Flat for sale - Sint-Eloois-Vijve

11 results (1 - 11)
325 000 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

This apartment is everyone's dream! The beautiful living space consists of dining and sitting areas with an installed open kitchen. All this gives you access to the spacious terrace (approx. 28 m²) where you can enjoy the beautiful view over De Leie. This apartment also provides you with 2 spacious bedrooms and 2 bathrooms, each with a walk-in shower. It offers the perfect combination for those who want to enjoy peace and plenty of privacy, but with a very easy connection to Waregem center and major access roads, among others. LAYOUT entrance hall - separate toilet - living room - fully equipped open kitchen - storage room - bedroom 1 with adjoining bathroom (walk-in shower and sink) - bedroom 2 - bathroom 2 (walk-in shower and double sink) - spacious terrace - underground storage with electricity ASSETS - Top location with a beautiful view of De Leie - Qualitative finish - Fully painted - EPC label A - Natural gas central heating (floor heating) - Underground storage Want to know more?

2 Bedroom(s) 90 28 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40865)
284 770 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot twee slaapkamers, badkamer, toilet en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot een aparte berging, de lichtrijke leefruimte en het terras. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 97,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 13 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4 m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18 m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40864)
189 584 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot een aparte berging, toilet, slaapkamer, badkamer en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot de lichtrijke leefruimte en het terras. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 64,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 9 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4 m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18 m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 64 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40863)
281 860 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot twee slaapkamers, badkamer, toilet en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot een aparte berging, de lichtrijke leefruimte en het terras. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 99,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 12 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4 m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18 m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 96 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
294 500 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot twee slaapkamers, badkamer, toilet en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot een aparte berging, de lichtrijke leefruimte en het ruime terras. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 100,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 22 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4 m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18 m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40861)
198 470 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot een aparte berging, toilet, één slaapkamer, badkamer en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot de lichtrijke leefruimte en het ruime terras. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 67,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 25 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4 m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18 m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

1 Bedroom(s) 67 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40860)
291 590 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot twee slaapkamers, badkamer, toilet en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot een aparte berging, de lichtrijke leefruimte, ruim terras en tuin. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 99,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 19 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4 m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18 m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 99 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40859)
326 370 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot twee slaapkamers, badkamer, toilet en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot een aparte berging, de lichtrijke leefruimte, ruim terras en tuin. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 107,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 29 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 107 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI40858)
311 820 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Indeling: er is een inkomhal die toegang geeft tot een aparte berging, toilet en keuken. Via de open keuken heb je overigens toegang tot de lichtrijke leefruimte, ruim terras en tuin. Daarnaast is er ook een nachthal die toegang geeft tot het de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en een dubbele lavabo. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 102,00 m². De oppervlakte van het terras bedraagt 32 m². Op de zijkant van het gebouw bevinden zich de bergingen van elk 4m². Achteraan zijn de garageboxen met een oppervlakte van 18m². De prijs van de berging bedraagt 5.900,00 euro. E-peil 30 (50% vrijstelling op onroerende voorheffing voor 5 jaar). Overal vloerverwarming met apart regelbare circuits per ruimte. Alle bedragen zijn exclusief garages, bergingen en alle kosten. Garage en berging verplicht bij te kopen. Want to know more?

2 Bedroom(s) 102 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBI26055)
279 000 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Op een boogscheut van het levendige centrum van Sint-Eloois-Vijve vind je dit zonovergoten dakappartement. Je boodschappen kan je met gemak te voet doen, ontspannen langs de Leieboorden is slechts 5 minuten veraf. Met de Gentseweg en de Waregemse ringweg dichtbij is deze locatie ook voor je woon- werkverkeer uiterst geschikt. Dit appartement bevindt zich in een kleinschalige residentie boven schoenwinkel Torfs. Naar een parkeerplekje is het hier nooit ver zoeken met de ruime parking achteraan het gebouw. De vele dakramen zorgen voor natuurlijk lichtinval de hele dag door en creëren een erg luchtige sfeer. De moderne, open keuken versterkt het ruimtelijk gevoel en is ideaal voor wie graag kookt en geen moment bij zijn gasten wil missen. Het appartement biedt twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, een douchekamer en een gastentoilet. Aan privacy geen gebrek! Er is ook een kleine berging aanwezig en op het gelijkvloers beschik je over een grote, extra bergruimte. Als extraatje is het appartement voorzien van 2 terrassen: volop van de zon genieten of liever uitrusten in de schaduw met een aperitiefje bij de hand? Aan jou de keuze! Maak je afspraak en ontdek zelf de troeven van dit pand. Want to know more?

2 Bedroom(s) 1 m² Terrace 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Sint-Eloois-Vijve (RBH00113)
190 000 €

8793 Sint-Eloois-Vijve

Inkomhal, vestiaire, living, ingerichte keuken, badkamer, toilet, berging, 2 slaapkamers, terras en garage.Ook geschikt als investering! Want to know more?

82
contact
details
Email
Call

Below you can find some more interesting places in the surroundings of Sint-Eloois-Vijve (8793).

235 000 €

8790 Waregem

Super gelegen INSTAPKLAAR gezellig DUPLEX APPARTEMENT met 2 SLPK en TERRAS, in CENTRUM WAREGEM. INDELING: inkom met apart toilet, grote gezellige lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken, zonnig terras, nachthal, een slaapkamer met badkamer (dubbele lavabo en bad), een slaapkamer met douchekamer (enkele lavabo met douchekabine), berging/technische ruimte + kelderberging. Mogelijkheid bijkopen GARAGEBOX €25.000. TROEVEN: PAL IN HET CENTRUM, DUBBEL GLAS, KELDERBERGING, ZEER lichtrijk. Bezoek na afspraak met IMMO BEGUIN: ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 75 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
435 000 €

8790 Waregem

LIGGING Dit uniek appartement geniet een uitstekende ligging in het hart van Waregem, meer bepaald in de Guido Gezellestraat. Deze locatie kenmerkt zich door tal van faciliteiten zo bent u in de directe nabijheid van de bibliotheek, tal van winkels, sportterreinen, scholen, openbaar vervoer, horeca, de stadionvijvers, enz... Ook de nabijheid van de E17 en tal van invalswegen maakt van deze ligging de perfecte uitvalsbasis. INDELING U komt het appartement binnen via een ruime centrale inkomhal, deze is voorzien van een gastentoilet en vestiaire. Vervolgens heeft u toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer met plaats voor een zithoek en eetplaats. Daarna komen we in de geïnstalleerde keuken met bijhorende eetplaats. Zowel de woonkamer als keukenhoek zijn voorzien van elektrische screens. Naast de keuken bevindt er zich ook nog een bijkeuken/wasplaats met ingemaakte kasten. deze verdieping beschikt ook over een eerste kamer/polyvalente ruimte die momenteel dienst doet als bureau. De tweede verdieping geniet van 3 volwaardige kamers, waarvan 1 kamer ingericht is als dressing, 2 badkamers, een toilet en een berging. Via deze verdieping kan u met een opvouwbare trap de grote zolder betreden die perfect dienst kan doen als extra opslagplaats. Als bijkomende troef beschikt dit uniek appartement over een zonneterras met vergezicht over Waregem, een kelderberging en een autostaanplaats die kan aangekocht worden. Voor meer info en/of een bezoek contacteer Clément ### Want to know more?

4 Bedroom(s) 246 12 m² Terrace
contact
details
Email
Call
249 000 €

8790 Waregem

Appartement (77m²) op de benedenverdieping met groot terras, handige tuinberging en carport. Appartement is zeer goed onderhouden en beschikt over een zeer bereikbare, centrale ligging. Indeling: Inkomhal met apart toilet en berging, ruime leefruimte met open keuken, badkamer (met dubbele wastafel en inloopdouche) en een slaapkamer. Troeven: - Laag e-peil (E36) - Centrale ligging (centrum Waregem) - Geen BTW Appartement ligt in doodlopende straat. Ideaal appartement voor starters of alleenstaanden die graag alles te voet of met de fiets doen. Neem vandaag nog contact op met Kristoff voor een bezichtiging en ontdek het appartement. kristoff@immoroba of ### Want to know more?

1 Bedroom(s) 77 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Avec Vlas, Waregem gagne une zone résidentielle attrayante. Les 38 appartements nouvellement construits sont une aubaine pour ceux qui recherchent un logement abordable. Les familles, les couples et les célibataires peuvent y trouver un véritable foyer. Le nom "Vlas" perpétue le souvenir de l'ancienne usine de tissage et du passé textile du site.Le projet résidentiel Vlas est éligible à la réduction de la TVA à 6% !Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous parler. Want to know more?

3 Bedroom(s) 101 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

Avec Vlas, Waregem se dote d'un quartier résidentiel attrayant. Les 38 appartements nouvellement construits avec chauffage par le sol sont une aubaine pour les personnes à la recherche d'un logement abordable. Les familles, les couples et les célibataires peuvent y trouver un véritable chez-soi. Le nom "Vlas" perpétue le souvenir de l'ancien passé textile et de tissage du site. Le projet résidentiel Vlas est éligible au taux de TVA réduit de 6 % ! Contactez-nous pour plus d'informations au ### Nos représentants se feront un plaisir de vous aider. Want to know more?

2 Bedroom(s) 100 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
415 000 €

8790 Waregem

Tijdelijke actie: Dit nieuwbouwproject komt in aanmerking voor het 6% verlaagd BTW-tarief! Gunstmaatregel, nu verlengd tot eind 2024!!Bent u op zoek naar een lichtrijk en ruim appartement in het centrum van Waregem?Zoek niet verder, wij hebben uw match gevonden!Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en werd ingedeeld als volgt:Inkomhal met gastentoilet, open ingerichte keuken met berging, aanpalend aan het terras vooraan, leefruimte palend aan het terras achteraan. Nachthall, 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Terras vooraan met namiddagzon en terras achteraan met avondzon. Appartement: 122 m²Terras: 16 m²Troeven: Gans dag van de zon genieten op de 2 terrassen Zeer ruim appartement Afwerking kan nog zelf gekozen worden (door uzelf uit te voeren of gecoördineerd door de bouwheer) Centrale ligging in Waregem, handelszaken liggen vlak bij Gemeenschappelijke fitness Wie wilt genieten van wonen in een groene, rustige omgeving waar comfort en luxe centraal staat, zal zich onmiddellijk thuis voelen in residentie City Gardens. Want to know more?

3 Bedroom(s) 122 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
275 000 €

8710 Wielsbeke

This spacious two bedroom apartment in the center of Wielsbeke is highly recommended. This cozy ground floor apartment was finished with high quality materials. The living room with open kitchen opens onto the first terrace. Both bedrooms have access to the garden with an enclosed carport. In addition, this apartment has a spacious bathroom with shower and sink. LAYOUT Entrance - separate toilet - living room with open kitchen - terrace - bedroom 1 - bedroom 2 - garden - bathroom (shower, sink) - closed carport ASSETS - Enclosed carport - Landscaped garden - Ground floor apartment - Favourable EPC label Want to know more?

2 Bedroom(s) 86 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call