die op lange termijn renderen en die u merkt op uw energiefacturen. “Geen verwarmingskosten = beste rendement ooit” Door het bekomen van een E-peil van maximum 20 is er de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen. Het appartement beschikt over mooie leefruimte met geïntegreerde keuken, 2 slaapkamers, berging, badkamer met inloopdouche, wc en een ruim terras. Hoogwaardige afwerking en budgetten. Mogelijkheid aan te kopen aan 6% btw. Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call