Flat for sale - Schuiferskapelle

Your search has lead to no result.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Schuiferskapelle (8700).

197 500 €

8700 Tielt

Het appartement is gelegen op de EERSTE VERDIEPING te Tielt met name in de Oude Stationstraat 127 bus 1 met een bewoonbare oppervlakte van 94 m². Dit met centrale ligging en vlakbij bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, enz... INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers is er een inpandige garage met aansluitende berging en is er toegang de tuin/koer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | microgolf | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | ligbad met douche aansluiting). EXTERIEUR: Het appartement is voorzien van een private tuin/koer (17 m²). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. PLUSPUNTEN: * VERNIEUWDE RAMEN PVC HR-GLAS 2012 * VERNIEUWDE ROLLUIKEN PVC 2012 * VERNIEUWDE POOR * VERNIEUWD DAK + ISOLATIE 2016 * GEVELRENOVATIE 2021 * HR KETELS OP GAS 2012 * ENERGIEZUINIG (135 kwh/m² B-label) * ASBESTVEILIG * AANKOOP GARAGE € 20.000,00 Want to know more?

3 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
139 000 €

8700 Tielt

Dit appartement met 3 slaapkamers, 2 terrassen & garage, ligt op wandel- en fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Tielt. Diverse winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden, .. bevinden zich in de vlakbije omgeving.Via de gemeenschappelijke inkomhal van deze residentie gaat u richting de tweede verdieping van het gebouw, dit kan zowel per lift als met de trap. Hier treft u toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen komt u terecht in een hal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes. De indeling van het appartement is als volgt: ruime inkomhal die toegang verleent aan de gezellige woon- en eetkamer, keuken met aanpalend terras, de badkamer, apart toilet, drie slaapkamers waarvan één geniet over een terras. Daarnaast beschikt dit eigendom over een gerieflijke berging, garage alsook een kelderberging. Tot slot geven wij u graag mee dat dit appartement geniet van centrale verwarming op aardgas, grotendeels dubbele beglazing, geïsoleerd dak (gemeenschappelijk), ..Goed om weten: Appartement: €139.000,- Mogelijkheid tot aankopen van een garage: €20.000,- Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

3 Bedroom(s) 100 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
435 000 €

8700 Tielt

Deze INVESTERINGSEIGENDOM bestaat uit 2 APPARTEMENTEN met 2 INPANDIGE GARAGES met APARTE BERGINGEN en elk een PRIVAAT TERRAS. Dit met centrale ligging en vlakbij bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, enz... PLUSPUNTEN: * VERNIEUWDE RAMEN PVC HR-GLAS 2012 * VERNIEUWDE ROLLUIKEN PVC 2012 * VERNIEUWDE POORTEN * VERNIEUWD DAK + ISOLATIE 2016 * GEVELRENOVATIE 2013 * HR KETELS OP GAS 2012 * ENERGIEZUINIG (135 kwh/m² B-label | 214 kwh/m² C-label) * ASBESTVEILIG * 2 GARAGES INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers zijn er 2 inpandige garages met aansluitende bergingen en is er toegang de tuin/koer. APPARTEMENT 1ste verdieping: U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | microgolf | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | ligbad met douche aansluiting). APPARTEMENT 2de verdieping: U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de badkamer (dubbele lavabo met meubel | douche). EXTERIEUR: De appartementen zijn elk voorzien van een private tuin/koer (17 m²). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Want to know more?

6 Bedroom(s) 187 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
179 000 €

8700 Tielt

Dit instapklaar tweeslaapkamerappartement voorzien van terras, ligt op wandel- en fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Tielt. Diverse winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden,... bevinden zich op wandelafstand.Via de gemeenschappelijke inkomhal van deze gezellige en kleinschalige residentie gaat u via een trap richting de tweede verdieping van het gebouw. Hier treft u toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen komt u terecht in een hal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes.U gaat via dezelfde hal verder richting de lichtrijke woon- en eetkamer, deze verleent op zijn beurt toegang tot de geïnstalleerde keuken. Daarnaast beschikt dit eigendom over een gerieflijke berging, apart toilet, badkamer met ligbad, twee ruime slaapkamers en een terras met zicht op een groene omgeving. Tot slot geven wij u graag mee dat dit appartement geniet van centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, (gemeenschappelijke) fietsenberging, geïsoleerd dak (gemeenschappelijk) alsook behoort een stuk(je) van de zolder tot dit appartement. Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS.Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s), die dit al dan niet kan aanvaarden. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
199 000 €

8700 Tielt

Dit instapklaar, gerenoveerd centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en voorzien van terras, ligt op wandel- en fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Tielt. Diverse winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden,.. bevinden zich in de vlakbije omgeving.Via de gemeenschappelijke inkomhal van deze gezellige en kleinschalige residentie gaat u via een trap die beschikt over een traplift richting de eerste verdieping van het gebouw. Hier treft u toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen komt u terecht in een hal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes waaronder een berging. Doormiddel van deze centraal gelegen hal gaat u verder richting de lichtrijke woon- en eetkamer, deze verleent op zijn beurt doorgang tot de geïnstalleerde keuken. Daarnaast beschikt dit eigendom over een apart toilet, badkamer met wastafel en inloopdouche, twee ruime slaapkamers en een terras voorzien van een kleine berging en met zicht op een groene omgeving. Tot slot geven wij u graag mee dat dit appartement geniet van centrale verwarming op aardgas, een gezellige gaskachel ter hoogte van de leefruimte, dubbele beglazing, (gemeenschappelijke) fietsenberging, geïsoleerd dak (gemeenschappelijk), gemeenschappelijke zolderruimte voor het bergen van gerei, ..Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS.Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s), die dit al dan niet kan aanvaarden. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
179 000 €

8700 Tielt

Kom dit appartement vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 13u en 14u! Uitermate verzorgd appartement (87m²) met 2 slaapkamers in Tielt! Ligging: gelegen in centrum Tielt, nabij de markt, bakkers, slagers, winkels en de uitvalswegen naar Aalter, Deinze en Roeselare. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Indeling: We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten en een bezoekerstoilet met handenwasser. Vervolgens hebben we een grote woonkamer (28m²) afgewerkt met een mooie kurklaminaat en met toegang tot de keuken. De keuken werd ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, oven, vaatwas, enkele spoelbak en koelkast met diepvriesvak. Er zijn 2 slaapkamers 11m² en 14m² en de badkamer beschikt over een ligbad met douchegordijn en een enkele wastafel met spiegel. Tot slot is er nog een wasplaats/ berging met uitgietbak en een terras met berging. Pluspunten: - Topligging! - Lage gemeenschappelijke kosten; - EPC-label B 162 kWh/m²; - Zuidgericht terras; - Gemeenschappelijke fietsenberging en gemeenschappelijke zolder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
199 000 €

8700 Tielt

Kom dit appartement vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 13u en 14u! Perfect instapklaar appartement (91m²) met 2 slaapkamers in Tielt! Ligging: gelegen in centrum Tielt, nabij de markt, bakkers, slagers, winkels en de uitvalswegen naar Aalter, Deinze en Roeselare. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de trap of traplift. Indeling: We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten en een bezoekerstoilet met handenwasser. Vervolgens hebben we een grote woonkamer (32m²) met toegang tot de keuken. In de woonkamer is er een gezellige gashaard. De keuken werd ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak, koelkast en aparte diepvries. Er zijn 2 slaapkamers van resp. 2,6 x 4,3m en 3,3 x 4,3m en de badkamer (4m²) beschikt over een inloopdouche en een enkel lavabomeubel met spiegel. Tot slot is er nog een wasplaats/ berging met uitgietbak en een terras met berging. Pluspunten: - Topligging! - Gerenoveerd in 2014 - 2015; - Lage gemeenschappelijke kosten; - EPC-label B 119 kWh/m²; - Zuidgericht terras; - Perfect opgeschilderd appartement; - Gemeenschappelijke fietsenberging en zolder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
197 500 €

8700 Tielt

Het appartement is gelegen op de TWEEDE VERDIEPING te Tielt met name in de Oude Stationstraat 127 bus 2 met een bewoonbare oppervlakte van 93 m². Dit met centrale ligging en vlakbij bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, enz... INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers is er een inpandige garage met aansluitende berging en is er toegang de tuin/koer. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de badkamer (dubbele lavabo met meubel | douche). EXTERIEUR: Het appartement is voorzien van een private tuin/koer (17 m²). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. PLUSPUNTEN: * VERNIEUWDE RAMEN PVC HR-GLAS 2012 * VERNIEUWDE ROLLUIKEN PVC 2012 * VERNIEUWDE POORT * VERNIEUWD DAK + ISOLATIE 2016 * GEVELRENOVATIE 2013 * HR KETELS OP GAS 2012 * ENERGIEZUINIG (214 kwh/m² C-label) * ASBESTVEILIG * AANKOOP GARAGE € 20.000,00 Want to know more?

3 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
195 000 €

8700 Tielt

NIEUWE VOORWAARDEN! Dit appartement situeert zich in het centrum van Tielt op wandelafstand van het station. Het appartement is momenteel verhuurd en heeft een bewoonbare oppervlakte van 126 m² (volgens eigen opmetingen). Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk per trap. Je komt binnen in de inkomhal waar je toegang hebt tot de leefruimte met aparte keuken alsook tot drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. Op het gelijkvloers heb je nog een extra bergruimte, wasplaats, tuin/koer en garage. Grootste troeven: - Blanco asbestattest! - Ligging - Gunstig EPC (label B) - ... Want to know more?

3 Bedroom(s) 126
contact
details
Email
Call
Price on request

8750 Wingene

This spacious investment property is for sale located in the center of Wingene. This investment property currently consists of 2 spacious apartments, a large courtyard and a warehouse that is currently used for 6 parking spaces. Layout: Ground floor (apartment 1): - Entrance - Bright living space - 2 bedrooms - Kitchen - Bathroom - Laundry room - Basement 1st floor (apartment 2): - Entrance - Laminate living room - Kitchen - Bathroom - 2 bedrooms - Attic on the 2nd floor Overall: - Investment property to renovate in the center of Wingene - 2 spacious apartments - Storage room with 6 parking spaces - Ground floor apartment included in the municipal vacancy inventory. Want to know more?

4 Bedroom(s) 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
178 000 €

8740 Egem

Dit INSTAPKLAAR appartement (BJ 2010) is gelegen op de GELIJKVLOERSE VERDIEPING in het kleinschalig wooncomplex "Residentie Annabel" te Pittem (Egem) met name in de Kolonel Naessensstraat 16 bus 0/2. U beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 89 m². Het appartement is gelegen vlakbij het dorp van Egem dichtbij bakker, slager en met een uitstekende verbinding naar Pittem - Zwevezele en Tielt. PLUSPUNTEN; * PERFECT INSTAPKLAAR * ZEER INTERESSANTE INVESTERINGSEIGENDOM / STARTERSWONING * TERRAS * PRIVATE STAANPLAATS * ENERGIEZUINIG => B-label * ASBESTVRIJ * CONFORME ELEKTRISCHE KEURING INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met lift en trappenhal. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. U komt binnen via de hall met gastentoilet. Onmiddelijk hebt U de open ruime enlichtrijke leefruimte (35 m²) voorzien van een zit- en eethoek De open keuken is volledig ingericht met name kookplaat | dampkap | spoelbak | oven | frigo | vaatwasser. Aansluitend is er een volledig afgesloten terras (9 m²). Handig is de berging met aansluitend aan de keuken, dit voor wasmachine en droogkast. Verder beschikt U over 2 slaapkamer (12 m² | 9 m²) en een ingerichte badkamer (dubbele lavabo met meubel | ligbad/douche). EXTERIEUR: Het appartement is voorzien van een privaat terras (9 m²). Er is tevens een PRIVATE STAANPLAATS INCLUSIEF, dit achter een geautomatiseerde poort. Want to know more?

2 Bedroom(s) 89 9 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI88455)
248 000 €

8700 Tielt

OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Deze nieuwbouw-assistentiewoning situeert zich in de klassevolle Residentie "Curaremos", rustig gelegen in het centrum van Tielt.Hier kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woon-assistent en een conciërge. Deze serviceflat omvat een inkom. ruime woonkamer, open keuken ( keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser). Naast de keuken is er een aparte berging, eetplaats, leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en terras. Kleine slaapkamer en grote slaapkamer met aansluitend de badkamer ( inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De serviceflat beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met terras en open zicht.Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras. ( zie foto's) Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 22.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.Mogelijkheden en voorzieningen:- Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en terras- Noodknoppen met een oproepsysteem in elke leefruimte, slaapkamer en badkamer- Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk- ruime lift- Ondergrondse garage + fietsenberging- 24 UUR OP 24 UUR EN 7 DAGEN OP 7 ZORGVERLENING Ook ideaal als investering/opbrengsteigendom en toekomstperspectiefRICHTPRIJS 248.000 EUR: Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Bel ons op voorhand om uw afspraak vast te leggen!Aarzel niet om ons te contacteren en plan uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 79
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI88454)
258 000 €

8700 Tielt

OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Deze nieuwbouw-assistentiewoning situeert zich in de klassevolle Residentie "Curaremos", rustig gelegen in het centrum van Tielt.Hier kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woon-assistent en een conciërge. Deze serviceflat omvat een inkom. ruime woonkamer, open keuken ( keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser). Naast de keuken is er een aparte berging, eetplaats, leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en terras. Kleine slaapkamer en grote slaapkamer met aansluitend de badkamer ( inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De serviceflat beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met terras en open zicht.Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras. ( zie foto's) Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 22.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.Mogelijkheden en voorzieningen:- Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en terras- Noodknoppen met een oproepsysteem in elke leefruimte, slaapkamer en badkamer- Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk- ruime lift- Ondergrondse garage + fietsenberging- 24 UUR OP 24 UUR EN 7 DAGEN OP 7 ZORGVERLENING - EPC 70 kWh/m² ( 37015-G-2015_351/EP02064/E767/D01/SD005)Ook ideaal als investering/opbrengsteigendom en toekomstperspectief!RICHTPRIJS 258.000 EUR: Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Bel ons op voorhand om uw afspraak vast te leggen!Aarzel niet om ons te contacteren en plan uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 82
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI88453)
248 000 €

8700 Tielt

OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Deze nieuwbouw-assistentiewoning situeert zich in de klassevolle Residentie "Curaremos", rustig gelegen in het centrum van Tielt.Hier kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woon-assistent en een conciërge. Deze serviceflat omvat een inkom. ruime woonkamer, open keuken ( keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser). Naast de keuken is er een aparte berging, eetplaats, leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en terras. Kleine slaapkamer en grote slaapkamer met aansluitend de badkamer ( inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De serviceflat beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met terras en open zicht.Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras. Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 22.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.Mogelijkheden en voorzieningen:- Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en terras- Noodknoppen met een oproepsysteem in elke leefruimte, slaapkamer en badkamer- Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk- ruime lift- Ondergrondse garage + fietsenberging- 24 UUR OP 24 UUR EN 7 DAGEN OP 7 ZORGVERLENING - EPC 83 kWh/m² identificatiecode37015-G-2015_351/EP02064/E767/D01/SD004Ook ideaal als investering/opbrengsteigendom en toekomstperspectief.RICHTPRIJS 248.000 EUR: Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Bel ons op voorhand om uw afspraak vast te leggen!Aarzel niet om ons te contacteren en plan uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 79
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI82908)
159 000 €

8700 Tielt

Instapklaar appartement van 124 m² met 3 slaapkamers en garage in centrum Tielt. Dit appartement is gelegen op het 2de verdiep. Ligging: Centrum Tielt, nabij openbaar vervoer, scholen, bakker, winkels, supermarkten enz.. Indeling: inkomhal met bezoekerstoilet met handenwasser en vestiaire. Rechtdoor kom je in de ruime woonkamer (4 x 8,6m) met zit-, eetplaats en een pelletkachel. Naast de woonkamer komen we in de keuken (2,1 x 3,3m), deze beschikt over een keramische kookplaat, oven, dampkap, koelkast en enkele spoelbak. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers resp. v. 3,2 x 3,4m; 3,2 x 4,7m en 3,5 x 3,8m en een nieuwe badkamer met inloopdouche en enkelvoudig lavabomeubel met spiegel. Tevens is er nog een berging. Terras: het appartement beschikt achteraan over een zuidgericht, aangenaam terras. Kelder: tevens is er nog een private kelderberging – ideaal als extra stockageruimte. Garage: het appartement beschikt over een garage (2,3 x 5,2m). Vraagprijs = € 15.000 (niet in de vraagprijs inbegrepen). PLUSPUNTEN: - LIGGING - centrum Tielt; - !!! Geen syndic-kosten !!!; - Hoogrendementsbeglazing met PVC schrijnwerk; - Ideaal als investering/opbrengsteigendom (op heden verhuurd aan € 675/ maand). Want to know more?

3 Bedroom(s) 124 4 m² Terrace
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI69818)

In Tielt we are launching a beautiful contemporary project with two residential volumes. The Leersnijderspark consists of the Ter Linde residence and Ter Olm residence and together they comprise 22 entities and 1 spacious commercial property. Residence Ter Linde is located on the corner of Kortrijkstraat and residence Ter Olm overlooks Receiverstraat. The apartments are practically laid out with an entrance, separate toilet, living room and open kitchen, storage room, 1 or 2 bedrooms and a bathroom. All apartments can also enjoy a spacious terrace overlooking the beautiful park garden or shopping street. Each apartment has an underground closed garage, and there is also a spacious communal bicycle shed. The commercial space has an area of ​​438m² and is located along Kortrijkstraat. The Leersnijderspark has a central location in Tielt, you will find everything within walking distance, shops, restaurants, schools, but you can also relax in the greenery. Visit our website for the plans of the other apartments. Want to know more?

2 Bedroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI65417)
450 000 €

8700 Tielt

Bent u op zoek naar een ruim en instapklaar appartement in het centrum van Tielt? Zoek dan niet verder!Dit opgefrist duplex appartement ligt op slechts 25 meter van het commerciële hart en Markt van Tielt met slager, bakker, vishandel, supermarkt, shopping en openbaar vervoer op wandelafstand.Het appartement werd volledig nieuw geschilderd en voorzien van een nieuwe badkamer en led-verlichting. Geniet van de vergezichten tot in Egem, Zwevezele en Wingene of de rust op het zonneterras met zicht op het prachtige Paterspark. Verwarming (warmtepomp & elektrisch), airco in de leefruimte en masterbedroom. Indeling van het appartement: Verdieping 4: Inkom met vestiaire, bureau of slaapkamer, ruime en lichtrijke leefruimte (parketvloer) met aansluitend de keuken voorzien van vaste tafel, dubbele spoelbak, kookplaat, vaatwasser, warme luchtoven en ingebouwde koelkast met vriesvak. Naast de keuken bevindt zich de technische berging, met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via een dubbele schuifdeur in de leefruimte komen we in de nachthall met apart toilet, masterbedroom, dressing en vernieuwde badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel met talrijke kastruimte.Verdieping 5: vaste trap naar een enorme ruimte met een brede waaier aan mogelijkheden (slaapkamer, hobbyruimte,...)! Toilet en bergruimte ook voorzien. Het appartement heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 150m².In de kelderverdieping bevindt zich nog een dubbele garagebox die kan bijgekocht worden. Enkele pluspunten: Gunstig energielabel - label B Volledig opgefrist: geschilderd, parket, badkamer Centrum Tielt; Zongericht terras met uitzicht op Paterspark; Enorme ruimte op bovenverdieping, vrij om zelf in te richten; Want to know more?

3 Bedroom(s) 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI04654)
269 000 €

8700 Tielt

BEZOEKMOMENT 2 DECEMBER 15-16 uur NA AFSPRAAK: ### en ### Heel ruim appartement (118 m²) met zuidgericht terras en garage in een kleinschalig appartementsgebouw en met mooi, open zicht op de achterliggende Patersdreef. INDELING: Hall met apart toilet, zeer ruime living van 45 m², twee slaapkamers, badkamer met lavabomeubel en douche op ligbad. Lichtrijke keuken (met kasten, dubbele spoelbak, frigo, oven, microgolfoven en dampkap) met toegang tot het zuidgerichte terras op de achterkant. PLUSPUNTEN: - alles op wandelafstand - ruim en lichtrijk appartement - kleinschalig gebouw - zuidgericht terras met alle privacy - open zicht aan de straatkant Want to know more?

2 Bedroom(s) 118 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI45883)

Dit nieuwbouw appartement is ondergebracht in de nieuwbouwresidentie Noë en beschikt over een perfecte ligging in het centrum van Tielt. Winkels, station, markt en stadspark op wandelafstand.Indeling volgens plan:We komen binnen in de inkomhal met gastentoilet, leefruimte met eet-en zithoek, open en ingerichte keuken, bergruimte met voorziening wasmachine. Verder via de nachthal die toegang geeft tot een 2 ruime slaapkamers en een uitgeruste badkamer. Het appartement wordt kwalitatief afgewerkt en is voorzien van een zuidgericht terras.Oppervlakte appartement: 97,33 m²Oppervlakte terras: 17,30 m²Alle appartementen voldoen aan E-peil 10 en worden voorzien van future-proof technieken zoals vloerverwarming op basis van warmtepompsysteem, zonnewerend glas, hernieuwbare energie...Energie-efficiënte appartemen bieden tal van voordelen. Ze verlagen de energiekosten, verbeteren het comfort en dragen bij aan een duurzamere toekomst. Doordat we E-peil 10 halen zijn er extra fiscale voordelen.Kortom, Noë is een veilige en energiezuinige thuishaven waar het aangenaam vertoeven wordt! Voor meer info, aarzel niet om contact op te nemen via ### of per mail naar ### . Want to know more?

2 Bedroom(s) 97 17 m² Terrace
contact
details
Email
Call