Flat for sale - Kanegem

1 results (1 - 1)
Flat - Apartment for sale Kanegem (RBI71273)
219 000 €

8700 Kanegem

Dit VERNIEUWD & INSTAPKLAAR appartement is gelegen op de EERSTE VERDIEPING in "Residentie 't Kaenegoedt" te Kanegem met name in de Neringenstraat 1B bus 2. U beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 91 m². Het appartement is rustig gelegen in het centrum van Kanegem met een goede verbinding naar Tielt - Ruiselede en Aalter. PLUSPUNTEN: * INSTAPKLAAR | RENOVATIE 2018-2019 * VOLLEDIG NIEUWE BADKAMER/TOILET/SANITAIR * VOLLEDIG NIEUWE KEUKEN * NIEUWE HOOGRENDEMENTSKETEL * INVESTERINGSEIGENDOM * INCLUSIEF VERLICHTING | LAMELLEN | VLIEGRAMEN AANWEZIG INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met lift en trappenhal. Het appartement is gelegen op het eerste verdiep. U komt binnen via de inkomhal met vestiaireruimte en apart gastentoilet. Vervolgens is er de prachtige ruime leefruimte voorzien van een zit- en eethoek met aansluitend het terras. De vernieuwde keuken is voorzien van alle comfort (inductiekookplaat | dampkap | koelkast | diepvries | combi microgolf/oven | vaatwasser | spoelbak). Handig is de aansluitende berging ingericht met schappen en voorzien van aansluiting voor wasmachine/droogkast. Verder omvat het appartement een volledig vernieuwde badkamer (lavabo met meubel | inloopdouche) en 2 ruime 2 persoons slaapkamers. EXTERIEUR: Het appartement is voorzien van zowel een terras aan de voorzijde alsook aan de achterzijde. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid. Want to know more?

2 Bedroom(s) 91 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call

We only found a few results that match your criteria.

Create an e-mail alert to stay up-to-date with new properties matching your criteria!


Below you can find some more interesting places in the surroundings of Kanegem (8700).

197 500 €

8700 Tielt

Het appartement is gelegen op de EERSTE VERDIEPING te Tielt met name in de Oude Stationstraat 127 bus 1 met een bewoonbare oppervlakte van 94 m². Dit met centrale ligging en vlakbij bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, enz... INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers is er een inpandige garage met aansluitende berging en is er toegang de tuin/koer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | microgolf | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | ligbad met douche aansluiting). EXTERIEUR: Het appartement is voorzien van een private tuin/koer (17 m²). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. PLUSPUNTEN: * VERNIEUWDE RAMEN PVC HR-GLAS 2012 * VERNIEUWDE ROLLUIKEN PVC 2012 * VERNIEUWDE POOR * VERNIEUWD DAK + ISOLATIE 2016 * GEVELRENOVATIE 2021 * HR KETELS OP GAS 2012 * ENERGIEZUINIG (135 kwh/m² B-label) * ASBESTVEILIG * AANKOOP GARAGE € 20.000,00 Want to know more?

3 Bedroom(s) 94 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Studio for sale Aarsele (RBH54246)
250 000 €

8700 Aarsele

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt Residentie Curaremos is een groep van assistentiewoning in het centrum van Tielt. In deze residentie kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woonassistent en een conciërge. Residentie Curaremos biedt een uitgebreid zorg- en dienstenpakket, waaronder de nodige zorg- en dienstverlening, crisiszorg, sociale netwerkvorming en veel meer! Ligging: Gelegen in het centrum van Tielt, nabij de markt alsook het openbaar vervoer (station). Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Indeling: we betreden de assistentiewoning via de inkom. Rechtdoor vinden we al onmiddellijk de ruime woonkamer. Deze kan ingericht worden met een eetplaats, een zithoek en is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte, open keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser. De assistentiewoning beschikt over 1 slaapkamer met een en-suite badkamer die voorzien is van een inloopdouche, enkele wastafel + spiegelkast, toilet en handdoekradiator. Extra: Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras! PLUSPUNTEN: - Centrum Tielt; - Instapklaar en heel goed onderhouden; - Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met ruim terras. Want to know more?

1 Bedroom(s) 50 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Studio for sale Aarsele (RBH54245)
250 000 €

8700 Aarsele

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt! Residentie Curaremos is een groep van assistentiewoning in het centrum van Tielt. In deze residentie kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woonassistent en een conciërge. Residentie Curaremos biedt een uitgebreid zorg- en dienstenpakket, waaronder de nodige zorg- en dienstverlening, crisiszorg, sociale netwerkvorming en veel meer! Ligging : Gelegen in het centrum van Tielt, nabij de markt alsook het openbaar vervoer (station). Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Indeling: We betreden de assistentiewoning via de inkom. Rechtdoor vinden we al onmiddellijk de ruime woonkamer. Deze kan ingericht worden met een eetplaats, een zithoek en is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte, open keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser. Bij de keuken vinden we nog een aparte berging. De assistentiewoning beschikt over 1 slaapkamer met een en-suite badkamer die voorzien van een inloopdouche, enkele wastafel + spiegelkast, toilet en handdoekradiator. Extra: Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras! PLUSPUNTEN: - Centrum Tielt; - Instapklaar en heel goed onderhouden; - Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met ruim terras. Want to know more?

1 Bedroom(s) 50 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Studio for sale Aarsele (RBH54243)
250 000 €

8700 Aarsele

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt! Residentie Curaremos is een groep van assistentiewoning in het centrum van Tielt. In deze residentie kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woonassistent en een conciërge. Residentie Curaremos biedt een uitgebreid zorg- en dienstenpakket, waaronder de nodige zorg- en dienstverlening, crisiszorg, sociale netwerkvorming en veel meer! Ligging: Gelegen in het centrum van Tielt, nabij de markt alsook het openbaar vervoer (station). Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Indeling: we betreden de assistentiewoning via de inkom. Rechtdoor vinden we al onmiddellijk de ruime woonkamer. Deze kan ingericht worden met een eetplaats, een zithoek en is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte, open keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser. De assistentiewoning beschikt over 1 slaapkamer. Bij de ruimste slaapkamer vinden we de en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche, enkele wastafel + spiegelkast, toilet en handdoekradiator. Extra: Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras! PLUSPUNTEN: - Centrum Tielt; - Instapklaar en heel goed onderhouden; - Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met ruim terras. Want to know more?

1 Bedroom(s) 50 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
139 000 €

8700 Tielt

Dit appartement met 3 slaapkamers, 2 terrassen & garage, ligt op wandel- en fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Tielt. Diverse winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden, .. bevinden zich in de vlakbije omgeving.Via de gemeenschappelijke inkomhal van deze residentie gaat u richting de tweede verdieping van het gebouw, dit kan zowel per lift als met de trap. Hier treft u toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen komt u terecht in een hal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes. De indeling van het appartement is als volgt: ruime inkomhal die toegang verleent aan de gezellige woon- en eetkamer, keuken met aanpalend terras, de badkamer, apart toilet, drie slaapkamers waarvan één geniet over een terras. Daarnaast beschikt dit eigendom over een gerieflijke berging, garage alsook een kelderberging. Tot slot geven wij u graag mee dat dit appartement geniet van centrale verwarming op aardgas, grotendeels dubbele beglazing, geïsoleerd dak (gemeenschappelijk), ..Goed om weten: Appartement: €139.000,- Mogelijkheid tot aankopen van een garage: €20.000,- Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Want to know more?

3 Bedroom(s) 100 11 m² Terrace
contact
details
Email
Call
435 000 €

8700 Tielt

Deze INVESTERINGSEIGENDOM bestaat uit 2 APPARTEMENTEN met 2 INPANDIGE GARAGES met APARTE BERGINGEN en elk een PRIVAAT TERRAS. Dit met centrale ligging en vlakbij bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, enz... PLUSPUNTEN: * VERNIEUWDE RAMEN PVC HR-GLAS 2012 * VERNIEUWDE ROLLUIKEN PVC 2012 * VERNIEUWDE POORTEN * VERNIEUWD DAK + ISOLATIE 2016 * GEVELRENOVATIE 2013 * HR KETELS OP GAS 2012 * ENERGIEZUINIG (135 kwh/m² B-label | 214 kwh/m² C-label) * ASBESTVEILIG * 2 GARAGES INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers zijn er 2 inpandige garages met aansluitende bergingen en is er toegang de tuin/koer. APPARTEMENT 1ste verdieping: U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | oven | microgolf | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | ligbad met douche aansluiting). APPARTEMENT 2de verdieping: U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de badkamer (dubbele lavabo met meubel | douche). EXTERIEUR: De appartementen zijn elk voorzien van een private tuin/koer (17 m²). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Want to know more?

6 Bedroom(s) 187 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
179 000 €

8700 Tielt

Dit instapklaar tweeslaapkamerappartement voorzien van terras, ligt op wandel- en fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Tielt. Diverse winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden,... bevinden zich op wandelafstand.Via de gemeenschappelijke inkomhal van deze gezellige en kleinschalige residentie gaat u via een trap richting de tweede verdieping van het gebouw. Hier treft u toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen komt u terecht in een hal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes.U gaat via dezelfde hal verder richting de lichtrijke woon- en eetkamer, deze verleent op zijn beurt toegang tot de geïnstalleerde keuken. Daarnaast beschikt dit eigendom over een gerieflijke berging, apart toilet, badkamer met ligbad, twee ruime slaapkamers en een terras met zicht op een groene omgeving. Tot slot geven wij u graag mee dat dit appartement geniet van centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing, (gemeenschappelijke) fietsenberging, geïsoleerd dak (gemeenschappelijk) alsook behoort een stuk(je) van de zolder tot dit appartement. Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS.Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s), die dit al dan niet kan aanvaarden. Want to know more?

2 Bedroom(s) 85 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
199 000 €

8700 Tielt

Dit instapklaar, gerenoveerd centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers en voorzien van terras, ligt op wandel- en fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Tielt. Diverse winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden,.. bevinden zich in de vlakbije omgeving.Via de gemeenschappelijke inkomhal van deze gezellige en kleinschalige residentie gaat u via een trap die beschikt over een traplift richting de eerste verdieping van het gebouw. Hier treft u toegang tot het appartement. Bij het binnenkomen komt u terecht in een hal, deze verleent toegang tot diverse ruimtes waaronder een berging. Doormiddel van deze centraal gelegen hal gaat u verder richting de lichtrijke woon- en eetkamer, deze verleent op zijn beurt doorgang tot de geïnstalleerde keuken. Daarnaast beschikt dit eigendom over een apart toilet, badkamer met wastafel en inloopdouche, twee ruime slaapkamers en een terras voorzien van een kleine berging en met zicht op een groene omgeving. Tot slot geven wij u graag mee dat dit appartement geniet van centrale verwarming op aardgas, een gezellige gaskachel ter hoogte van de leefruimte, dubbele beglazing, (gemeenschappelijke) fietsenberging, geïsoleerd dak (gemeenschappelijk), gemeenschappelijke zolderruimte voor het bergen van gerei, ..Ook wild geworden van deze thuis? Twijfel niet langer en leg vandaag nog uw bezoek vast! Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS.Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkoper(s), die dit al dan niet kan aanvaarden. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 6 m² Terrace
contact
details
Email
Call
179 000 €

8700 Tielt

Kom dit appartement vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 13u en 14u! Uitermate verzorgd appartement (87m²) met 2 slaapkamers in Tielt! Ligging: gelegen in centrum Tielt, nabij de markt, bakkers, slagers, winkels en de uitvalswegen naar Aalter, Deinze en Roeselare. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. Indeling: We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten en een bezoekerstoilet met handenwasser. Vervolgens hebben we een grote woonkamer (28m²) afgewerkt met een mooie kurklaminaat en met toegang tot de keuken. De keuken werd ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, oven, vaatwas, enkele spoelbak en koelkast met diepvriesvak. Er zijn 2 slaapkamers 11m² en 14m² en de badkamer beschikt over een ligbad met douchegordijn en een enkele wastafel met spiegel. Tot slot is er nog een wasplaats/ berging met uitgietbak en een terras met berging. Pluspunten: - Topligging! - Lage gemeenschappelijke kosten; - EPC-label B 162 kWh/m²; - Zuidgericht terras; - Gemeenschappelijke fietsenberging en gemeenschappelijke zolder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 87 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
199 000 €

8700 Tielt

Kom dit appartement vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag op zaterdag 2 december tussen 13u en 14u! Perfect instapklaar appartement (91m²) met 2 slaapkamers in Tielt! Ligging: gelegen in centrum Tielt, nabij de markt, bakkers, slagers, winkels en de uitvalswegen naar Aalter, Deinze en Roeselare. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de trap of traplift. Indeling: We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten en een bezoekerstoilet met handenwasser. Vervolgens hebben we een grote woonkamer (32m²) met toegang tot de keuken. In de woonkamer is er een gezellige gashaard. De keuken werd ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak, koelkast en aparte diepvries. Er zijn 2 slaapkamers van resp. 2,6 x 4,3m en 3,3 x 4,3m en de badkamer (4m²) beschikt over een inloopdouche en een enkel lavabomeubel met spiegel. Tot slot is er nog een wasplaats/ berging met uitgietbak en een terras met berging. Pluspunten: - Topligging! - Gerenoveerd in 2014 - 2015; - Lage gemeenschappelijke kosten; - EPC-label B 119 kWh/m²; - Zuidgericht terras; - Perfect opgeschilderd appartement; - Gemeenschappelijke fietsenberging en zolder. Want to know more?

2 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Ruiselede (RBI54374)
175 000 €

8755 Ruiselede

Dit appartement bevindt zich in de Kasteelstraat in Ruiselede. Het biedt zicht op zowel het gemeentehuis, de kerk als de markt waardoor het voor alle duidelijkheid zeer centraal gelegen is. Toegang tot winkels en verschillende andere voorzieningen is dan ook zeer gemakkelijk. Het gebouw werd opgetrokken in 1997 en bevindt zich momenteel in een goede staat, er is bijgevolg geen renovatieverplichting actief!Het appartement zelf is een duplexappartement op de bovenste verdieping. Van lawaai van bovenburen zal hoe dan ook dus geen sprake zijn! Achteraan is een privatieve garage aanwezig, voorzien van kantelpoort. Indeling: Glv.: Mogelijkheid tot aankoop private garage achteraan voor €12.000,00 - eventueel ook mogelijkheid om ze te huren van de huidige eigenaar3°V.: Inkomhall met trap naar bovenverdieping- berging - apart toilet - keuken voorzien van dubbele spoelbak, elektrische kookplaat, koelkast, dampkap en oven - woonkamer met klein terras. 4°V.: Nachthall met technische ruimte - badkamer met dubbele lavabo, toilet en ligbad met douche - twee ruime slaapkamers Algemeen: - Beschikbaar bij akte. - E364 - elektrische verwarming- Blanco bodemattest aanwezig- Gemeenschappelijke kosten: +- €65/maand - beperkt voor gebouw met lift.- Geen asbest aangetroffenKom dit centraal gelegen appartement alvast snel ontdekken! Want to know more?

2 Bedroom(s) 4 m² Terrace 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
197 500 €

8700 Tielt

Het appartement is gelegen op de TWEEDE VERDIEPING te Tielt met name in de Oude Stationstraat 127 bus 2 met een bewoonbare oppervlakte van 93 m². Dit met centrale ligging en vlakbij bakker, slager, winkels, openbaar vervoer, enz... INTERIEUR: U komt de residentie binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers is er een inpandige garage met aansluitende berging en is er toegang de tuin/koer. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. U komt binnen via de inkomhal met apart toilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | vaatwasser | dubbele spoelbak). Verder omvat het appartement nog 3 slaapkamers en de badkamer (dubbele lavabo met meubel | douche). EXTERIEUR: Het appartement is voorzien van een private tuin/koer (17 m²). Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. PLUSPUNTEN: * VERNIEUWDE RAMEN PVC HR-GLAS 2012 * VERNIEUWDE ROLLUIKEN PVC 2012 * VERNIEUWDE POORT * VERNIEUWD DAK + ISOLATIE 2016 * GEVELRENOVATIE 2013 * HR KETELS OP GAS 2012 * ENERGIEZUINIG (214 kwh/m² C-label) * ASBESTVEILIG * AANKOOP GARAGE € 20.000,00 Want to know more?

3 Bedroom(s) 93 1 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
195 000 €

8700 Tielt

NIEUWE VOORWAARDEN! Dit appartement situeert zich in het centrum van Tielt op wandelafstand van het station. Het appartement is momenteel verhuurd en heeft een bewoonbare oppervlakte van 126 m² (volgens eigen opmetingen). Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk per trap. Je komt binnen in de inkomhal waar je toegang hebt tot de leefruimte met aparte keuken alsook tot drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. Op het gelijkvloers heb je nog een extra bergruimte, wasplaats, tuin/koer en garage. Grootste troeven: - Blanco asbestattest! - Ligging - Gunstig EPC (label B) - ... Want to know more?

3 Bedroom(s) 126
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Vinkt (RBI06563)

Bent u op zoek naar ruimte gecombineerd met rust? Ontdek dan deze prachtige nieuwbouw penthouse van maar liefst 146m² met zuid-gericht privé terras, gelegen in de charmante dorpskern van Vinkt. Deze penthouse bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot het privé terras, een open en geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen (combi-oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak) en een praktische berging met ruimte voor een wasmachine en droogkast. Aansluitend vinden we in deze penthouse 2 ruime slaapkamers, een mooie dressing en maar liefst 2 badkamers! Extra troeven aan deze penthouse zijn: de aanwezigheid van vloerverwarming, condenserende gaswandketel, ventilatie D-systeem, 2 badkamers, ... Verplichte aankoop van garagebox voor € 25.000. Wordt deze penthouse uw nieuwe thuis? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 146 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Vinkt (RBI05277)

Bent u op zoek naar ruimte gecombineerd met rust? Ontdek dan deze prachtige nieuwbouw penthouse van maar liefst 146m² met zuid-gericht privé terras, gelegen in de charmante dorpskern van Vinkt. Deze penthouse bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot het privé terras, een open en geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen (combi-oven, inductie kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak) en een praktische berging met ruimte voor een wasmachine en droogkast. Aansluitend vinden we in deze penthouse 2 ruime slaapkamers, een mooie dressing en maar liefst 2 badkamers! Extra troeven aan deze penthouse zijn: de aanwezigheid van vloerverwarming, condenserende gaswandketel, ventilatie D-systeem, 2 badkamers, ... Verplichte aankoop van garagebox voor € 25.000. Wordt deze penthouse uw nieuwe thuis? Contacteer ons via ### of via ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 146 2 Bathroom(s)
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI88455)
248 000 €

8700 Tielt

OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Deze nieuwbouw-assistentiewoning situeert zich in de klassevolle Residentie "Curaremos", rustig gelegen in het centrum van Tielt.Hier kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woon-assistent en een conciërge. Deze serviceflat omvat een inkom. ruime woonkamer, open keuken ( keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser). Naast de keuken is er een aparte berging, eetplaats, leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en terras. Kleine slaapkamer en grote slaapkamer met aansluitend de badkamer ( inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De serviceflat beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met terras en open zicht.Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras. ( zie foto's) Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 22.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.Mogelijkheden en voorzieningen:- Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en terras- Noodknoppen met een oproepsysteem in elke leefruimte, slaapkamer en badkamer- Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk- ruime lift- Ondergrondse garage + fietsenberging- 24 UUR OP 24 UUR EN 7 DAGEN OP 7 ZORGVERLENING Ook ideaal als investering/opbrengsteigendom en toekomstperspectiefRICHTPRIJS 248.000 EUR: Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Bel ons op voorhand om uw afspraak vast te leggen!Aarzel niet om ons te contacteren en plan uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 79
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI88454)
258 000 €

8700 Tielt

OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Deze nieuwbouw-assistentiewoning situeert zich in de klassevolle Residentie "Curaremos", rustig gelegen in het centrum van Tielt.Hier kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woon-assistent en een conciërge. Deze serviceflat omvat een inkom. ruime woonkamer, open keuken ( keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser). Naast de keuken is er een aparte berging, eetplaats, leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en terras. Kleine slaapkamer en grote slaapkamer met aansluitend de badkamer ( inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De serviceflat beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met terras en open zicht.Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras. ( zie foto's) Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 22.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.Mogelijkheden en voorzieningen:- Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en terras- Noodknoppen met een oproepsysteem in elke leefruimte, slaapkamer en badkamer- Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk- ruime lift- Ondergrondse garage + fietsenberging- 24 UUR OP 24 UUR EN 7 DAGEN OP 7 ZORGVERLENING - EPC 70 kWh/m² ( 37015-G-2015_351/EP02064/E767/D01/SD005)Ook ideaal als investering/opbrengsteigendom en toekomstperspectief!RICHTPRIJS 258.000 EUR: Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Bel ons op voorhand om uw afspraak vast te leggen!Aarzel niet om ons te contacteren en plan uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 82
contact
details
Email
Call
Flat - Apartment for sale Tielt (RBI88453)
248 000 €

8700 Tielt

OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Deze nieuwbouw-assistentiewoning situeert zich in de klassevolle Residentie "Curaremos", rustig gelegen in het centrum van Tielt.Hier kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woon-assistent en een conciërge. Deze serviceflat omvat een inkom. ruime woonkamer, open keuken ( keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser). Naast de keuken is er een aparte berging, eetplaats, leefruimte met veel natuurlijk lichtinval en terras. Kleine slaapkamer en grote slaapkamer met aansluitend de badkamer ( inloopdouche, lavabomeubel en toilet). De serviceflat beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met terras en open zicht.Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras. Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 22.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.Mogelijkheden en voorzieningen:- Gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en terras- Noodknoppen met een oproepsysteem in elke leefruimte, slaapkamer en badkamer- Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk- ruime lift- Ondergrondse garage + fietsenberging- 24 UUR OP 24 UUR EN 7 DAGEN OP 7 ZORGVERLENING - EPC 83 kWh/m² identificatiecode37015-G-2015_351/EP02064/E767/D01/SD004Ook ideaal als investering/opbrengsteigendom en toekomstperspectief.RICHTPRIJS 248.000 EUR: Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.OPENHUISDAG 2/12/2023: Van 9u tot 10u30! Bel ons op voorhand om uw afspraak vast te leggen!Aarzel niet om ons te contacteren en plan uw bezoek in via ### of ### Want to know more?

2 Bedroom(s) 79
contact
details
Email
Call