Flat for sale - Sint-Kruis-Winkel

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Sint-Kruis-Winkel (9042).

349 000 €

9185 Wachtebeke

Dit prachtige duplex appartement is gelegen in een groter complex, in de gezellige dorpskom van Wachtebeke. Een mooie centrale inkomhal brengt je met de lift of de trap naar de eerste verdieping. Via je eigen riante inkomhal kom je door een dubbele glazen deur tot in de lichtrijke open leefruimte. De grote raampartijen zorgen samen met het verhoogde plafond voor een zeer aangenaam ruimtelijk gevoel. De keuken zit achter een kleine scheidingsmuur, waardoor je toch een beetje afgescheiden van je gasten kan staan kokerellen. Je kan vanuit de living ook naar het overdekte terras, waar je in alle rust geniet hebt van het gezellige binnenplein. Op hetzelfde niveau bevinden zich nog twee slaapkamers en een apart gastentoilet. De centraal geplaatste trap brengt je naar het bovenste niveau, waar je via een ruime multifunctionele mezzanine naar de badkamer met grote inloopdouche (en wasplaats om de hoek) en de derde grote slaapkamer kan. Als grote plus is er ook een Privé parkeerplaats voorzien bij het appartement in de vraagprijs. Bezoekdag: 09/12: Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES Want to know more?

3 Bedroom(s) 158 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

REEDS 64 % VERKOCHT !! Ligging: Nieuwbouwproject in het centrum van Sleidinge, effectief naast de kerktoren van Sleidinge. De Oost-Vlaamse gemeente Sleidinge is een deelgemeente van Evergem. Sleidinge is een authentiek en gezellig dorpje waar er eetgelegenheden en handelszaken op wandelafstand zijn. Sleidinge geniet ook een onmiddellijke ontsluiting met de R4. Eveneens is er openbaar vervoer in de buurt. Kortom; alle charme van een dorpje althans, centraal gelegen vlakbij uitvalswegen, in de nabijheid van openbaar vervoer en verschillende handelszaken in de buurt. Indeling: Het project bestaat uit ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers alsook 1 handelspand. Er is een mix van verschillende types appartementen en penthouses verdeeld over 3 gebouwen. Alle appartementen hebben een aangename buitenruimte. De architect integreerde een mooie groene long tussen de verschillende gebouwen. Alle appartementen zijn BEN, Bijna Energie Neutraal, zo zijn er ook zonnepanelen voorzien. Deze woongelegenheden worden hoogwaardig afgewerkt, zo is er standaard vloerverwarming voorzien aan de hand van een warmtepomp. De kwalitatieve afwerking die standaard voorzien is, zal u ook kunnen herkennen aan de mooi voorziene budgetten voor parket, vloeren, keuken en sanitair. Ondergronds zijn er staanplaatsen te koop (verplicht) alsook staanplaatsen waar een privatieve berging is aan gekoppeld. Gebouw C omvat 9 appartementen, dit gebouw kan in zijn geheel gekocht worden. Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden. Stedenbouw in aanvraag. Oplevering voorzien zomer 2025. Wij bekijken graag de plannen en het lastenboek met u bij ons op kantoor of bij u thuis. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak Want to know more?

1 Bedroom(s) 75 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call
295 000 €

9940 Ertvelde

Dit energiezuinig gelijkvloersappartement maakt deel uit van een verzorgde blok en ligt in een gekende éénrichtingsstraat met om de hoek het CENTRUM VAN ERTVELDE en de belangrijkste invalswegen ! Dit appartement werd PRIMA onderhouden & er is voorzien van kwalitatieve & tijdloze/warme materialen ! Er is een tof zonneterras en een aparte garage met elektrische poort inbegrepen in deze verkoopprijs ! Troeven: - TOPLIGGING - centrum Ertvelde; - EPC LABEL B + asbest veilig ! - Logische & praktische indeling; - Ruime leefruimte met open keuken incl. toestellen; - Aangenaam zonneterras met ruime berging ! - 2 mooie slaapkamers; - Ingemaakte kasten in slaapkamer & hal; - Ruime garage; Indeling: Inkomhal met apart toilet en vestiaire, leefruimte met open geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats, zonneterras, nachthal, badkamer met douche en de 2 mooie slaapkamers. + de aparte garage (alsook te bereiken via terras - poortje achteraan). Wees er snel bij - een gelijkvloers appartement in centrum is zeer moeilijk te vinden ! Dit appartement kan ook gezien worden als investering met mooie huurwaarde ! Meer info of een bezoek? Bel Mathias ### ! Want to know more?

2 Bedroom(s) 95
contact
details
Email
Call
221 000 €

9940 Ertvelde

Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping van Residentie Ter Gaerde. Uitstekend gelegen nabij R4 en tussen het dorpscentrum van Rieme en Ertvelde. Het omvat een inkomhal, lichtrijke leefruimte met open keuken en toegang tot een zonnig terras. Verder nog een praktische berging, gastentoilet, 2 slaapkamers en badkamer met bad en lavabomeubel. Er is het comfort van een garage. Ideaal voor starters of als investering. Contact Neem contact op met Niels voor meer informatie of een bezoek ter plaatse: ### (Niels), ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
249 000 €

9185 Wachtebeke

Dit gelijkvloers appartement is gelegen net buiten het gezellige dorp van het rustige Wachtebeke, dichtbij Puyenbroeck en de omliggende natuur. Via de gemeenschappelijke inkomhal kom je in de eigen centrale gang, die alle ruimtes met elkaar verbindt. De leefruimte met open keuken is zeer lichtrijk, en door het grote schuifraam heb je een mooi uitzicht op je eigen tuin. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet voorzien, net als twee handige opslagruimtes. Bij het pand hoort een eigen garage met elektrische poort, van waaruit je ook in de tuin kan komen. De oprit rechts van het complex behoort eveneens bij het appartement, net zoals dus de afgesloten tuin. Dit is een instelprijs. Inschrijvingen via mail naar ### , geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: ### GRATIS schatting GRATIS financieel advies Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Ground floor for sale Zaffelare (RBG14113)

Het woonproject Kloostertuin is gelegen in Zaffelare dorp en is een combinatie van enerzijds restauratie van het voormalige klooster en anderzijds een nieuwe duurzame ontwikkeling van gebouwen in eigentijdse architectuur. Het nieuwbouwproject telt in totaal 5 woonvolumes en biedt ruimte voor 49 appartementen met ruime leef terrassen waaronder ook enkele met wintertuin, alsook 5 woningen met terrassen. De site omringt zich in een oase van groen waar bovendien een spectaculaire tuinzone is voorzien. Het nieuwe woonproject Kloostertuin is gelegen op de voormalige site van Zusters van Liefde en is pal in het centrum gelegen, dichtbij talrijke goede invalswegen en natuurparken. Prachtig 2 slaapkamer appartement met ruim zonneterras, voorzien van het modernste comfort met hoogwaardige materialen. Dankzij een doordacht ontwerp geniet elk appartement van een zonnig terras met prachtig zicht op de tuin. Want to know more?

2 Bedroom(s) 111
contact
details
Email
Call

Øost west, thuis best Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden. In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Rustig wonen en ontspannen wordt mogelijk gemaakt door tal van unieke troeven. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken. De afbraakwerken starten in augustus 2023. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. T ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 93
contact
details
Email
Call

Øost west, thuis best Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden. In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Rustig wonen en ontspannen wordt mogelijk gemaakt door tal van unieke troeven. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken. De afbraakwerken starten in augustus 2023. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. T ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call

Øost west, thuis best Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden. In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Rustig wonen en ontspannen wordt mogelijk gemaakt door tal van unieke troeven. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken. De afbraakwerken starten in augustus 2023. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. T ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 89
contact
details
Email
Call

Øost west, thuis best Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden. In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Rustig wonen en ontspannen wordt mogelijk gemaakt door tal van unieke troeven. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken. De afbraakwerken starten in augustus 2023. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. T ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 89
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zelzate (RBI88727)
259 000 €

9060 Zelzate

Beautiful apartment for sale with two full bedrooms. This small-scale residence was built in 2019 near the center of Zelzate. The apartment has a contemporary interior with all comforts. In addition, solar panels have also been installed. A major asset is the very easily accessible garage box that is included in the price! You can reach the property by stairs or by elevator and it consists of an entrance hall with cloakroom and toilet, a bright living room, a fully equipped kitchen, a storage room, 2 full bedrooms, a bathroom with washbasin and bathtub. The spacious terrace of this apartment is an additional asset, ideal for enjoying the sun and relaxing outside. The combination of the favorable location, the well-maintained character of the apartment, and the proximity to various amenities make this residential opportunity a very attractive chance. Contact us immediately for more information or a visit! Advantages *Recent & ready to move in *Garage included *Spacious terrace *Full bedrooms *Energy efficient 1) Urban development destination Ra: Residential area 2) Protected heritage: no 3) Listed heritage: not applicable 4) Inspection certificate for electricity: yes, conform 5) Renovation obligation: no 6) Flood report: Plot score or P-score: A: no flooding modelled Building score or G-score: A: no flooding modelled Location in signal area: no Location in defined riparian zone or defined flood plain: no Expropriation Plan: No / Heritage List: No / Pending legal proceedings: No / Site of untapped activity: No / Urban planning certificate: No Want to know more?

2 Bedroom(s) 80 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zelzate (RBI80413)
269 000 €

9060 Zelzate

Heel groot, gerenoveerd appartement van 154m² met 3 slaapkamers, terras, kelderberging en garage. Dit heel ruim appartement is volledig vernieuwd in 2023, heeft een ruime, imposante inkomhal met 2 ingemaakte vestiairekasten en deuren die toegang verlenen naar 3 heel ruime slaapkamers (1 slaapkamer paalt ook aan op de badkamer), een aparte volledig nieuwe keuken (uitgerust met oven, kookplaat, dampkap, vaatwasmachine), heel mooie badkamer met grote inloopdouche en dubbele lavabo (volledig nieuw), aparte wasberging en apart toilet. De heel ruime leefruimte van maar liefst 51m² beschikt over veel lichtinval, door de grote ramen waarvan 1 schuifraam uitgeeft op het terras. Dit appartement beschikt bovendien over een privé kelderberging en een eigen garage. Vrij parkeren achteraan op eigen terrein is toegestaan op de daar voorziene plaatsen. Huidige EPC- score is 222 (C) maar zal na de op de AV toegestane werken automatisch zakken naar 199 (B). Er werd reeds besloten om de collectieve verwarming te vernieuwen in combinatie met zonneboilers, elektriciteit is conform, collectieve verwarming (met tussenmeters), geen asbest. Ligging vlakbij centrum, met scholen en winkels op loopafstand. Meer info of een bezoek? contacteer Jeannico op ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 154 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Zelzate (RBI47900)
265 000 €

9060 Zelzate

In residentie villa Bloemenbos vindt u deze mooi afgewerkte en rustig gelegen assistentieflat met een bruto oppervlakte van 92m2 op de tweede verdieping. Indeling: hal met bezoekerstoilet, ruime wasberging en vestiairekasten. De living en eetplaats staan in verbinding met de open keuken die volledig is uitgerust met Miele toestellen (vaatwas, oven, ijskast, kookplaat) en verschillende opbergkasten. De werktafel met de kookplaat en pompbak kan in de hoogte versteld worden zodat die ook voor rolstoelgebruikers bruikbaar is. Palend aan de living is er een zonneterras. Verder zijn er nog 2 slaapkamers waarvan er één verbonden is met een badkamer met inlooopdouche, 2e toilet en lavabo. Op -1 is er ook nog een zeer ruime kelderberging inbegrepen.De autostaanplaats wordt bij voorkeur bijgekocht (€20000) Door het E-peil van 36 is dit een zeer energiezuinige woning! U kan gebruik maken van het restaurant, het cafetaria en de grote, gemeenschappelijke tuin. Regelmatig worden er ook activiteiten georganiseerd waar u vrijblijvend aan kan deelnemen. Er is 24/24u assistentie aanwezig zodat u zonder zorgen kan genieten. U betaalt geen jaarlijkse onroerende voorheffing op erkende assistentiewoningen en als opbrengstwoning kan dit een goede investering zijn. Momenteel een huuropbrengst van €681 + €50 voor de staanplaats Voor info en een bezoek kan u terecht op Burgemeesterchalmetlaan82.rosseel.be of contacteer An op ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 92 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden. In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Rustig wonen en ontspannen wordt mogelijk gemaakt door tal van unieke troeven. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken. De afbraakwerken zijn afgerond. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. T ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 82
contact
details
Email
Call

Het nieuwbouwproject De Stek is een uniek, duurzaam en hoogwaardig afgewerkt project in Lochristi, gelegen op de hoek van Dorp-West en de Stationsstraat in het verlengde van de Antwerpse Steenweg. De bestaande bebouwing maakt plaats voor 1 handelsruimte, 3 woningen en 16 ruime appartementen die voorzien worden van ruime terrassen. Meer zelfs, enkele appartementen beschikken over een unieke wintertuin met oppervlaktes tot 30 m², een ware troef tijdens elk seizoen. Bovendien hebben alle appartementen toegang tot de groene gemeenschappelijke binnentuin voorzien van een petanquebaan en wadi. Uw thuis wordt door de keuze in duurzame materialen, energiezuinige technieken en een prachtige afwerking die ideale duurzame woonst. De Stek heeft als eerste project in Lochristi de keuze gemaakt voor winterterrassen of wintertuinen die het voor u mogelijk maken uw terras permanent te benutten. Een woning met aanliggende wintertuin is een type woonst waarbij de terrassen buiten het geïsoleerde volume worden gehouden. Door de schuifbare raampartijen kunnen de leefruimtes vergroot worden tijdens de tussenseizoenen en geniet men in de zomer van een groter terras. Met andere woorden kan men doorheen het hele jaar gebruik maken van de buitenruimte. Als het verlengde van de leefruimte, geniet je zonder zorgen van het terras zoals tijdens zomerperiodes. T ### ### Want to know more?

3 Bedroom(s) 149
contact
details
Email
Call

Op 17 juni verwelkomen we graag iedereen tijdens onze opendeurdagen op de site van dit toekomstig duurzame project. Ga vrijblijvend in gesprek met onze adviseurs voor meer details over de mogelijkheden in dit nieuwbouwproject. Vooraf inschrijven hoeft niet. We ontvangen je graag! Zaterdag 17/6 van 10 tot 16u Adres: Dorp-Oost 99 in Lochristi Øost west, thuis best Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden. In Lochristi ontluikt een aangename woonplek in een gezellig en autovrij park. Genesteld tussen weelderig groen bevindt zich Øst, een residentieel nieuwbouwproject die een herkenningspunt vormt in de kern van Lochristi. Ter hoogte van Dorp-Oost voorziet project Øst voor tientallen gezinnen, koppels of singles een leuke thuis. Rustig wonen en ontspannen wordt mogelijk gemaakt door tal van unieke troeven. Centraal en dichtbij alles ligt project Øst op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandel- en fietsafstand van winkels, natuur, sportvoorzieningen, kantoren, horecazaken en scholen. De projectsite kenmerkt zich door vier speels geschrankte volumes, ingeplant in een ruime parkzone. Het project voorziet 68 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, telkens uitgerust met grote raampartijen en ruime terrassen. Bovendien zijn alle appartementen voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Architectenbureau Project Architects werkte in samenspraak met landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck aan de vormgeving, architectuur en groenaanleg. Overigens richt het project zich op duurzame elementen en hernieuwbare energie waarbij natuurlijke warmte uit de ondergrond wordt onttrokken. De afbraakwerken starten in augustus 2023. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. T ### ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 87
contact
details
Email
Call

Wonen in Greenfield - Oostakker 20 BEN-appartementen met zuidelijk georiënteerde terrassen aangevuld door een gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte. Dit alles bevindt zich nabij de centrale verbindingsas tussen Gent en Lochristi. Enkele troeven in een notendop: Energiezuinige BEN-appartementen (E30) Gebruik van de nieuwste bouwtechnieken (Warmtepomp…) Zeer goede verbindingen en bereikbaarheid naar Gent en Lochristi De eerste ontwikkeling van het grotere masterplan 1-, 2- of 3- slaapkamers beschikbaar Nabij handel, scholen, openbaar vervoer en de belangrijke verbindingswegen Doorzonappartementen met veel lichtinval en zuidgerichte leefterrassen Groene gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte Kwalitatieve afwerking Fietsenberging Vlotte ontsluiting naar de achterliggende villawijk Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse autostaanplaats Ook geschikt als investeringsvastgoed De ligging aan de centrale verbinding as tussen Gent en Lochristi biedt een zeer goede ontsluiting naar alle belangrijke verkeersaders, openbaar vervoer en Gent centrum. Via het wandel- en fietspad doorheen de parktuin kan men vlot de achterliggende residentiële wijk bereiken. De omgeving heeft een gevarieerde woontypologie afgewisseld met retail en eengezinswoningen. Dit zal in de toekomst verder aangevuld worden door moderne meergezinswoningen, zoals Greenfield. De voorgevel weerspiegelt een ritmiek in de onderverdeling en biedt een levendige en toegankelijke uitstraling. Deze doorzonappartementen genieten van een overvloed aan natuurlijke lichtinval, en zijn voorzien van zuidgeoriënteerde terrassen over de volledige lengte. Dankzij de gemeenschappelijke belevingstuin met hoogstammig groen aan de achterzijde van het gebouw, als buffer voor de achterliggende residentiële wijk, kan u genieten van rust en groen. Benieuwd wat Residentie Greenfield nog meer te bieden heeft? Wees er snel bij. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor info en verkoop; ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 88 14 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Wonen in Greenfield - Oostakker 20 BEN-appartementen met zuidelijk georiënteerde terrassen aangevuld door een gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte. Dit alles bevindt zich nabij de centrale verbindingsas tussen Gent en Lochristi. Enkele troeven in een notendop: Energiezuinige BEN-appartementen (E30) Gebruik van de nieuwste bouwtechnieken (Warmtepomp…) Zeer goede verbindingen en bereikbaarheid naar Gent en Lochristi De eerste ontwikkeling van het grotere masterplan 1-, 2- of 3- slaapkamers beschikbaar Nabij handel, scholen, openbaar vervoer en de belangrijke verbindingswegen Doorzonappartementen met veel lichtinval en zuidgerichte leefterrassen Groene gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte Kwalitatieve afwerking Fietsenberging Vlotte ontsluiting naar de achterliggende villawijk Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse autostaanplaats Ook geschikt als investeringsvastgoed De ligging aan de centrale verbinding as tussen Gent en Lochristi biedt een zeer goede ontsluiting naar alle belangrijke verkeersaders, openbaar vervoer en Gent centrum. Via het wandel- en fietspad doorheen de parktuin kan men vlot de achterliggende residentiële wijk bereiken. De omgeving heeft een gevarieerde woontypologie afgewisseld met retail en eengezinswoningen. Dit zal in de toekomst verder aangevuld worden door moderne meergezinswoningen, zoals Greenfield. De voorgevel weerspiegelt een ritmiek in de onderverdeling en biedt een levendige en toegankelijke uitstraling. Deze doorzonappartementen genieten van een overvloed aan natuurlijke lichtinval, en zijn voorzien van zuidgeoriënteerde terrassen over de volledige lengte. Dankzij de gemeenschappelijke belevingstuin met hoogstammig groen aan de achterzijde van het gebouw, als buffer voor de achterliggende residentiële wijk, kan u genieten van rust en groen. Benieuwd wat Residentie Greenfield nog meer te bieden heeft? Wees er snel bij. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor info en verkoop; ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Wonen in Greenfield - Oostakker 20 BEN-appartementen met zuidelijk georiënteerde terrassen aangevuld door een gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte. Dit alles bevindt zich nabij de centrale verbindingsas tussen Gent en Lochristi. Enkele troeven in een notendop: Energiezuinige BEN-appartementen (E30) Gebruik van de nieuwste bouwtechnieken (Warmtepomp…) Zeer goede verbindingen en bereikbaarheid naar Gent en Lochristi De eerste ontwikkeling van het grotere masterplan 1-, 2- of 3- slaapkamers beschikbaar Nabij handel, scholen, openbaar vervoer en de belangrijke verbindingswegen Doorzonappartementen met veel lichtinval en zuidgerichte leefterrassen Groene gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte Kwalitatieve afwerking Fietsenberging Vlotte ontsluiting naar de achterliggende villawijk Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse autostaanplaats Ook geschikt als investeringsvastgoed De ligging aan de centrale verbinding as tussen Gent en Lochristi biedt een zeer goede ontsluiting naar alle belangrijke verkeersaders, openbaar vervoer en Gent centrum. Via het wandel- en fietspad doorheen de parktuin kan men vlot de achterliggende residentiële wijk bereiken. De omgeving heeft een gevarieerde woontypologie afgewisseld met retail en eengezinswoningen. Dit zal in de toekomst verder aangevuld worden door moderne meergezinswoningen, zoals Greenfield. De voorgevel weerspiegelt een ritmiek in de onderverdeling en biedt een levendige en toegankelijke uitstraling. Deze doorzonappartementen genieten van een overvloed aan natuurlijke lichtinval, en zijn voorzien van zuidgeoriënteerde terrassen over de volledige lengte. Dankzij de gemeenschappelijke belevingstuin met hoogstammig groen aan de achterzijde van het gebouw, als buffer voor de achterliggende residentiële wijk, kan u genieten van rust en groen. Benieuwd wat Residentie Greenfield nog meer te bieden heeft? Wees er snel bij. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor info en verkoop; ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 95 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call

Wonen in Greenfield - Oostakker 20 BEN-appartementen met zuidelijk georiënteerde terrassen aangevuld door een gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte. Dit alles bevindt zich nabij de centrale verbindingsas tussen Gent en Lochristi. Enkele troeven in een notendop: Energiezuinige BEN-appartementen (E30) Gebruik van de nieuwste bouwtechnieken (Warmtepomp…) Zeer goede verbindingen en bereikbaarheid naar Gent en Lochristi De eerste ontwikkeling van het grotere masterplan 1-, 2- of 3- slaapkamers beschikbaar Nabij handel, scholen, openbaar vervoer en de belangrijke verbindingswegen Doorzonappartementen met veel lichtinval en zuidgerichte leefterrassen Groene gemeenschappelijke belevingstuin met ontmoetingsruimte Kwalitatieve afwerking Fietsenberging Vlotte ontsluiting naar de achterliggende villawijk Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse autostaanplaats Ook geschikt als investeringsvastgoed De ligging aan de centrale verbinding as tussen Gent en Lochristi biedt een zeer goede ontsluiting naar alle belangrijke verkeersaders, openbaar vervoer en Gent centrum. Via het wandel- en fietspad doorheen de parktuin kan men vlot de achterliggende residentiële wijk bereiken. De omgeving heeft een gevarieerde woontypologie afgewisseld met retail en eengezinswoningen. Dit zal in de toekomst verder aangevuld worden door moderne meergezinswoningen, zoals Greenfield. De voorgevel weerspiegelt een ritmiek in de onderverdeling en biedt een levendige en toegankelijke uitstraling. Deze doorzonappartementen genieten van een overvloed aan natuurlijke lichtinval, en zijn voorzien van zuidgeoriënteerde terrassen over de volledige lengte. Dankzij de gemeenschappelijke belevingstuin met hoogstammig groen aan de achterzijde van het gebouw, als buffer voor de achterliggende residentiële wijk, kan u genieten van rust en groen. Benieuwd wat Residentie Greenfield nog meer te bieden heeft? Wees er snel bij. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor info en verkoop; ### of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 64 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call